Jag förstår klart och tydligt varför jag inte vill sitta i solen!!!


Hos svärföräldrarna blåser det inte jätte mycket, vilket gör att man ser detta resultatet på termometern, jag förstår varför jag hellre sitter i skuggan än i solen. Men jag kan inte riktigt förstå att det bara är den 27 april.
Men jag klagar inte det är bara så skönt. (temeperaturen 36 grader var vid 16 tiden)

Påsken 2011 hemma hos oss!

Duktig far du klarar det...


Jaaa, jag sa ju det ;)

GLASS!!!
Vinnaren, en mycket nöjd sådan...
Vad kan det vara som är så intressant som bara killarna kollar på? Fotboll? Cykling? ;)  Hade kunnat vara vilket som av de två men här var de sista etappen på cykling ;p..


Hoppas ni hade en underbar påsk med mycket mat och godis :D.
Nu ska jag fortsätta kolla på Man U som inte riktigt vill få in den där bollen i mål, de har ju haft så många chanser men endå kan dem inte få in den där fu**ing boll... (sorry ordspråket) bara för de gör de MÅÅÅL Tar tillbaks det jag skrev.
Underbara fågelkvitter!
Utanför vårt fönter

Vår blir till sommar, Men än är det bara Påsk!


Helt underbart träd vi fick igår :D TACK
Det är helt underbart väder ute, men dagen består iaf bara innomhus då det ska bakas och bakas och bakas och lite städning tills i morgon då vi ska ha påskfest hos oss med en stor familj. Men kvällen igår och kvällen idag kommer bestå av grillning ute i vår trädgård med svärfar och älskling, då svärmor är hos Kaspers syster i Köpenhamn. Men nu ska mitt bröd ut ifrån ugen och muffinsarna in :) GLAD PÅSK ALLA!

I love Endomondo

Endomondo är en träningssite som du kan använda med eller utan Iphone, jag använder den till min telefon och Älskling via sin klocka (GPS i) Med telefonen blir din träningsrunda uppdaterad direkt vilket gör att min kille kan hålla koll på vart jag är medan jag är ute och springer ;) vilket gör att jag inte kan gå vilse i skogen höhöh ;p, nej men skämt och sido den är väldigt praktisk man kan även se hur snabbt man springer, hur långt man sprungit mm. Och har man ingen Iphone utan bara en GPS klocka laddar man upp sin runda efter träningen och kan då se exakt samma som man kan med Telefonen. sen har de olika utmaningar och tävligar med mera som gör att man bara vill ut och gå flera mil ;).


Och ni som säger att det inte finns några backar i helsingör kan bara kolla på det fina ljusgrå i bakgrunden ;)

Vad är mer sommar än, jogging ute i skogen, nyklippt gräs och koldskål?


Såååhäär glad blir jag av att det är påsk och våren är här på riktigt :D (och jag har fått fräknar i mitt ansikte igen ♥)
För hur sommar luktar inte nyklippt gräs??? ååå älskade grannar vad ni är snälla att ha börja klippa gräset redan nu :D... och att min älskling har köpt hem koldskål som är den ultimata sommarmåltiden ♥


Leker turist i min egen stad!

Att Danmark bara ligger över sundet har inte gjort att våren är lika här som där, i danmark får
man leta innan man hittar träd som inte slagit ut, i Helsingorg är det tvärt om fler som inte slaig ut, fast bara för att blommorna och träden inte slagit ut lika mycket gör staden inte mindre fin, älskade Hbg ♥


Jag vet inte riktigt... Om det kallas uttråkad, störd, eller bara allmänt konstig ;)


"I know an angel was sent just for me And I know I’m meant to be where I am And I’m gonna be here!""Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I’ll be there
Anytime you whisper my name, you’ll see
How every single promise I keep"

/ Chris Medina - What Are Words

Vapen!!!

Att jag är uppvuxen med att se vapen och jag var inte jätte gamal innan jag själv fick hålla i ett luftgevär men det gör inte detta till att jag hoppar mindre varje gång jag är i köket... Att personen som bor framför oss har ett vapen uppställt i fönstret, tycker jag känns så fel, han/ hon får gärna ha de upphängt på väggen det gör inget de är ingen fara då är det upphängt och sitter där, men i FÖNSTRET så alla kan se, det känns med som att han ska ha det där för att skrämma bort folk och att han är stolt över det (men vem ser det mer än vi som bor överst??) men jag tycker det känns så vulgärt och fel. Farfar hade alltid sina gevär i ett skåp med kod det känns mycket tryggare jag gillar inte att se detta varje dag..

Om de sa att det var storm igår vad är det då idag? Super storm???


Det är så synd om Katten som sitter på trappen in till trapphuset, den går från dörr till dörr för att hoppas att någon vill släppa in den och den hoppar även upp på balkongen för att ta skydd ifrån all blås.

Underbara vårteckenExamens veckan

26 Mars - 2 April 2011

Bea Szenfeld


Sista arbetet till Preview 11

hur kan en ha 13 % och andra 12,5% exakt samma vin.. haha


EXAMEN :D

Förpackningsdesign klassen nästa..


RSS 2.0