Kolla vilken klänning...

ice Dress 549SEK, Rare Fashion - Nelly.comhttp://Nelly.com finns den att köpa på men den kommer aldrig att hamna i min garderob då den kostar 549 kr och jag har inte riktigt de pengarna :( snyft, sörjer min fattiga plånbok.. John Me


John ME Love is my drug. 

Män som hatar kvinnor..

Idag är premiären men jag sitter ju på ett tåg hem idag så i morgon ska jag och älskling se filmen män som hatar kvinnor.. 
Vi båda har läst boken men Kasper har även läst andra och tredje boken men jag är på andra boken nu har inte haft tid innan, och den tredje boken får jag någon gång nästa vecka då jag har beställt den med alla de andra böcker jag var tvungen att beställa till skolan nu :( .. allt slutade på 664 kr och där av var 50 kr Stig Larsson (bokrea). uch så dyrt.. 


Stig Larssons - män som hatar kvinnor 


så bra boken är hoppas man inte blir besviken på filmen nu. ooowe så sur eller jag vet inte sur kanske jag inte är..

Men oo så jobbigt iaf, jag hr insett att jag hade kunnat vara hos älskling nu vid detta laget eller iaf suttit på ett tåg om en timme :( sitter här och låsas gråter med Elvira och Lars. nu  måste jag vänta ända till 14 50 tills mitt tåg går och inte vara hemma för än vid tio.. 
Och nu till det stora frågetecknet om varför jag hade kunnat vara hemma nu, JO för att vi har PROJEKTARBETE och vi har ingen lärarlektion eller sal bokning på var vi ska vara och jag och Elvira hade lätt bara kunnat träffas på kvällen för att prata och diskutera och leta fakta om det vi ska göra projekt om, nej då bokar jag en biljet som inte kan bokas om för jag trodde vi hade viktig lektion idag. Men men nu får vi se det positiva att jag är i skolan och nu kan vi arbeta som tokar. 


:D 


men SNART är jag på tåget.. 
 

Kärlek


<3

arbetar i flash.

Idag sparar jag ofta om iaf att allt skulle läggas ner bara så utan min tillåtelse :P
VI slutar om 15 minuter men är redan klar med uppgifterna så tar det lite lugnt, istället för att gå hem.

Solen lyssen ute :D ooo nu vill jag bara att snön ska försvinna och träden ska knoppa. Varmare dagar och kvällarna blir längre. det har jag vlet nu ett bra tag men så trött på snön.
Men det roliga är att föra året ville jag ha snön länge förmodligen för att vi aldrig fick någon snö och nu detta året har jag varit här uppe där de har snö i tre månader uuuoo..


=)
oooboy i morgon.. <3<3<3 

Portfolien

här är portfolien som jag gjorde till Sara Ingman, det var ett bra tag sedan vi både redovisade den :) potfolien
folien

tråkiga rubriker..

I skolan och arbetar med Tap project sista grejorna nu innan redovisning den 13 mars uch så stressigt.. 
Visserligen har vi bara kvar sådant små fix med det tar tid även de. 
När man ser många andras tycker man att de är grymt fina, men man blir ju hemmablind på sitt eget och tycker att alla andras är finare, (lite inte mycket vår Idé är sjukt grym och vi är bara två så vi har inte hunnit göra allt i fungerande hemsidor och reklamfilmer (vi har inte tid med det nu ihäller) fast lärarna sa att det inte gör något bara v har bra storybards så funkar det lika bra och det har vi. 
Nu vill man bara att detta ska vara över och hoppas på att det går bra på redovisningen men 15 minuter är allt vi bara får ha? 15 minuter ev en hel kampanj plus personas och Idén bakom. men vi fixar det säkert fast 5 minuter till hade inte skadat men men vi får göra det bästa av det vi får ;)... Fettisdagen..

En semla + en semla = massor av semlor..
som ni flesta nog inte har missat är det fettisdagen idag, semlor står på menyn ;)..
Jag ska iväg till Grand (Isa och Egil) sen och förmodligen både baka och äta dem.
Ha en god och bra dag..

Lunch.

