stressigt

vad ska ni göra eller vad gör ni på valborg? själv ska jag snart till Erik som ska ha 20 års fest snart, ska vara där vi sju men jag är relativt klar så de är lugnt..
jag har inte hunnit skriva innan i veckan för att det har varit så sjukt stressigt hunnit hem och sen sticka igen o inte kommit hem förens sent på kvällen. vi har två sjuka på jobbet (fasta ej vikareie) så det har blivit dubbelt jobb, varför ska dem vara sjuka samtidigt ;p..  men ska bli sjukt skönt att få vara ledig i morgon, fast hade vairt mycket skönare om vi även hade vairt lediga fredag men nej då ska man upp tidigt igen. fast bättre med en dag än ingen ;). men nu måste jag iväg, hörs senare

PussPuss
image329
 den är på fel håll men orkar inte ändra de nu..  ha så roligt ikväll alla..


en frys som är i sönder o en johanna som är trött

Jag blir så trött, kommer hem o hela huset tjruter, o tror det har varit inbrott men nej då är det frysen som pipper den gör alltid de när man inte har stängt dörren ordentligt, så jag gå rupp och ska stänga men båda dörrrarna var stöngda HELT, men de tjuter ändå, så jag öppner kylen för att se vad som står o då bara blinkar frysens siffror o allt är varmt, :S jaa all is har smält  o allt ee kaous. men Josefin och Jesper kommer och hjälper mig nu, snällt. hehe..
Jag och Kasper var i köpenhanm hela dagen hur mycigt som hälst, men tågen som går cp konstigt i helgen tog ju feean 1 timme o vi  som hade bråttom hem för att Kasper skulle på harrmiddag med Sebastian och Kian o massa andra, så fick han klä på sig o duscha på ja tio minuter men han klarade det ;) hehe.

men nu måste jag börja fixa frysen,
heeh så gulliga fick precis ett sms av Jesper,

-Jag hämtar josefin om tio minuter sen kommer vi och räddar dig, Kram.

så gulligt TACK..

men jag får börja lite smått nu innan dem kommer..

PussPuss
Johanna

Fredag

Fredag igen då, tiden går sjukt sanbbt.. idag slutade vi redan vid två tiden så skönt =) så nu ska jag bara in i duschen sen ska jag till Sofi mysigt. vad vi gör får vi se =), men nej ny måste jag skynda mig lite.
ni får lite bilder från igår

image326
image327
image328

-Johanna

Aj Aj, mitt finger

Jag hade skivivt ett inlägg innan men allt försvann, gaa.
men jag skadade mitt finger innan idag på jobbet, jag fastnar med mitt pekfinger i en brevlåda samtidigt som jag inte får stopp på cyklen så jag rullar framåt samtidigt som mitt finfer är fast haha låter ondare än vad det gör men för de kan jag ju inte säga att de inte gjorde ont, jag bara skrek rakt ut AJ och sen bara ser jag skit mycket blod haha ursäkta er som är lite känsliga, men shit vad ont de gjorde och inte kunde jag lägga ner brev i andra brevlådor tills det hade slutat att blöda men det gick ganska fort över men de gjorde svinont men jag fick glatt cykla vidare.

men nu ska jag iväg med jesper måste baragöra vid mig..

PussPussJohanna

...

Denna bild förklarar allt...
Gaaa.. SHIIIIT alltså,.
image325

Låt



Lil Wayne Ft Static  med Lollipop

många lollipop låtar nu hehe ;)

snart iväg

ska snart iväg på st:georg. i sommar kommer jag inte vilja ligga på stranden eller visa mig i linne om vi inte kommer få lov att ha linnen på jobbet, bara nu dessa två dagarna som det har varit sol har jag fått en sådan ful bärnna :/ haha elelr får jag cykla i tjocktröja hela sommaren o sola efter jobb för att slippa de fula stäcken,, ;)

image323image324
bilderna tagna igår.

Saknar dig

-Johanna


Jet set

Enda sedan jag såg denna underbara klocka i en tidning för ja några månades sedan har jag velat ha den, den är så grymt snygg, men jag känner inte riktigt för att lägga ut så mycket pengar på en klocka, visst förra klockan jag hade som var för runt samma pris använde jag nästan varje dag o bara älskade den så visst den kommer användas men 1298 kr känns LITE för mycket ;/. snyft..
image322
Men visst är den snygg.


-Johanna drömmer sig bort ..

sur!

