när ska vi sluta....

När kommer allt ta slut? hur länge ska vi leva med bara en tanke om att allt kommer bli bra? att vi bara hoppas på att en dag kommer allt bli som man vill, men kommer det verkligen det?
När man tror att man har allt, kommer man alltid på nya saker som man vill ha, kommer man någonsin att vara 100% lycklig med allt man har? När man får en sak förlorar man något annat. Hur mycket vi kämpar för att få ha det kvar försvinner det endå, det kommer alltid vara några puzzelbitar som saknas, ALLTID, hur mycket vi än gör för att hitta dem finner vi dem aldrig tillsammans.
Ska vi trampa i samma fotspår hela tiden, gå på samma nit hel tiden. Vi kommer aldrig att få nog av det vi har.
Man måste acceptera det man har nu.. om man är lycklig nu, Ta då vara på den tiden/ timmen, minuten sekunden.
Den kommer Aldrig tillbaks. 
Fast det är sjukt svårt att tänka i de banorna.  
-Johanna


En tävling.

Kenza har just nu en tävling fram tills onsdagen den 26e och det är en Skinnjacka ifrån Jofama.
Gå in på Kenza och läs vad du ska göra. Du behöver inte ha en egen blogg för att vara med och tävla..
148935-4104
-Johanna

Aggarp

Nu snart åker vi till aggarp, har precis eller håller på att baka en kaka till Kent som önskade sig det, (han blev nog sugen när jag bakade en till jobbet i torsdags ;)..
så nu är den i ugnen,
Eller den var i ugnen och nu är den klar, den blev klar i ugnen så fick fixa till den.. =).. (Kärleksmummms)

nu ska vi snart fika när den har svalnat. Och sen packa.. 
 

Puss Puss =)..

ny garderob?

jag får inte plats med mina kläder i min garderob, visserligen har jag inte fått det på ett tag men jag rensade ut i den för ett tag sedan och kastade nästan två stora kassar och gav bort två till min kusin fast endå ligger det kläder överallt på rummet som inte får plats i garderoben. och inte nog med det jag har typ tre garderober, xD två hemma och en på jobb, ja jag har även kläder på mitt jobb :P..
jag använder nästan inte änns hälften av alla kläderna jag har men jag använder endå allt nästan någon gång och vissa kläder kanske lite mer än andra grejer, men jag behöver en större garderob. dagens ilandsproblem för fröken Lind ;)..

i morgon åker vi till Aggarp fast först till dk (om dem har öppet) så vi får någon dricka jag o charlotta, men vi / jag kommer nog hem på söndag igen måste sova och vila upp tills jobbet på tisdag då det nu har varit två helgdagar och vi kommer då få in en hel del på tisdag..


nu ska jag, Packa? sedan ska jag nog kolla på en film och sen lägga mig så sjukt trött efter bara två timmars sömn ;).. fest i morgon igen ju så behöver ju inte vara uppe halva natten idag också..

-Johanna

Fest med 253

Nu var det en vecka sedan jag bloggade :/ hummm, fast ska jag skrev ett innlägg minns inte när med tror de var i onsdags men det blev aldig registrerat och så det försvann :/ o sen har jag varit almänt trött och vädret har gjort att jag inte har årkat bli mottiverad till någonting. ska ju bara säga att i Måndags höl jag på att ge upp om inte Emma hade varit klar med de jag har i slutet på min runda så hade jag gett upp, jag tvingade mig igenom en del som man måste ta med cykel och sen skulle jag ringa Emma och säga att jag inte klarade mer men då hade hon redan gjort allt silken lättnad altså, och det var inte bara jag som hade det jobbigt, Frida hade satt sg i torkskåpet i en halvtimme när hon kom in efter sin runda och även dem andra hade frusit som mig och höll med på att ge upp.. för er som inte vet hur vädret var här i helsingborg i måndags så var det snöstorm och ritkigt kallt. ;s. (inte så vana vid det här). Men det gjorde iaf att vi var bättre utrystade för veckan och i går när ja var i påarp igen hade jag kängor på fötterna för att inte bli blöt o det kan jag säga var riktigt skönt =).

Ritkigt trött efter denna veckan och igår / natt var jag och festade med 253 (jobbet) riktigt roligt och vi var på the tivoli fram tills dem stängde vid fem, jag som sedan skulle upp igen vid åtta för att åka till swedala outlet och fynda lite, och det kan man ju säga att jag gjorde, kom hemmed två par byxor ett par, Victoria Beckham och ett par miss sixty, en tjocktröja, två par strumpor och ett par vantar. =)..

