Fredag

Jahoppp...
Tiden går så jävla fort vet inte riktigt vart den ta vägen, men någonstans måste ju den ta vägen, vad gör man ingeting? Typ sitter och glor? nejdå man jobbar, pluggar, jobbar sover. ja det är väl så det ser ut roligt? Nej tror inte det.. Men men så kan det ju vara ibland.. Nu orkar jag inte sitta här så länge till så ni får allt gå in på Bilddagboken o ha lite roligt.. johannalind.bilddagboken.se

image137Min snuttunge

-Johanna

Ramar och underkläder ;)

Köpte lite nya ramar till mina foto, en Bh från H&M och så lite underkläder som jag ville ha ifrån sloggi. = )
Fortsatte att städa lite sen när jag kom hem men var inte lika "pigg" på det så satte bara i mitt nya foto i ena ramen o satte upp på vägen, Måste damsuga med innan jag får något anfall ( är både damm och kvalster alergiksk så måste städa extra) Men det kommer nog bli bra ska bara hitta den där damsugaren.
Sedan ska jag gå och kolla på Topmodell på trean :)

Du är så söt, du kan få alla ledsna själar till att blomstra upp, När man ser dig trillar man hejdlöst bakåt, det är som en knuff i hjärtat som bara börjar dunka, en varm känsla som sprider sig i luften och i kroppen. ♥(om detta bara kunde vara sant).♥

Helgen ser ut att blir spännande och rolig, längtar bara tills på måndag :) I morgon Fredag först jobb om de inte regnar och sedan på kvällen kommer Ted, Lördag ski vi på någon spännande grillkamp vet inte riktigt vad vi ska göra det återstår och se på Måndag kommer ni säkert få reda på vad vi har gjort (med att jag inte kommer kunna uppdatera under hela helgen då Ted är här o jag inte sitter vid dator).

You are the cutest one of them all.

Johanna  -

FashionWay.se

Idag har jag inget för mig, skulle jobba men då började att regna så blev ingenting med det.
Nu ska jag snart ner till stan, måste köpa en ram till studentfotona och lite andra foto, sedan fick jag hem mitt presentkort ifrån Sloggi, trodde det bara skulle vara runt 100 kr men nej det är på 400kr Wiiie vad då att jag ska in på hemsidan nu och kolla vad dem har o sedan ner i stan och prova ;) ibland är dem snälla.
Ne nu måste jag göra vid mig och sen cykla ner till stan.. Ha en bra dag.

- Johanna -

Bild först sedan text!

image134image135Jag kom inte på någon bra rubrik så fick bli så som inlägget ser ut..
Allt känns bara så förvirrat nu, jag vet inte alls var jag ska göra, allt är bara så uppochner när allting börjar bli bra, blir någonting annat automatsikt sämre, va ska man göra för att allting ska vara bra samtidigt? Finns det någoting att göra, eller kommer det alltid vara så att det alltid finns problem som ska lösas? just nu är mitt problem så J*vla svårt att jag inte vet någonting längre...
Jag vet inte hur mycket jag kan skiva här på bloggen där alla kan se och är lätt att missförstå vad jag egenlitgen menar... Därför skirver jag inte så mycket idag.
Men Man skulle väl aldrig kunna tro att en som mig en sån som jag var kunde ha det så länge, men jo visst kan alla det även en sån som jag, men nu, nu tror jag att jag har kommit tillbaks till så som jag "levde" innan, jag vill upptäcka nya saker nya utmaningar. fast famförallt den där spännande kännslan genom att göra de där som är "förbjudet". Göra det som man inte får göra.. Ouuuf vad jag inte vill vara fast jag vill upptäcka en värd som ingen lever i... Men hur ska man göra det här i Helsingborg? kanske ska upp till min bror i Linköping i stället? Men men vad som än händer så ska jag inte sitta här o skriva nu när man behöver sova,  och jag ska famförallat inte skiva det negativa för det finns så mycket possitivt i mitt liv med som jag älskar mer än vad man kan föreställasig.. men när en liten negativ sak dyker upp tar den så stor plats så allt possitivt försvinner.
Älskar er mina kära vänner (L).


-Man blir aldrig nöjd hur mycket pengar man än har- Tänk på det så änge ni lever .


-Johanna Det förvirrade lilla barnet.

Bild

image130

Ouuuf, mina bilder jag tog på studenten och på balen har försvunnit, fotografen skulle ha skickat hem allt till mig som han har gjort, fast mina bilder är borta, vet inte vart dem har tagit vägen, han ska ringa till posten och höra om dem har några där, har dem inte det så måste jag ta nya (om han inte har kvar dem på son dator.) Visst det är ju roligt att bli fotad men man kan ju inte ta tillbax den dagen så det blir ju inte detsamma och som plåster på såret ska jag få en större bild att rama in :) Wiiie gald fast lite sur iaf. Jag vill ju ha mina bilder men nääää... Men men får väl åka till studion o ta nyyyyyaa, på fredag får jag reda på hur allting blir....

