Borde Sova men Palla

En fredagkväll Att lägga sig vid elva?? Men ska man upp tidigt och jobba så måste man ju göra det, Skulle igentligen ha sovit hos min kära pojkvän men så blev det inte fick åka hem idag för att han och hans kompisar skulle upp till en stuga som jag inte kunde följa med till för att jag ska JOOOBBA :( KUL Nee, ucch så numdans dem har roligt där, får jag vara hemma och sova och jobba, haha men Godnatt på er alla o sov gott, eller ska man säga festa lugnt istället.. ;)

Menför mig blir det sängen iaf.. Pusso godnatt..

26 Juni 2007

Jag avskyr att jobba med vissa, dem är så otrevliga och tror att jag ska veta allt efter en dag jag har varit där.. Typ lycka till säger jag bara.. Men det som tog priser var när hon sa till mig att jag hade glömt att ta tvätten, då klämmer hon ut. - Man tar alltid tvätten efter man har duchat någon, är inte du usk? Är detta första gången du jobbar inom vården eller?.. Typ skit surt sa hon det, Vist jag har jobbat lite innan men inte så som nu Kärring, Hjälp mig me datt säga det til mig när jag duschade henne istället, då kunde ni sagt och så ta ut tvätten så vi kan tvätta efter du har gjort vid henne.. Ååå vad sur jag blev på henne, inte bättre med att jag ska jobba i morgon med Just med hene fast sen en till som är  snäll som var där idag med fast bara efter lunch. uch vad jag INTE vill jobba med henne fler gånger.. 
Men men nu ska jag inte klaga med på det... Får gå och göra något istället. 

Sweeet. Pusshej

Midsommar på Aspö

Igår kom Vi hem ifrån Aspö..
Vi åkte upp vid tre tiden på torsdagen, trodde att det skulle vara riktigt mycket bilar ute men nej var inte alls många. kändes skönt. vid sextiden var vi framme vid Karlskrona då vi satte oss på The Fog (resturang) Åt och tog de lugnt.. 
Något annat intressant hände inte på Torsdagen.. Vi Tog  färjan över till aspö och sen gick vi och sov Mamma hade redan packat upp alla våra grejor som hon tog med sig när hon körde sju på mogonen ;).. 
Vaknar fredag morgon av att Ted säger Johanna det regnar och så somnar man om igen ;) och vaknar redigt vid tolv tiden... Springer in till stora huset och in under tältet som står på altanen äter frukost och får ett inte så roligt sms men under tiden blev det  tråkiga smset till ett roligt :) PETRA Kom Wiiiee Det hände inget roligt här hemma i Hbg så hon tog snabbaste tåget till oss istället :D alla blev överlykliga.. Detta året blev det inget spring mellan alla hus utan nu hade vi det på Johans altan för att dem har tag över sin och det har inte Åse i och med att det regnade så var vi tvungna att vara undet tak...  men det var ju bara positivt med det för vi slapp att göra någonting som disk eller städning :) Vi ungdomar fick rengöra de mögliga äkliga jordgubbarna istället, vi hade köpt 6 liter men det blev bara 4 liter kvar :S räkte precis till våra tårtor.. Sen pallar jag inte skriva mer om kvällen vi hade riktigt roligt med dans, killar som förökte att sjunga :S Kent som drack 3 liter rödvin själv :S och snappsar som försvann i ett nafs,hur roligt som hälst oförglömlig midsommar Fast att Roobert (med stockholmsdialekt) Dissade oss ;)
Lördagen började lika bra som den slutade, vaknar av strålande solsken.. (varför hade vi inte det igår var allas tankar) men jag och Petra tog på oss bekinin och började sola, Ted låg kvar hos oss medans Johan och Simon gick ner och badade, försökte få ner oss men det gick inte för kallt i vattnet.. Så vi sa till killarna att dem skulle gå och köpa godis till oss i stället det gjrode dem (Alltid lika snälla) Efter en timme (kändes det som) kom de tillbaks Med hur mycket godis och chips som hälst.. Johan kom till oss och vi skulle ut med båten på med kläderna och fråga snällt om någon kunde köra oss ner till hamnen, våra snälla föräldrar sa givetvist ja.. Efter drygt en timme ute med båtenkom vi hem.. ( Vi var nära att krocka med Aspö färjan, Tyckte jag och Petra alla andra satt helt lugnt och bara sa vi är långt ifrån, visst vi var ganska långt ifrån men det kändes som om vi skulle frontalkrocka med den ;) Hahah..) Sen på kvällen gav vi oss iväg till Kastellet där dem hade ett mycket bättre band än förra året.. Jag och Petra Började Dansa inne på Toaletten så Alla började skratta även vi själva och Åse bara tyckte vi var galna (hon är lika galen själv om inte värre, inte undra på att man ahr blivit som man blivit ;)
Vid 11 tiden blev vi bortbjudna till en bagare som åse kände, dem hade ett Gigantiskt hus, fint stort och dyrt Hahah Vi stannade där inte länge, fick några glas vin (som om vi inte redan då hade fått nog)  och korv.. väl hemma började vi att spela uno simon gav upp, hans kommentar blev -jag behöver sprit om jag ska kunna fortsätta.. Asg var nog bara jag som hörde att han sa det för det var bara jag som reagerade på det... sen kom de fulla vuxna hem och sa att vi fick gå in på simons rum men de palla vi inte så vi gick och la oss..
Söndag morgon Lika fint väder som lördagen vi tog på oss kjol och bekini dikert och gick o solade = ) Idag badade alla utom Petra (lilla badkrukan) Fast visst de var kalt men inte efter att man ahde doppat sig.