Hur sur får man blir, jag orkar inte med pårap längre jag vil verkligen inte ha påarp längre. dem får en till att bli så sjukt sur, alla är så sjukt negativa där ute jag fattar inte har dem pms hela högen. jag slutade jobba för en timme sedan alltså kl fem, :( tio timmar på jobbet varav fyra av dem cyklades :( oooorka... haha. varflr ska jag alltid var aså negativ efter jag har vairt ute i påarp, ser ni vad dem gör med mig, jag brukar inte vara såhär negativ men efter att bara få negativa saker studsande på en i fyra timmar får en till att bli sur. ska prata o se om jag inte kan få byta runda för jag nästan vägrar att vara där ute.. bläää på er kom med lite glada saker som bara ett tack så mycket eller HEEEJ och inte en sur min..

nu ska jag se hur jag kan bli på bättre humör har inte barnen idag så får hitta något annat sätt..
nu ska jag kolla på tv eller kanske ut och gå i det fina varma vädret.
PussPuss på er älskade läsare.. få mig på bättre humör tack..

-Johanna
image321

sol

bara fem grader varmeare så är det ju sommar ;) hehe så härligt med varme, folk som ligger och solar i bara bekini och det var varmt att bara cykla i en tjocktröja, längesedan man kunde det men så skönt, sommar.
Igår var jag på komfirmation med Kasper hans systers barn hade komfimerats, "självklart danskt" mycket större än vad det är här i sverige tänk er studenten här, så var deras komfirmation, mycket trevligt.
Lördagen var även mycket rolig utgång till retro med charlotta, kom hem vid fem tiden, och så skulle jag upp tidigt men Kasper skulle inte till kyrkan "komfirmationen" först utan skulle hjälpa till med att köra och hämta maten istället, fast han vaknade vid halv åtta och jag vaknade även själv då, var hur pigg som hälst och trodde klockan var tio elva  minst "huum" men Kasper lät mig sova vidare "kändes som bäst att sova lite till" han skulle iaf väcka mig innan han stack och fixade maten snällt annars hade jag nog blivivt ritkigt trött senare.. Men vi hade iaf jätte roligt på Retro.

Nu måste jag iväg på seglarkurs fast jag hade egentligen bara velat sova..



-Johanna


lite nytt.

som ni ser är det lite ändrat på bloggen men jag kommer ändra snart igen, =) ska fixa en bättre pallade bara inte ha den gamla kvar..
Ha en super kväll nu måste jag göra vid mig..

<3 you


Nej!

Tillbaks hemma, var ute och körde med mamma lite innan eller nu precis, blev lite snabbt, men bättre de än inget körande alls, hon ska snart iväg till en vännina, och jag ska vänta på tills charlotta kommer, ska in i en varm dusch, och sen skriva på några papper jag fick hemskickade i fredags :s inget jag riktigt hade velat ha hemsickat eller få överhuvudtaget men men sånt är de iband.
sedan ikväll ska jag och gumman ut, till retro tror jag ;) förmodligen blir det bara vi två men vi har lika roligt för det, oftast då vi får massa gratis hehe som förra ggn då jag stod i baren och det kom någon och hälde ut en drink som stod där, han som hälde ut den trodde att den var min så han ville vara snäll och köpa en nu till mig, så ja då tog jag ju såklart det  inte dum heller haha.. snälllt =)

. nu måste jag försöka bli lite piggare/eller rättare sagt tänka på något possitivt och hoppa in i duschen..


PussPuss
-Johanna

<3

...i dk

Ledig idag så skønt =) ær hemma hos kasper nu och ska snart ivæg på barnkalas, i køpenhamn.
han tvættar och jag har inget att gøra så då skiver jag hær lite. 
hoppas ni får en bra dag plus helg tror inte jag kommer skiva så mycket hær i helgen då det ær mycket att gøra før min del. 
 
kommentarer uppskattas ;)

-Johanna


Helsingborgstad

Jag har precis kommit hem från jobb :/ jobbigt värre men känns skönt att jag är ledig i morgon, wiie, tackar kasper för det ;) och så min kära chef som tillåt mig till att vara ledig även om vi har mycket nu denna månaden.
nu måste jag äta sen ska jag iväg igen..

Ni som känner att ni vill veta lite vad som händer eller har hänt i helsingborg får gärna gå in på den här bloggen där det kommer skivas en hel del om Helsingborg.
mycket bra blogg vill jag bara säga.

