Yeee

Bilderna..
image171

image172

image173

image174;) Just nu är det stopp i min hjärna finns inte så mycket jag vill skriva, eller inte saker som jag vill skriva just här. men det kommer nog i veckan eller kanske tilloch med i kväll? vem vet?

Har hittat ritkigt fina saker jag vill handla men jag känner att jag måste spara mina pengar, måste framkalla bilderna först och sen får vi se om de blir några kläder. bilder på käderna kommer senare ;)

- Johanna

Like a Story i love.

Mr...

Jaha då har man  blivit försäljare bara sådär trevligt, lite extra knäck sådär bara, så vill ni vara med och sälja lite probukter kontakta mig så fixar vi det.
Just nu är jag utkastad ifrån mitt rum (var även det igår) men ja fem tjejer i åldern 35 + har involderat vårt hem iochmed malmömässan där dem just nu står och säljer så ja inatt får man sova inne hos lilla mamma. och skulle inte jag ha jobbat så skulle även jag ha stått där och jobbat + på väla men ja ibland så får ena jobbet gå före även om det andra är roligare :(.. 
Nu fram över kommer det vara fullt upp med jobb hitt o jobb ditt men de är roligt så om ni vill ha tag på mig ring mobilen ; ) svarar om jag kan. dock kommer jag att vara hemma vissa helger (festis)..

Mamma är helt tokig hon bara handlar saker så hejåhå så nu har vi fått en skrivare utan att jag äns har behövt tjata :S Haha Mamma du är bäst iband ;) Det som jag mäst blev lite chockad över var att de är en skrivare där man kan skiva ut fotobilder på redigt fotopapper så JAAAA nu kan jag göra det hemma (visst lite dyrare men skitsamma).

One tree Hill det är bäst :P

Nu är jag jätte trött och ska gå och lägga mig. hoppas ni får en bra helg med roliga spännande upplevelser ;) 

 00:00 nu lägger jag mig Godnatt ;)

-Johanna :D

image170
Såbästbild

Home

Ucch jag är inte van att gå upp så tidigt än så snabbt man kommer ifrån de har ju bara gått två veckor som jag inte gick upp vid sex på morgonen, och så nu när man böjar igen känns det så );
Idag var de jobbigt att jobba eller inte jobbigt så utan de var varmt i alla portar och när man kom ut var det svinkallt man viste ju inte vad man skulle ha på sig och så bara blåste det så jag höll på att trilla (illa de hade blviit om jag hade gjort de) Vinden bara tog tag i mig så jag nästan flö in i bilen Huppsan :s men jag klarade mig men jag undrar hur det kommer bli om de blir storm för vi jobbar i alla väder de jobbade då när de var storm så ja jag bara undrar hur lång tid allt kommer ta då ;) men de lööser sig :). Nu är jag iaf jätte trööt och kommer somna när som känns det som men får jag inte göra då kommer jag inte somna i kväll ;)
image167

image168

image169

Jag orkar inte skriva mer för tillfället får se om de blir mer sen..

-Johanna :D

Så sjukt mycket denna vecka :p

Ja denna veckan har man inte kunnat slappa nu har man fått igen allt de där som man tog det lugnt innan nu är det ändring på att gå upp sent för NU är det andra bullar börjar jobba 7 varje dag (vardagar). Men de har sina fördelar då man slutar lite tidigare eller får bra betalt för att man jobbar över ;) Ja jag fick då det jobbet som jag gillar där man tränar bra och slitter bara sitta stilla (jag gillar). men denna veckan har varit att ha gått ifrån jobb hem duscha och så iväg i gen och ha möte med barnen :) och sen hem sova och så jobb igen ja hela veckan har jag vari tpå scouterna. har inte hunnit med så mycket mer men ibland så blir det så blir äver läger i helgen. så nu har det blivit scouterna väldigt mycket först kurs och sen läger varje helg och så nästa helg igen så på blir det även höst hajk ja vad då mycke nu ;) men skojskoj :)...