vi åkte hem med tre färjan och var hemma vid halv åtta fick köra hem ted för annars hade han fått vänta jätte länge på sitt tåg att det skulle komma.. Därav varför det tog så lång tid för oss att komma hem :)

Men nu måste jag sova ska upp tidigt i morgon och jobba jobbar från halv åtta till kvart över fyra :S Uuuch... 

Pussogodnatt 

 

__

image96
Fick jag av Jesper, han ee så duktig..  Tack

Jag har Riktigt tråkigt, sitter och väntar på typ ingenting :S ( att klockan ska bli runt tre).
I kväll får jag äntligen träffa er underbara människor, har saknat er.
Men nu ska jag gå och göra någonting av mitt liv  Kyss hej... 

Först Vi.. Sen Kolla inte på oss jag pratade precis när kortet togs men kolla i bakrunden ;) Det är KILLARNA som sätter upp midsommarstången och gör den fin ;) Så gulliga dem är.. 

 

__

I morgon åker jag till aspö :D
Så mycigt det ska bli nu innan jag börjar jobba (på riktigt) ska jobba 100 % nu skit länge PALLA ärmax ledig två dagar i rad och så jobbar jag cp tider :S men det går nog...

Vi ska åka i morgon vid tre fyra tiden, mitt i rusningstrafiken som Aftonbladet varnade om, mellan 15 - 17 skulle man vänta med att köra men vad ska vi göra jo köra klr tre eller fyra ;) mitt i allt men det löser sig nog..
Kommer hem på söndag Eller måndag får se vad jag gör om jag sover hos Ted på söndag eller om jag sover hemma. = ) Sen blir det till jobbet vid halv ett och slutar jobba halv nio sen bara ledig torsdag och fredag, och så kommer det se ut i sju veckor framåt för min del.. hoppas jag kommer klara av det (inte så van vid att gå upp så tidigt och jobba sent ; ) men man kommer nog in i det snabbt. 
nu måste jag fortsätta att packa och städa rummet. 


Emelie och  Mattias Tycker jag liknar Mischa Barton :S Hum jag tror inte rikitgt på det va..
image95image94

___

image88image89

image91

Midsommar


Vi minns det som aldrig förr.
Minnena som aldrig suddas ut.
Vad är en midsommar utan aspö och vännerna?
Ingen midsommar utan aspö, fyra familjer, Min, Simons, Johan och Robbans Familj.
Alla blev helt överlykliga när vi berättade att vi skulle med, (lite hets ifrån Simon om att han inte stannade om inte jag följde med upp så nu följer Ted (L) och så Kanske Petra och alla dem andra med:D wiiie
vad är en midsommar utan, skärgård? utan midsommarstånd? utan vännerna ifrån aspö? Utan snappsar? Och utan Åses roliga dansar runt midsommarstången? och Lilla (stora) Fantis som bara är i vägen när man dansar ;) Petra du förstår nog vad jag menar.. Så i år igen åker vi upp till aspö efter stora problem om vad vi skulle göra hade en annan midsommar fest i aggarp som vi kunde gå på, men efter MÅNGA om och men ville vi fira det som alltid, på Aspö. (hade redans sagt till alla att vi inte kom till aspö men då blev det liv i rutan, alla ville att vi skulle komma upp) Detta var min enda chans till att komma upp till Aspö i sommar, för hinner inte annars bara massa jobb hela tiden annars.
. image84Cool Sommarbild ;) (Älskar jordgubbar)
image85image86image87

Hoppas det kommer bli fina, mysiga solnedgångar och många härliga kvällar i sommar..

Kyssohejleverpastej Johanna

Jobba idag

typ frisk idag, har inte ont i magen idag längre fast att jag trodde jag skulle ha det, så ont som jag hade i går kväll ;/
Men det gick visst över när jag fick sova.  Igår skulle jag ju egentligen ha jobbat men fick ringa och säga att jag var sjuk, för det gick inte så bra att gå till jobbet smitta ner alla och sånt ne de gillar dem inte :S.. men idag kommer det nog att gå lite bättre (inte lika ont i magen som sagt).. Men nu ska jag ta det lite lugnt och vila innan jag ska göra mat och gå till jobbet. kommer hem vid kvart över nio =)..

