Bra låt, gammal men endån bra.

Jag har haft denna låter riktigt länge på min dator men inte fören nu har jag hört den, och den är bra. annorlunda.
texten har inget med om att jag mår så nu eller någonting i den stillen för annars kan man ju gilla låtar bara för de men nej denna är bara bra.. =)
 
Nomy- i died by you!


Nu har jag kommit hem och jag ska fortsätta att plugga kom på att jag har tio frågor jag måste svara på tills i morgon. upps hade jag helt glömt så sitter med de nu, men annars är jag helt klar med min inbjudan och affich det ska bara tryckas ut och jag ska göra en förklaring och redovisning tills på måndag.


ni får sova så gott sen ..

johanna

Konstig bild :(


men gaa vad denna bild blir konstig på skolans dator :( den ska inte vara så men ska se om jag inte kan ladda upp den hemma med.. 
sitter fortfarande i skolan och arbetar. en dag ska jag ta med kameran och fotografera så ni får se hur skolan ser ut. 

nu måste jag fortsätta. 

Johanna


elller inte jag ska fixa det så vänta.. 


nu funkade det :D hihi (L) LOVE


uch!

som överskiften säger, uch, sitter just nu i skolan och arbetar med min inbjudan och affich. det går sakta men säkert fram men man blir endån aldrig nöjd, men så ska det väl vara ibland, bara jag har en bra säljteknik och varför just den designen så kommer det att funka. 

Jag och Isa sprang runt och letade efter en sal som vi kunde vara i, och innan Isa kom så gick jag ner till en sal och kollade in, de var förpackningsdesign som hade lektion där inne och läraren började vinka in mig som om jag skulle vara där. haha 
men jag gick igen så jag hoppas han förstod att jag inte skulle vara där inne.. :P 

hehe men nu har vi fått en sal.. 

Johanna

nobady are so happy like me =)

Idag har vi inga lektioner så jag passade på att ta lite svomorgon så att jag sen kan vara i skolan lite längre, nu i skolan är där så mycket folk och de är inte så många salar som är lediga ingen mac data sal iaf så då är de bättre att jag kommer efter lunch och sitter kvar till sent i kväll i stället, så hinner jag packa lite, städa och kanske tillochmed att tvätta lite. Igår så var vi och kollade på film på skolan med vår klass, det kom inte så många, vi var runt 6 personer :/ men vi får hoppas på att de var bara för att vårt arbete ska vara klart i morgon eller torsdag (beror på vilken grupp man är i) som de struntade i det och pluggade istället. jag tänkte att jag går häldre till skolan idag och pluggar hela dagen lång.

Har precis ätit frukost och ska sätta igrång med städning och packning nu =) Oooo nu snart får jag träffa min kära älskling igen, ni förstår inte hur jobbigt de är at vara ifrån varandra i två vecor, :/ och det kommer bli fyra i november till december :/ Men det kommer vi klara helt galant och så får man tänka på min kära bror och hans flickvänn, just nu bor han i tyskland och hon i sverige men snart kommer hon flytta o då bor de på vars sin ända av jordklotet :/ men de klarar de fint och de är bara i ett år och mitt o kaspers är med bara ett år som jag kommer vara borta hela året och sen kommer jag vara hemma på LIA riktigt mycket =)
så nu vet ni hur det ligger till..Städning och packning väntar..

JOHANNA

Välkommen till vuxenlivet!

min måste göra lista!
- Städa
- Diska
- Börja packa mina grejor till fredag,
- Fixa lite med inbjudan
- Prata med han som har hand om studentbostäderna
- Tvätta

Jag orkar inget av det. vill bara sova, o vad är klockan tre, ooowe..

ge mig natt jag ee förkyld o vill bara sova, men nu har jag ingen snäll mamma som kan tvätta, ingen diskamaskin som diskar och ingen snäll tjej som städar :( utan nu måste jag göra allt själv. (välkommen till vuxenlivet). Man tackar. :(..

/Johanna


Illustator!

Nu är jag i skolan, väntar på lite hjälp, så skriver här så länge, det med färgerna var hur lätt som helst, de var ju bara att dra den färgen man ville ha ner till rutan, (varför tänkte man inte på det). 

Det är riktigt kallt här uppe i Sunne, inte riktigt van vid denna kylan såhär tidigt. 
Just nu kollar jag på vad det är för färger som är "inne" nu i höst, för att få den så nytänkande som möjligt. 
Jobbiga färger fast fina.. Just nu har det tagit en timme för mig att skiva såhär mycket, 
Jag hittade riktigt fina kläder på monki, men jag fick en idé..
när allt är klart lovar jag er att ni kommer få se mitt slutresultat. 

nu måste jag fortsätta arbeta. 

Kram Kram  

Godnatt!

I morgon är det skola som vanligt slutar efter lunch men jag tror jag sitter kvar, fast man vet ju aldrig när jag säger att jag ska sitta kvar i skolan blir det aldrig så hehe ;) men nu måste jag gå isäng om jag ska orka med morgondagen..


en bild på mig och älskling sen i sommras i österrike.Sov gott

Johanna

This is fore you my love!Kasper Du får mig till att sväva på moln, du är min lycka,  Jag älskar dig!

Nothing are working,! on the way i whant it.

Oo Jag blir så trött när inte Mitt Illustator funkar så som jag vill ha det, okej inte för att de i skolan fungerade bättre men gaa, just nu blir jag så trött på mitt, vill ha de nya som kommer ut,. fast palla lägga ut sådär 20 000 för de..:(
Oowe varför vill inte illustator hjälpa mig lite och inte bara bråka alltid,. blir så trött vill inte ha ett svart träd och är det då inte så svårt att byta ut de färgerna till bruna, lika lätt som man gör det i ps (photoshop) . uuch vad de vill bårka med mig idag, kanske ska öppna min Grfiska kokbok o se om de skiver hur man ska göra för att inte illustator ska bråka med en, tror ni det står i boken?

