Onsdag = )

Idag är det onsdag, i morgon är jag ledig ifrån jobb för att gå på Kurs, huumm får se hur det blir men de går nog de jobbiga är bara efter. Klart att jag vill ha jobbet som föräljare inte riktigt så att jag tackar nej till de o jobbar vidare här. får mycket mer betalt som försäljare och så är de innomhus och så träffar man nytt folk. visst vi har ritkigt roligt på jobbet, idag ska vi spela biljard men jag kommer inte ihåg var eller när vi skulle ses och så har jag inte telefonnumret till någon av dem iomed att min cp mobil är på lagning KUL nu när man behöver de, men får se om jag går ner till stan o i vilket fall som hälst så gör det ju inte så mkt om man kommer sent så det går nog om jag nu pallar ta mig ner till stan. osse är ju bara rolig då han är förvirrad som innan idag på jobbet jag stälde typ mkt fortare än han och så viste han inte hur man gjorde ;) han skylde på att han var trött haha o vem är inte de? o han ska vara chef över allt hehe.. det är så roligt att jobba där så jag hade inte velat sluta men de är inte roligt sen när man är ute de är bara rolit när man är inne så jag får se vad som händer. Men jag ska se om jag fortfarande kanske kan vara tim där då jag kanske kan jobba några dagar. o det blri ju alltid lite pengar o jag jobbar ju gärna. Men försäljningsjobbet är 20 dagar i månaden och så från 10 till 18 så det är ju långa arbetsdagar men sjukt bra lön : D, nu ska jag gå och fixa till mig o sen får jag se om jag sticker ner till stan..


- Johanna

Tisdag

Helgen var nice ;) trevligt trevligt.
Bilder finns på bilddagboken pallar inte lägga in de bilderna här.
Denna veckan kommer jag jobba lite mindre, vi blir klara mycket fortare då vi får hjälp med mycket så allt går fortare, och så ska jag till doktorn så då får man gå tidigare wiie vad de var snäll då det var tre som hjälpte mig så jag var ute redan nio, tidigt. var ju tvungen att gå vid 14 00 för att sen åka till farbror doktorn, men jag var klar redan vid tolv så fick gå hem då softis. : D, och på Torsdag ska jag vara ledig då jag ska på en försäljningskurs, (sovmorgon) får bara hoppas att det blir roligt med. men om jag häldre vill ha de jobbet är jag tvungen att säga till att jag inte kan jobba kvar och så har dem precis tagit olika kurser med mig och planerat in vilka dagar jag kan lära mig datortekniken, huuups. men jag kan ju inte bara säga nej då jag kankse inte vill ha det andra jobbet : / men jag får se vad det blir nu på torsdag.

Jag har precis fixat över min bilder och musik till min nya dator, ( Jag klarade de  Wiiee ).
Tack offe för dina tips om hur jag kunde göra + för allt de andra :D:D.. Bäst..
Så nu är min andra dator borta (äntligen) och så helt plötsligt blev det så mycket större yta o finare rum så fort jag städar ;) höhöh..

Ne nu måste jag sova ska upp tidigt..

<3

- Johanna

image184
Loveyousweety 


Min dator

Idag kom min kära dator, jag fick en hel svart istället och så lite mer minne i den än den som var planerad men de gör inget helsvart är mycket finare ;) så nu vet ni vad jag kommer göra hela denna kvällen.. typ sitta vid dator.. (DATANÖRD) hehe men när man får något nytt blir det så ;).
Men iaf i helgen blir det fest i Aggarp, skojigt ska det bli.. vi får se hur många vi blir men de blir nog en hel del.

men nu ska jag lägga mig o sova..Sötisen min :D


- Johanna

Måndag

Varför måste måndagar vara så sjukt tradiga? liksom Palla?.
Jag har blivit förkyld, uch, kan knapt prata låter som en barnunge haha Men jag får hoppas att det blir bättre snart vill inte anstänga mig varje gång jag ska prata så sjukt jobbigt Blää. Men men sånt som händer.
Igår var jag på dst och hade Kalas hemma, de var trevligt Fick många finna saker jag ville ha = )
Jag ska även skaffa en ny data som jag har velat göra länge. Jag fick halva datan av Kent TAAACK. =D. Så sjukt glad jag är, finns inga ord som kan säga hur glad jag är över att få den = ). Hoppas bara på att den kommer snart. Läängtar.
Nu kan jag inte sitta här längre är för trött för de.
Ni får ha det super = )

PussPuss

-Johanna

image182image183
typ så ser den ut ;)


Rolig Lista ;)


En liten rolig Lista
 
Ni som inte vill veta Läs Ej.