Jag och Elvira hann hem til mig och äta och den lektionen som vi har nu kommer inte ta så lång tid så jag kommer ha lite extra tid till att göra min flash igen :( så sur, varför kunde den inte bara ha sparats :( snyft.. men men jag gör bara om en, som blir snyggare och finare.
Nu den lektionen som vi har nu är om hur man skiver ut. som vi borde haft för 6 månader sedan..
Men som vissa säger bättre sent än aldrig..Flash..

I skolan och har en Flash lektion. skojigt skojigt.
Just nu vill jag bara att tiden ska gå och att man ska hinna göra allt man vill.

jag gjorde en flash film nu på lektionen som vi skulle göra, men nu när allt var klart och jag bara skulle spara så vad tror ni händer?? det avslutas automatiskt och förvinner GAAAA... alltid, gillar inte alls dessa datorenra.. :(
uchhh och så ingen lunch idag iheller för den har jag hemma :( blöö skitdag idag...


Tillbaks till Sunne

mina tankar är just nu i älsklings säng och jag ligger där och väntar med mat och kärlek. men nej inte idag, för då är jag tillbaks i Sunne, tillbaks till skolan och tillbaks till en tom säng.
Men helgen har vartit helt underbar, bara massa mys och god mat, har inte alls velat uppdatera här för har vitkigare saker för mig som sakt <3...


HBG..

Just nu är jag i hbg hos mamma och Kent :) Kasper ska snart komma hit med så ska vi äta och bara ta det lungt..
kanske sen ikväll träffa några av kaspers kompisar :).
Träffade Petra idag och vi åkte till Karlslundsbadet i Landskrona, fullt med folk iomed att de är sista dagen på sportlovet här nere nu ju. men vet var mysigt och roligt iaf vi satt mäst i ångbastun oh bara snackade skit..
har ju saknat henne massor.. köpte en ny snygg bekini iomed att min andra är hemma i sunne. men behöver ju alltid en ny då behöver jag ju inte köpa någon sen till sommaren.
Känns skönt att vara kvar nu ett litet längre tag man slipper stressa och man får gjort en massa.
Annars är ju två dagar bara till för resa oh nu har jag tre härliga dagar..

Mamma och Kent har gjort vid köket nu oh det blev snyggt, känns mer som ett "kök" nu oh de är ju helt utläcker. och inte nog med det har dem även bastu och sån dusch som kan bli som åkngbad tror jag de var och en låsas öppenspis.. snyggt har det blivit.. (är det nu bara för att jag flyttat hemifrån?? ) ;););) hihih

nu ska jag umgås med min Kära bror han åker tillbaks till tyskland i morgon =)..
Puss o Kram...

Alltid lika roligt.

att retas ;) nu har vi en lektion i PP (prepress) Henrik (läraren) pratar om Backstage, ganska intressant tycker jag. 
Nu har vi fika och det menas med att jag och Elvira åker till gbg och sen åker jag vidare till HBG och sen över till Helsingör.. 
Lektionen som vi har nu är rolig med tanken på att vi har just Henrik som är rolig annars hade denna lektionen inte alls varit rolig.. :P 
men nu måste vi börja att gå ner mot tåget bye bye :D 

....

Snart på resande fot ner till Helsingör igen. vi är ju lediga lite längre nu så vill gärna hem till skat igen.
Snön fortsätter att falla ner här ifrån himmlen och jag blir bara mindre pepp på att gå utanför dörren hade så gärna bara satt mig på tåget direkt.
Jag måste diska innan jag går till skolan med, så borde inte sitta här :P

<3 Love Love love

Vad mycket skola det blev nu..

Hej hoppsan sa.. 
Sitter i skolan och får inte till mitt Spenat InDesign för att de ska se trevligt och fint ut. 
Det ska vara inne i morgon så måste bli klar idag men det blir jag, är ju så gått som klar men får bara inte rikgit till de där extra fina som drar till sig läsaren.. 

