Måndag

Det ær nu man børjar packa :) och det kommer vara 32 grader onsdag till fredag och en hel sol underbart ;) hehe kanske lite varm,..
Mamma och Kent var ute och døk igår och Mamma har alltid varit rædd øver att dyka bara nær vi skulle snorkla høll hon sig fast på flytvæsten så jag ær så stolt øver min kæra mamma :)

Vi var ju i Sunne i helgen och jag blir så sur, hade begært att jag skulle få mina papper hem om adressændringen (hem till mamma i Ramløsa) men har fått dem upp till Sunne inte konstigt jag inte fick dem. blir så sur men nu ær det fixat har suttit i telefonen hela mogonen och det har bara brutits men kom fram till slut.
I sunne var allt som vanligt bara en del turister men inget annat nytt haha jag har en liten fartdåre till skat, ;)  ne då det gick fint vi kørde hem på 5 1/2 timme bara en halvtimme fortare æn vanligt ;) men vi missade avfarter och nær vi trodde vi hade kørt fel visade sig vara en genvæg hehe ibland kan det vara bra att køra fel, så det kan vara bra att ha en yr flickvæn ibland ;)..


Bakning..

var ett snabbt besök i Sverige :D Fick en ny fin väska idag min som jag hade innan gick isönder så vill inte riskera att jag tappar den, så då fick jag hitta en ny ;) hehe..
Bakade en massa kakor Det blev kokosdrömmar och kladdmuffins åker ju upp till Sunne i morgon snabbt så alltid bra att ha något att äta ;)


Kokosdrömmarna. dem fick mvg av Älsk..
de fick även Muffinsarna..

Kladdmuffins..(därav så låga)


nu är det snart helg igen..

Tiden går helt sjukt fort.. :/ undrar vart den tar vägen.
På onsdag åker vi ju till Tunisien som jag har längtat nu i flera månader, och kollar jag på priserna nu så kan man inte få dem för de priset vi fick det för :D tahhaa, jag fick välja vad vi skulle ha för rum och vad väljer jag? stort rum med balkong, inte bra när tjejen får bestämma;) nej då men jag bara längtar nu det ska bli helt underbart skönt att bara få komma iväg.

Kasper har fått semester nu Jeeej, De har redan blivit klara så nu kommer han vara hemma med mig var morgon (kanske slipper vi gå upp sex ) :d

Lite klasiska låtar :)

Den är tjock den är tung men den är bra..


Sista boken av stephenie Meyers twilight serier breaking dawn, Den är tjockare än vad den ser ut att vara på bilden.
Men den är bra, alla bökerna är bra K säger att denna sista boken är den bästa så det återstår väl att se när jag är klar (jag har kommit en bra bit in i boken och en är den mycket bra).
har just  nu inte läst en enda av bökerna på Svenska började med den på danska sen nu de tre andra på engelska och jag tror att jag kommer läsa alla andra böker på engelska (om de blivit översatta till svenska)..


Solen skiner, för fulla muggar.. :)

Kram

du sätter färg på min vardag...


Så söt min babe är...

Vi hade ingen mat hemma igår så när älskling endå var på väg hem ifrån jobb frågade jag om han inte kunde handla så jag slapp gå ner ;) när min lilla pälskling sen kommer hem ser han sådär mysigt mystisk ut och hade händerna bakom ryggen, jag bärjade pussa på honom och fråga vad han hade bakom ryggen men inget svar bara pussar tillbaks, hehe så jag tittade själv bakom och vad ser jag en choklad ask :D:D:D hehe nammiie, fick inget svar om varfär jag fick den utan bara får jag inte ge dig saker utan att det ska vara något :D tihihi min lilla sötnos. Han tycker iaf inte jag är tjock då hade han nog inte gätt mig det.. han är så söt, och att chokladen var god, kan jag säga ja till :D dansk choklad är faktist mycket god..
Trala la

bye Kram Kram

 