Blää säger jag bara, ps är mcket lättare när man ska fixa färger, (nu när illustator bråkar) men jag kan inte fixa min inbjudan i ps så vill inte att illustator ska bråka med mig., :( får väll göra allt på injudan förutom att fixa färgerna. (det ska inte bra vara i en färg utan färgerna ska gå i skift så det blir mörkt som går ut till vitt fast i färgerna brunt,. lovar jag har testat allt känns det som. men men gaaaa, vill bli en hajare på illustator med :(...

ne nu ska jag inte sitta o klaga över mina pogram som inte funkar utan vara glad över att jag iaf har de ;).
 nu ska jag skriva allt på inbjudan o sen bara strunta i färgerna just nu..


Ha en bra dag!

/Johanna

Min tur nu, att bli förkyld.

Jaha nu var det min tur, nu när alla i klassen börjar bli friska, Jag hade ju nästan räknat ut att de en dag att jag med skulle bli förkyld,. :( fast jag vill inte bli det inte nu, och alla i klassen har varit det typ i en månad nu o det vill jag verkligen inte ha. hoppas på att det gå röver snart.
det var precis en jätte fin solnedgång men jag hann bara få tre biler för sen försvann den bakom husen och skogen. den var helt rosa och lilla riktigt fin. jag orkar inte lägga in bilderna nu, är riktigt trött, gick upp vid nio även om jag var ute igår, så idag blir det tidigt i säng, ska plugga lite i morgon med men får se om jag pluggar i skolan eller om jag gör det hemma, kan komma tidigare på måndag iställer i så fall.

jag har kommit åp en till sak som jag önskar mig i födelsedagspresent, en vattenkokare och en sån tekanna riktigt praktiska saker när man ee förkyld ;)..

Ooo nu är det bara 6 dagar kvar till Kent och Kasper Kommer upp :D och det är bara fyra dagar kvar tills jag kan hämta min nyckel till MIN lägenhet ooo längtar.. :)


JOHANNA

fest igår hos Isa!

Igår var det fest hemma hos Isa, trevligt. Fast vid ett tiden skulle nästan alla gå ut till ett /något diskotek, Jag orkade inte riktigt så jag gick med dem o sen gick jag hem för det låg nära där jag bor.
men de var en rolig och kväll..

Nu måste jag gå till skolan och arbeta lite, höra med Isa och victor om de ska med eller redan är där.


 


/JOHANNA

Önskelista!

Här kommer en liten önskelista!

En Plasma tv (vet jag att jag redan kommer få)
Inredningsgrejor till min lägenhet. (typ ett sånt litet datorbord som är högt och inte tar någon plats)
Pengar. (Till mina skidor jag ska köpa)
Smycken.
Skor bara älskar jag. (storlek 39)
även dvd filmer,. (nu när jag inte bor hemma o inte kan låna alla kents nya)

Sen kommer jag inte på något mer just nu men jag brukar endå få en massa som jag inte har önskat mig men alltid velat ha. haha.. men plattv  de bästa ooo vill ha min födelsedag nu nu nu.. =) thihih. Jag har alltid tjuvkollat på mina presenter men aldrig hittat mina väl gömda presenter, fast denna gången behövde jag inte änns leta mamma bara sa du ska få en tv för de önskade du ju dig och den är svart, haha avslöjad mamma. ;) men TACK..
(fast hon var snabb med att säga att hon sa det bara för att jag skulle veta vad jag skulle köpa för färg på min tv bänk och sen har hon sagt för länge sen att jag skulle få en men jag trodde inte riktigt på det).

Fast även om jag inte får någonting av detta är jag endå glad, för det jag önskar mig mäst är att bara få vara med Älskling. och att bara få äta gått och träffa släkten inte för jag ska ha någon släktkalas denna gången iomed att jag åker på kryssning till oslo med Älskling så hinner jag inte det detta året, så bli inte lessna över att jag inte har något, men jag åker bort därför.


Nu måste jag göra vid mig och sen gå till skolan ha en bra dag..Foto: Jag


Foto: Jag


Foto: JagIngen av bilderna är omgjorda i photoshop för då hade jag ju skivit mitt namn på.
Men jag orkar inte göra det nu. mitt är så segt så ska se om jag kan få ta alla bilder till skolan o göra de där, (efter skoltid såklart)

/Johanna


God morgon!

en dag som denna vill man bara vara i skolan och jobba så mycket man kan med alla saker som ska vara inlämnt nu på Onsdag. just nu börjar man känna lite humm hur ska jag hinna rita allt i illustator tills dess när jag inte är så haj på det.
tror att de får bli en helg på skolan och sen lite fest med,. men skolan går före så blir nog bara isas fest ikväll och sen skolan lördag o söndag. (vi har tillgång till skolan varje dag mellan 8-23) på Måndag blir det även filmkväll på skolan, ett arangemang som ska vara varje måndag, och sen har vi tänkt lite på de olika idrottsarangemangen som arangeras för oss på skolan, och sen massagen varranan vecka, (händer en hel del på denna skolan). och de är skönt för då tror jag att man blir mer peppad sen till att plugga och tar sin fritid till det.
Nu när jag tänker efter jag har aldrig varit på en skolan en lördag eller söndag för att plugga, (vad har hänt).
Men när man gillar något så gör man allt för att göra det bra o då krävs det helg och vecko arbete.


Att börja dagen med ett ritkigt gulligt sms ifrån Älskling får dagen till att gå fort bara längta tills om en vecka då jag får min lägenhet och Kent och Kasper kommer upp till mig :D Wihoo. Mamma kunde inte komma för hon har en mässa den helgen som hon måste gå på,. men de gör inte så mycket hon får bara komma upp en annan helg :D sen kommer jag ju även hem den 17.. Fira min födelsedag på ett tåg aldrig gjort förr men isa åker samma tåg så hoppas hon får ett säte i närheten av mig. / eller jag får ett säte nära henne ;) ...

Nä ska ta och skiva en liten önskelista kanske så no kan få se vad jag önskar mig, Den kommer upp om ett tag.


/ Johanna..

Sunne i solsken =)

   
 Foto; Jag. (orkar inte skiva det på bilderna så säg till om ni vill ha)
Lite bilder från idag. Detta är då kärra Sunne. de är finnt när det är sol.Jag saknar dig så älskling de är helt obeskrivligt.


