Puuh!!!

I ösregn tog jag mig till Birkerød med buss, in och vänta i cafeterian tills regnet avtar och jag blir lite varmare. När kl väl är halv sex bär den långa löpturen till skogen där vi sedan ska dela upp oss i grupper om de snabba och lite långsammare. Igår var programet att vi skulle springa 3x3 varv förra gången skulle vi springa fortare och fortare, denna gången skulle vi hålla takten igenom alla 9 varven och när man hade sprungit tre varv fick vi inte vila utan vi skulle bara trappa ner och gå/små springa runt en liten "dunge" innan vi skulle på börja tre varv till. Jag hann 8 varv runt så missade ju bara en :) Men jag var också ganska slut när vi skulle springa hem igen. Jag kom upp i en puls på 90% under tre minuter och det är de högsta jag varit uppe på vilket också känns. Nästa tisdag kommer Brian Dåsbjerg och ska träna oss för att lära ut olika löptekniker skoj :)


Fler bilder från IronMan

YES!!!


Och så blev man själv!!!

Fyra dagar är en evighet :s, Att alltid se varandra sova bredvid varandra, blir en vana och även om vi är vana vid att vara ifrån varran i längre stunder känns inte riktigt dessa fyra dagar som något jag vill ha... 
Come home to me! I will bake a cake, or anything you want.
But perhaps your work wants you too, so I can wait four days.

Jag hinner tänka; nej det var fel fot, vad gör jag nu? Hej asfalt!!!

Att sitta fast med fötterna på cykeln kan vara en krig. I 2h var det den vänsta foten som jag tagit loss vid rödljus men på hemvägen vid ett slot tar jag inte ur den vänstra utan högerfoten istället (ifrån pedalen på cykeln) men jag lutar mig åt vänster ;) smart va? jag hinner tänka en jäkla massa innan jag ligger på asfalten. Ni som aldrig har suttit på en racercykel eller vet hur de fungerar så sitter fötterna fast på pedalerna och får man då inte loss en fot vid rödljus eller när man ska stanna blir det att man ligger på asfalten ;). Men skoj är det för man måste tänka hela tiden och vara uppmärksam på allt runt omkring inte alls som inne i spiningsalen. Så min nya cykel är värd vart enda lilla öre :D Så här ser den ut.


Jag ska bara skaffa ett till däck, så kan jag också använda cykeldatorn till alla berg som ska bestigas i vinter :)
Det blev den svarta då det var bäst erbjudande på den och nu när jag har fått den hade jag inte velat ha någon annan cykel då den är riktigt fin. De är inte jätte bra bilder då jag bara har tagit dem med min mobil (orkar inte ta med den andra just nu)

Att träna med SigmaTri!

Detta är mina resultat efter första träningspasset, såhär pressad har jag aldrig varit förr vilket i sig gör dem till en bra klubb. Ni kan gå in på movescount.com för att se mitt resultat efter dagens träning. Där kan man även se alla mina andra träningar.


På fredag blir förhopningsvis denna cykel min,(om dem har hunnit sätta ihop den till mig) så på lördag blir det ut att test cykla den med älskling innan söndagens träning med SigmaTri och i nästa vecka får jag börja på nybörjarkurser i crawl (jag var inte den enda som skulle till nybörjarkursen för crawl så jag är iaf inte ensam ifrån SigmaTri)

Jag tror jag har glömt att säga till er att mitt mål med denna träning är nästa års Challenge 4-14-4 thriathlon ;)
Snart kommer filmen upp från älsklingens genomförande av årets Challenge Copenhagen.


Att simma crawl!!!

Inte riktigt min starka sida men snart så, jag måste bara lära mig att andas rätt så ska nog taktiken komma senare. Men det är roligt då man kommer fram snabbare och det är mer ansträngande.

 


Man ska förresten inte lägga en 230° varm plåt på armen aj aj aj...


Vilken cykel ska jag välja?
Vilken av dessa tre är snyggast?
Alla tre har samma funktioner och är lika bra, (Nästan iaf inget som är mycket bättre än den andra). Så det ligger mer i vilken jag hade kunnat cykla runt i under flera år (då jag har en kille plus mig själv som lär bli besvikna om jag inte kommer cykla mycket med den). Jag tycker alla tre är fina på sitt sätt, vilken tycker ni?

Små fiskar i vattnet!


Det var riktigt häftigt att se 1000 personer i havet på samma gång, att se små armar och mössor sticka upp lite här och där.

Challenge Copenhagen winner!Tim Berkel från Australien!


Andra platsen tog Jimmy Johnsen ifrån Danmark :)

Kärlek!


The best man in the world! My IRONMAN
Min älskade kille 10 timmar 33 minuter och 45 sekunder

Tomorrow!!!


Våtdräkten är på, cyklarna redo, löpskorna står framsatta, om nio timmar och 45 minuter är det min älskling och tusen till som simmar iväg för att sedan sätta sig på cyklen och därefter springa några kilometer till.
Jag är en stolt tjej även om han inte har genomfört det än. Men jag är nervös och jag kommer till att ha hjärtat i halsgropen hela dagen. Jag är nervös om hur det kommer vara efter loppet för det är någonting jag inte längtar till, kan jag meddela. I morgon är det jag och 200 000 andra som är i Köpenhamn för att hejar in alla i mål, Challenge Copenhagen - we are triathlon!


tick tack tick tack!!!


Jag kan inte riktigt förstå var tiden tar vägen, det finns ingen tid kvar till något. Sommaren är snart slut och jag hann inte ens blinka. Skolorna har börjat och snart faller löven, jag skulle vilja att tiden gick lika långsamt som när man var barn, att ett dygn kändes som en evighet och inte en minut. Men det är tyvärr inget som kommer fungera, så man får bara försöka planera tiden bättre och se varje minut som guldkorn ;) Men nu vill jag ha söndag :D Challenge Copenhagen ♥ min älskling ska vara med och han kommer klara det gallant :D

Live your dream, and be what you want to be!


Att vakna till detta!


You make me lose control You make me drop it, by the way you move it


Iced coffee and Caffe Latte!


I dessa tider kan det vara bra att ha spiningsalen hemma!

Min killes nya leksak. Medans jag får gå till spiningsalen är min kille hemma och cyklar upp för alla kända berg hemma i vardagsrummet. L'Alpe d'Huez bestigs så som Grossglockner & Col du Télégraphe mf.RSS 2.0