Sova eller sova, det är frågan!


såhär kan man se ut när lilla jag sover, (Kasper smygfottade när jag sov.<3)


Helsingborg, är alltid lika fint, vinter som sommar.



JOHANNA

Varme

vilken underbar dag, så härligt, blåste lite men det var bara skönt i den varmen, ute på rundan idag brukar dem ha en vatten spridare uttsatt för att vattna gräset innan tyckte jag det var dumt då den stod precis vid brevlådorna, men idag var jag bara glad när jag såg att den var igång, så jag cyklade där igenom lite då och då för att svalka mig haha smart ;)...
Min chef/cam kom idag och frågade om jag ville sitta barnvakt åt hans minsta barn för att dem skulle på bröllop och jag som inte hade något att göra lördagen sa då att jag kunde det, han viste att jag hade småsyskon så därför frågade han mig, de roliga är ju att jag var ju barnavkt innan i drygt två år till ett tvillingpar som jag var hos två - tre gånger i veckan innan. Malou som den lilla flickan heter träffade jag lite idag för att se hur hon är och att vi kom överens, hon var ju hur snäll som hälst, och ville inte släppa mig. (som de flästa banen inte vill?). man bara la henne ner i sängen efter hon har fått välling sen somnar hon, och ibland kanske hon börjar skrika lite och då bara går man in och sätter på cd skivan igen. Ja snällare unge får man leta efter. får bara hoppas att hon är lite snäll i morgon då det är hela dagen och natten som jag ska passa henne, men det går nog bra.. annars lär jag bli trött o ringa efter hjälp haha ..
nej vi ska ut i solen och leka.. tss..

så trött jag, fast känns så tidigt att lägga sig nu en fredag, men ja har man inget att göra så är det väl de enda man kan göra.
eller så hittar jag på någonting min älskade bror kommer hem ikväll med, wiiiie..


JOHANNA

Ge mig styrka

Idag missade jag mimmi på balen :( pga att Roger var "sjuk" hihi ne men han sa att han var sjuk men varför svika oss när vi har så mycket ? taskigt läge, så vi slutade vid halv sex eller jag var hemma då iaf :( snyft, ingen cykel och jag som är trött efter att ha cyklar många mil, att sen gå hem är jobbigt (det går sakta).


jag kom inte längre med det inlägget, avbruten, men nu är jag cp trött och vill bara sova Ge mig styrka säger jag bara. Orkar ikkke.. 



JOHANNA
 



Bild







Väla

Idag var jag på väla med Petra,. hittade lite saker som jag hade velat köpa, men köpte det inte, inte idag iaf. Gumman köpte iaf en present till sin kille nu när han tar examen,. och när man är på väla måste man ju bara äta bakad potatis, hur goda som hälst.
I helgen kommer det att bli upp till 30 grader varmt (har dem sagt iaf men man vet ju aldrig). ligga på stranden? någon som vill med? eller så får det bli trädgården, synd bara att vi har aldeles för varmt vatten i vår jaquzzi, okej det ska ju vara varmt i den men på sommaren brukar vi sänka varmen så att vi kan bada i den på sommaren med. fast det har vi inte gjort än och jag tror inte vi gör det tills helgen. kommer även att vara själv i helgen älskling ska i väg :( men det får bli att plugga, sola och vara med vänner det är mysigt det med. det hade varit skönt om det hade kunnat vara så varmt nästa helg med, då när man är ledig i tre dagar.
nej nu kanske man ska göra något vettigt? som vad? ranbädda? städa rummet (igen)?.. vad föreslår ni? .