Johanna

Solen har kommit fram !

Wie solen kom som de hade lovat och nu ska jag ut och fotografera, och se till att få tag på Isa och dem o se vad de hittar på.. så plugget får vänta lite nu tar det lite senare idag, nu vill jag ut i det fina (kalla) vädret..

ska se om jag kan ta och lägga in lite bilder på det jag fotar idag, =)

Johanna!


LOVE (L)

Moln :(

blöö blev inget fint väder, iaf inte nu, får hoppas på att det blir senare iaf. Jag hade tänkt att sätta mig nu och fixa med min inbjudan och affich. =) tror den kommer bli grym ;) får hoppas den blir det i illustrator med.
Det som HC gav oss att vi skulle göra var ju att vi skulle fixa en Affich till honom, men de enda är att denna affichen är inte bara en affich för att vi skulle få något att göra utan en utav våra afficher som vi har gjort (alla ska göra vars sin) kommer han att välja och ha som affich i hela landet eller ja där han sätter upp om sin utställning som han ska ha nästa år. WHAT vi på Broby grafiska ska göra HANS ooooo vad då ångest över att man vill göra något så bra som möjligt så att han väljer ens, tänk att ha det i sin portfolié, =) det ni ;) okej inte för att jag tror han kommer välja min men bara tanken att vi ska göra en till han som han sen ska använda. (inte för att de är så många som vet men han är men alla vet iaf vad IKEA är.. hahah..
Nej nu ska jag ta och börja på min inbjudan.. =)

Johanna

Inga lektioner idag!

eller ja idag o idag, kl ee ganska så mycket men har nästan precis kommit ifrån Isa.
så i morgon / Idag har vi inga lektioner, skönt det ska bli, jag ska sitta med min inbjudan så mycket som jag kan här hemma sen om de blir fint väder ska jag och isa ha picknik får se om någon med hänger med.
Jag hade även tänkt att berätta för er om vad de är för projekt vi ska göra till HC erickson, (lovar er att de är Grymt, SJUKT GRYMT) men de får ni veta om mer senare. hade även tänkt att gå ut och fotgrafera. ska försöka ta med kameran till skolan o fotografera inne i min älskade skola till er, fast inte i morgon. (fotostudio uuummm love hyra den någon gång JA) men men nu ska jag ta och sova lite och sedan ta tag i allvaret..

Godnatt.

Johanna

 (klicka på bild för större)

Berömda ja lyftkranen eller va de nu heter, (nu ee den borta iaf)


Är i skolan!

Jag vet att det har varit dålig uppdatering. 
Det har hänt väldigt mycket här nu, i måndags var jag så trött efter att först åkt hem ifrån Kasper i söndags och sen började vi tidigt på måndagen för att vi skulle på ett studiebesök på steneby skola, det var väldigt givande och vi hade en föreläsning om HC ericson, och honom vet ni säkert inte vem det är men han har gjort Ikeas logga, även dinsko och massa andra loggor. Vi har även fått ett projekt av honom som Vi ska göra till Honom som han sen ska använda, hur grymt är inte det? 
Vi kom hem ganska så sen för  vi hade 2, 1/5 timmes bussfärd hem och sen hade jag ju inte hunnit handla något på söndagen. 
Igår (Tisdag) var jag och Grillade med Isa, Karin, Victor, Alexander, Egil. för det var FINT väder och de är även fint väder idag, vi ska hitta på något idag kubb eller något liknande,. 
Nu har vi Grafisk form och jag måstet börja fixa det nu för den ska vara inlämnad nästa vecka :/ uups. (eller jag har iden o jag har skissen men rita upp de i illustator är inte min starka sida än. 

I´M Missing You so mutch..
Kasper (L)/Johanna

Hemma i helgen som var.

Det var riktigt mysigt att komma hem tillÄlskling nu i helgen, jag fick riktigt god mat som han hade lagat, tre rätters och som förrätt var det en hjärtformad macka med en laxbit som han hade rullat som en ros =) ritkigt fint. fick även blommor nere på stationen så söööt.. Jag vet inte hur jag ska kunna göra detsamma utan att sno hans idé.. huum men jag lär nog hitta på något..
Helgen var riktigt mysig och jag orkar inte skiva mer om den nu.
Träffade även 253 i lördags riktigt roligt att träffa alla igen =)..


ucch jag är riktigt trött orkar verkligen inte skriva mer nu, men jag skulle bara skriva och säga att jag lever o att helgen har varit så mysig. skriver mer i morgon..

Kram Kram

Hemma hos Älskling

Så mysigt det är att vara hemma, inte sova ensam längre och bara bli upppassad =)..
just nu lagar han mat vet inte vad de är och jag får inte kolla eller hjälpa till ;) hehe,, det lukar riktigt gott iaf :D

verkligen en riktigt bra helg detta =) så skönt att vara hemma igen.. måste gå nu

Sometime..

Sometime you just don´t can imagine how hard it´s to be whitout the man you love!


Hund dragare?

Okej, min dag börjar med att jag blir försenad i ja sådär 30 minuter,. Pga. :
tar det ifrån början. Jag går hemmifrån runt tjugo i sju för att jag skulle vilja sitta och göra lite innan vi började skolan, men när jag kommer till en korsning inte alls långt härifrån där jag bor, kommer en hund springades mot mig, den ser väldigt ensam ut och ser verkligen ut som att den har rymt.jag tänker inte mer på det och tror att ägaren skulle komma springandes efter men den gör inte det och hunden förföljer mig, alla kolla på mig som om de vorre min hund som jag har löst huum, jajaj.. när jag kommer till en bro som går över till andra sidan ån, är där en lite äldre dam som börjar klappa hunden, jag frågar henne om hon inte vet vem som är ägaren, men hon trodde att de var min och så berättade jag att den hade förföljt mig en ritkigt bra bit (runt tio minuter). jag frågade henne vad jag skulle göra, och hunden bara springer ut på vägen och fram och tillbaka hela tiden till mig, Vi inger till polisen, dem kopplar oss vidare och jag säger bara om man är i nöd ska man iaf inte ringa polisen eller 112 halllå vad då att det tog lång tid, 112 ska väll vara ett nummer man ska kunna ringa om de verkligen är fara? och då ska det inte ta en evighet att komma fram, men iaf Jag och hon damen fick stanna tills polisen kom, och mina kära klass kompisar stannade även med mig då dem kom ifrån tåget riktigt snällt =) vi hade bara dator så vi missade inte så jätte mycket. men polisen kom och när polisen kom, kom även ägaren och var helt upprörd,. och vi gick till skolan och damen till sitt jobb =) allting gott till slut och alla kom dit dem skulle, även hunden blev glad över att se sin ägare=) (även om hunden trodde det var jag som var det. hahah ). riktigt söt hund var det och jätte snäll, så den bet inte eller något..=).. hihi. så då startade jag min dag.. rädda en stackars bortsprungen hund.

