puhh!!!

8 timmar, 9 timmar, 10 timmar phuu det tar på krafterna. Alla dessa turister som bara är som små hungriga bin, blir aldrig nöjda och kommer på en och samma gång... Dem blir aldrig nöjda och vi blir aldrig nöjda. Jag är trött men när det väl blir lugnt och de glada kunderna sticker fram (imellanåt även mitt på dagen) blir man glad och orkar lite fler timmar. 

God natt!!!


Oddset reklamerna är så bra!
sometimes, one person can do a lot of damage.


Little child, dry your crying eyes, how can I explain the fear you feel inside cause you were born into this evil world where man is killing man and no one knows just why, what we have become just look what we have done all that we destroyed you must build again.Ett Eifeltorn och ett K rikare


För mig är denna annons helt felDet börjar med att man läser Smaka lite kärlek, inte så fel med det men när man senare läser KLUNKAR KÄRLEK blir det bara sååå fel för mig då klunkar inte riktigt betyder samma sak för mig och att det just står kärlek efter gör bara saken ännu värre. (jag har strykigt under klunkar med blått)

Titta vad jag hittade hos mina svärföräldrar!Förra året eller förra året igen hittade vi något som gick ut 1992 men då hittade vi det längst in i skafferiet, (Jag letade då efter en viss mjölsort) Idag hittade vi denna, fast denna gången i skafferiet som dem använder dagligen med mjöl och socker. Så potatismjöl som vi trodde att dem hade, hade dem tydligen inte ;)

Ledig?


Nu väntar 6 dagar med arbete, phuu tur att söndagar finns :D &Tur att denna sommar regnar bort här i Danmark så att man inte missar allt. 


Säg hej till mitt nya pulsur :D

Några tusen fattigare men helt klart värda pengar (hoppas jag). Men nu längtar jag bara tills jag får cykla hem till svärföräldrarnas hus för att hämta hem min lilla klocka. Den är röd inte rosa som på bilden.


Jag säger sorgset hejdå till mina lediga torsdagar

Min lediga Torsdag var skön, men det var inget jag la märke till förrän den försvann, men det är roligt att arbeta och jag klagar inte, iaf inte i slutet av månaden när pengarna kommer in på kontot ;). Så att bara vara ledig en dag i veckan, gör att man måste ta vara på just den söndagen till max alltså försöka att göra allt det man vill på just den dagen (hur det nu det ska gå ihop)


Men just nu vill jag bara att det ska komma in ett RIKTIGT STORT REGNVÄGER ÖVER HELSINGÖR. Varför?
Jo för att jag kom hem 12 inatt efter att ha arbetat med en sångbok och så gick jag även upp och arbetade vid 6 i morse när älskling for till träning, för att jag sedan vid åtta känna att jag inte riktigt klarar av en dags arbete en Fredag (fredag och lördagar är de dagar med mest folk) utan en timmes sömn till. MEN FICK JAG DET???? Nej för en idiotiskt kille kände att han skulle börja arbeta med att fixa något precis under vårt fönster så i en halvtimme håller dem på med någon lastbil som bara tutar för att få ner maskinen som sedan ska ta honom upp för att kunna se rakt in i vår lägenhet och då börja banka och ha sig precis nedanför oss..... PUNKT så om bara det där regnvädret hade kommit in över oss hade han fått lite hämnd för att ha förstört min sömn......Arg på morgongen vill jag ha det tyst....

Mor er der ikke meget vand?

I Lördags var det ett regnoväder som kom in över köpenhamn, detta är bilder ifrån Dr.dk och politiken.dk
Idag visade dem privatfilmer ifrån ovädret, på en av filmerna hör man en liten tjej fråga sin mamma "mor er der ikke meget vand?" och i hennes stämma lät det precis som att Mamma såhär mycket vatten brukar det väl inte vara ska det vara så mycket vatten?
Och idag är det fortfarnade kaus i trafiken då motorvägarna är avstängda och tågtrafiken kan inte köra hela vägen in till köpenhamns centralstation eller flygplatsen. Och älsklings arbete har fått lite vattenskader :(Om du ska byta spår kan du inte ta genvägen under marken.

Men visserligen går det ju inga tåg när spåren ser ut såhär....


Vissa ställen är värre än andra..

RSS 2.0