-Johanna



kärlek



 
<3<3 Kasper

Bakken

I torsdags förra veckan var jag på bakken med jobbet, har inte hinnit berätta om det innan men nu hinner jag. vi har sjukt roligt från morgon till sen kväll. vi var tvugna att sluta jobba vid två för att hinna hem coh duscha innan vi skulle ta båten, men vi hann med allt och vi slutade tillochmed vid ett tiden. vilka krav vi helt plötsligt har på oss nu att vi kan klara av att sluta tidigt bara vi kämpar, men vilka orkar att stressa så? vist det var inte så jätte mycket mer vi stressade men det tar på krafterna om vi ska göra så varje dag ;), så chef, Nej du får inte din vilja igenom denna gången.
men åter till bakken vi kom dit vid fyra, för att några hann inte med tåget ifrån helsingör så vi fick hoppa av tåget och sedan vänta snällt på dem andra för dem hade ju ölen ;) haha. favoriten av karusell blev allt bilarna som man åker i en      cirkel med (okej det lät inte så roligt men det var de) och sen var det bläckfisken. Vi skaffade även en maskot till 253, vi drog upp den i en sådan krok som man ska fånga de i, =) det blev en jätte söt grön maskott ;) hihi jag som valde så självklar blir den gullig då. och den var stor inte en sådan iten en utan en riktigt stor en. hehe den dagen var riktigt rolig. 253 vi har alltid roligt, lätt bäst.
vi kom hem sent på kvällen, jag stannade och sov hos Kasper långt att ta sig hem till hbg när kasper endå bor så nära, så sov gott hos honom. det jobbiga var fredagen, vi fick ju inte ledigt för att vi har varit på bakken, utan posten väntade glatt på oss 7 på morgonen, haha men alla kom förutom en som inte änns var med på bakken, den enda som inte kunde följa med på bakken och som vi sedan hade trott skulle vara den som tänkte på fredagen, var sjuk. haha men vi klarar ju allt då kl två slutade vi även fredagen.. =)..

det var min dag på bakken förra torsdagen sjukt rolig dag..


-Johanna


....

Nu har jag städat lite på mitt rum ;P det ni haha. älskling kommer snart till mig så städade lite innan för att ha någonting att göra under tiden.
i lördags var jag ute med charlotta, och i går låg jag bara hemma hos kasper och hade ritkigt ont i magen, det har jag fotrfarande men har fått någon medicin som jag ska ta nu en ggn om dagen : /..
det blir inget långt inlägg nu i heller, måste göra potatis till i morgon nu..

-Johanna 

<3<3<3


äntligen

de har flyttat min blogg till den nya platformen därför jag inte har kunnat skiva innan men nu går det igen =) men nu ska jag iväg på fest.. skiver kanske i morgon beror på om jag kommer hem i kväll eller om jag sover hos Kasper.

hoppas ni får en bra kväll..

-Johanna


Neeej alltså.

Jag skrev ett inlägg precis men allt försvann, så iriterrande, blir så sur. men hinner inte skriva om allt måste packa lite tills i morgon då jag ska till baken med jobbet. ska bli så sjukt roligt, jobbet betalar allt för oss. Vi är ju bäst i syd area 2 eller nästan hela skåne, för er som inte vet vad syd area är för något. Så roligt vi kommer ha 253,! always 253. (253 är vårt kontotsnamn).

har precis varit ute med Jesper, josse och borge, på söndag åker Jesper till sthlm : ( kommer sakna dig och jag hoppas han kommer ner till studenten (mimmis tur iår).

ne nu måste jag packa tills i morgon, kort inlägg iomed att det andra försvann, och i morgon lär det ju inte bli något bloggande om inte när jag kommer hem fast nej inget fylleskrivande här inte, får sätta något lås på den så det inte går haha nej det är nog ingen risk att jag kommer blogga full..

ha en bra kväll.

hem oc sticka igen

snabba inlägg för min del, ska iväg nu vet inte när jag kommer hem men vi lär väl få se =)
så roligt vi kommer ha i morgon. baken med jobb ;)


ojdå nu var kl mycket måste iväg.

-Johanna

Sagovärld

jag lever i en sagovärld.
you make me smile,. 
 
