Till Köpenhamn


GOTT NYTT ÅR!

Gott Nytt år

Hoppas att ni alla kommer till att få en bra kväll (inte bli för fulla).

själv drar vi ner till Köpenhamn för att festa med Kaspers kompisar, När är inte nyår som bäst, om inte i en storstad och med den man älskar.


Julen 09

I år hade jag en dansk jul, vi frade den hemma hos oss, med 17 personer, det var en helt magisk och underbar jul.
och vet ni? VI HADE SNÖ, inte så mycket som sverige (skåne och uppåt) men vi hade snö, första året på många många år,. Bilder säger mer än ord, här kommer lite av alla bilder.


Borden eller bordet ;).

lite av bordet


SööötaJul tomten.
Helt sjukt mycket julklappar vi hade hela vårt sovrum fullt med julklappar.


ALLA :D

Gott nytt år på er nu med :D  det sjukt raketer för fullt redan nu här i helsingör, ;) så mysigt.GOD JUL

Lillejulafton igår hemma hos Mamma, super mysigt, idag blir det julafton hemma hos oss i DK med Dansk Jul.
och kan även avslöja att vi har "halvsnö" men första JULEN PÅ ÅÅÅÅÅR som det är lite snö på julafton :D TADDADAA äntligen..
nu måste jag och älskling börja sätta igång med all vår matlagning.

GOD JUL PÅ ER ALLA HOPPAS NI FÅR EN UNDERBAR DAG.


Glædelig Jul alle sammen!


Wii!

Svärmor och svärfar har köpt Wii, Som just nu står hemma hos oss vilket menas med att det används väldigt flitigt,
i love it, famförallt att man är så delaktiga båda två som spelar på ett roligt tränings sätt :D. Det roligaste är att se när Kasper vinner, när han förlorar blir han sådär roligt sur, men att se han glad är mycket mysigare så jag föredrar det.

Jag har ont i min mun, jag var hos tandläkaren, och det har jag inte varit på ett bra tag, de var inga hål eller någonting det var super men efter att han tog bort jobbigt tandsten(?) så gör hela min mun jätte ont. :( inget roligt.
en billig vistelseblev det även om jag är över 20 ;)


4 Advent

Igår åkte vi och skulle köpa julgran, Kasper som var i skolan kom lite senare ut till oss där man köper julgranar,.
Vi hittade den finaste och en mycket stor julgran ;) svärmor hittade fast vi höll med.

lite bilder under lördagen..


Snön fick vi med oss gratis ;)

Inte varje jul man torkar en julgran med en hårfön.


Inte allt pint på har ingen bild på när den är helt klar än ;) men det kommer.


Helsingör :D

Jag är hemma (eller har varit det sedan fredags kväll).
Det var en massa förseningar på alla tågen hem till helsingborg men till slut kom vi hem.
Igår var jag hemma hos Mamma och Kent och bakade köttbullar, det blev köttbullar på 3 kilo färs och vi fick 180 stycken hahah, och jag har rullat nästan alla puuh, Vi ska ju ha köttbullar både til lillejul och julafton så det blev en del. När jag kom hem hade älskling dukat fint och satt upp alla stolar och tvättat och allt, för idag ska vi ut och köpa julgran och pynta den och baka en massa julkakor. och då blir vi 14 st. :) och det bästa, VI HAR SNÖ, och det snöar nu..

Jag har tagit lite bilder ifrån igår, då det var strålande sol. Men jag hinner inte lägga upp dem än måste fixa till här hemma med det sista :).

Sunne? Helsingör?
Sunne, jag är glad att jag inte är här på lördag morgon, jag hade inte vistat mig utomhus..skillnad på temperaturer

Min kropp är inte gjord för 10 minus.

Ja jäklar vad de är kallt ute, jag lovar jag fryser som en idiot, min kropp är inte riktigt skapad för att vara i i mer än ett siffrigt(?) minus.
Just nu kan jag inte göra ett dugg innan min kropp är upptinad.