Innan jag gick till skolan så hamnade jag bland tvätt och städning, jag dammsugade igår men inget mer och jag har papper och en massa kläder överallt så idag blev allt de med bortstädat, fick även tvättat :) oo vad jag är duktig.. 
alltid bättre att göra det innan man går till skolan för jag hade nog aldrig gjort det när jag hade kommit hem då hade jag fått bortförklaringar på att jag är för trött tar det en annan dag med mera ;) .. 
Det är alltid så mycket roligare att städa hos Älskling för då har man någon som blir glad ju någon som märker att man har städat mer än jag själv.. 

Men nu ska jag fortsätta med InDesign.. :)

 
Bild tagen av mig. 

Morgon...

God morgon allesosammen :) jag vaknade vid tio vi har inga lektioner idag men lilla fröken Lind måste till skolan och göra klart lite saker till Tap project.

Idag är jag pigg och glad ;) behövde nog bara sova lite, Det är ju bra om man tänker på allt som ska göras idag.
det var även väldigt skönt att få sova ut tre timmar längre än jag brukar. fast bara för det kommer jag bli trött för att jag har sovit för mycket ;)..

Nu måste jag in i en varm dusch och sedan ut i det kalla snövädret, Ja det snöar :(:((:(::( stort ledsamt leende, här uppe är det ingen vår så tragiskt..
Men i morgon är det ju Torsdag ooowiie :)


Jag vill ha vår så man kan gå i bara en tjocktröja,.. Utan att frysa :)


Låt..

En bra låt  ;P...


Elsker dig Kasper <3----

Har hört den många gånger förr men Idag tog Elvira upp den på Youtube så då kan inte bli annat än fast i den igen..

Allmänt Depp..

Fråga mig inte varför, men orkar typ inget, allt känns så lång borta som om inget är inom räckhåll. Även om allt ligger mitt framför näsan på en.
Det går nog snart över efter lite sömn och en  ny dag kanske =).. man kan inte vara pepp och glad var dag..Skolan..

Vår vår vår jag vill ha vår ... Bilden tagen av mig.

Tap project ska vara klart om två veckor enligt min och Thomas planering då vi ska ha en vecka på oss till att förbereda inför redovisningen, vi ska få tröjorna tryckta och allt ska finslipas. sedan är vi så gott som klara och det är skönt att endån ha det så pass klart. 

Nu kollar både jag och Elvira på gamla blogg inlägg och förra året vid denna tiden hade vi nere i skåne 10 grader och massa med knoppar det hade även Elvira i Norrköping. 

Lång dag..

I skolan då vi slutade vid halv tre men skulle på möte angående Alma löv som är i påsk var vi tvugna att stanna kvar. oo om allt blir så bra som vi har planerat och får till allt om inte bättre kommer vårt rum vara grymmast.. 

Alexander fyller år idag Grattis, var nyss hos honom och firade lite.
vi var även hos Elvira innan filmen på brobygrafen The fountain blev det anorlunda men bra film. lite känslosam med.
Nu ska jag skriva ett brev till Tetra pak. men vi får ha en bra kväll..

Godnatt.

Helgen..

Så mysig helgen har varit jag har inte orkat eller velat skriva innan men nu sitter jag i skolan och har rast :). Lördagen var riktigt mysig då man vaknar av en söt älskling som kommer in och har gjort ritkigt mysig frukost, med bla annanas och en massa rosa rosor :d iii så söt han är fick även ritkigt god choklad på morgonen. sedan gick vi hem till hans föräldrar för att hämta kokboken, i strålande solsken och det var varm jag jag i klänning med strumpbyxor utan vantar och utan mössa och jag frös inte, tarmometern stod på -1 men i solen var det nog plus 2 och det hade även kommit knoppar på visa träd, där har verkligen våren redan kommit och jag är så avundsjuk. vi gick sedan ner tillsammans med svärmor och svärfar ner till affären där jag och kasper gick vidare ut till kronborg och sedan ett mysigt fik med allahjärtansdag dricka :p..
maten på kvällen var så god nammie. och vi fick en jätte mysig kväll även min överraskning blev jätte mysig, =).
film, popkorn mys och mer mys.

nu ska jag fortsätta att arbeta....