Hur svarar du i hemtelefonen? Johanna
Hur svarar du i mobiltelefonen? Hej, Eller Om jag inte vet vem de är blir det, Hej de är Johanna
Ringer det mycket till dig? Nja, sådär
Ringer du mycket? Ganska
Vem ringde du senast? Petra
Hur mycket pengar har du? Nja, Just nu har man men inte snart.
Senast kramat och när?  Kristoffer, innan han åkte idag
Antal timmar sömn inatt? 9 timmar
Sov du ensam? Nepp, Kristoffer var här.
Vem sov du hos senast? Hum i ett vindskydd med vänner ;)
Vem sov hos dig senast? Kristoffer
Vem vet mest om dig? Min Mamma, Petra och Jesper
Vem vet du mest om? Hum bra fråga
Vad ser du fram emot? Börja Plugga
Vad vill du ha just nu? (L)
Vem hånar du? Bimbos
Vem längtar du mest efter? DIG, ;) Eller min mormor.
Vem vill du helst slippa? ;p Ni kan alltid gissa.
Vem stör du dig på? :) samma person som jag vill slippa.
Vem vill du sova bredvid inatt? Kristoffer
Vilken buss åker du oftast? 2:an
Vilken årstid är det nu? Höst Fast känns som vinter :S Bruuu
Anser du dig själv snygg? Ibland Kan det väl hända
Har du varit kär? Ja!
Är du kär nu? Nja. beror ju på ;)
Är du en bra partner? Hur ska jag veta de?
Har någon varit otrogen mot dig? Japp
Har någon varit otrogen mot någon , med dig? Japp
Har du varit otrogen? Avslöjas EJ
Brukar du oftast ragga eller bli uppraggad? Uppraggad
Pratar du fortfarande med personen du kysste senast? Mm ;) KLART
Vad åt du senast? Frulle
Är du polare med grannarna? Nja de är inte riktigt i min ålder. 
Har du varit på ett party?
Ja
Har du varit utomlands? Ja, Ganska så många gånger.
Var är dina syskon just nu? Min Bror e i Linköping och de små vet jag faktist inte.  
Vilken tid gick du upp imorse? Halv Nio.
Vad gjorde du kl 2 inatt? Drömmde
Vad är det första du gör på morgonen? Hihi, Ja kollar vad klockan är.
Vad ska du göra efter det här? Jag ska på Väla med Gumman min :)


- Johanna


Födelsedag.

Igår var det min födelsedag :D fick många finna saker av mamma, Kent och min kära bror =D får se vad jag får av min pappa sen =). Dagen började helt underbart, Kl sjugo i sju ringde Kristoffer och ville säga grattis, (du är för söt). Söt hade ställt kl bara för att ringa mig innan jag gick till jobbet, när han själv inte skulle upp förens vid nio. Sedan fick jag många andra söta sms/samtal under dagen =D. Jag orkade inte fira den som vanligt med att bjuda hem mina kusiner så jag, mamma och Kent gick och åt på resturang istället Myspys..
Sedan hände de inte så jätte mycket mer.

Idag har jag jobbat från sju till Fem inte så jätte farligt, Men jag är trött nu ;p
Jag måste verkligen städa mitt rum, det ser ut som kriget men när ska jag hinna det ? I´m to busy.
Nu ska jag iväg ner till stan vid sju, och vet inte när jag kommer hem sen i morgon jobbar jag hela dagen och sen kanske jag hinner städa får iaf hoppas bara jag pallar så kommer nog tiden i morgon, för sen på lördag, söndag hinner jag verkligen inte, och så är det måndag igen och så kommer jag inte att hinna överhuvudtaget då jag jobbar sjukt länge och sen iväg direkt efter det på aktiviteter. Men men tar jag mig bara tiden går det nog att städa i morgon annars få rjag väl ta rycket på natten :p hehe..

Jag måste boka nya tider till doktorerna, hehe de lät ju bra eller inte, De är angående Allergin måste ha nytt resept. blö vad jag kommer bli fattig.. :(..

Miss you :D..

image181 

- Johanna

Varför måste jag?

Varför måste jag ändra på det som jag alltid har gjort? de saker som jag gillar att göra? varför är det jag som måste ändra mig?Jag vill inte ändra på mig? jag vill kunna göra allt som jag har kunnat göra innan, jag vill inte ändra mig.. (τώρα έρχομαι αυτός φάση, παρεξηγώ)..
Jag är så trött på allt.