Fredagen den 5 oktober har jag födelsedagsfest hemma hos mig Ni är hjärtligt välkomna.. ( Dem jag känner)


Godnatt
- Johanna

Lär dig ta plats kurs! ;)

Så rolig helgen har varit börjar jag med att skriva ;).. En helg med mycket information,kunskap och roliga upplevelser. Det var en kurs som man sent kommer glöma, så mycket kunskap på så roligt och lärorikt sätt att man inte tröttnade eller tyckte de var tråkigt.. för annars kan det bli jobbigt att ha 17 timmars bara kunskap men dessa 17 timmar då vi hade övningar var så sjukt roligt och man tog och nappade upp allt. Allt började med att vi hade 6 timmars tågresa där vi träffade andra som också skulle på kursen, vi satt dock inte i samma :(.. Jag som inte hade någon ryggsäck fick mig många kommentarer som oo johanna vad du är scoutig, och som Jesper retade mig hela tiden "Vad är de som låter? de låter som ett flyggplan ska landa" höhö Jesper. (då jag hade en väska på hjul som lät väldigt mycket när man rullade den på marken). Men jag vet att de bara retades med mig men de var roligt en liten charm i sig tänkt om jag inte hade haft den så tråkigt de hade blivivt mellan alla bytena ;) höhö...  Kursen hölls i kesäter (Kesätter då vi har sett MÅNGA olika stavlingar på namnet) som ligger en bit utanför Vingåker. Riktigt mysigt var där då allt var så friluvsaktigt, Vi hade inga regler att de får ni inte göra o massa sånt jobbigt utan vi fick göra vad F*n vi ville (När vi inte hade kursprogram). Man ahr fått lära sig så mycket nytt och så många olika saker man vill förändra och göra, fasat de finns inte så speciellt mycket i vår kår som jag vill förändra för allt är redan på bättringsvägarna. Vi hade pogram från nio på dagarna fram tills nio, Tio på kvällarna ch på kvällen var man väldigt trött, fast ja fredagskvällen var rolig då vi lärde oss nya lekar som var mycket givande (roliga). Vi var kloka nog att lägga oss i hyfsad tid så ett halv två begav vi oss till tältet och lade oss, när man sedan hörde på morgonen då de var massa andra som var uppe till fyra, fem ja visst nämner inte dess namn för jag tror ni vet själva ;) höhö.. Men Lördagsnatten däremot spelade vi fem prickar (fotboll) Jag var själv tjej då Caroline hade somnat ute i kapprumet ;) hehe och de andra tjejerna var med på någon annan lek. Men jag som själv tjej fick inte lika hårda bollar som alla andra killar fick på sig och de gjrode ju att jag inte åkte ut så lätt ;) snälla de är.. 
Sen tröttnade vi och la oss på en stor madrass (vi var i en gympasal) och snackade,kollade på film Jesper och Simon gick och lade sig.. vi var kvar (mycket roligt ni missade något) fast ja när jag sen skulle hämta mina sovgrejer o byta om där inne råkade jag väcka hela tältet höhö sorry.. Ja jag paalr inte skiva mer om helgen den har bara varit sååå rolig bilder kommer senare har inte pallat lägga in de på datan.. Men en mycket rolig helg har de varit VI ses alla på förbundsstämman sen i november (om inte innan).. 
Så kul, så givande, och så helt underbart rolig helg :D:D TACK 


En glad 
-Johanna :D:D 

uppdaterar med bilder sen.. p.s Jag fick de Wiiiiie så byebye sena mornar. :D 

.Packa Nej.

Ja vad gör jag nu typ sitter här, jag orkar inte packa vet ju inte äns vad jag ska packa i har ingenting bra för alla mina grejor är ju som sagt borta, vi skickade ut ett mail igår till alla,  Jesper var så snäll och gjorde. Så vi får väl se om den dyker upp någon dag (hoppas) Men den hinner ju iaf nog inte dyka upp tills idag (en timme) så då får man väl försöka att överleva utan de sakerna men ja det blir ju dubbel packning och så ingen stans att ha det i.. Gaaa Men men jag borde nog inte sitta här utan försöka packa lite.. Jag åker idag 13 36 ifrån knutan till Vingåker typ ett ställe som inte änns fanns skivet på kartan Hehe Ne det gjrode de men var svårt att hitta, vi får se hur den blir återkommer efterhelgen ;) Have a F(u)king nice Day  ; p


- Johanna  

Tråknos ;)

haha Det nya uttrycket, okej vi kom på det igår men har inte pallat skriva det innan allt har bara varit så upp och ner. men Iaf det mysiga ordet tråknos har jag aldig hört förut men ja när jag sa tråkmåns till "Stockholmaren" så trodde han att jag sa tråknos Hehe så gulligt de lät.. vad allt kan bli fel ibland..