Hos ælskling. Alla <3 Dag

Vi har det super mysigt :D just nu blir det popkorn och film sedan tre rættersmiddag :d så gottigt.. vædret ær så varmt typ 1 till 2 grader och sol så det ær med skønt :D
nu ska vi kolla på film och krænga i oss popkorn, ha en bra alla hjærtans dag

En talande bild..

Bild lånad...


Ha en bra och mysig helg och dag!!

Helg och Alla hjärtans dag..

I helgen åker jag ju hem till älskling, så jag kommer inte skriva antingen inget eller så blir det et litet men det får ni har överseende med för jag vill inte sitta vid datorn utan umgås istället, :D ..
Så skönt det ska bli att komma hem, ooowe..
plus att det är alla hjärtans dag och då får gör man lite sådär extra mysigt, visst tror jag att de hade blivit det iaf, men imogon har vi en mysdag :) en dag som bara är utset till de nära och kära...
Men jag måste hinna diska och sminka mig innan jag ska gå till skolan så måste nog allt sätta igång nu.. =)
Ha en bra dag och helg om jag inte skriver mer idag..

Och tack för alla kommentarer :D de gillas.

Lite fler bilder ifrån igår..


o kollar på alla vårbilderna ifrån 2008...oo vår den började så tidigt förra året det var så roligt att verkligen se dag efter dag när man var ute och cyklade hur det förändrades och förra året började det knoppa redan i februari och vi hade 10 plusgrader och nu är jag i ett kallt vintersamhälle vid namn sunne ;).. ganska mysigt med snö med men jag vill ha lite varme och fina träd nu :D...
men det kommer allt med tiden även bli lite varmare snart...

Lekisnön...

idag har det varit en solrik och mysig dag. vi slutade efter lunch och gick til Ica och hämtade paket på posten.
Efter det tänkte vi att vi skulle utnyttja att ha lite roligt i snön och inte bara klaga på den så vi stack ut till den lilla pulkabacken, köpte även lite ballerina på Ica ;).. men det blev ganska så kallt efter ett tag men jag börjar vänja mig vid kylan nu idag hade vi -10 men kändes inte riktigt som det (innan vi var snötäckta).
vi var bara i backen i typ 35-40 minuter alexander kom även sista fem minuterna men sen blev det för kallt och vi gick hem till mig och gjorde te och nu sitter vi här och kollar igenom en massa mode/tjej tidningar för att ta med i morgon för att få inspiration om en bra artikel och hur vi ska lägga upp och göra vårt inslag i vårt Indesign uppgift vi har nu som är att göra magasin layout.Snö,skola,is,kallt,-15 :(

uch... 
Sitter i skolan och har gjort det nu några timmar, sitter och gör Plaza konst i indesign men jag är redan klar och gör andra uppgiften och måste göra en del nu i och med att jag inte kommer vara här hela lektionen i morgon. då jag åker HEM oo så skönt och mysigt och underbart.. 
Alma Löv.

vid påskdagarna har Alma löv en kostutstälning här i värmland och vi på brobygrafiska kommer ha tre rum var av två av dem har vi i Fdp och gmp blivit erbjudna att fixa till, vi är mest personer ifrån vår klass och det kommer bli riktigt roligt får man hoppas, vi har nu haft två möten och idag kom vi fram till vilket tema och vad vi ska göra i rummen. jag kommer inte gå in på detaljer eller skriva vad vi ska göra än. =) men det kommer iaf att bli en rolig erfarenhet och jag gillar att fixa till sådana här dagar.


---------------

uppdatering,
Jag har nog världens gulligaste älskling, ;)
fick ett sms där han skrev.
Hej fia lotta..... med mera...
MAMMA vad har du nu lärt honom ;) hehe så gulligt, vad jag älskar den kille..
Finns inga ord som beskiver hur gullig och söt han är..
Kasper (L)


Barnlåtar..

Jag hade ett inlägg i huvudet men när jag väl kom hit hade jag glömt allt jag skulle skriva om ;P som vanligt.

