Smycken gör en flicka lycklig

Smycken gör en flicka lycklig, de var någon som skrev det innan idag och det är nog sant iaf för mig när man tänker efter, hur många gånger har man inte kännt sig snyggare vackrare med smycken? 

Idag hade man Nationella i Svenska B, jag kunde allt utantill men man får se vad min lärare säger om det vad de bir för "betyg" siffra jag får på den. hoppas iaf på något högt.
Det var riktigt varm och soligt idag hade bara velat vara ute och sola men är man i skolan så är man. får ta igen det på påsklovet.
Jag tror min mamma är trött på mig med alla saker som jag bara vill ha ;) kommer med nya kläder,skor smycken även dator som jag vill ha nytt haha, Fast jag kommer få betala allt i vilket fall som hälst så de hjälper inte att säga att man vill ha det. fast man kan ju alltid försöka för ibland är dem ju snälla ;)
Men nu måste jag sova ska till skolan och sen jobba hela dagen i morgon.

Vit klänning från nellyochnoel.com, 895 kr
 Silvrigt halsband från ellos.se, 99kr

Sol, Sol, Sol <3

vilken underbar dag solen skiner och det är mycket varmt ute :).. Men jag får endå bara sitta inne och plugga. Ååå jag blir så sur på vissa, jag orkar inte göra allt är man i grupp varför ska jag endå göra allt.
Igår var jag och tog nya blodprover för att se om proverna visade samma som innan och om det vissar negativt så kommer jag att få äta mediciner och jag får inte äta fett eller stekt mat så mycket. kaffe ska jag med dricka hur ska jag kunna dricka KAFFE, Jesper Kaffe Blää.. fast jag tror att jag kommer få slippa det för de är ju bara ex för att det ska bli bättre. men jag hoppas endå på att proverna kommer att vara possitiva får reda på det på lovet.

I morgon har vi Nationella i svenska b det muntliga, och alla i klassen har valt att skriva om HIV /aids och jag är ju en av dem med, jag valde de innan jag visste att alla redan hade tagit de ananrs hade jag ju tagit något annat hur roligt är de att alla har samma?.
Jag längtar tills på Fredag då är det LOV, vad jag längtar att bara ta det lugnt. På fredag åker jag till Aggarp med alla utom mimmi fast de kasnek är någon mer som inte ska med fast tror alla ska med. sen torsdgen på lovet åker jag, Ted, Mamma, Kent, Andreas, Hans kompis, Anne och hennes pojkvän eller kompis till LALLANDIA =D det ska bli roligt. kommer hem sent på lördag kväll.  Det känns mycket bra, det är så mycket röda dagar nu och det tycker jag är rikitgt bra för då är Ted ledig  =) annars får han gå upp så tidigt och så är han bara trött inte lika roligt då. 

Vill bara ut i det finna vädret, men var sitter jag i skolan och letar fakta + sitter och skriver här. Men när hon är halv fyra så ska jag passa barnen och då får jag vara ute med dem. 

kolla så fint de ä ri helsingborg när solen skiner ;)
image8 i Norra hamnen (Helsingborg)

image10Man ser danmark, (jag tror bilden är tagen uppe på kärnan)

Ha en underbar dag i det underbara vädret =)


Om mig!

 • Livsnjutare
 • Triathlon
 • Löpning
 • Cyckling
 • Simning
 • Träning
 • Kärlek
 • Choklad
 • Leva i nuet
 • Resa
 • Tävlingar
 • Baka
 • Inredning
 • Vatten
 • Mat
 • Mysa

  ♥ My love of my life
  ♥ Do it with passion or not at all!