klicka här



-Johanna


image315

Bilder


Så sjukt trött på mitt jobb just nu, visst det kommer alltid vissa dagar som man verkligen inte vill, men just nu känns det som att vi har varit bra tillräktligt länge och nu måste vi komma ner i någon svaka då det inte går bra för oss eller så är det bara att vi inte orkar,(det går fortfarande jätte bra för vårt kontor men inte länge till känns de som) det känns som alla slutar och vi måste lära upp nya på runderna,. det känns även som att alla bara är negativa som bor iaf i påarp jag förstår mig inte på människorna där alltså förlåt inget illa menat men antingen är dem hur trvliga som hälst eller så kommer dem cyklandes efter en och skäller att man kör för fort o blablablaa, (och övervägande så är människorna tyvärr negativa där ute i hålan) förlåt ordsståket men jag  är så sjukt trött på dem där ute.. och jag hoppas inerligen inte att folket där ute börjar spela golf då dör jag, för den j*vla golftidningen kommer komma hela j*vla tiden nu känns det som om jag lovar er den är tjock, tung och tar bara massa plats, och dem kommer alltid till oss flera dagar innan den får delas ut. oj vad jag är negativ nu men jag är så tröt på alla dessa brev o tidningar o att folk tror vi kommer med REKLAMEN som vi INTE gör, (det är därför en del är sura för att dem får reklam men har en fetelapp att dem inte vill ha, men får endån,)  men det får vi skäll för när de inte äns äv VI.. men men lite av mina aggritioner kom ut där, haha... 

nej, innan i ett tidigare inlägg sa jag att ni skulle få se bilder ifrån kameran o visst här kommer några.. 
 


pallade inte lägga upp fler bilder sjukt segt, nu när dem hållerpå att byta plattform och allt..

Men kolla på dem två sista bilderna med träden kolla först på den där man ser hela och sedan på den andra och så finner ni ett fel. ;)..

Om ni kolla extra noga på trädet så ser ni en sparkcykel HÖGST uppe i trädet och jag bara undrar HUR i hela fridens namn den kom upp dit, jag har frågat min lillebror, o hans vänner (dem går på skolan där brevid 1-6 årskurs) men han vet inte hur den har kommit upp, det är ju inte riktigt det lättaste att klättra upp dit med en spark och att kasta upp den ja de är nog mer än omöjligt. haha, jag tror inte jag kommer få svar på hur den hamnade där men jag kommer alltid att undra..

-Johanna

trött

Mamma och dem har kommit hem nu, men jag är aldeles för trött o sådant för att övningsköra så fick inte av mamma så vi får ta det i veckan istället, så nu sticker jag tillbaks till kasper och ser om jag kan sova lite innan han kommer hem..




bye Johanna

Hemma

Är hemma nu, fast jag hade häldre velat ligga kvar i kaspers varma säng, men var tvungen att åka hem då jag skulle övningsköra, men ska tillbaka till kasper sen när han har kommit hem ifrån jobbet, han cyklar dit, o hans jobb ligger i köpenhamn, det kallar jag duktig ;) hehe.
känner mig inte alls bättre idag än igår, och inatt vaknade jag så fort jag rörde mig samtidigt som jag andades fick jätte ont vid hjärtat :/ huuum och det gör även det nu om jag tar djupa andetag, jobbigt värre. bara jag mår bättre i morgon då det är jobb igen, orkar verkligen inte, men jag hoppas jag får ta moppen då känns det lite bättre än att jag ska behöva anstränga mig med att cykla..
nu ska jag bara vänta på tills mamma och Kent kommer hem ifrån att ha spelat golf sen sticker jag igen..


PussPuss
Johanna
<3<3


längtan

jag bara längtar så tills one tree hill börjar i usa igen, lång vänta, pga deras dumma författar strejk. GAA, men nästa vecka släpper dem avs 13 =D..

image304


 



14 april :D

-Johanna

Sjuk??

Jag vet inte om jag håller på att bli sjuk eller om det bara är pollen men jag tror inte det för jag har ont i huvudet och mår inte så bra så tror nog de är en förkyllning :( uch..
I torsdags köpe jag kameran wiiie, har den hemma ni på prov i en vecka och om jag inte gillar den så åker den tillbaka men jag älskar den, iaf just nu haha men jag ska avvakna och se så bilder ifrån kameran får ni när jag har bestämt mig om jag ska ha den kvar eller inte, för om jag inte ska ha den kvar får jag inte öppna cd skivorna så jag kan installera dem på dator och då får jag inte in några bilder, men jag är nästan 95% säker att jag vill ha den men måste bara ha den ett litet tag till o värkligen se kan ju ångra mig.. men jag lovar er att bilderna blri svinsnygga haha ne men den är helt underbar, så som jag alltid har velat ha bilderna innan blev dem bara utav en kamera utan att göra om dem eller fixa till dem i Ps. =)..
Igår kom Kasper till mig på kvällen, myspys, fast nu har han åkt och skulle spela match, o ja dem har match varje helg dem är så duktiga ;) haha.. men ska över till honom sen efter hans match jag årkade inte följa med idag vädret är inte sådär jätte bra.. hoppas bara jag känner mig bättre tills i kväll..