Just nu lyssnar jag på Astrid Lindgrens låtar ifrån massa olika barnpogram, vilka minnen det tar upp, tänkt när man var liten och kollade på alla dessa barnfilmer kunde kolla på en film 1000 gånger utan att tröttna haha kommer ihåg att jag alltid kollade på Pippi när jag var sjuk eller på kvällarna..
Vaför jag just nu lyssnar på dessa låtar avslöjar jag inte för då är min överraskning avslöjad :( så bäst att inte skriva något.
.
Kalle Teodor :) hihi vad jag gillade denna låten.

Nu måste jag fortsätta :)

Godmorgon eller morgon och morgon...

Vi hade en riktigt tråkig föreläsning igår om miljnönämden och allt de där som jag redan har fått reda på och vet en massa om, men när vi måste komma på föreläsning så kommer man ju, MEN en föreläsare ska kunna framföra, prata tydligt och få oss lyssnare intresserade i att veta (även om vi redan har fått information om det på tex gamla jobb som jag fick det).
Han som var där igår och skulle prata för oss visste ju nästan inte själv vad han pratade om och han hade uppe en word fil som han pratade om. och han pratade tyst, visst han sa att han inte var någon lärare men man behöver inte vara någon lärare för att kunna framföra en sak så att vi lyssnare ska bli intresserade..

Så idag ska vi åter dit och lyssna vid halv ett. men detta är ju en kurs så nävaro måste finnas och de övnignar vi får måste ju göras :). men vi hade ganska roligt igår jag tog fram ett hudvänligt tejp som man har vid skador och Elvira tycker de är gott att tygga på huumm är hon nog ensam om..
Smyckehanden... och söta krisgrisen jag fick av Petra :D..

Syskon..

Cissibissi
 

Cornelis Vreeswijk - orginal sång Cecilia Lind
----------

Cissibissi min lillasyster, men det är ju lite orätvisst att de ska finnas en massa låtar om Johanna och Cecilia men inga om Mattias eller Simon, eller finns det någon låt om Simon eller Mattias? fast lite girlpower ska vi väl ändå ha ;)..

Vet inte hur jag fick upp denna låter på youtube sökte på något annat och så kom denna upp och då var jag bara tvungen att lägga upp den här... Cornelis vreeswijk är ju bra men denna låten är lite extra..


oowe så trött jag blev när jag kom hem...

i skolan var jag pigg och var allt med riktigt bra, sedan gick vi ner och handlade lite smågrejor :D myspys och jag hitta eller Marianne hittade en sådan hand som man har smycken på :D riktigt fin var den med och Elvira köpte tre elefanter till så nu har hon fyra Elefanter till sina "blivande" barn om några år.. hehe här tänker vi långt i förväg ;) alltså kan ni nog ganska lätt räkna ut att hon har fyra Elefanter vilket då är fyra barn som Elvira lite så lätt vill ha..

Nu ska jag hänga upp fina smycken och inte ha alla liggandes sådär fult på tvättmaskinen och överallt i lägenheten.


ett träd i sjön/ån/sundet. som växer lite fint där på några plankor..-12

riktigt kallt, ooo så kallt och jag som inte hade något mössa på huvudet blev väldigt kall om öronen..
Idag var det en riktigt fin dag  sol och så sjukt fint :)


Lilla söta maggie


Utsikten ifrån Elvira.. is på "sjön" och massa snö..

Kattspår inte maggies..


Hon trillade inte ner.. ;)
såhär har min dag sett ut i bilder och vädret helt underbart. jag fick med mig en sjal och ett hårsprej hem :Den bild

En av bilderna Sara tog igår..


Gillar denna...
Fotograf är Sara Ingman.


SOL!!

Idag är det sol sol och sol, inte ett moln på himmelen oo gud  så skönt och fint. all snö som ligger och så sol på det..
Idag har vi inga lektioner men ska på studentråd och fixa lite andra saker som man missade lite när man var sjuk.
Kanske tar med mig kameran iomed att det är så fint väder, och göra er lite avundsjuka på all snö vi har ;) tss.. (fast jag vill ju ha vår och ingen snö :(... )


Studion..

Var ju i studion innan idag för att Sara skulle fotografera oss. riktigt roliga bilder (poträttbilder) hon gjorde vissa riktigt coola, ska bli roligt att se bilderna sen :)..
 