 

 

 


Linköping ;)

På lördag åker vi tidigt tidigt på morgonen för att vi ska vara uppe där så tidigt som möjligt, men min kära bror behöver ju lte hjälp med att städa och sånt han inte pallar själv host ;) hehe ne han har precis flyttat till en ny lägenhet, så ska bli rolligt att få komma upp och se den :) Ted och mamma ska också med denna gången så slipper åka upp själv. =) ska leta efter skor uppe i linköping dem har så mycket finare grejor där, och mycket mer att välja mellan. kanske så hittar jag mina studentkläder med.
Ska gå och kolla lite på Tv och sen blir det plugga igen palla denna veckan asså.

You have to put you name on it..

Studentmössorna har kommit idag, Jag, Johanna R och Oliva vi var dem enda i klassen som fick Victum (namnet på vår skola) med stor Text medans resten som hade tagit Victum på studentmössan fick det med små bokstäver som (enligt mig) var finare, men jag kommer nog att tycka den är fina snart den ahr redan nu blivit lite finare hehe hur den nu har kunnat bli det. Men min storlek är jätte miten jag känner mig som en pigme de är storlek 53 men jag hade inte kunnat ha en större för då hade den flygit av mig. Fint om jag hade sprungit ut och så när jag är nere vid kärntrapporna så uuups där trillade mössan av. haha. Wiie så nära det är nu först balen och sen veckan efter blir det studenten.. kom gärna och kolla den 8 juni i Helsingborg vid kärnan ;)

Men men nog om de snart ska jag har förhör, kan typ inget av det men jag kan itne plugga nu ihäller för då kommer jag glöma allt som jag redan kan. så vi får se vad som händer. kanske bara klarar G men de får gå..
Jaha vad ska man sen göra när man kommer hem plugga till Matte provet i morgon eller? jag kan ju göra mina psykiatri frågor med elelr idrottsarbetet som allt ska vara inne på fredag, elelr provet är ju i morgon.

Kommer bilder om hur studentmössan ser ut lite senare.
Måste gå och plugga lite nu till matte provet i morgon.

Studenten -Ge mig

Pluggar idag igen, har hitoria prov i morgon på första världskriget, på torsdag har jag Matte prov och på fredag ska ett idrottsarbete och psykiatri uppgiter vara klara uch jag orkar inte.
Men på Torsdag ska jag iaf Passa barnen det ska bli skönt, få lite annat att göra och "leka" av sig + att jag får pengar de är skönt.

Snart studenten Wiiie vi får våra student mössor någon gång dena vecka eller nästa, Shit va härligt det ska bli, men kan det inte bara bli lite mindre skolarbete de är så sjukt mycket. men efter det så shit va skönt. Men kommer sakna att gå i skolan och bara ha det gött vissa tillfällen.
image4image6 Jag är en av dem snart 40 skoldagar kvar och 80 dagar 3 timmar och 34 minuter TILLS det är JAG som står där med en skyllt och går ( Sjunger för vi har tagit studenten)


nice nice men nu måste jag gå och plugga, ha ju prov i morgon.
Ha det najs och kolla vilken fin klänning som jag hittade som jag vill haaa ;)

Jaha

Min andra blogg  kommer jag inte in på dem säger att det inte finns någon som heter så och att min e mail inte finns, Kul. så därför har jag gjort en ny, känner att jag måste få skriva av mig någonstans :P hoppas att ni som läser min andra kommer läsa denna med.
Just nu är jag i skolan och ska plugga men jag orkar inte så sitter här istället, Fast jag måste snart börja att plugga har jätte mycket denna veckan, inte nog med att man ska ha mycket att göra utan man ska vara sjuk med på allt, jag har typ magsår och sånt shit så måste igentligen vara hemma och bara ta det lugnt men de får jag göra när jag har påsklov.

-------------


Me like Jag vill dit,t igen saknar det riktigt mycket.
 Isla de Margarita (caribien)

Som sakt jag skulle ju plugga men vad gör jag sitter och kollar på bilder från förr haha..
Saknar min Petra ( http://peetris.blogg.se/ ) sorry gumman om jag har så mycket att göra men jag lovar till sommaren när jag tagit studenten kan vi ses mycket  mer ;) Älskar dig gumman.


RSS 2.0