-----

Jag vet inte vad jag ska göra, vill ju så mycket men vågar inte, ITALIEN.. får se hur mycket jag vågar. Allt är ju skrivet på kontrakt i så fall och får pengar i förväg till flyget ner  och hem sen är allting fixat där nere (men lite skeptisk är man). Får se hur det blir, tar jag de får ni inte reda på det förens jag är hemma haha =)...

----
Igår näg jag skulle lägga mig var det två Megastora spinglar på dörren jag som HATAR spindlar jag höl på att dö, jag skojjar inte när den ena var lika stor som en femma och det var fan barnet sen den andra var mkt större har bildbevis fast bilden blev lite suddig för våga inte ta narmare och tog den i all hats innan jag stängde dörren. oouu vad jag hatar de krypen..
så äkliga dem är jag kommer snart dö i en hjärtatack om inte dem försvinner snart..

Men men nu ska jag iväg och jobba se om det blir ett inlägg ikväll om jag inte är allt för trött.Johanna

Fullproppade tåg

Ooouff, har nog aldig sätt det tåget vara så fullproppat med folk, såg ut som en flyktingförläggning :S
en det är sådant som det blir när alla reser hem samtidigt, någon hade varit i amsterdam några i Usa ouuf ja man blir ju avundsjuk. (jag såg var dem hade vairt på deras väskor där dem lappen på resveskan var kvar).
Men men skit i det i morgon ska jag jobba =) få lite pengar. ..
(längtar hem..) Vad ska man göra nu för någonting? typ vet inte inget! blablablaaaa...
Skriver mer när jag kommer hem..

Lite bilder ifrån förfesten ifredags hos Petra :D
Första jag och robban (Jag ville inte vara med på bild inte robban ihäller) Sedan en på mig humm och sist men inte minst en på Johannes och den inte allt glada Petra som tyckte robban tog för mycket kort :p..
Kyssohej...

Förbjuden kärlek

Just det förbjuden kärlek till 100%..
i´m so Confused.....
Gumman tack för ditt stöd jag ska försöka våga. (you know what i mean)!!

Doktorn på Torsdag

Äntligen har jag fått en tid till min Öra, näsa hals specialist, fick ta min mammas tid som är nu på Torsdag annars hade jag fått vänta ända tills min tid i oktober och har inte riktigt lust med det när jag vill få reda på mina värden och svaret på varför jag hickar alltid öven fast att jag inte ätit någonting, varit ute i kyllig luft eller i drag. Hoppas bara på att han kan svara på det där så att han inte skickar mig till cp lasarettet även om han fixar så att jag får tid där så fort som möjligt så gillar jag inte lasarettets tänkande och deras otrevliga attityder. (finns anledningar till varför jag går privat). Visst att gå privat kostar lite mer men det är fan värt det får en tid så fort som möjligt (tillomed fortare än kommunalt) och så slipper man dem jävla dumma komentarerna bara för att man frågar någonting annat som inte hade med det som jag egentligen var där för alltså man får inte fråga sådana saker som inte har med saken att göra. Men men skit samma i dem sura kärringarna där.

Jag ska snart börja jobba får se hur det går idag, igår gick det relativt bra med tanken på att jag har skaddat mitt knä är det inte lätt att stå upp och gå så mkt, var även inte lätt när man skulle ner på golvet :S men det känns mycket bättre idag så går säkert bra.  Jag skaddade mitt knä i lördags kväll när vi hoppade på studdsimatta hemma hos philip (typ inte så bra gjort).  men nu måste jag göra vid mig inför jobbet.

image125

Utan smink!

Ankrece 2007 i Ä-holm.