Hur mycket jan än skriver går det inte att beskiva i ord, o sen har jag lovat mig själv att inte skrvia så mycket om det häri min blogg, men jag var bara tvungen nu.
Kasper du är bara så bäst. <3





home

nu har jag kommit hem ifrån att ha spelat minigolf med ungarna, det blev det istället för brännboll för vi hittade inte brännbollsraken och det ligger en minigolfbana precis bredvid där vi var så vi stack dit och spelade lite med minior o juniorerna, vi blev en hel del iomed att patrullscouterna också var med oss. det var roligt ; ).. fast visa barn orkar jag verkligen inte alls med, bara slår en utan anledning och går sedan iväg, fast de flesta är ju endå gulliga..

ska gå upp och göra lite mat till mig i morgon på jobb, idag kunde jag inte äta någonting :/ mådde illa,. hoppas bara inte jag blir sjuk, fast hag inte mått illa mer efter de så tror inte det är någonting..

-Johanna <3<3
image353

iväg

Ska iväg nu till vikingstrand det är ju tisdag, idag skulle vi göera några aktiviteter med hela scoutkåren men de enda är att jag har inte hört så mycket av det, så jag hoppas att de kommer andra o inte bara vi för jag har inget sådär planerat att göra med barnen idag, men det löser sig säkert.
måste gå nu mamma är iväg med bilen så får ta bussen.

hörs senare.

-johanna


så söt

Hur söt är inte denna? hur underbar som hälst..
oo varför ska jag fylla år så sent på året jag vill fylla år nu.
Den finns att köpa hos asos och kostar 325 kr.
image350image352
Eller detta nattlinnet ;) jag vill bli rik..
image351
Chinchila Chemise 299 kr, Friis&Co - Nelly.com

cykel?

huuum, jag och mamma har precis varit och kollat på den där cyklen som mamma ringde efter, men den var ja vad ska man säga inga växlar och när jag skulle bromsa gick det inte hahah jag håller på att flyga av cyklen när den helt plötsligt bara dromsar typ tre varv efter jag trampat bakåt, haha, så nej idag blev det ingen cykel, men kanske i morgon för mamma skulle ut till en annan eller så får vi väl ta och köpa enny cykel fast de känns inte lönt när folk bara slänger ner dem från broar o skit. någon som har en cykel till mig ?? ;).


Jäkla ungar.

Så trött jag blir, kan man inte bara få ha sin cykel ståendes ifred utan att den ska bli nerkastad eller dem gör punka på den. idag när jag skulle till jobbet, och skulle ta min cykel som jag hade stält på ramlösa station icoh med att jag sov hos Kasper, så var cyklen borta, jag blir så sjukt sur och får då springa hem för att hinna och inte nog med det skulle besiktningen komma och kolla oss på jobbet så jag kunde ju inte komma försent så fick springa till jobbet efter det med,. trodde att någon idiot hade snott cyklen men sen kom jag att tänka på att ungjävlar (fjortisarna) brukar kasta ner cyklar ifrån ramlösa station ner på gatan där nere, så efter jobbet gick jag dit och kollade, efter att mamma hade sagt att hennes kund hade sett fyra cyklar som hade blivit nerkastade, gick dit och kollade och visst var en av dem min så glad jag blev. Mamma har iaf varit jätte snäll även om jag sa att dem hade blivit snodd, hon gick in på internett och kollade efter ny till mig och sig själv så ikväll ska vi kolla på en cykel till henne eller så blir den min. och så får vi se hur bra min cykel är efter fallet ner ifrån ramlösa. (jag och mamma dela cykel nu fast vi dåra cyklar mycket så vi behöver en till) Men jag blev glad att den inte var snodd. Kent ska fixa cyklen så den blir hel igen ;).. ni är guld värda...

Igår gjrode jag inte så mycket var hemma hos Kasper hela dagen efter att vi åkt hem till honom på lördagen, mamma blev jätte glad för presenten, hon fick ett presentkort på electa med bad där det var ansiktsbehandling och sedan en helkroppsmassage värde 895 kr.