-Johanna

Kamera

I morgon, ska jag kolla på systemkamera har kollat en del på internett men jag vill åka ut till affärerna och få lite hjälp av dem. vill bara ha en nuuuu.. nu när det är vår och så blir det så fina bilder och man vill bara ha en bra kamera... vi får väl se vad det blir för någon just nu vet jag inte ALLS. innan viste jag men nu har det kommit så många fler som inte är alls så dyra.. Siba har en hel del bra, men onoff ee billigare haha.

vilka roliga inlägg jag skiver nu eller Not men men ni får stå ut..

 finns även i silver
Tror faktsit de var den jag kolladepå ifrån början, (som jag skulle ja köpt om inte pengarna tagit slut)


-johanna =) 


 <3 <3




=)

Brist på fantasi, heheh..
kollar just nu på afv, på trean. hur roliga filmer som hälst. fast nu var det slut :(.
Igår fick jag ett nytt täcke av mamma, wiiee, ett syntettäcke ifrån hemtex, jag tror inte att jag har nämt till henne att jag ville ha ett nytt täcke, fast hon kanske läste minna tankar hehe ;p Glad blev jag iaf och jag bara älskar det, inte så tunt som mitt gamla utan riktigt fluffigt ;) höhö. okej de där var kanske inte så roligt för er att veta men jag är bara så glad. haha.. det är relativt mycket nu på jobbet för vi måste gå en man mindre för vi får inte ha inne någon vikarie :/. jag fattar mig inte på de högre cheferna men men vi klarar iaf det vi ska (nu iaf).

-Johanna


Pretty Girl.




Pretty Girl - Sugarcult 
 

7 April

Tiden går sjukt snabbt, :S. snart är det sommar och sedan är det vinter igen. vet inte vart jag befinner mig då men tanken på att om jag kommer in på skolan, och måste lämna allt här nere gör mig som att jag bara vill att den tiden fram tills dess ska gå riktigt långsamt. vill hinna med så mycket men har insett att jag inte kommer hinna ett piss av det ;S.

inatt drömmde jag världens underbaraste dröm. kan inte säga vad den handlade om men hade bara så velat att det skulle vara sant. om man hade haft sådana drömmar var natt hade man ju varit världens lykligaste (fast de är jag endån). behöver ingen dröm för det.. men den var bara så underbar så man bara hade velat sova vidare.

I fredags kollade jag och charlotta på film hemma hos henne, vi skulle sedan gå stan och shoppa på lördagen, sebastian och hans syster skulle det med så dem hängde med. sedan stack jag till kasper och kollade på när han hade match. på kvällen stack jag och charlotta till retro, rooligt ;). söndagen  skulle jag ut och äta med kents föräldrar och hans barn.  typ alla fyller/fyllde år. fast de var endå ganska så trevligt. fast sedan var jag trött när jag kom hem,.. vakande vid tio och så hade vi kommit hem vid fyra så ja där ee en liten förklaring på varför jag var trött ;)...

=)
nu ska jag gå och lägga mig.
sov så gott. (vill bara drömma samma dröm igen) over and over again. nananaa.

-Johanna <3

<3 Du betyder så mycket för mig.

.....

Godnatt.

Jag orkar inte skiva något, vet inte vad jag ska skiva, men ni kn få några bilder, ;) bilder sedan jag var 15 år och så tills nu 19 fast de är inte i något speciell ordning så ni får gissa eller fråga...

image276


image301



nu ska jag sova.

-Johanna <3

Nu funkar blogg.se

varför ska dem stänga just då när man vill skiva som mäst? det brukar ju alltid vara så, så det var ju ingen nyhet precis.. hehe men någon ny plattform ser det inte ut att ha blivit, men dem kommer väl säkert att göra ett nytt försök om några veckor.
I helgen som vart var Åse och Peder nere ifrån Ronneby =D Wiiie, Dem skulle till helsingör på lördagen och iomed att jag var hos Kasper gick jag ner till dem när dem kom, det var ritkigt mysigt, Kasper kunde inte följa med för han skulle på fotbollsmatch, ( Dem vann med 7-3, haha vad jag minns alltså hehe).. Åse, mamma, peder och kent skulle på Wallmanssalånger och se någon föreställning med hela rubbet på kvällen så jag blev ju en slav, fick sy på knappar, fixa deras snacks ta fram allt och ja mm, pga att Mamma och Åse aldrig har kunnat planera, och det kommer dem aldrig göra iheller, de är alltid ute i sista sekunderna, visst dem hinner alltid ;) men det får dem även slita för haha.. och efter att de yra hönsen hade gått tog jag de bara lugnt, skööönt.... =) Söndagen blev även den en lugn dag, kasper kom och vi var typ bara ute och gick..skönt..


Men oj vad klockan blev mycket måste iväg till barnen nu ju..

-Johanna

<3


RSS 2.0