Skolan gick även super och jag blev klar med hemsidan. och i eftermiddags hade vi en ny lektion Grafisk teknik, vi fick börja med att göra ett stort test i hur mycket vi kunde inom tryck vi fick en massa olika kartonger och godispåsar och klicheér (eller hur de nu stavas)..
Men den kommer nog bli väldigt intressent kurs man såg saker som man inte har tänkt på innan,. som ni vet marabou choklad, har ni kollat noga på deras förpackningar? gör det i så fall ;) hahah..
ne nu ska jag ta och packa lite åker hem till Älskling i morgon :D WIIIE...

Godnatt

Johanna

(Detta var nog ett väldigt flummigt inlägg men jag ee trött så ber om ursäkt.. )

Och ni är inte bara på att kommentera, vill jag lova ;).. Godnatt


Kaaaallllt bruuuu, snart snö? inget hade förvånat mig.


.......Jag tror jag har kommit på hur min inbjudan ska se ut ;) yee.. men jag är riktigt trött nu vet inte vad de är hoppas bara intej ag blir sjuk, känns som halva klassen är sjuk, men nej det får jag inte hoppas på iaf.
Idag hade jag två tjocktröjjor som sakt och en halsduk och jag frös. vet int eom jag skrev det i förra inlägget men var abra tvungen att skiva det igen i så fall.. Kaaallllt är det med andra ord.
Ne idag måste jag isäng i tid för i morgon har jag en heldag och jag måste packa inför torsdag för jag kommer inte gå hem om innan jag åker.
uch nu börjar det bli kallt igen :( inne i mitt lilla hus...

Godnatt på er..

Johanna

Mötet med fototvåorna.

En riktigt rolig dag, Jag fick Sara ifrån tvåan tillsammans med Alexander där vi ska göra hennes portfolié. Vi ska inte börja med denna uppgiften förens om tre vekor då vårt ena av de två arbeten vi håller på med på Grafisk form är avslutat. Men jag har tänkt en hel del på hur Saras portfolié ska se ut och jag fick en ganska så bra bild av hur hon är och hur hon vill ha det, men nu är det inte det vi ska arbeta med så får lägga det på hyllan och ta fram det om tre veckor.
Sen efter de mötet med fotograferna fick vi arbeta med det vi håller på med, alltså vår inbjudan och affich till Gormet och Design. Jag har verkligen ingen ídé om hur den kan se ut, jag har gjort lite skisser, men så som jag vill ha blir inte alls bra när jag ritar det :( snyft. man vill även att det ska bli ritkigt bra för sen när vi ska ut på LIA (praktik) så ska vi visa upp vårat portfolié där vi har våra grejor i som vi själva har gjort, och då vill jag att detta ska bli iaf någorlunda bra så jag har lite att visa upp nu iomed att jag redan nu börjar söka LIA tills september nästa år. (bara för jag vill ha en bra arbetsplats).
Men jag får hoppas på att jag snart kommer komma på lite ideér på hur inbjudan ska se ut.
Men jag har en hel tågresa hem som jag kan sitta i indeign och försöka fixa till det lite.
nu måst jag börja plugga lite, (annars blir Isa sur ) hahah..
Ne ta tag i lite saker och så kommer de gå finfint=)


Ha det super.
Johanna

skolan om några minuter

Måste gå till skolan om några minuter om jag ska hinna till lektionen =)Måste gå nu..

Tusentals skissen men inget jag gillar:(

uch har nu suttit här i snart en timme, och jag har fyllt två A4 med en massa skisser på hur mitt inbjudningskort kan se ut, men inget är som jag vill (två A4 är mycket för jag skissar det smått). jag har även ritat en massa andra saker som inte har alls till ämnet att göra.
men nu får jag kolla på lite mer på design sidor och se om jag får lite tips, för just nu är jag fast. :( har ritat en tjej o kille med bara underkläder då är jag nog på helt fel spår Eller? (det ska vara en indjudan till en middag för design) hahah.
Ne jag måste börja göra lite nytta.. även om klockan är halv nio,.. men hinner inte annars om jag inte börjar nu..

Godnatt Sverige, Danmark  och Tyskland ;) orkar nog inte skvriva mer ikväll..

Johanna

Sega måndag, ge mig torsdag, och oktober.

Här är svinkallt här uppe och de är inte bara jag som tycker det. Idag hade vi en lektion som var Grafitsk form, där vi nu hller på med tre arbeten, en med att vi ska göra ett eget mönster, sedan ska vi även göra en inbjudan och affich, sedan ska vi även ställa frågor till fototvårona som vi ska ha ett arbete med eller vi ska göra ett till dem. nämnigen detas portfolié däe de kanha sina bilder i.  Men de sista med fototvårona ska vi inte göra förens i slutet men vi måste påbärja att ställa frågor till de nu för sedan försvinner dem på deras praktik. väldigt intensivt men även roligt, och svårt.

Så nu måste jag tänka ut några frågor som kan vara passande och givande för att få fram dem så bra osm mäjligt som person. Jag blev även vald (tillsammans med en annan i klassen) att bli klassrepresentant de var bara vi två som ville så då var det väldigt självklart =) hehe, men jag gillar det o hoppas jag inte tog på mig allt förmycket där ;) ne nu ska jag sätta mig och göra lite frågor.

ha en bra måndagskväll..