Nu ska jag sova Godnatt :D

Gaaa!

Snälla, ..
....
...
..
.


image165

Jag pallar inte det, kan de inte bara ta slut allting... Snälla, jag vet inte vad jag ska skriva.. 
vad kan jag skriva vad får jag skriva. vist de är min blogg men det går bara inte att skiva här. 
Jag vill inte längre.  

Photo

Jag saknar :(
image161
image162image163
image164
Det finns massvis med bilder men jag pallar inte lägga upp fler ;) höhö
Så Nervös jag är, har aldrig varit såhär innan iii..

Fest en måndag

Jaha då har en flyttat hemifrån, (När är det min tur?). Jeje Jesper ringde  och störde mig i allt pluggande :P men men han frågade om jag ville med till borge, Och självklart vill jag det. så efter att ha haft träningsbyxorna på mig fick jag i all hats ta och byta om men hittar jag kläderna som jag ville ha på mig NEJ självklart inte vet inte ALLS var dem är och ja känns som om jag inte har några kläder fast att jag handlar massviss men men.. Väl hemma hos Borge (en fin liten lägenhet) börjades det att spela spel men det spelet vi först skulle spela gick inte för ja frågorna till spelet var borta hur nu dem kan försvinna :p.. Så vi spelade det  ölspelet istället, Men ja vitt vin och rött vin INGEN bra kombination.. Men roligt hade vi mycket flummiga videos på min mobil höhö tror inte ni vill se dem (det är när ja vissa skulle sjunga kareoki ja klockan halv ett på natten humm det slutade med att grannarna kom och plingade på huuumm Ja undra om dem är glada på han nu? höhö... Ja det var ungefär det vi gjrode men roooligt var det ;) så ja idag/imorse mådde man inte så bra men nu är allt prima :D nu ska jag bara städa lite på mitt rum sen så ska man ivääg....

Vilket flummit inlägg detta blev nu men jag är lite trött, ;)....


-Johanna ;)

Vill bara säga några ord.

Vill bara säga att jag uppskattar mina vänner så sjukt mycket (bror du är inräknad där). utan er hade inget av detta gåt, jag hade varit ett tomt blad utan någonting och inte vetat alls vad jag skulle ta vägen. Ni vet vilka ni är så jag behöver inte nämna några namn, men ni alla är sjukt älskade av mig. =D.

image160
Älskar dig min bror.
Syskonkärlek till tusen.
Kommer upp till dig snart. =)
(Jag bits inte så ni får gärna kommentera ;) )


Lite gladare - Johanna


Svart!!

Dehär är dagen jag kommer att minnas resten av mitt liv. Denna dagen kommer aldrig att förvinna.
♥♥♥

Jag har inget mer att skriva, finns inga ord. Det kommer inte bli så roliga ord i min blogg just nu men jag lovar det kommer senare.The sad face. - Johanna

Bara några ord som behövs!

Lycka till..
Låtarna säger allt.
Pallar inte skriva mer.

 


Vi ses igen!

De är inte bara för dig det är jobbigt. Ucch det är de enda ord som finner sig i mitt huvud, det är så sjukt svårt, detta kommer att bli ett riktigt stort tomrum. Jag vet att jag måste, men måste det vara så sjukt svårt? Bara det där lilla, bara en sån liten sak? hur? Jag vet inte hur jag ska göra. Men det kommer att lösa sig någon gång.
When it alls comes to an end it comes to an end. Oo Why? Why? my head and heart is like a question mark. I have nothing more to say. i am confused.

Så bra låtar eller ska man säga att de var ni som hade rösterna, och inte bara röst utan utseendet med, shit alltså.
Jag har kommit eller charlotta har kommit överfund med att jag är Miss Tjejenutanmellanslag då jag alltid glömer att trycka mellanslag mellan mina ord till henne så nu blev jag miss Tjejenutanmellanslag medans hon är Miss Tjejen med mellanslag. Punkt.