Nu väntar jag på att mamma och min bror ska komma hem så vi kan äta, påskmiddag idag igen, vi hade även det igår på jobbet. meen det är ju gått så det blir nog bara bra.
skulle baka när jag kom hem men jag somnade så får se om jag gör det efter maten, beror på hur mycket kent o alla andra hur mycket dem vill ha min kära kaka..


Saknar dig, snart kommer ni hem, =)


stökigt

Fröken Lind gillar att stöka ner, tar fram allt för att hitta en sak och sen orkar jag inte lägga tillbaks det så då förblir det kvarliggandes på golvet :/ vilket jag inte alls gillar.  Får väl ta och lägga ner allt i byrån igen snart. skulle leta fram mina betyg sedan gymnasiet o hittade studentsaker tex låten lärarna sjöng för oss, så gulligt och inte nog med de nu läntar jag faktsit tillbaks lite till skolan..
Jag hittade även betyget sen nian så lite änme man hade då, man klagade hela tiden på att man hade mycket men vad hade vi 11 ämnen på två terminer och de mästa var ju bara repetioner eller kanske lite svårare saker sedan åttan, (fast jag fick ju plugga röven av mig med tanken på vad jag gjorde  eller rettare sagt vilka skolor jag gick på ;) i sexan och sjuan men de är inget att prata om) och sen när man kollade på gymnasiebetyget fick ämnena inte äns plats på ett A4 papper och jag tror jag räknade dem till 21 olika ämnen. jag vill börja plugga igen..

Lite Reklam
Det jag vill jobba med är det min pappa arbetar med som jag vill. fast inte riktigt på hans företag men inom samma branch.
Jag vill in på skolan i sunne, brobygrafiska. men kommer jag inte in får jag bara försöka nästa år.

Nu måste jag städa upp mina pappaer jag slängde på golvet.


-Lind

=)

Så glad man blev idag när man gick in på bloggen, typ dubbelt så många unika besäkare, fast ni är väldigt dåliga på att kommentera ni som är inne xD iaf ibland..

så trött jag är, hade kunnat somna nu men det går inte, måste skiva klart lite saker till skolorna, och så har jag tvätt i tvättmaskinen som jag måste hänga upp.. (mamma kan du inte komma hem nu ;) jag glömer att tvätta o de är inte roligt ;).

ne nu måste jag gå och fixa lite saker..

-Johanna

Haha

Vist blir man glad av låten =) och att Klubbor är gott gör en bara frästad ;)

Det fanns en riktigt ful video till denna låten med, men den ville jag inte lägga ut här hahah..


-Johanna

Galenskaparna

Så sjukt grumma dem är.
Hahah
 
hur gan man göra det så. gyrmt duktiga.. :P

mer än 100 sjuka.

Idag löd löpsedlarna 100 sjuka om inte fler, jag fick höra allt av stackars petra igår som ligger hemma och är en av dem som är sjuka :/ hon jabbar på Thores Bageri där dem uppger att smittan har kommit ifrån, jag hoppas innerligen inte de är vinterkräksjukan men får höra med petra i eftermiddag och bara hoppas på att hon mår bättre snart. stackarn. Krya på dig gumman, o ring om du har tråkigt ;). hihi..
Fick ett sms av mamma som löd; Vilket bageri är det som är smittat?
Jag bara eee och HUR har hon fått reda på det hon är mer än 1000 mil bort och i ett land med bara öken öken öken haha  okej de är kanske inte öken där dem är just nu men så sa hon förra veckan att hon bara hade sett öken, öken och öken ;) men har det spridit sig så snabbt o till AUSTALIEN? humm stod säkert på löpsedlarna där nere mer än 100 smittade från bager i Sverige haha, okej inte för jag tror det men de ska bli roligt att höra sen hur hon viste det för JAG sa inget när jag precis pratade med henne. haha jag bara skrattar åt de... Hon sa iaf Godnatt till alla (iomed att kl är runt 11 på natten där nere skulle hon lägga sig.)

Ledig idag hur skönt som hälst. Tvätta och städa kanske? japp de ska jag göra..