Johanna

måste gå till skolan snart för att ha en lektion.

Idag ska vi ha grafisk form, vi ska få lite nya grejor att arbeta med idag, Vi ska göra ett inbjudningskort till en nyäppnad resturang. och så ska vi göra lite frågor till Treorana som vi ska göra ett arbete till.
idag börjar jag 11;55 men jag måste boka ett par billjeter hem när jag fyller år och så måste jag lämna in min ledighetsansökan till min lärare, och sen tar det ju 40 min för mig att gå till skolan :(
Så om jag går nu tror jag nog att jag hinner göra allt som jag måste hinna innan.

Ne nu måste jag gå.. =)
Johanna

Jag kan inte lägga ut filmen på vår nollning iomed att jag inte kan se bilder eller filmer så jag ska se om jag tänker på det när jag får tillbaka alla de möjligheterna.. =)


When you are missing somebady!

En massa klagomål här ifrån min sida nu ;) haha, ne men varje gång jag har varit och handlat och ställer mig i kön, det bli rmin tur till att lägga upp grejor på bandet, men den personen som var före lägger ingen sån pinne så att kasörskan vet att de är andras grjeor. Ingen har laggt en sån efter sina grjeor jag vill börja lägga upp mina grejor för att de ska gå fortare, men då måste jag tränga mig fram, framför dendär personen som och hämta en, och då är nästan hela rundbandet tomt och jag börjar längst bak. Och de enda är att de är varje gång, det har nog hänt en gång att den framför laggt en sån "pinne" o då var de inte änns någon som bodde där. jag blir så trött, jag vill inte stå och tränga mig framför henne bara för att jag ska ta en när likaväl hon hade kunnat lägga en efter som vanliga människor brukar göra. (hemma är det tvärt om alla lägger en efter sina varor, men inte här)
tre saker om vaför jag blir sur på folk när de inte lägger en sådan "pinne" (eller vad de nu heter).
1, det går mycket fortare.
2, Man slipper tränga sig framför den personen.
3, Man slipper bli sur.


Nu är det snart bara fyra dagar kvar till jag kommer hem till min kära älskling. ska bli så mysigt.


(mitt internet fungerar men jag får inte lika snabb uppkoppling så allt tar sån tid. men de är bara två veckor kvar sen harjag det normat igen ;) )


Johanna


Jävla piss bredband.

sorry ordspråket men ja, om man kommer in i en butik och frågar om mobilt bredband då ska väl han som säljer de berätta att man bara fåt 5 gb i månaden som man får använda och när man har använt dessa 5 gb så är det slut och då får man en REJÄL (eller va det heter) nersättning av hastigheten så när jag trycker på en sida väntar jag i sådär 1 minut och så kommer sidan och, trycker på någonting annat väntar i 1 minut och så vidare, fy f*n för expert här i sunne som inte sa någonting om att man hade en begränsad hastighet eller massa andra grjejer som han inte har sakt de är så mycket som han inte sa. det är som om jag har fått ett modem sånt som man ringer upp. hahaha men om han bara hade nämt att man hade en begränsing så hade jag ju aldrig laddat ner de jag har gjort.. Oooove, så nu kan jag inte ha videosamtal med min älskling pga den j*vla gubben. sorry men han har inte gjort mig eller Isa så där glada. Isa fick ju inte sitt när de hade sagt det och hon var ju föra mig på beställningen men jag fick det endå snabbare..
uuch nej omni ska köpa de där mobila bredbandet ifrån telia så ska ni ha i bakhuvudet att de är bara 5 gb du får använda för att få sådan snabb hastighet.. men laddar man inte ner är det super bra men ja nu är jag ju bara så sur för att jag inte fick någon information om de.


nej nu ska jag ta och läsa en tidning så jag lugnar mig lite..


...(L)...

" du ska veta att jag saknar dig,
det finns känslor som aldrig tar slut,
du ska veta att jag aldrig glömmer dig,
det finns bilder som aldrig kommer  suddas ut ,
jag har vaknat mitt i natten av tystnaden
och önskat att du sov här med mig. "
Jag längar så tills nästa helg,.
You are my dream,. 
 

Till dig min underbara Kasper.

Johanna

Godmorgon på er alla där ute i detta kalla land

godmorgon på er, jag sitter här med ja tussen tals kläder på mig, en halssduk och vantar som jag är så sjukt glad över att jag tog med mig, för jaglovar här uppe dröjer det inte länge till sen är det minus, och jag som tyckte det var så varm i mitt lilla hus för någon dag sedan stängde av mitt kära element som gör rummet varmt, kom på det för sisådär en halvtimme sen att just det ja jag hade ju stängt av det. så nu sitter jag här med allt på bulltat för att inte frysa i det kalla Sunne som snart säkert har snö. =) hur varmt är det nere i helsingborg? eller nereåtlandet? jag har ingen termometer men jag tror att de under 10 grader. ;P ..
Idag ska jag inte göra så värst mycket, städa och gå och kolla på det underbara inredningsbutikerna de har här, de har typ fem stycken med ritkigt snygga grejor, och i sunne har de alla dessa butiker med den snygga inredningen :) wiie..


Johanna

Föreläsning nu vid halv tolv.

nu måste jag börja göra vid mig för en föreläsning som de jag var ute och åt med igrå ska hålla. :) vi ska vara där nu vid halv tolv och börja vår andra lektion direkt efter så vi hinner inte ha någon lunch så måste hinna köpa något att äta innan med, för jag har inget hemma :P så iväg till ica sen för att handla.


 
My all Mariah carey !


I´m missing you so mutch.
i´m soon home.

Johanna

Mycket givande och trevlig dag.

Har kommit hem ifrån att ha ätit riktigt god middag på Selma, med några ifrån styrelsen där pappa är med,.
Det var ycket trevligt och alla var riktigt snälla. Fick träffa rektorn på skolan för första gången idag med, för hon var ju på semester då när vi började så hon kom inte och presenterade sig, men idag fick jag träffa henne på middagen. Men de finns inte så mycket att säga om den men de var riktigt tervligt och roligt.