Ikväll ska vi hem till söta Karin för att ha en "avsutnings" födelsedagsfest för hon fyller år idag Grattis KARIN.
Så vi var på Systemet och köpte lite småsaker, när man visar leg får man en mint ask (fast de är mer godis i)
Fast jag visade inte något leg jag visade mitt pass som jag för övrigt känner mig ganska ensam med att göra just nu. Men jag har inget gilltigt leg längde så jaa pass blir det då. Men jag fick en ask iaf och gottigt luktar den.Nu ska jag bara tina upp sen ska jag packa åker ju hem i morgon, Glad Glad Glad..

Snö?

Jag älskar snö, jag vill ha massor, stor och fluffig vit snö, men (detta menet hela tiden).
Jag vill inte ha det längre än över jul och nyår, kanske fram till  mitten av februari men sen, sen får de gärna försvinna, försvinna snabbt så det inte blir slask. Fast så ligger tyvärr inte situationen till, Nere i Helsingborg/Helsingör har vi ingen snö på vintern kanske i en vecka (och då är det inte mycket nu för tiden).
I Sunne är det snö, vilket är roligt, Fast den är här uppe alldelses för länge, förra året var den här ända till mars, slutet av mars var nog all snö borta kommer inte riktigt ihåg men det var sjukt jobbigt.

Jag kommer ihåg det nyår då Jag och Louise var nere i Stan för att fira, vi går upp till Kärnan (jävla många trappor för att komma upp till alla där uppe, Upp gick fint, men att sen komma ner gick fort, och väldigt roligt,. Det var så sjukt mycket snö (för att vara i Helsingborg) att det inte fanns några trappor kvar utan de var helt snöfullt, och jag och Louise som har klackskor gick detta riktigt fint för, jag börjar med att trilla och drar med mig Lousie kommer på benen igen men då ska Lousie trilla och dra med mig och så höllt vi på tills vi var nere ifrån trapporna fort gick det, fast ont? ja det var iaf sjukt roligt. och något jag fortfarande kommer ihåg. (nu tror jag nog mamma kommer skratta då jag inte har berättat detta för henne ;) ). Men jag skulle jätte gärna vilja ha lite snö på nyår det blir roligare då. och på julafton det hör nästan till, fast inte för oss skåningar :(..

Lite rörigt inlägg men om ni inte fatta så vill jag ha snö, Jul till nyår, sen gone..Snön har kommit och hoppas den stannar!

Nu kom snön även till Sunne, japp Nu är det bara ner till helsingör som jag vill att snön ska bege sig. jag åker ju hem på fredag och då vill jag ta med mig denna snön här uppe, och ner till helsingör, fast jag tror inte att jag kommer lyckas med det så lika bra att jag tar bort de tankarna.

Men en vecka kommer jag iaf till att få njuta av den kalla snön.

Det negativa med att det blev halt och snön är ju att alla dem där raggarbilarna som är där ute och kör runder fort som bara den och halkar runder hela dagarna långa, jag A*skyr dem. De är verkligen inte coolt någonstans,. Kanske roligt för dem, men bara fram tills den dagen de har skadat sig själv eller någon annan för livet.

Nu ska jag hoppa i säng med skolböker i huvudet. Sov gott.

Kärlek till en klänning

Jag har hittat shopping kärlek.

Snyft, den kostar ca 1000 kr och det lägger inte fröken Lind på en klänning, inte som en fattig student. hade jag haft jobb så hade jag kanske kunnat överväga om jag hade haft pengarna men nu? NEJ men gud så underbart fin den hade varit på nyår :'( Smal är min storlek om det skulle komma en fin ängel.

Xsmas Frills Dress SEK 949, Lipsy - NELLY.COM
(Klicka på bilden för att se fler och komma till Nelly.se)

DET JAG SAKNAR!

  • ÄLSKLING!
  • DISKMASKIN!
  • VÅRT UNDERBARA KÖK!
  • SNÖ!
  • JULMYSET I HELSINGÖR!
  • TRÄNING!Torsdag! Shit! What!

skrev ett knäll inlägg precis men raderade det igen då jag inte kommer på något varför jag ska vara så negativ, det är ju roliga saker vi gör i skolan, (host) och det finns inte så mycket fritid bla bla ba bla bla bla bla bla bla nu kom de negativa igen.. Jag tror jag ska sätta mig med skolarbetet igen istället..