Jag har nog aldrig somnat så snabbt som jag gjorde igår, jag hann bara lägga mig på kudden förens jag sov kändes det som. Jobbade i Ä.holm igår Riktigt roligt var det, förutom de jävla småungarna ifrån simsällskapet, jag fick fan damp på dem när dem går fram till personer och bara trycker upp biljetterna i huvudet på dem, inte konsitgt att dem blir sura och inte vill köpa. men iaf dem små killarna började kalla mig för lite olika saker och så sa dem att jag snodde alla deras kunder men fan va konsigt att de kom till mig så som ungarna höll på, men iaf till slut fick jag ropa på Gabbe för dem lyssnade inte på mig fast att jag sa ni ska nog passa er för chefen står där borta men nej de gick inte så jag roapde på Gabbe och sa vad dem gjrode ja då blev det fan tyst på ungjävlarna och gick sin väg. åå vad jag var sur på dem och så var det två andra tjejer som var med oss, jag brukar inte dömma människor efter en/två gånger jag har träffat dem men ibland ser man hur en människa är bara efter en dag som dem två shit altså inte konsigt att dem inte sålde så många, typ 35 medans jag sålde 118. Priset går till när jag frågade om dem ville gå till gabbe och få nya "biljetter" (dem man skriver namn o telefonnummer på och så var gabbe och dem på ett anant ställe lite längre bort) då säger hon ena varför ska vi göra det? kan du inte göra det själv? och så säger jag nej tyvärr kan jag inte de för jag ska stanna här och se till så att inget händer. då knäcker hon ut, men jag stannar här och det gör även min kompis vi går ingenstans. o fy vad jag blev sur då jaha men dem gick sen efter ett tag men dem tänkte bara ta till sig själva så jag fick rigna gabbe och säga att han fick skicka med dem fler, så när hon ena kommer tillbax med två nya i handen säger hon dem är man båda två som om hon skulle sälja 50 st på en timme.. in my fucking dreams. men men jag fick iaf en till ny. Sen kom gabbe o hämtade mig så vi åkte till det andra stället där jag säljer 42 st på en kvart haha shit vad de var roligt. (Haha fjortisar ni kan inte slå mig om ni tror det) men aif det var en jätte rolig dag kvällen var absolut roligast vann maraboochoklad som gabbe o hans kompis fick.

image122


I kväll ska jag festa, vi får se vart vi hamnar, men förefest hemma hos mig (hemma själv) och sen ja får vi se.

Have i fucking nice day

På söndag!!

image121

En hel fucking vecka kvar (nästan) Men men ibland är det så när man jobbar.. (soon home)
KissKissmyhunney!!

About Me!!

RANDOM

Namn - Johanna
Födelsedag - 17 Oktober
Hemstad - Helsingborg

Ögonfärg - Blå-gröna
Hårfärg - Blont.
Längd - 170 vill vara längre
Högerhänt/vänsterhänt - Högerhänt
Civilstatus - Min underbara Ted.
Värsta ovanor - Äta godis ;) hehe
Stjärntecken - Vågen
Skostorlek - 38-39
Är dina föräldrar skilda - Japp
Skor idag - Barfota, eller om jag går ut blir det mina vita ballerina 
Svagheter - Inget tålamod alls.
Rädslor - Spindlar, det värsta som finns.
Mål för året - Jobba o få pengar.
Det första du tänker på när du vaknar - Vad är klockan.

ANTAL
Antal personer du kysst - Eee är det något som man ska komma ihåg?
Antal syskon - En Storebror, en lillasyster och en lillebror
Antal piercings - Två i öronen
Antal tatueringar - Ingen nu men kommer.

FRAMTIDEN
Namn på barn
 -  (Har inte tänkt så långt än.)
Vad vill du bli när du blir gammal ? Vet inte, tar en dag i taget ;)
Drömjobbet - Eget företag, Chef

FAVORIT
Mat - Det som är gott.
Sport - Ingen ljust nu men gillar volleyboll
Djur - Hund
Glass - Gb:s
Godis - Allätare!
Låt - Många olika
Nummer - 25
Tuggummi ?Alla möjliga!
Helgdag - Julafton
Årstid - Sommar och Vinter
Tandkrämsmak - Olika
Radiostation - Lyssnar inte på Radio

HAR DU NÅNSIN

Varit kär - Ja
Blivit dissad - Mja..
Rymt hemifrån - Nä. Men haft tanken.
Föreställt dig ditt ragg naken - Har inte du det?
Skolkat -Ja, tyvärr.
Sovit utomhus -Ja, under bar himmel och i tält.
Gråtit i skolan - Aa
Spytt i skolan -inte som jag kommer ihåg.
Gjort något dumt som du skrattar åt idag -Klart
Sett en död människa - Ja
Använt droger - Aldrig
Ätit sushi -Japp.
Retats -Älskar att retas..

THIS OR THAT
Cider eller öl - Cider
Pepsi/cola - Cola
McDonalds/Burger King ?Inget av de
Choklad/vanilj - Choklad
Jordgubbar/blåbär - Jordgubbar!
Kött/veg - Kött
Tv/film - Båda
Gitarr/trummor -Båda
Adidas/nike -Nike
Kinesiskt/mexikanskt - Båda
Kakor/paj -Kakor ;)
Mtv/vh1 - Mtv
Blind/döv - Blind

KAN DU
Gå ner i splitt -Nej
Skriva med båda händerna -Ja.
Vissla -Ja
Blåsa en bubbla -Huu med vad då?
Ha dina ögon i kors -Ne
Nudda näsan med tungan - Ne

RSS 2.0