Nu ska jag diska och städa...

Lite mysigt är det allt..

Vaknade av att traktorn kör och skottar (alltså har det snöat mer i natt var min tanke) somnar om och vaknar vid nio, och rullar upp javisst har det snöat mer, och det snöar fortfrande, Det är ganska så mysigt men jag önskar att detta kom vid jul istället. Det blir ju inte rligare när man kollar på smhi över hur vädret ska bli i veckan, -7 till - 11 minus Igen :( jag som precis har blivit frisk, bara att ta på mig massvis med kläder för ja det är cp kallt.. men allt är omvänt nu förtiden, när man längtar efter vinter får man bara en massa höst och sen när man väntar på våren får man vinter och när man väl får våren är det vår länge och sen höst igen blir liksom ingen sommar typ..
Men men jag får väl vara glad att vi har snö för om jag hade varit i hbg hade jag säkert varit avundsjuk och velat ha snö, men nu har det liksom blivit lite för mycket och lite för länge här uppe..
Nej nog prat om de jag bara yrar endån..


Ha en bra söndag själv ska jag till skolan, Sara ingman (som jag gjorde portfolion till) ska fotografera mig och Alexander som med gjorde portfolio till henne.. ska vara där vid tolv så får se när jag kommer hem igen.. :)

Puss o kram


Tandläkare..

hehe, den nya Tele2 reklamen där han biter tandläkaren i fingret får mig bara att tänka på när jag var liten och gick till folktandvården,.
Jag hade en inte allt för rolig och duktig tandläkare, vi fick kämpa oss till en hel del. Men jag kommer ihåg de gånger då jag var så sur på honom att han skulle stoppa sina äkliga fingrar i min mun, så varje gång han tog in fingrarna bet jag honom, i början var det kanska roligt men en gång sa han verkligen Aj. jag kommer inte ritkigt ihåg vad mamma sa eller om hon skrattade men hon satt iaf alltid bredvid mig och jag tyckte det var jätte roligt att bita han i fingrarana hehe..
Men mamma tog mig till sin privattandläkare istället och sedan dess har jag inte satt min fot hos folktandvården, men någon gång kommer jag säkert det igen, men jag är nöjd med min tandläkare som jag hade i helsingborg, då jag fick allt direkt utan att behöva tjata oss till det. och jag bet alldrig i hans fingrar ;)..
hehe någon mer som bet sin tandläkare i fingrarana?? ;)

Köpenhamn..


Kryssningen den 19 oktober (L)

Godnatt!!

Ansträngande..

känner mig relativt frisk, eller iaf fram tills jag skulle göra mat, då det tog på alla krafter (även om jag inte har gjort någonting idag). Jag orkade inte stå upp och var tvungen att sätta mig ner och ta matlagnignen i omgångar :( jag som känner mig relativt frisk är nog inte det iaf, för jag kan andras genom näsan och har bara lite ont i halsen och huvudet går i omgångar men inte trodde jag att jag skulle bli helt slutkörd bara genom att laga mat, hade lätt kunnat lägga mig ner i sängen nu och somna men det ska jag inte, får sitta upp och kolla på tv istället..

nu orkar jag inte skriva mer, ha en bra Fredagskväll :)

Grattis farmor!!!

Idag fyller min älskade farmor år..


Grattis Farmor  :) :)

Nu man föredrar att inte bo själv..

Det är nu man inte vill bo själv, nu man vill bo hemma eller med sin älskling men nej nu ska jag bo själv och inte ha någon mat i kylen för att jag inte har orken att gå ner till affären för huvudet gör något sjukt ont och jag kan inte ta cyklen för de är fullt med snö överrallt. och jag vill inte ut i kylan, nu man ska inte ska bo själv då den andra hade kunnat handla eller om jag hade bott hemma är där alltid mat och så fort man säger man är sjuk kommer det nyponsoppa, vitaminjuise frukt mm in i kylskåpet men vad gör det nu?? det står fortfanade tomt och bara väntar på att jag ska palla mina sjuka ben ner för backen och handla.. finns det inte så man bara ringer ett telefonnummer och säger vad man vill ha och så vipps kommer det till dörren?? hade varit så praktiskt nu, men jag får väl ta på mig varma kläder och palla mig ner kan gå in om elvira och se hur hon mår och så kanske även hon behöver lite mat så då behöver jag ju inte handla själv, hehe det är ju faktsit hon som förmodligen har smittat mig så då smittar jag ju inte henne ritkigt ;) ...

when the wind has turned!!