Vill tillbaks, Österrike 08/09

SJ!

Två saker jag hatar med SJ!

  • Det är Dyrt som fan
  • Det går inga bra tåg till Sunne - Helsingborg
Eller så är det dem där merresor som inte har bra med tåg som går till Kil och Karlstad så att jag kan ta mig hem på ett billig och smidigt sätt.

Min resa hem kommer att kosta 1000 kr tur/retur. pga att jag måste ha platsbokning (har testat att inte ha det och jag står inte upp halva vägen). sen måste jag ha dem ombokningsbara och på detta tar SJ SJUKT mycket pengar, (dem vet hur man tar betalt) Jag fattar det inte, det är nästan f*n billigare för mig att ta flyget.

Är det inte de Sverige vill ändra på? att folk ska ta tåget istället för flyg? men varför sänger de då inte TÅGPRISERNA??

Skulle jag ha bokat flygbiljett för tre veckor sedan hade jag betalat 457 kr för en enkel, och det samma för hem, det hade gått på runt 1000 kr det med om man ska plussa på pengar till karlstad och hem ifrån köpenhamn, PLUS att det hade gått sjukt mycket fortare, Fast tyvärr finns inte de platserna kvar :( visste att jag skulle ha bokat dem då. (om de inte är för de har lagt ner karlstads flyg till köpenhamn igen). Men men jag kommer komma hem och 1000 kr är det värt, fast inte de roligaste att lägga ut bara för att SJ ska vara så j*vla dyra och ta betalt för en sittplats. de var bättre för ett år sedan.

Kelkoo.se är hemsidan där jag kollar på de billigaste flygen.


Jag förstår varför folk väljer flyg framför tåg, även om de är mer miljövänligt med tåg.
- sitta på ett tåg i 8 timmar eller på ett flyg i 1 timme? + 1timme till karlstad 45min till helsingör en resa på ca 3 1/2 timme,(+ inchekningstiden) vad hade ni valt?


Jag är arg...Bilder ifårn Google..
Promise Me!
------
Jag ser det possitiva i att vara ifrån min kärlek, jag hinner sakna honom på ett helt annat sätt, och vi tappar den dagliga rytmen och sliper då gnaga in sig i saker som man inte behöver, man ser allt hur mycket man verkligen älskar sin kille. Även om det är sjukt jobbigt att vara ifrån varandra ska man inte gräva in sig i en grotta eller ringa stup i kvarten, man måste tillåta sig själv att längta och att sakna varandra, det blir mer romatiskt när man väl pratar sen och varje sms har en helt annan betydelse.

Jag behöver inte få 100 "jeg elskar dig" om dagen jag vet endån att han älskar mig och bara mig, och när man väl får ett "jeg elsker dig" blir man så glad i hela kroppen, men att avsluta varje sms med det tappar ju sin glans.


Jag tror att alla ni vet vem som är min älskade prins (och jag köpte faktiskt hans julklapp idag hehe I SUNNE Mirakel ;) )


Se allt ifrån två possitiva ögon, så kommer ni till att bli mycket lyckligare och glömma så mycket bekymmer.
Det har min mamma lärt mig som jag tror att även min mormor har lärt mamma, för jag såg nog aldrig min mormor sur inte vad jag kan komma ihåg och det är possitivt.  Jag är en lycklig liten själ.
ÄLSKADE TOMTEN!

Kära Kära tomten, Det som står på min önskelista är!

  • Träningskort på Hälsokällan här i Sunne, Det kostar 1200 kr för en termin. Ett litet bidag till det.

Eller måste jag som alla andra barn skicka in min önskan via post?? ;)
kyligt väder!

I morse när man gick ut ifrån dörren var det helt vitt av frost som att någon hade slängt ut vit frost över hela värmland, Det var riktigt fint och såg ut som små istappar på trappan och på alla lampor. Underbart, men tyvärr så saknas det ju någon som just nu är 50 mil här ifrån så det är inte lika mysigt som om han skulle vara här bredvid, Tror ni vet vem jag syftar på, min Prins. :( Men tiden går snabbt och snart är det jul och då är jag hemma i helsingör igen..


-7 minus här i sunne just nu hehe.

RSS 2.0