Idag har jag jobbat i 11 timmar ;) Skojjigt nog var det för jag jobbade inte själv utan med min kära lilla chef, som kommer ifrån sthlm, jag jag misstror inte men ni är väldigt flummiga ;p haha ja jag hade egentligen bara jobbat i tio timmar om det inte hade vairt för att vi glömde en liten låda och i den lådan låg nyklarna (hur han nu kunde glömma nuklarna i där :S ) men men iaf när vi kom tillbax till huset så hade vi inga nyklar till att komma in, hur roligt som hälst då vi inte hade ätit sen 12, och han inte ätit sen ja frukost (hur han nu klarar det ). men iaf vi satte oss på Gpsen, glömde låsa lite grejor och så trillade min cykel och när vi körde så höll alla saker i bilen på att flyga runder, ja som sagt vi ville hem :P så i morgon har vi lite att göra på morgonen då vi inte pallade att ställa undan allt, (vi började jobba 7 i morse och jag kom hem halv sju så ja då pallar man inte göra de sakerna samma dag. Men roligt var det då jag väntade på att chefen skulle komma tillbax med nyklarna o öppna för oss, då allt folk som gick förbi bara glodde på en (ja jag satt där med 8 låder, en cykel, en gps, och så massa hänglås. det såg ut precis som om jag var sån cp seg och var hur dålig som hälst på att sköta jobbet, men ikke de var min chef som hade slarvat bort nyklarna. Men men nu är jag jätte trött och ska upp tidigt i morgon så får hoppa in i duschen och sen περιμένω σε μου αγαπώ κουβέντα, από εσύ.

αγαπητός.

- Johanna I´m Lalaalaa.p.s Förlåt att ingenting sägs, men de går inte än. ;) You know what I mean.


Att dem bara finns.

Jaja, idag kommer min kära farmor till mig, fyller ju år på onsdag =D Wiie Fyller hela 19 då men uuch säger jag bara jag vill ju vara 20 =p.
Men men de året kommer ju med då man blir 20 som är nästa år. oo fy vad m an kommer känna sig stor då..

Men nu kommer farmor måste gå. :D

-Johanna

(L)

Inbrott

Vad då att man blir pisstoff på alla dessa jäkla idioter som bara vill förstöra. Hur kan någon vara så desperat av att göra andra människor "illa", Så desperat utav att vilja ha saker. Jag bara undrar en sak hur kan folk bli så?
Vi har haft en hel del Kriminella saker här i området nu som att folk vill se bränder, Vill känna dendär käslan av att göra inbrott. Jaja en kolonistuga i närheten blev nerbrunnen, ett hus blev nerbrunnet och så tältet när vi hade kräftskiva med alla grannar tände någon på på natten. och så nu i natt (natten till måndag) så gör dem inbrott i alla bilarna på gatan nästan alla iaf. Jaja Trevligt hur kan ni? varför gör ni det jag bara undrar det är det så kul att förstöra andras grejer? en glasruta är inte det billigaste så fast att dem inte fick med sig så mycket var det endå dyra saker de tog i sönder, och hur kan man vara så dum i huvudet och bara tänka tanken att vi tar isönder hela bildörren, som dem gjorde på grannens bil då de inte bara var glasrutan utan hela dörren.. Jaja jag är bara så JÄVLA pissoff på alla dessa idioter som vill ha "kul" men om ni tycker det är kul då kan man fan inte ha mycket i huvudet. hoppas de lugnar ner sig snart. för det kommer inte löna sig att göra inbrott här längre för alla har larm i husen nu efter allt detta och ja ni kan bara lägga ner och skaffa en annan hobby..
Nu blev detta inlägget inte så jätte roligt men jag är bara så arg på alla dessa inbrott.

Nu så får jag återgå till att skvia ner lite saker och ringa samtal till folk..

= ) Trala laa

(L)

- Johanna L I N D

Fest + hösthajk!

Japp i helgen blir det både det ena och de andra, Jag fyller år om ca 10 dagar och denna helgen är den enda helgen som jag är / kan har fest då Kent är iväg och mamma bryr sig inte så jätte mycket ; ).. Men vi ska på hösthajk på lördag då jag bara längrat till att få krossa de andra ;) Mohaha. Vi blir bara fem som ska med men jag tror vi klarar det iaf, vi har sådan kämparglöd i oss nu så vi får bara inte sumpa de ;) höhö.. Men men jag håller just nu på att städa och fixa för fullt då jag ska jobba på ett annat kontor i morgon och allt kommer då ta längre tid så jag är nog inte hemma förens mina kära vänner ska komma men de är bara för dem att börja sätta i gång medans jag är i jobbar ;) hehe.. hum men jag vet inte hur alla ska få plats men de ordnar sig alltid, Vi får ju ta och fixa till oss tidigt på lördag morgon då vi ska vara vid start redan halv tio, fast visst de är en ganska så bra tid då vi inte ska vara där allt för tidigt :)... Men men nu måste jag gå och städa klart då jag inte hinner de i morgon och sen måste jag sova börjar jobba tidigt i morgon.. så Godnatt på er..

image175
image178
image179image180
 Jag älskar Er så enormt.
 My sister and brothers. (L)

RSS 2.0