 Jag älskar sättet du ler mot mig, jag älskar hur du rör vid mina fingrar så hela jag ryser av kärlek, jag älskar hur du lagar mat sådär sexigt, jag älskar när du blir sur på domaren i fotboll eller någon annan sport där domare krävs, Jag älskar när vi ligger i sängen och du håller om mig sådär mysigt, jag älskar dig när du viskar gulliga saker i mitt öra, jag älskar dig när du bär runder på mig, jag älskar hur du får mig till att skratta, jag älskar hur du gör mina dagar så lyckliga, jag älskar sättet hur du får mig till att le även om jag bara vill gråta, jag älskar när du kommer och möter mig vid båtarna, jag älskar när du har mig som bakrundsbild på din dator på arbetet, jag älskar hur du säger mitt namn, jag älskar när jag får söta sms där det står hur mycket jag betyder för dig, jag älskar när du pysslar om mig, jag älskar dig när du lägger dina händer runt min mage, jag älskar dig när du ligger i sängen och vill att jag ska komma och lägga mig bredvid, Jag älskar dig när du blir glad över att ha vunnit, jag älskar sättet du förför mig hejdlöst bort ifrån denna värd bara genom dina pussar, Jag älskar när du  planerar vår tid tillsammans, Jag bara älskar dig när jag ser bilderna på mig på dina väggar, jag älskar dig när du överraskar mig sådär mysigt oplanerat, jag älskar när du säger gulliga ord om mig, Jag älskar dig när du försöker prata Svenska och det låter sådär gulligt, jag älskar dig när du brottar ner mig, Jag älskar när du räddar mig ifrån faror, Jag älskar dig när du kittlar mig på det där mysiga sättet, jag älskar att få dela min glädje med dig, Jag älskar dig när du lyssnar på vad jag har att säga och stöttar mig i vad jag gör, Jag älskar att se dig spela fotboll och när ni vinner, Jag älskar att du är bakom mig och fångar om jag faller, jag älskar när du säger lille pus till mig, Jag älskar dig när du blir sådär småsur ;). Jag älskar allt med dig..
jag älskar att dela mitt liv med dig Kasper.


♥Love

Vår??, Inte så långt ögat kan nå..

Låg och drog mig i sängen till halv åtta, låg och tänkte ska jag till skolan eller ej? funderade på vad vi skulle ha och massa sådant, men när klockan blev halv åtta gick jag upp iaf, det ska till lite mer innan jag stannar hemma, så här sitter jag nu äter lite Yoggi bannan vanlij blåbär, då bröd är aldeles för jobbigt och tungt att få ner..

Jag blev ennu mer omotiverad över att gå till skolan då jag rullar upp rullgardinerna och vad ser man MER snö, hade inte detta vädret kunnat vara i jul?? och inte nu? för nu vill jag ha vår, jag vill bli frisk ha lite varme,..

Ne nu måste jag äta upp och börja ta på mig lite varma kläder..-------------
I skolan; 
VARFÖÖÖR?? Nu går jag hem, jag skrev fel på mitt schema så jag har G data vilket är office där man inte behöver vara i skolan för och sen i eftermiddag har vi projektarbete då jag antagligen ska arbeta med Elvira men hon är med sjuk så vi tar det förmodligen en annan dag.. nu ska jag hem och lägga mig i min varma säng och sova.. 