Tiden går, tikk takk tikk takk....
lite bilder ifrån moseldalen dær vi var i Maj nær mamma fyllde år :).. 
Tiden går vældigt fort.  det hænder inte så mycket hær just nu, Vi har ett køksbord som just nu har blivit ett klædbord før vi har inte orkat lægga in dem i garderoben, så vi har ætit inne i tvrummet  nu i en vecka men det kommer nog någon dag då vi lægger vår tid på att lægga in de i garderoben haha det tar kanske en kvart att lægga in dem men de ær mæst babes så om jag lægger in dem hittar han inte det han ska ha och då kommer det vara lika støkigt igen efter han har letat så då ær det ju faktist best att han gør det ;) ??..  annaras ær allt fint och rent :).. 
 
Och jag bara tar det lugnt och fixar små saker. 

Ha en fin dag.. 
Kram Kram  


 

unfair!


Fick ett mms om att Mamma och Kent hade kommit fram, men hade dem inte bara kunnat skicka ett sms och skippat den där bilden :(.. hehe men de är bra att dem njuter där nere. Om en vecka åker ju vi så då ska jag nog göra dem avundsjuka på våra mer spännande och roligare upplevelser ;) hehe..
Svärföräldrarna har ju även de precis kommit hem ifrån Italien i bergen, :) 

Kram

Fint väder!

Det har varit mycket fint väder idag, skönt att solen kom tillbaks, kan inte säga värmen för den har varit där hela tiden  :) men med sol är det ju alltid finare..
Träffade Jesper igår i hbg ett litet tag han hade försovit sig så jag gick ner till Petra på hennes jobb innan :)

Nu står min älskling och dansar för han vill att jag ska skynda mig här lite för vi ska ner och träna :D hehe ville bara säga att allt är super förutom att jag är lite avundsjuk på min Mamma och Kent då dem sitter just nu på Flyget till Thailand. oowwe Ja men om en vecka åker jag och Älskling till Tunisien så får se framemot de göra några andra avundsjuka kanske :). 

 


Elsker min dejlige kæreste


För ett år sedan när vi var i Österrike. Tiden går fort, för fort, min lilla älsku som älskar att vara i vatten, och berg ;)
Jag kan inte sluta kolla på honom när han sitter vid sin dator och arbetar eller tittar på tour de france han är så snygg helt otroligt, kan man säga att någon är snygg för många gånger?  Min smukke prins. hahaJag hade inte velat vara ägaren av den bilen...


De beräknar inte alltid så bra när dem ska ta på bilar, el gående passagerare, när jag gick förbi sa han till dem som han pratade med att han var uppe i 221 gående haha att de ens är så många som går herregud.. Det var fullt med bilar som fick vända om för att de inte fick plats, Men alltså jag hade inte velat ha min bil halvvägsutanför visst även om det kommer ner ett annat skydd med så känns det inte jätte stabilt.
Det är semestertid och inte jätte bra att åka vid två tiden då alla ska över och alla de Tyskar och Holländare och ja alla turister som ska över, och de spelar ingen roll om man är ifrån Sverige till Danmark eller från Danmark till Sverige lika många bilar på var sida..
Men de är väldigt roligt att kolla på när de blir sådan här kaus så jag klagar inte ;)..

Vädret är konstigt!

Det är precis som det är i Italien, eller det var på Isla Margarita,( eller var som helt utomlands) Det regnar Ritkigt spöregnar fast bara i max två minuter sen slutar det regna och blir strålande sol kvavt och varmt, sen SPÖREGNAR det igen och så fortsätter det. Helt otroligt vilket väder, det är då man faktist önskar att det börjar åska, inte för att jag gillar åskan men när de är så kvavt och klibbigt jobbigt väder så vill man bara ha frisk luft. Detta var då igår som vädret var så idag är det lite moln och sol.

Vi fick god mat igår jag och min lilla Skat ( Skat stavas med ett T på Danska och betyder älskling ;) för er som inte riktigt har försörståt varför jag skiver det med ett T).
Han var med ledig igår för att han skulle ta vacinationerna som man behöver till Tunisien, Men jag har redan fått alla dem viktiga vacinationerna så jag slipper ta några nu på många år ;) skönt. Så vi tog bara en mysdag, vå åkte till det goda glass stället i Hornbæk, de har så sjukt god glass, Nästan godare än Glassiären i Karlskrona ;) fast inget slår den fast nästan..