Till nollningen (insparken) igår, den var hur rolig som hälst Vi fick göra kriksmålningar på varnadra och vi var i fem olika grupper, Vi skulle till systemet och handla ut, och under tiden vi skulle gå till en gräsplan hade vi olika "stationer" vi skulle göra en mänsklig pyramig, fånga en anka, tenja upp en gruppmedlem i ett träd, invaldera kambodja,
sjunga en nationalsång svenska gav inte mycket poäng så de skulle ju vara en internationell låt. och så fjeesk mycket fjesk ville de ha, men när vi kom till gräsplanen, skulle vi föra en banan igenom våra kläder och vi hade
tre bananen och vi skulle igeom allas kläder utom en som var "bananföraren" ja jag hade tajta byxor på mig men det gick och få ut det igen fast kan ju säga att den inte var så fräch fast de var inte bara mig ;)  (fast jag blev värst.
ner mojad med banan). vi skulle även göra en ny varriant av irländskjulafton men att snurra tio varv, springa till en frispii (eller hur de nu stavas) och sen hämta den och springa tillbaks. vi skulle åka skidor på läskbackar, och skjuta paintball med sverige halsduk och åka skidor. mycket skratt, kvällen skulle avslutas på en bar (kommer inte ihåg namnet) o under tiden skulle vi äta, men några skulle in på Ica och utanför Ica har dem en leksaksbil som om man stoppar i en fema får man sisådär en två minuters bilfärd, hahah o ja några ville testa denna roliga leksak och stoppar in en fema och hoppar i (men den är väldigt liten för en stor kille att sitta i). så resultatet blir huvudet utanför, och benen på varssin sida om bilen, de inne på Ica kollade väldigt mycket.
hahah..


Vår snygga kriksmålning.


ett litet försök till att komma in i bilen.
 
Ännu ett försök. långa minutrar här. hahah.. det var en POST bil ;)

ne nu måste jag sova, i morogn ska jag se om jag kan ladda upp en film, från igår..

sov gott.
Johanna

den 11 / 9 . Alltid den sorgsna dagen.Uch det är hämskt.
Jag har precis kommit hem var med Lina och hennes syster innan idag och nu har jag precis hämtat pappa och jag fick fälja med på deras middag i kväll på Selma =) wohoo skojigt. Massa företagsmänniskor hehe. men de gillar vi..
Jag hinner inte att skiva mer nu så antigen när jag kommer hem eller i morogn kommer jag att skiva om både min kväll nu på selma + om gårdagens nollning, men nu måste jag in i duschen om jag ska hinna.
ska även passa på Attt Gratta min Kära kusin Louise som fyller år idag :D så en liten bra dag är det idag om man bortser ifrån terrorn. uuch nej hörs ikväll eller i morgon..

I´m missing you.. (L)
My heart. Kasper.

Johanna

helikopter, och polisbilar

Ja nu har typ den där dumma helikoptern flygit runt runt och runt nu i snart två timmar ;/ humm
uch nu har jag lektion hörs i morgon.


Kram kram 


Gaaa, inget vill som jag vill.

jag fick ett väldigt stort problem innan, altså idag ska jagnog inte göra någonting jag ska nog bara låsa in mig och hoppas på att jag inte gör något mer konstigt. jag har på något sätt och vist fått bort mitt bit torrent på datorn och så har jag fått ett annat som inte funkar :S hjälp.. och så när jag skulle skiva i bloggen får jag RITKIGT stor text och när jag publiserar det står det över alla andra inläggen mysko jag vet inte vad jag gjrode. jag ska nog inte vara vid datorer idag, för jag lovar att jag säkert kommer ta o göra allt fel idag på skolans datorer med. uch nej vill inte äns tänka på det. börjar tolv idag och sen har vi nollning, får se hur lykat de blir. men jag tror inte att jag kommer skiva så mycket idag, kanske skiver en gång till när jag är i skolan, annars får de vänta tills i morgon för jag lär komma hem sent i kväll..

Johanna


---------------
Inget vil som jag vill, vet inte om ni kanse detta inläget äns. för jag ser det när jag trycker upp min sida här inne i bloggen men om jag trycker upp den utanför som om jag tar ett nytt fönster och skiver in min adress kommer inte detta inlägget upp :/ huuum jag blir så trött.

Även de som bor i sunne kallar detta för landet.

Jag har fortfarande inte fått ett brev som jag skulle ha fått i fredags förra veckan, det är ett viktigt papper och jag vill bara få det nu, när jag frågar (de som jag lånar stugan av) om de har fått min avi lapp så är det varje dag ett nej, :( då säger hon att ja men så är det här ute på landet, vissa dagar går det fort att få posten och ibland är de hur sega som hälst. de gör allt i sin egentakt och tänker inte på att de kan vara Riktigt viktiga papper. uch vad jag hatar landet :( nu är jag sur, de är samma med att Isa skulle ha fått internet i fredags som jag fick men nej tydligen inte för då hade dem bara tagit ett och inte två som jag sa, och när Isa var där igår (då de hade LOVAT) att hennes mobilabredband hade kommite var det ett nej de har inte kommit än. Gggga vad då att de är sega här ute. De har inte äns en HM butik och jag som behöver hårsprej nej då måste man åka till Karlstad eller köpa ett i en hårsalång som är svindyra.. :@.. Jag ee arg.

ne nu ska jag laga mat (spaggeti och köttfärsås) och sen får jag kolla på oth så att jag inte blir så sur längre.. 
 

Johanna


Men jag ska klara detta, de är bara tre år med mycket praktik, Saknar dig så grymt mycket min älskade Kasper, de är obeskrivligt hur man kan sakna dig så.. (L). Love.

Godmorgon!