Nu ska vi köra ut och kolla på cykel,

-johanna


Grattis Mamma

Grattis kära mamma.
Idag blir mamma ett år äldre, fast undra omhon känner sig ett år äldre eller om hon upptäcker någonting nytt på sin kropp som har åldrats, ;) fast även om hon har gjort de gör det inget.
Idag ska vi fira mamma, jag ska in till stan nu snabbt och köpa hennes present haha jag vet jag är i sista sekunden ;) tss men jag vet faktsit vad det är hon ska få så det är lugnt bara in och köpa det.
fast hon har ju redan fått en present och den var att jag kom hem i natt så att hon inte var själv i morse, visst är jag snäll ;) hon blev jätte glad iaf. jag var ju i aggarp och festade med lite vänner så skulle hem tidigt i morse egenligen men Erik skulle köra i kväll i stället så då stack jag hem med han och några till.
Ikväll blir det att fira mamma, fast det blir bara jag, Kasper, Kent och självklart mamma själv ;) .
Men nu måste jag sticka ner där och handla presenten, hörs sen..


-Johanna


..

Ska till Kasper nu så hinner inte skiva så mycket eller senare i kväll,.
Jag är riktigt trött och orkar ingeting känns det som, så sjukt stressad men vet inte på vad, men hela tiden är det nåonting. hade bara velat få ledigt nu.
ni får ha en mysig kväll.

-Johanna


skor

Har varit på väla idag och köpt skor till jobbet, dem jag har är inte alls bra längre, så jag gick till stadium där jag hade fått pengar till att köpa skor av jobbet,. jag fick värsta profisionella hjälpen haha fick kolla ut vart jag la min tungd när jag står och så fick jag hoppa och böja mig ner för att få ut ett par skor som passar min fotbygnad så att mina ben tar så lite stryk som möjligt när jag går och springer i trappor som jag gör. det blev iaf ett par Nike air zoom elite + haha för 1399 kr men jag betalade bara 500 själv för dem =D billiga skor det hahah.. hoppas bara att jag kommer trivas i dem men det kommer jag säkert det kändes som att dem var gjorda för mig satt hur bra som hälst. nu kanske jag orkar springa mellan portarna på B-dan igen ;) höhö (har blivit lat ja).
image337


Jag lovade även er lite bilder ifrån helgen, hann inte lägga upp de igår..
men här kommer några.
image340

Ne nu blir jag så trött på att ladda upp bilder de tar tusen år.!

You are the best and i´m so happy to have you by my side.
image349

Alex C. ft. Y-Ass - The Sweetest Ass In The World

-Johanna <3

Långa dagar

denna veckan kommer att bli lång, jag ska göra om en av mina runder, jag ska göra om HELA rundan börja där jag slutar ungefär och så sluta där jag börjar, hoppas på att det kommer bli bättre, rundan kanse kommer gå lite fortare, hoppas på det iaf, lite därför jag gör det ju.
ska snart till vikingstand och ha barnen, varje gång man vill att dem ska vara snälla och lugna är dem inte det så jag har slutat att hoppas på det, fast vi börjar närma oss slutet nu, vi har bara två gånger kvar sedan så börjar seglingen ;)..

-Johanna
<3

för att jag klarade...

Mitt förarintyg, gud vad vi är bra..(Josse, Linn och Philip).
Nu kan vi segla utan några bekymer ;) höhö..
image336


Denna helgen har varit så mysig, Jag var på camping med Kasper och hans familj, och hans syskonbarn.
Vi va på någon mysig campingplats i danmark och det har vairt så varmt, badade i havet för första gången i år, och det var kallt i början men sedan var det varm så vi var i ganska länge och spelade boll. solade, gick och gjorde massa andra mysiga/ roliga saker, fast ska jag skiva ner allt blir det både långtråkigt och ett väldigt långt inlägg och det orkar inte jag skvriva just nu ;)..
Det var så skönt att få koppla av, även om jag skulle till arbete i dag medans danskarna har röd dag o är lediga. ;(.

Nu måste jag hoppa i säng ska ju upp tidigt i morgon och jobba,. sov så gott sötnosar.