(Tack för att du finns här Gubben, så svårt allt hade vairt om du inte hade funnit, hoppas du vet de. )


I´m so confused.
-Johanna

Jäkla spindelhuset detta

Nää, varför skulle jag kolla upp de spindlarna som vi hade här hemma jag viste ju nästan att jag kommer bli mer rädd för dem om jag nu skulle hitta någontign NEGATIVT med dem och ja vist va fan va det jag hittade.. Att den ATTAKERAR  Katter, Nää fy, inte bara det att jag var rädd innan för dem utan nu ska det komma fram att dem attakerar katter, och mig för fan dem kommer ju springandes mot mig hela tiden Uch vad jag verkligen HATAR dem jag kommer döö om inte dem försvinner sanrt säger bara en sak. Anticimex kom till vårt hus och få bort dessa otrevliga insekter som kommer och attakerar oss.. :/ uccch.. hur ska jag nu våga gå och lägga mig, ja jag vet det låter skitbarnligt men känner ni mig så vet ni hur rädd jag är för små kryp (famförallt spindlar). punkt slut nu ska jag se om jag vågar mig ut o göra mig i ordning till sängen :P

ni kan se bilder på mina fina slindlar här och häär är även länken till där katten lekte med något o sen attakerade spindlen katten.. uucccch...
 
http://www.sporthoj.com/forum/showthread.php?t=94986
uch säger jag abra den, som en hade skrivit, att den bara väntar på rätt tillfälle att få pumpa in giftet i någon uuuchh..:P HAHA men men nu blir det nog bättre snart 

--ucccch säger jag bara uuuchhh--

- Johanna

Operation 070910

Ja då har man kommit hem ifrån doktorn, det stod i pappret "operation" ja inte för att jag anser att en operation är när man tar bort en lever fläck? men ja dem anser det för att man tar bort saker ifrån ens kropp då är det en operation, fick iaf 5 stygn idag igen så nu sammanlagt har jag 14 stygn på min mage :P haha men just nu gör det inte ont det bara spänns lite men när bedövningen kommer att släppa så kommer det förmodligen att göra svinont som det gjrode förra gången.. och så även denna gången får jag inte tränna på ja typ en månad jag kommer gå under faaaan, kommer rullla fram som en köttbulle haha, ne det är bara att jag får se till att jag inte stoppar onyttiga saker i munnen istället så kansek det går ;) just nu ser iaf m in mage ut som en uppstoppad köttbulle efter all den bedövningen, haha (magen är stooor med all bedövning)... :(
igår var en rolig dag, minns inte vad jag gjrode haha .. ne skojja jag var och firade min käraste kusin som fyller 16 nu på Tisdag hon fick en jätte cool gris och bio biljetter, man ställer grisen i kylskåper och varje gång någon öppnar kylen börjar grisen att låta, så roligt de var när vi ställde den där förta gågne när ignen viste om att hon hade fått den så kommer Maria uppspringandes til oss Vem har STÄLT DENNA GRISEN i kylen och vi alla asgarvade, men ja maria känner mig rätt de var jag som hade köpt den till henne men inte jag som stälde den där, men hon tyckte den var riktigt rolig iaf så nu står den fina lilla grisen där i kylen och påminer Maria varje gång hon går in och ska ta något ifårn kylen att det inte får vara något onyttigt ;) HIHI..
ikväll åker jag till Jim :D får allt se när jag kommer hem, men ska hem en liten snabb runda i morgon sen åker jag tillbax till han på kvälle. = ) men men nu börjar min bedövning att sluta värka så börjar göra lite ont så pallar inte sitta här..
Have a nice day. Kiss Kiss

Sweet love - Johanna

I feel so lovie lovie...

Pain, pain, pain...

Ni är för söta!

Ja igår kväll pallade jag inte skiva någonting var så trött, efter allt stohej, Träffade alla nya barn + Gamla igår, dem är för söta, alla blev glada över att jag skulle vara deras ledare (Possitivt) men ja sen att jag är deras nya idol och att dem vill gifta sig med mig är ju både possitivt och negativt, (jag kommer ha ungarna brevid mig hela tiden som igår då när vi skulle samlas i en ring runt mig så ja jag tror dem missförsto mig lite för då kom ALLA springandes till mig och ställde sig så tätt inpå så att jag nästan inte kunde stå, visst de är så gulligt när dem är från 8-12 år men man behöver andas lite med.) men det kommer nog att gå bra för då har dem någon att se upp till   + att när jag säger til dem lyder dem lite bättre ;) den sötaste kommentaren jag fick igår var när min lillebrors kompis kom fram och frågade vad vi pratade om då säger jag inget speciellt bara lite om ihelgen, och ja då säger han så Pratar ni inte om hur Snygg du är? haha Nja kanske inte riktigt det vi pratar om Haha så sött.. Men men det ska nog bli roligt att vara ledare för dem :):) tur att Josse, Niklas, simon Linn och Borge med är där, barnen kansek hoppar på dem snart med ;) (som dem redan har gjort). skirver nog mer nästa tisdag om dem små söta barnen ;) och hur allt går.
Nu måste jag städa mitt rum och döda alla äkliga spindlar, eller leta upp dem så att mamma får döda (jag vågar inte dem är så äkliga)
Men Hoppas ni får en bra dag idaaag..