I have a smile, a smile on my lips

♥ I feel it in my fingers
   I feel it in my toes
   Love is all around me
  And so the feeling grows
  Its written on the wind
  Its everywhere I go, oh yes it is
  So if you really love me
  Come on and let it show

You know I love you, I always will
My minds made up by the
Way that I feel
Theres no beginning,
Therell be no end
cause on my love you can depend

I see your face before me
As I lay on my bed
I kinda get to thinking
Of all the things you said, oh yes I did
You gave your promise to me and i
Gave mine to you
I need someone beside me
In everything I do, oh yes I do

You know I love you, I always will,
My minds made up by the
Way that I feel
Got to keep it moving
Oh its written in the wind
Oh everywhere I go, yeah, oh well
Theres no beginning,
Therell be no end
cause on my love you can depend


--------------------------------


Bild ifrån sxc.hu
♥ Babe

Sjuk.

Jag tror inte min dator på skolan gillar mig just nu. Allt går in i vartannat och jag ser inga namn i Photoshop, tror inte det bara är min dator.. 
Jag är sjuk :( ont i halsen och känner mig helt kal längst hela halsen även om jag har halsduk och dricker varmt te, skulle kanske inte gått till skolan utan legat hemma i min varma säng? får se hur länge jag stannar i skolan vi ska ju ha en ny lektion i eftermiddag så hade gärna inte velat missa den.. varför ska jag bli sjuk nu :( 

Nu ska jag starta om datorn.. 

Sunne ski...

En dag i backen, i sunnes skidbackar inte så många backar och nästan lika stort som vallåsen nere i skåne eller Hestra kanske eller hestar är nog bättre. iaf åkte vi dit vid 11 tiden var väl klara i backen vid halv tolv, varför var vi då på sunne ski idag en Tisdag?? jo för att sunne kommun står för all skidåkning och allt var gratis (utom att hyra skidor men kostade ju 100 kr för marianne så ingenting). Jag fick en sådan känsla av att det skulle vara sjukt mycket folk och att man skulle få stå i liftkö länge, iomed att de var gratis för alla borde ju vara där som bor i sunne, men det var inte så mycket folk typ som på hestra en vardag utan att de har något erbjudande om gratis mat och liftkort, men det var ju en hel den nedanför backen med.. men undra då hur backarna ser ut en vardag?? inget folk alls eller?? hur går dem runt? jaja de var iaf trevligt att få åka lite men gillade inte snön och det var för kallt..
Bilderna har jag inte lagt in på datorn än och orkar inte göra det nu iheller för nu väntar min varma säng så fint på mig..
God natt.


Tommy Nilsson - Öppna din dörr

Music..Brinck - Close But Still Out Of Sight
Slutet är inte jätte bra men men..

Kaaaallt...bruuuh.

Så kallt det är uuuch, på smhi står det att de är -9 och det kan nog stämma det är sjukt kallt. fryser även nu när jag har kommit hem och det ska hålla i sig hela denna veckan med -10 till - 15 ooowe :(.. vill inte gå utanför dörren..


Lånad bild..Känner mig helt slö

Jag orkar inte jätte mycket idag, har ingen fantasi så inte jätte lätt att fixa med bilderna som vi ska göra nu på lektionen.. 
När jag städade igår insåg jag vad de är jag har glömt att köpa som jag hade på min inköpslista till lägenheten ;) en sådan hand eller träd där man hänger smyckena på som finns på Åhléns, mina smycken är just nu lite var som helst och bara ligger fult ner på tvättmaskinen. så nästa gång man åker till Karlstad får jag införskaffa mig den :) Jobbigt att inte bra kunna åka i tio minuter och ha alla affärer, man måste planera en hel del nu istället. och inte glömma något.. 


 
Nu har vi slutat och det har tagit mig en hel lektion att skriva detta inlägg ;)... 
Ha en bra Måndag.. många saker att längta efter...

Min lista är lång över saker jag längtar till. Men några av sakerna är såklart våren, jag vill ha plusgrader varmen så man bara kan gå med en tjocktröja och kanske en halsduk känna varmen ifrån solen,..
Jag vill då ha bort denna dumma snön, och frysgrader. men det jag längtar efter mest är nog att få åka ner till Dk alla hjärtans dag och så till LIA;n vi har efter sommaren.
Även massa andra saker som jag längtarefter men mest Kasper.. (L)


RSS 2.0