Kysshej

Rubrik

I fredags Tog lilla (stora) Johanna studenten, sjukt roligt var det, man har längtat så efter den dagen och så nu är den borta. Vi började dagen med champanjefrukost, Lousie fick nog i sig lite för mycket, ; ) Nejdå de fick hon inte hon bara råkade spilla sitt glas med jordgubbschampanje på min vita klänning ; ) jag fick bort allt på min klänning men kavajen fick jag ringa mamma så hon kom och hämta och ta på lite tabort, det gick bort men jag behöve inte den för de var så ruskigt varmt så farmor fick ta med den hem. Efter vi hade ätit gått gick vi upp till kärnan för att fotas hela klassen till studentkatalogen. väl framme i skolan igen hade våra lärare gjort det jätte fint till oss i ett av klassrummen, vi fick tårta och höra på våra lärare när dem sjöng sånger om oss i klassen, många tårar föll, men vi fick även in massvis med skratt och leenden på läpparna. Slutbetygen var inte så farliga, måånga vg ; ). upp till kärnan efter vi hade träffat nära o kära =) springa ner och gå sju varv runt statyn. tog inte så lång tid när man själv gick där så det var bra när de var så varmt... Mamma hade lte struligt med att hitta någontig för mig att åka i för jag ville inte åka i vad som hälst och så min kompis som jag skulle ha åkt med blev det strulligt med men mamma fixade en riktigt grym motorcykel eller vad man nu ska säga motorcykel på fyra hjul haha.. Grym var den iaf.
Hemma blev jag överraskad efter ett tag med drygt 40 personer riktigt roligt att så många ville komma Tack alla. Många fina presenter fick min RING och HALSBAND som jag ville ha Ringen trodde jag inte skulle komma för dem sa att det skulle ta upp till två veckor innan den var klar men jag fick den :D:D Vet inte riktigt hur mamma lykades med det men hon lykades iaf :D Fick jätte fina örhängen av min underbara pojkvän örhängen i hjärtan som var i äkta silver rakt igenom :D.. Alla mina vänner (som inte tog studenten i fredags) var där riktigt glad blev jag =) Joakim och hans barn som bor i stockholm kom =d
Nog om et jag blev övarraskad och riktigt glad. jag och charlotta gick ut vid elva tiden letade efter lollo ett bra tag innan vi hittade henne. Hade en rolig natt träffa många gamla väner och andra mysiga. var hemma vid sex på morgonen efter en lykad kväll / Natt ;).

Här nere kommer lite bilder sen studenten.
 

Studenten i morgon

I morgon tar Jag STUDENTEN Wiiiie ska bli skönt att slippa skolan men självklart ska det bli tråkigt med.

Dessa sista dagarna har varit hur roliga som hälst, Torsdags förra veckan var vi på bal, mycket roligt och många bilder togs men lägger inte in så många här, jag kom hem vem halv sex på morgonen ganska tidigt tyckte jag för min bror kom hem halv tio. men min kära kompis försvann Med mina Pengar så jag hade ingen möjlighet alls till att följa med alla andra att tura. :( men men sånt som händer. Sen hände det inte så jätte mycket fre, lör, söndag men på Måndag Tisdag och Onsdag hade vi afterschool så då blev det fest tre dagar i rad, hade både roligt och tråkigt, man kan ju inte alltid ha roligt. :P träffa många gamla klasskamrater och andra roliga ute =D
Idag Torsdag vaknade jag och charlotta vid tio eller charlotta vaknade utav att vår plattläggare som lägger vår nya uppfart började att borra i stenar vid åtta tiden ;) men jag som alltid vaknar utav något vaknade vid tio när charlotta pratade i telefon, sen var det bara att börja städa rummet plocka undan alla sovgrejor och börja lite smått med att damsuga skulle ju iväg och jobba vid två tiden. Jag har en sån underbar familj som fixar allting åt mig det är inte mycket jag har fixat nu inför min student, det enda jag har behövt göra är att städa mitt eget badrum och mitt rum.
det är många utav mina kpompisar som har fått göra riktigt mycket och fått skipa de roliga bara för det  :(  så det tycker jag min mamma har plandetar riktigt bra med alla mina grajor, vi har varit fullt av folk som har bakat och lagat mat idag visa jag inte enns kände igen ;) roligt att så många vill fixa till min student så att ajg ska slippa göra något :D men men nog pratat om det nu somnar jag nästan och kl är bara 21:42 :S 

Skriver om min student dag när jag har tid ;) 
Kyyss Kyyss



RSS 2.0