Ni kanske redan har varit vakna ett bra tag men inte jag, det är ritkgit skönt att börja vid tolv tiden, iallafall nu i början,. jag hade tänkt att gå utt till "centrum" huu byn och se om de hade något roligt, nu innan skolan börjar. I morgon ska vi ha nollning, vi skulle ha köpt på systemet innan och sen skulle vi träffas vid halv fyra på onsdagen. hum ja man undrar hur en nollning ser ut här, men man får ju bara hoppas på att den blir rolig=)..
Att vakna och ha fått världens sötaste sms av älskling gör en så lyklig. nu längtar jag bara så mycket tills jag kommer hem den 18 september. Ne nu måste jag in i duschen och sen begemig..

Hejsvej
Johanna

Sitter här hemma i min lilla gäststuga..

Idag har vi gått hela dagen, från 8,20 till 11,30 hade vi data och efter de garafisk design. vi fick börja med att göra arbeten direkt. och nu det första vi ska arbeta med är att göra ett nytt mönster, gå ut i naturen, fotografera, skissa hitta insperation. sedan ska vi utgå efter en bild och göra vårt egna mönster. jag har några idéer men måste tänka lite mer, vi ska göra detta fram tills julen, plus att vi kommer att ha två arbeten till tills julen, det ena är att vi ska få vår första "kund" som i dethär laget kommer vara fototvåorna på skolan där vi ska fixa deras portfolié där dem sedan kan ha sina bilder de tagit. vi kommer även att få arbeta med deras bilder till detta då.. det kommer nog att bli ritkigt roligt, sedan var det en till sak som vi ska göra tills jul, men kommer inte riktigt ihåg de nu och jag har inte pappret här framför mig.
Så idag var jag ute och fottade lite, för idag är typ första dagen som det inte har regnat :/ huum fast svinkallt är de och jag har inga varma kläder här uppe än.
Träffade även Malin idag, skulle hämta lite mat hos henne. sedan har det inte hänt så mycket mer, ganska lugnt nu i skolan men de börar att bli mycket mernu så snart sätts allt igång med massor att göra.

Ne nu ska jag nog ta och se på lite film eller lära mig lite pogram. som indesign kan jag inte alls nästan så man kan ju göra sitt drömhus eller något liknande nu när man inte har något att göra.
Fotografering.

Idag ska vi Bli fotograferade. =) för en tidning För alla skolorna i Sunne. wohoo hur många kan de vara?? (typ tre) hahah.. ne inte mobbas nu. men jag vaknade ganska sent för att komma på att vi skulle fotograferas idag så när jag kommer till skolan är det de första man hör, oo ja vad jag har kläder för detta, och mitt hår är hur "snygg" som hälst (ser ni irronin i det) haha aja det är en skola i Sunne hur snygg behöver man se ut..?..

nu sitter vi och gör hemsidor, ritkigt snygg blir min ;) höhö.. jag ska allt ta och göra en riktigt snygg ny som jag kan ha här på bloggen, men de lär nog ta ett bra tag, men om någon månad kanske. hade bara velat ha pogramet på min dator hemma, så hade det nog gått lite snabbare. för nu i skolan har man inte riktigt den tiden till att sitta och göra privata saker.
 måste gå
 
Johanna

Söndagarna i skobyggden är inte bättre här än vad de är i helsingborg.

vad lilla jag har gjort idag är inte så mycket kan ju räkna allt på en hand. Har lagat lite mat, och nu i kväll så var jag med Malin såg hur hennes lilla lilla etta såg ut och sedan var vi och handlade, (jag vill ha en cykel med cykelkorg)
vi handlade lite större grejor tillsammans så vi kan dela på det så blir det billigare (ekonomitänk här)!

Jag fick även prata med älskling idag =)
och så har jag fixat lite bilder och haft mig, så idag har bara varit en riktigt tråkig söndag (förutom när ja var med Malin), men hoppas att helgerna kommer bli ite roligare, jag ee inte van vid att bara sitta på ett rum och inte kunna göra så mycket, jag kan inte gå ut och fotografera för det bara regnar hela hela tiden som om det är de de enda som det kan här uppe.
men nu säger jag bara massa negativa saker om Sunne, jag kan även RIKTGT mycket som även är bra, gå hem på kvällen när det är mörk frisk luft och inget stress. helt underbart. mm..

Ne nu ska jag hoppa i säng, skola på schemat i morgon så hopp i säng.

Ha en bra kväll.

Johanna

Lägenheten!Jag vet inte om ni kan se bilden men annars får ajg se hur jag ska göra för att de ska funka men för mig funkar det int e:/ snyft. om de funkar eller inte funka skiv en kommentar så förösker jag lägga in en annan bild på lägenheten..


--------

nu funkar det =)


Söndagen den sjunde i nionde.

Nu känns allting så bra =).. igår var jag på en "Fest" att alla blev fulla (på huum lite) och gick hem vid tolvtiden fick det att kännas som en riktig fjortisfest och att det slutade när det skulle bi roligt (ungefär vid den tiden man ska gå UT på ett diskotek t,ex) när klockan blev 12 var vi bara halva styrkan och de flästa hade kanske drukit lite mer än vad dem själva ville. När klockan blev runt halv två begav vi oss hemåt,
jag fick låna Malins cykel som hon inte skulle ha idag så det var riktigt snällt iomed att jag fortfarnade bor på andra sidan av allting och det känns inte alls så roligt att gå i trettio minuter innan man är hemma. så jag ska cykla bort med den senare. jag fick även se hur studentlägenheterna ser ut,
(kan visa er en bild som jag håller på att rita. men visar den i ett annat inlägg.)

Jag är vaken ganska så tidigt för att ha gått och lagt mig vid tre tiden men jag vaknade och kände mig riktigt pigg så då är det ju bara att gå upp =) jag är ju även van vid att man festar hela natten, och sen gå upp vid elva tiden och då har jag även nu fått mycket mer sömn en vad jag brukar. för de enda man gör nu i början är äta sova ära sova ungefär, och de känns ju bättre av att en ifrån trean på GMP (Grafisk medieproduktion) sa att de fortfarande känns som att det är de enda han gör. :/ men men allt löser sig blir ju inte mer än vad man gör det till och igår hade jag roligt och träffade många nya, så det ska nog gå..

ne nu får jag ta och äta lite..

