Blogg.se app

Jag gillar bloggs iphone app, du kan lägga in alla dina blogg.se favoriter skriva ett inlägg (som jag nu) var som helst bara du har internet du kan lägga in bilder från mobilen och den är gratis super ju, :)
Idag var jag på simning vilket gick bra även om jag har varit sjuk i veckan och inte är 100 något jag förmodligen får ångra i morgon då jag förmodligen är sjuk igen. Imorgon blir det ett långt arbetspass så snart blir det drömmarna som tar över.

 


Jag längtar inte till i morgon!

I morgon är det kulturnatten i Helsingør, det kommer vara riktigt mycket folk alla butiker har öppet till tio elva på kvällen. Jag tror inte jag behöver säga mer hej 13 timmars pass, om jag kommer orka? det ser vi i morgon om det hade varit idag hade jag inte orkat. Jag som även trodde att min sista dag var på lördag det kan jag fetglömma, då han vill att jag ska arbeta till den 15 oktober istället så att han helt plötsligt kan hitta en annan, ååå han som sagt hela tiden att han klarar sig själv det finns inte så mycket att göra, men jag tror inte riktigt på han klarar sig själv utan mer att han behöver någon som går med på hans lönavtal vilket inte jag går med på.

Bajs idiotiska poliser....

Varför ska polisen stå just idag och kolla cyklister på gågatan? VARFÖR IDAG? idiotiska poliser och jag är 500 kr fattigare för att jag just idag tänkte att jag skulle cykla ända fram till dörren för att slipa gå (som jag annars alltid gör men just idag orkade jag inte det för jag var lite sen till jobb) BAJS och skit så står polisen vid grönsakshandlaren och tar alla cyklister som cyklar på gågatan, Fin som jag är försöker jag snacka ut det om att jag är svensk men när jag har danskt personnummer gick det inte, men han var snäll och sa att nästa år blir bötern på 1000 kr istället för 500 om man cyklar på gågatan, då 1000 kr kommer bli minsta böterbelopet oo tack att det inte var 1000 jag fick.. Härdanefter kommer jag cykla med min fina cykelhjälm, cykellyktor och enbart på dem ställena jag får lov att cykla på... Och min älskling bara skrattar och retar mig :(...

HELSINGBORG IF <3Förra året fick vi bara silver (vem kommer ihåg en tvåa), detta året tog vi hem guldet med tre matcher tillbaka är vi garanterade guldet, Underbart HIF ♥

Sigmatri clothes
Har nu kommit och jag kan nu springa/cykla i samma kläder som alla andra ;D

Ååå Jag är död!!!

Att springa på framfoten med intervaller är inget att leka med, Vi skulle springa 200m - gå/jogga 200m sen 200m löp igen, vi skulle i allt göra 7x200m på framfoten första gången skulle vi även sätta tid på hur snabbt vi kunde springa 200m de andra 7 gångerna skulle vi hålla oss inom den tiden och om vi inte klarade att hålla tiden fick vi i straff att löpa 100m till.Punkt säger jag bara... Nu är jag död, jag kom även upp i en puls på 181 av 190 som är min maxpuls men det är väl det som är meningen med träning ;p

Till tryck!!!

Man är alltid lite orolig när man gjort något som ska till tryck hur kommer det bli, är det något jag har gjort fel? man kan inte skriva ut det hemma, då 100 sidor är lite väl mycket så man får allt hoppas på att det kommer bli bra, Nervör jaa Men nu är den klar. Om tiden hade funnits hade den åkt igenom en finputsning så hoppas den finputsningen inte kostar mig dyrt ;)..

Min webbcam har varit död i två veckor men nu fick jag äntligen igång den igen ;P Att man kan ha så roligt med en liten kamera tss.


Ibland försvinner energin, men man ska vara glad så länge man har något att göra!

Ååå jag har ingen energi i min kropp, när kl blir nio är jag som död jag skulle behöva lite ledighet en dag är inte tillräckligt, men jag vet att det bara är månaden ut och sen kommer jag ångra att jag skrev detta, för då kommer jag att ha all tid i värden men endå inte orka någonting ;p och vad har man då för bortförklaring;)?