Bider ifrån helgen kommer i morgon..
-Johanna ;) 

Dad

Dad Be strong I´know  you will,.
it hurts to se you like this, Älskar dig.
image334

20 grader

för en gångs skull är jag inte sur efter påarp, första gången sedan jag var där har det bara varit trevliga människor ute, den gamal tant gjorde hela min dag idag.
Tanten - O får jag brev idag ?
Jag - Ja idag fick du ett brev =)
Tanten - O så glad jag blir nu, famförallt när jag fick det utav en sådan trevlig och söt liten tjej som du.
Jag - tack så mycket.

det gjrode min dag bra, o efter det var alla glada och sa hej iaf.. anorlunda för att vara ifrån påarp.

Idag är det minorerna som gäller, dem har vairt så duktiga i helgen ju så idag ska dem få grilla korv och sådant gottigt. ;)..
image333


Ingen respekt

Jag har verkligen ingen respekt för läkare, har aldig haft och kommer aldrig att ha.
skicka hem nogon utan något resultat, kommer tillbaka igen två dagar efter lång plågan hemma, då doktorn sagt att de inte var något o att de skulle hjälpa med lite panodil, nej, kommer tillbaks o det visar sig då vara en massa olika saker som dem inte innan SÅG, hur kunde man missa det liksom? jag blir så sjukt trött, jag kommer aldig att ge mig, patienten har alltid rätt se till att gå efter de mönstret kära läkare, o tro på att patienten har ont visst de kanske inte alltid finns något att hitta men i detta fallet, vist de var strejk o allt skit, men jag blir så trött, alltid är det att man måste kämpa för att bli undersökt...

image332

Hjärta!!

image331

Träffa petra

Nu ska jag cykla iväg till Petra ska träffa henne vid hennes jobb nu, så ska cykla ner där. Jag har glömt allt mitt smink hemma hos Kasper hur kunde jag nu glömma allt hemma hos han, haha johanna i ett nötskal, fast jag klarar mig no utan det, inte så att jag dör utan smink hahah.. jag hade tänkt att lägga upp bilder men jag hinner inte nu får göra det när jag hinner..


-Johanna

Wiie =d

Fick precis høra att våra miniorer vann på vårlægret så stolt jag ær øver dem =D
GRATTIS!!

så glad jag blev nu, =)

Obeskrivligt

Sitter hemma hos Kasper just nu, han ær och trænar något infør examen på torsdag, och jag ska plugga lite till kørkotet hade jag tænkt.
igår var jag och kollade på en fotbollsmatch med Charlotta och Sebastian sedan gick jag hem till Kasper och vi gick ner och grillade på stranden, nu ær det sommar strålande sol och varmt så hærligt. synd bara att Kasper inte har någon balkong i sin lægenhet men han kan ju inte ha allt ;) hihi, Tycker om dig med.
ne nu måste jag plugga lite, får se om jag stannar hær tills Kasper kommer hem eller om jag drar hem.
jag har lite nya bilder ifrån kameran, men har inte de bilderna hær så ni får se dem i veckan.
ha nu en riktit bra dag i det underbara vædret, sjølv får man ju sitta inne och plugga..

-Johanna



Punkt.

Allt bara snurrar runder jag vet inte alls vad som hänt ller händer, någon som bara kan skaka om mig och berätta?
de är inget jag vill berätta här, det känns bara meningslöst endå, det är ju ingen fara, men tänk om bara tänk om, vad hade jag gjort då?.. de låter som en liten grej som blivit stor,..
hade tänkt att berätta någonting roligt fast ni får nöja er med att jag träffade min farmor idag med min kära bror jätte mysigt, en kommentar min älskade farmor sa: 

Vi börjar prata om filmer och farmor vill berätta om en jätte bra film men kommer inte på namnet men vet bara att han som skivit fick nobelpris men iaf så slår hon upp det på internett och så hittar hon filmens namn och så säger hon; 
-Hur kan man leva utan datorer, hur hade vi då fått fram dess films namn. 
 Farmor gör allt på dator numera och det har hon gjort länge hon är så cool..


men nu ska jag ta och sova, Puss Puss

Johanna

 

RSS 2.0