Johanna


Första helgen långt ute bland får och getter.

Haha nej de var kanske lite att ta i, här är inte riktigt får och getter överallt. men man kan ju nästan tro.
Nu har det snart gått en vecka hä uppe i Sunne, jag har inte haft internet förens nu så jag har aldrig hunnit berätta för er hur jag har det här uppe eller hur allt är.
Men det är som de flästa nog redan vet att de är i en liten liten by långt upp i skobygden i sverige. här är bönner, epatraktorer överrrralllt, och så fort man kommer till någonting som man inte hittar eller  om man är lost. så kommer det bara fram folk och frågar en om jag är vilse eller om jag behöver hjälp, så hjälper dem en. Men alla går runder med sina egna stilar och inget är som i Helsingborg.
Jag har inte hunnit gå ut och fotografera än, men jag hade tänkt att göra det idag. nu när det är min första helg och jag inte alls vet  vad jag ska göra nu på förmiddagen och eftermiddagen så får det blir att fotografera  lite, men i kväll ska jag iaf på en fest, får se hur festerna är här. Men de är inte bara hemmafester och HB men ja jag var bara tvungen att fråga men jag fick svaret att de inte var så ute i skogen.. hahaha..

Fast min första dag började ganska så roligt, jag böjade kl 11 och när jag är på väg till brobygrafiska så måste man gå över en bro, för de har en stor bäck här. och just i måndags började ett arbete med att de skulle bygga om tågrälsen som gick/går över bron, och det stora "mystiska" verktygen och kranarna som dem hadeför detta bygge, hade samlat HELA Byn för att se detta spektakel, huum ja när jag ser detta tror jag att de är något räddningsarbete på gång eller att de är någon tävling, men när jag sedan går hem på eftermiddagen är det exakt lika mycket folk som innan och jag frågar vad det handlar om (till de som jag lånar gäst stugan av) och det handlade inte alls om någon tävling eller räddningsarbete utan bara att folk aldrig har sett en så "stor" kran eller så stora verktyg så då samlades HELA byn för att få se på detta som hände. hum ja för mig + många andra känns detta väldigt konstigt och bara skakar på huvudena.
haha var har jag kommit någonstand? någon som bara kan komma och trolla så att de blir en stor stad? ..
Men jag tror nog att jag lär mig snart att leva det lilla lilla by livet. med en tv/internet mm butik som är Expert och ett apotek Tre pizzerior oo och ett ica och en coop. och några små klädesaffärer.

Men om de inte hade varit för skolan hade jag nog valt en lite större by, men nu är det så att brobygrafiska är en helt UNDERBAR skola och när man bara kommer in datasal efter datasal, mac, pc (flest mac)  sen in i fotostudior med allt dylikt, ljud och bild salar, filmstudio, tryckpressar, mm helt fantstiskt och vi har tillgång till detta 7 dagar i veckan fram tills 23:00 och vi får lov att låna allt, bara vi har en hemförsökring. helt underart, och vi blörjar runt 12 många dagar och slutar 15:20 -16:00 fast jag föredrar att gå hela dagar, för då hinner man göra allt klart, igår som sakt hade vi ju ett arbete om att göra vår egna meny, fast med skolans kurser och våra klasskamrater, hur roligt som hälst och det blev riktigt snyggt.

Helt underbart att ha fått internet igen, kan prata med älskling hur länge som hälst utan att de kostar...
plus att man slipper fråga om det har kommit upp något som man behöver veta inför skolan som att på måndag ska vi har klassfotografering och på onsdag och är det nollning för oss och det fick jag reda på i onsdags men det hade kommit ut på firstclass redan i måndags, men nu kan jag själv hålla koll på allt själv.Ne nu ska jag gå och göra vid mig och sedan blir det ut och fotografera lite. kan fota den spektulära kranen som alla tycker är så facionerande. tsss.

/ Johanna

Whit loveI´m missing you soo!

Love You

Nu fick vi rast men vi ska skiva ut vårat arbete.

lite videos kommer upp i kväll.. :P

lektion

lektion med mac datorer, innan dess hade vi en gruppövning där vi skulle göra vår egen meny till en resturang, fast med klassens namn, våra kurser och så skulle vi komma på allt de andra själva. riktigt roligt. våran blev helt klart snyggast och roligast =) hehe.. allt vi arbetar i är in design, illustrator mm..
förmodligen får jag mitt internet i dag, och då lovar jag att jag ska skiva lite mer och så får ni en massa bilder.
I morgon blir det förmodligen fest och idag ska jag nog bara ta det lugn.
jag kan ju informera er om att min nästa dator kommer att vara en mac, ;)..

nu ska jag lyssna litepå vad min lärare säger.


Johanna

på ett litet bibliotek i sunne

haha, idag har vi kommit hem ifrån lite introdagar i skogen haha väldigt fint och mysigt. fast de är så litet här och dyrt. :P tss. men nu har jag bokat biljetter hem =) wiie, ska bli skönt, fast jag kommer bara få packa en del men de gör inte så mycket. =). bara jag får träffa skat och lite andra ås är de bra. i morgon har jag min första hela dag i skolan, annars kommer vi börja vid tolv en hel del, måste gå nu..

är i sunne och har data

Igår var första skoldagen, den var trevlig och man bara kom in i rum efter rum och bara kände här kommer jag trivas, fotostudio, filmstudio, web texnik, o allt de som man bara älsklar mitt schema är också hur soft som hälst =) börjar tolv nästan varje dag nästa vecka. =) göötmos.
alla är trevliga och i morgon ska vi på introdagar till humlebeck och klättra, padla kanot och lite sådant. jag vann även en tävling som vi hade idag ;) haha börjar ju bra, får sse vad priset är i morgon, säkert att diska... :p..
Sakanr er alla hemma i helsingborg  och helsingör.
men nu måste jag återgå till lite arbete,.
har fortfarande inget internett där jag bor nu men så fort jag får min lägenhet i början av oktober så har jag internett igen.

Johanna

RSS 2.0