Hey, du kan se dybt i mine øjne
Selvom jeg ikke siger det ofte nok
Du kan se, at jeg altid står lige her til mit hjerte siger stop.
Mennesker kommer og går, men du vil altid være midt i mit liv
Jeg vil elske dig for evigt....

Är inte denna smart och fin???


1.


2.

Köpa inte köpa??? Hjälp, Ett eller två i så fall? (Plånboken jag har nu är snart i sönder så varför inte allt i ett?)

Att landa på framfoten!

Förra veckan hade vi Brian Dåsbjerg (googla honom) som lärde oss att springa på framfoten och vad fördelarna var vid det. Igår fick vi tränat det under löprundan, det är riktigt jobbigt inte så jätte svårt när man vet hur man kommer upp på foten men att sedan hålla foten på framfoten är inte så lätt då balansen inte blir detsamma och man blir trött väldigt fort då det är helt andra muskler du tränar. Träningen igår gick bra och fördelarna med att springa på framfoten är ju att det går fortare du bromsar inte upp dig själv med att sätta ner hälen. Jag som behöver ganska mycket stöd i skon kommer inte behöva det längre (om jag lär mig att springa på framfoten det vill säga). Så hejdå dyra skor ;) eller ja de andra skorna är ju lika dyra haha men jag kommer iaf kunna springa fort och utan lika många skador då skador också är en godsak som mindskar.

Två suddiga löpare under Challenge Copenhagen

Mysig kväll med Petra!

Min lilla Petra körde till Väla bara av en ren reflex så det fick bli att vi fikade där istället för i stan. Det gjorde inte så mycket då jag fick se nya väla och även kollat in i lite butiker, Lexington har flyttat in och dem har ju så fina saker om man hade haft en stor plånbok men man kan ju alltid önska sig det ;p. Detta är lite av vad jag hittade som gärna hade fått följa med hem.
Antingen nummer ett eller två tillsammans med nummer tre likelikelike och så när man endån är i farten kan man väl även "önska" sig dessa två också..?..


Fin liten önskelista tills oktober ;)

Jag är trött till tusen!

Det är snällt på ett sätt men på ett annat sätt är det väldigt jobbigt, för mig.. Att arbeta varje dag är inte det roligaste men det ger mig fler timmar och fler timmar ger mer pengar? Så vad ska man då klaga på, jo att fyra timmar är inget jag gillar att arbeta jag är hellre ledig än att arbeta fyra timmar de där fyra timmars lön kan jag gärna vara utan bara jag slipper arbeta 14 dagar i rad.


På tal om något annat hade jag tekniklöppning i Tisdags, vi ska lära oss att springa på framfoten och inte med hela foten, väldigt roligt och givande att se hur stor skillnad det gör att springa på framfoten än hela foten, att sätta ner hälen varje steg och hur mycket motstånd det igentligen tar. Energi och tid som man kan ha till bättre tider istället.

Nu kallar snart sängen.. Godnatt

Det är såhär man spenderar söndagen när storebror är hemma!

I Kents nya leksak som kan köra fort över alla vågor (att vi hade allt för mycket kläder på oss var en annan sak det slutade med att vi bara hade linne på)
Det var en riktigt mysig helg med min kära storebror och Lisa. I lördags var det avskedsfest för min kusin som har åkt till Australien inatt och kommer vara borta i ett helt år :/ kära kussen min, hon kommer få så roligt!


Fina vispskålar har kommit och pryder nu vårt kök!

Dessa vispskålar köpte jag hos ljuvali som är Stina-lees butik på nätet hon har riktigt fina saker och jag hade gärna velat köpa allt men platsen finns inte riktigt här hemma :(  Skålarna är av det Danska märket Ib Laursen

 


You’ve got that smile, That only heaven can make. I pray to God everyday, That you keep that smile.

I love you ♥


RSS 2.0