-Johanna
image154

Kossan nöff ;)

Kom inte på någon bra rubrik så fick bli min kära kompis "kille" här hemma hos mig ;)
Men men idag har jag inte gjort så "jätte" mycket Men viktiga saker, så det har itne varit en såndär jätte rolig dag, men den kommer kanske att bli ska ju ner till görningen sen o träffa dem underbara små barnen ;) har ju även fått batteri till min Kamera nu haha blev en hel del flummbilder, Ja flumm om jag ska säga så haha ni får lite smakbitar här nere sen haha..
Nu måste jag göra vid mig så det blir inget långt inlägg idag, men kansek mer sen ikväll får se om jag pallar..
 
Kolla in min mun visst är den snygg? haha .. Sedan får alla barnen blunda då jag enbart råkade stå i bh så (barnförbjudna).PUNKT.


Hihi Sedan är där lite bilder på när jag tar Kossan Nöff ifrån Gumman, men ja så är livet ibland ;) haha.. (Flörtar du så flörtar, näst sista bilden ;)

Märkte nu att det blev väldigt mågna Ego bilder idag men dt är sådant som det kan bli ibland, Fast kossan nöff är med på vissa bilder så det är ju inte bara jag på alla bilder ;);)HöHöhö... Men när bilddagboken inte är öppen så får ju alla bilder åka in här istället.. (EgoNejdå).PUNKT,PUNKT,PUNKT.

Hoppas ni får en bra Dag/kväll
-Johanna

Varför ska allt vara så svårt?

När ska allt bli lätt? Aldrig? Hur kan man må bra men ändå inte? jag vet inte alls vad jag ska göra allt bara snurrar runt. hur ska man säga? hur ska man agera? hur hur hur ooouuu vad allting är svårt.

du kom som solen, värmde upp allting rumtomkring,  
i´m the only one, the only who say everything i feel.

Ja jag är en person som säger vad jag tycker, säger det rakt ut,  ibland kansek man inte riktigt ska säga allt så och har man då redan sagt det ja då är det försent,  men man får typ bara le och vara glad. ;) Visst gumman ? ;) (Charlotta)..
Idag kom jag även på varför jag nästan aldig tar bussen längre, Jag har blivit så Jävla kass på att kunna hålla busstider, ska jag gå till en buss en speciell tid som man ibland måste så måste jag gå tio minuter innan för annars kommer jag försent, jag vet inte hur jag lyxas men vissa ska väl det med, men att gå tio minuter innan bussen går leder till att jag ofta får ta och vänta i fem min för det tar bara fem minuter för mig att gå till bussen, men går jag sådär 6 min innan så missar jag den feeean alltid. men tur har jag att om jag bara ska ner till stan så går det bussar var tionde minut så då är det lugnt men ska man längre som jag skulle idag till väla och så hade jag en tid att passa ja jag gick tio minuter innan den skulle gå men vet inte hur jag precis kunde hinna med den, precis som om jag tog tio minuter på mig att gå till bussen för bussen kom när den skulle, men jag han med den så nog om det, men jag och kunna passa tider börjar inte gå så bra längre, inte för att jag missar och kommer jätte mycket försent men jag måste stressa som fan sista minuterna ;) haha kan no g vara för att jag inte behöver passa så mycket buss/tåg tider nu som jag behövde innan.. (och sen så mina otroligt underbara vänner som ALLTID är lite sena ) haha..
Men men nu ska jag gå och göra vid mig till den där lilla sänge...
image140Så snygg bild Love it Love it!!

- Johanna

Låt orkar inte skriva någonting just nu men skriver kansek i kväll.. ni får lyssna på låten istället.
image138


-Johanna

RSS 2.0