Nougat och Lakrits IS nammmie..


Hornbæk strand.

regnet kommer alltid olägligt.

Nu kom regnet och jag har ingen tröja eller något paraply, känns inte så roligt att cykla hem sen :(..
hade det inte kunnat komma igår? bara det inte börjar åska för nu är jag ju själv då gillar jag det inte, men regn behöver vi så det skadar inte.


Ibland blir man bara så trött..

Vill inte uttala mig om vad som gör mig trött just nu men blir bara så trött på vissa saker, här planerar man till INGEN nytta.
planerar för att hjälpa någon andra men man får inget tillbaks själv.
Men men nu ska jag inte hänga läpp bara att fortsätta med de jag kan :D

Vart tar regnet vägen?

HOHO, jag ser inget regn, dem har sagt nu både på DMI och SMHI att det ska bli regn förra veckan skulle det ha regnat lite men det kom inget regn, nu idag sa det med att det skulle regna men det har bara kommit små små droppar i en halv minut sen inget mer, Just nu skulle det faktist vara riktigt skönt med lite regn det har ingte regnat på flera veckor, väldigt skönt men blommorna behöver lite vatten ;) och det börjar bli lite för kvavt så det behövs åska, jag vet åska men de behövs och Kasper är hemma så är det fint ;).. men men det kommer när det kommer så vi får se när det kommer, man ska inte klaga på det fina vädret.

Vi har varit i lägenheten och fixat i trädgården som är utanför där vi ska få en egen plats till att grilla och ha sina egna saker så har målat och så plockade jag även upp mina flyttlåder uppe i lägenheten lite, så nu är det mästa på plats.

Ha en fin kväll
BYE..

Vaken och inte pigg.

Kasper cyklade på 11 timmar och 26 minuter det var bra det var æven 19 km længre æn vættern runt plus att dem cyklade fel då det inte var någon skyllt om vart dem skulle så han cyklade 1 1/5 mil fel. det ær sjukt duktig, men nu har jag æven en mycket trøtt ælskling, vi somnade i poolen i en timme sedan gick vi in och sov vidare. kan sæga att jag inte sov så mycket, runt två timmar kanske, det var nog en blandning av att de var varmt, jag var orolig øver kasper (han ringde aldrig ;) ) och att sova sjælv. Men jag sov iaf riktigt gott med kasper nu innan.
Jag har INGA bilder då jag ær så glømsk så jag glømde kameran hahah, Jag johanna glømer min kamera..
Nu ska vi æta sedan blir det bara tv och sængen..

:)


Takin' Back My Love - Enrique Iglesias Feat. Ciara
låten har inget samband med någonting..

..
Ooowe hur ska jag kunna somna ikvæll? det kommer ju inte att gå,sjælv i ett stort hus och utan Kasper,  en månad med honom vid min sida och nu sjælv, gaach, han ska iaf ringa mig inatt nær han ær framme på en deepot. (han børjar cykla vid nio tio tiden) så får vi se hur mycket jag med har sovit inatt kanske kommer lægga mig och sova med honom i morgon ;)..

it´s too hot in here!

Har legar i poolen sedan elva, Kasper ska cykla sjælland runt inatt så har myckat att fixa till det men de finns inte så jætte mycket før mig att gøra så jag låg bara dær nere, ska jobba lite ikvæll istællet iomed att jag tog en ledig dag idag men det måste jag jobba in så gør det ikvæll.

vædret ær helt underbart och jag bara længtar till tunisien i Sousse dit vi ska ær det 33 grader just nu ;) låter skønt. Temperaturen hær just  nu står på 23 grader i skuggan ;) lite skillnad.

Nu ska jag hænga tvætt och laga mat.

____


I can drink a bottle of water in 60 seconds.

" You're only brave ‘til you're scared.
You're only unique until compared

from weheartit

RSS 2.0