-Johanna


Tävling

En tävling där du kan vinna vilket smycke du tycker är finast, det är Emelie som håller i den så gå in på hennes blogg och se hur ni ska göra för att kunna vara med och tävla om underbara smycken.
Lycka till ; )


Klicka här för att komma till tävlingen.-Johanna

internett

så trött på mitt internett nu, de bara loggas ut hela tiden :/.

image275

_______________Jag fick bara sådana sommar känslor av denna låten vet inte varför, men den är bra iaf =) och att man börjar tänka på sommaren får en bara mer att vilja ha sol och varme o inte snö och kyla.. :(


-Johanna

Kväll

det är inte roligt att vara hemma själv, det är så tyst, nu har jag vant mig vid att det nästan alltid är någon hemma. innan var jag nästan alltid hemma själv var och varranan helg (då mamma var hos Kent) men nu när dem flyttade ihopp så har jag bara varit själv när mamma och kent har varit bort sammtidigt eller de tre veckorna dem är själva på sommaren men då har min bror varit hemma med så nu när både kent och mamma är borta blir det riktigt tomt :/ fast mysigt på ett sätt hehe ;) när dem är hemma vill man att dem ska vara borta men när dem väl är borta saknar man dem, haha kan man inte bestämma sig?.. Jag pratade med Mamma i förrigår, hon ringde dem hade 30 grader och hade varit i öken öken och ja öken sa hon haha ;P fast även massa andra ställen med men hon nämde bara öken ;) och att hon hade köpt saker till mig :D hihi mamma avslöjade sig lite då hon sa att om jag inte gjorde en sak så skulle jag inte få de hon hade köpt haha avslöjad mamma hon avsläjar sig alltid.. haha.

-Johanna

Barnen

Jag har inget tålamod känns det som, iaf inte när man är trött, barn som inte lyssnar och jag vill bara hem och sova, så sjukt trött, skirikande ungar o ja en utmattad Johanna blir resultatet efter de, visst jag trodde att det skulel bli mer kaus än vad det blev, men barnen hjälpte faktist till med att städa undan och och att göra chokladbollar fixade dem galant :D, men sen efter, en hade låst in sig på toaletten tre hade försvunnit (var på toaletten på andra sida) och så alla andra barnen blev helt busiga och bara hoppade runder, jag är helt slut nu, fast det är ju riktigt roligt med alla barnen är ju inte busiga, vissa är ju så grymt söta =)..

Men nu ska jag kolla lite på tv, eller kankse 2900 happiness de har ju slutat att gå på tv 3 nu utan man kan bara se det på deras webtv som jag tycker är ganska bara men dem lägger bara upp på måndagar och så hela veckan framåt då har man ju sätt klart allt som jag idag tisdag ( har ett avsnitt kvar ) då måste jag vänta ÄNDA tills på måndag igen haha men de kan ju vara lite skönt med ..


- Johanna

Snö

Fortfarande lite snö ute :( och svinhalt på gatorna där inte solen har lyst. hölt ju på att trilla tusentals gånger då det var lättare att inte ha fötterna i marken än att cykla för det var när jag skulle stanna som jag nästan alltid trillade ; ) hehe någon gång vill jag vara den som sitter inne i köket och kollar ut när brevbäraren försöker komma fram på en hal trottoar, då ska det vara jag som sitter inne i varmen och kollar ut när dem trillar (inte för jag har trillat ÄN men bara för det kommer jag göra det i morgon haha ).

Nu måste jag iväg igen har precis kommit hem ifrån affären :( och nu måste jag sticka o ta hand om barnen sen så ska jag skicka iväg verksamhetsplaneringen som jag inte har fått iväg en (tanken på att jag fick reda på det i helgen).
men nu måste jag cykla ner till stan, tar cyklen idag inte så jätte kalt ute (än)..

- Johanna ;)

(Smileee)

mysko väder.

Jaha, och jag som trodde att det var VÅÅÅÅR men nejdå då ska det börja snöa och bli kallt igen. Tack.. hahah men men vädret förvånar mig aldrig mer längre det går upp och ner hela tiden så.. min tumme är heö svart efter alla J*vla postkodslotteriet (tidningar) trykta i svart text (vad annars) hagel+regn = en svart tumme, haha vaför måste dem trykfärgen färga av sig hade dem inte kunnat skaffa en som inte gör det, för nu kommermin tumme att vara svart lääänge och det är inte alls fint, spelar ingne roll hur mycket jag tvättar och skrubbar så försvinner den inte, (går lätt av på papper men ej påhud)..
I helgen to jag det bara lugnt, rikitgt skönt faktist, och mysigt. ;).. och nu väntar bara en lång vecka framför med cp mycket jobb och annat att göra, på torsdag ska jag göra vid mitt hår och så är det ju som vanligt måndag= seglarkurs Tisdagar = barnen Onsdag= ta det lugnt.. :D skön vecka om de inte hade vairt för hur mycket vi har på jobbet.

Lalaalaalaa. Glad =D..


-Johanna

RSS 2.0