Trialthlon!

Mitt livs första "triathlon" a la deluxe, 500m Simning, ca 18 km cykling ca 2.5km löp genomfördes med paus i mellan varje gren (tiden stoppades imellan) på 1 timme 5 minuter och 45 sekunder :D på simningen som jag är bäst på fick jag en tid på 09,07 cykling 43,42 och så löb 13 minuter :DKasper fick en silvermedalj medans jag fick nöja mig med att stå ganska långt ner på listan ;P Men det hade jag redan räknat med då tjejerna är riktigt duktiga i SigmaTri :) Men nu kallar snart sängen.Vilken dag!

oj vad denna helgen kommer/går fort, gick upp kl 7 (pigg) började baka kl åtta var klar halv tolv och snabbt byta om till kalaskläder, hela dagen på kalas och vi kom hem halv sju för att börja fixa till i morgon då det blir klubbmästerskap. Nu är vi nästan klara älskling håller på att fixa våra cyklar, vi måste byta tillbaka till våra utomhushjul :) men det kan inte riktigt jag så det får Kasper fixa :D jag bakade ju hela morgonen ;)


Grattis kronprinsessan Victoria och Prins Daniel till er lilla prinsessa


Go on your own turf, find your own way!


Denna vecka är inte, att klaga på!

Välkomna in i en träningsfamilj;)

Måndag - Bakade jag lite (ibland blir det träning isället för bakning ;)  
Tisdag - Åker vi hemmifrån kl 7 är hemma vid 22 (denna vecka bara)
Onsdag - Är vi hemma ca 1½ timme innan det bär av till Simning, är hemma vid 22
Torsdag - Samma som onsdag
Fredag - Faktiskt inget inplanerat (än) 
Lördag - Kalas hela dagen för Maria och lilla Mathias :) (lite träning på morgonen kanske?)
Söndag - Klubbmästerskap i SigmaTri nästan hela dagen

Denna vecka är inte jätte mycket mer annorlunda än vad den brukar, förutom att vi brukar komma hem vid 20 på Tisdagarna istället, men våra helger är nästan alltid bokade, och träningen är det samma på veckorna + träning lördag(ibland) och söndag.


starting from scratch!

weheartit

Att vara sjuk i en vecka, att inte kunna träna eller röra sig på en vecka, gör att man får börja om från noll, med mål DM (Danmarks mästerkskap) i sprint, Axa Stockholm Tri och att slå min storebror har jag inte råd att vara sängliggande i en vecka men nu, är det tillbaks till det hårda roliga arbetet till en fin kropp plus en tid som är mindre än min brors ;)

Vi började idag med Allerød serieløb där jag inte riktigt klarade min förra tid men det gick iaf bättre än jag räknat med :) 27; något fick inte riktigt stoppat mit eget ur och tiderna har inte kommit upp än men en tid innan 27;22 blev det :)


we♥it


Kasper ♥

Happy Valentine´s Day ♥Jag har redan fina blommor på mitt bord ^^


Inte mycket updatering här inte

Men att vara sjuk är inte det roligaste, jag är förkyld men jag trodde att det brukar bli bättre och bättre men här känns det som det blir värre och värre även om jag inte gör något... :( men jag hoppas på att det snart är över.
Jag vill ha vår och sommar nu..

Tillfällig header


Ni har nog alla redan sätt den, men jag detta är bara en tillfällig tills jag hinner fixa den andra :D

Utsikten från jobb!


Kommer bli svårt att lämna det om några veckor.

Jag förbereder inför kylan, som redan kommit!

Det är kallt kallt kallt. och vår lägenhet är inte riktigt berömd för att vara en varm lägenhet, eller rättare sagt att bevara varmen. Så här eldas det för fullt och min viterjacka har åter blivit ren och fin.

Jag hoppas att ni andra är i Sverige har det bra i snökaoset ;p här har vi haft strålande sol men -7 bruuuu... och i natt -15

sov gott alla.

RSS 2.0