Fotboll

Nu är det fotboll, Brasilien - Chile :)
Dagarna bara går, har redan arbetat en vecka och är inne på min andra nu, och om tre veckor drar vi på semester. (Myyysiigt)
Värmen har kommit till oss och denna veckan ska det bli 25 grader och helgen 30 skönt men vi har inte planerat in stranden men vi kanske ska göra det iaf. för jag är inte riktigt i en djurpark när det är 30 grader då vill jag vara i vattnet.  Men man ska inte klaga har längtat efter den så mycket så nu när den är här ska man inte säga nej.Tagen med kameran under vattnet och mig övanför vattnet ;p

Älskar när min underbara kommer hem med detta.♥♥♥
Jag - varför får jag dem?
Kasper - Funderar.
Kasper - Kan vi inte bara säga för att det är Sankt Hans?
Jag - ler med hela huvudet.
KÄRLEK

Sena kvälla, tidiga mornar. dem är som bårtblåsta med en sådan här bukett blommor och kärlek.


Jag fick även god mat ♥


(Kan man älska någon såhär högt? att en sådan här liten sak kan göra en så glad).

Bröllop och Dop fort...

Bröllop :)

Dop :)Och sist två sötnosar tillsammans. Dem är ju bara så söta

Sen gick det lite vilt... ;p GRATTIS TILL ER LARS OCH MARIA :DDet var någon blå drink vi drack ;) (sista bilder är ifrån Marias Kamera)

Bröllop och Dop!


I bilen..
Det tog oss en evighet att köra ut (pga en gamal gubbe som körde i 40 när man fick köra i 60 och i 60 när man fick köra i 90)  så vi kom precis i tid till 15 00.


Lilla underbara Mathias, han vara helt sjukt glad hela dagen och kvällen. (så snäll och söt unge)


Dem var så söta.


Sötungarna Mette och MathiasFler bilder kommer....

Sex and the City 2

Igår var jag i biografen med Mette och såg Sex and the city 2. En mycket bra film (om man gillar tjejfilmer).
Tur vi inte hade killarna med oss, tror de hade somnat ;). Sex and the city var riktigt bra, man skrattade riktigt mycket i den.

Innan filmen började kom trailern på Eclipse, åå vad jag längtar tills den 30 juni. det är så att man får gåshud av att bara se trailern..Nu bullar och vin :)

Härliga söndag...
Morgontrött en söndag...


notera kl 7 på morgonen ;)

Men efter Spinning och en runda hemma hos Mamma och Kent är man pigg. :)

Jag har hittat min lilla bil.

min nya leksak?Min lilla älskling fram till Manchester I LOVE IT ;p

Bara retas, denna lilla leksak har inte jag råd med och Älskling vill inte ha en "tjej bil" vilket jag förstår för den är väldigt tjejig, och det är väldigt onödigt för oss att ha två bilar så jag får allt nöja mig med den modellen han vill ha så får jag välja färg (när det kommer till att köpa bil för oss). Men den modellen han vill ha är faktiskt mycket fin och ingen bil som "alla" har. Men att köpa bil i Danmark är dyrt, man får räkna med det dubbla pris som i Sverige :( och det lönar inte sig att köpa den i sverige för när man väl ska ha över den, måste man betala för alla försäkringar iaf.


Här är den min kille vill ha (som även jag tycker är fin) men vi kommer nog inte till att köpa bil innan Manchester. Lite onödigt....

Woow kl är bara åtta...

Dem senaste dagarna har jag slutat så sent på arbetet att jag bara har hunnit hem, träna lite kanske eller ingenting alls.
Det är roligt att ha något att göra men vissa saker blir då lidande, som lägenheten...
Men idag kom jag hem redan vid halv sex så jag har hunnit städa köket, (och tack för att det finns något som heter diskmaskin). Men kl är bara åtta, vad ska jag göra nu? My love is not home yet.


Vardagslyx är något jag älskar, igår åt vi ute i helsingör på en av mina favorit fik/restaurang. Det var inte bara jag och baby som tänkte samma sak, (eller det var Kaspers idé) utan en massa andra också :).


Paperweight - by Joshua RadinRSS 2.0