I tidningen stod det om att cykeltjuvarna har blivit fler i kbh...

Denna söta notis var med i tidningen tillsammans med repotaget om cykeltjuvarna och jag tyckte texten var så bra skrivet, så klockrent. Jag hoppas att han/hon har slutat att ta hennes cyklar för denna text är ju väldigt bra skriven istället för ett argt brev. Kärlek även till tjuvar ;) tss

Jag hoppas också Han/Hon gillar glass för inte är det roligt att få sin cykel stulen! Is= Glass

Julstjärna!


Denna julstjärna är väldigt fin i guld och glitter (syns bara inte på bilden), men då de förra ljusen som var i hade gått i sönden har den aldrig blivit uppsatt.
Men efter ett besök på Ikea köpte jag små ljus som jag skulle haft i julgranen men då man kunde ta loss de gamla ljusen satte jag i dessa nya i istället, billigt och ett väldigt fint ljus blev det.
Nu är ju bara problemet att jag behöver två nya då de med rött ljus hamnade i glasskålen ;)

p.s det känns som hela lägenheten ska blåsa omkull :/

1 Advent och storm!

Idag är det 1 advent inte många dagar till julafton :D

På Hd.se, politiken.dk och dr.dk säger alla samma sak, Att man ska hålla sig inne så gott det går. Men det är ju första advent och det är julmarknad i hela Helsingborg jag vet hur mycket man sliter och fixar för att allt ska vara perfekt men när folket inte enns får gå utanför dörren?. Jag vet att vädret måste vara perfekt för att man ska få sålt så mycket som möjligt och för att få en julstämning. Jag hoppas verkligen att det kommer komma mycket folk till Maria församling där Helsingborgsscoutkår håller sin årliga julmarknad även om det är storm ute.
Men tyvärr kommer inte jag komma till hbg då båten inte riktigt är så säkra idag :(

Nu ska jag invänta min kille som tråtsade vädret (allt för mig) för att jag skulle få frallor till frukost det är kärlek ♥Ikea en löne fredag jeej super smart ;p

Var på Ikea idag med Petra :) Nu är det jul i vårt hus.


Bilden är inte alls bra men ni kan ju tänka er hur den ser ut på riktigt ;) väldigt fint ljus gör den ifrån sig.


Nu är jag väldig trött så visar mer bilder när jag har tid, det blir en helg med massa saker att göra så sova är prioett just nu.

Trött?

Jag trodde jag skulle vara mycket tröttare än vad jag är men tror det kommer sen när jag väl kommer hem, för i morse var det en idiot som började arbeta kl 6 hallå hur mycket får man ha i huvudet om man tror att alla går upp kl 6? han höll iaf på med att banka (borra) i marken eller i en vägg utomhus i en timme sen när kl blev 7 blev det helt tyst, precis när jag ska upp, tack för det. Han hade varit lite snällare mot oss som faktiskt försökte att sova att inte börja arbeta innan kl 7. Men han har ju också ett arbete att sköta men det borde ju finnas annat att göra i en timme än att borra? Men men jag är vaken och får hoppas jag är det hela dagen då jag har simning vid åtta ;) det var ju bara en timme mindre sömn så ska nog inte vara några problem det är bara sättet att vakna på jag inte gillar :( .


Bild tagen av Henrik Hastrup
Här får ni en trött bild på mig efter mina 5 km i Söndags i Allerød, tycker det är lite taskigt att fotografen står 100m innan mål, där man tar i allt vad man har. Men man kan ju inte alltid bli bra på bild ;) kasper har en "finare" bild på sig där han försöker komma in innan Simon men det gick inte så bra haha ;) jag bjuder er på denna, ni behöver inte alltid få perfekta bilder.
Jag kom iaf in på 27:42 ;) en tid som bara kommer bli bättre och bättre.

1 advent på söndag

wow, på söndag är det 1advent och det blir en massa julpyntning (längtar) och på Fredag blir det Ikea med Petra,(julshopping) :)
Jag har fortfarande inte sätt nya Ikea här i helsingborg så det ska bli roligt och intressant att se hur jag ska kunna hitta ;) nej men tror faktiskt att Petra har varit där förr så hon får ta mig igenom :D


Hemma efter en lång dag med 5km serie löp och shopping +Bio ;)

Idag har vi varit i Allerød på deras serielöp där man ska springa en gång i månaden i allt 4löp, ett litet mysigt löp i en skog. Jag sprang de 5 km på 27:42 och Kasper på 18:03 jag blev nummer ett i min åldersgrupp av tjejerna (utav två haha men det behöver vi inte säga;) och Kasper blev nummer två i sin åldersgrupp utav lite fler. Så det gick bra med tanke på att för ett år sedan kunde jag inte springa de under 30 min.
Efter det bar det hem till Mette och Morten i Köpenhamn för lite shopping som sedan avslutades med Bio :D
Breaking dawn var riktigt bra men det är fortfarande en film kvar och det är lite tråkigt att vi måste vänta ett helt år för att få se den :( vill se den nu nu nu... det var helt grotekst fint att se den i en stor bio sal och jag tror faktiskt aldrig jag har varit med om att det har varit helt tyst i salen man hade kunnat höra en synål trilla på golvet just vid de tillfället då det även blev helt tyst i filmen.

Twilight fan

För några år sedan (3 kanske) så började jag läsa twilight sagan och för två år sedan läste jag ut sista boken breaking dawn och enda sedan dess är det den sista filmen jag har väntat på, då det är den sista boken som jag tycker är bäst. ettan är bra men den sista är helt klart bättre så att jag har väntat i två år för att få se den sista filmen gör saken att jag lite har glömt bort och slutat tänka på filmen. Två år är för länge att vänta. Men iaf i morgon får jag ÄNTLIGEN se den och jag vet att jag inte ska ha några förhoppningar på filmen så kanske bara bra att det var två år sedan jag läste boken? 


Filmen har inte fått så bra omdömme och säger att man måste vara ett riktigt fan för att förstå (läst böckerna) men det kan jag faktiskt förstå för så mycket som händer i boken är VÄLDIGT svårt att få med utan att det ska bli lite rörigt och jag kan förstå att det kan bli svårt för ikke fan att följa med.

Nog pratat om det, hoppas ni får en bra lördagskväll :)

Hej älskling!

Ska vi inte ta och gifta oss nu? hihi ;)
Denna kläningen hade inte jag sakt nej till som bröllopsklänning tänkt en enkel uppsättning och bara låta klänninges bröst tala för sig ;)

oo aj aj aj aj puff

Tror ni att vi kommer komma iväg till spa på Måndag? svart NEJ bajs och skit och piss och mög och !"#€%&@...

Tur att det var presentkort som jag hade annars hade jag fått betala en avbeställningnågonting men iaf bajs :'(

 

Nagelacket jag har på är ifrån GOSH namnet har jag ingen aning men om ni vill så kollar jag upp det.


Grått och trist

Det är kallt, grått och bara tråkigt väder! Jag skulle gärna ha velat ha lite sol och varme.

I Onsdags åkte jag till Hbg för de hade utförsäljning i en butik där det var ca 90% på priset vilket gjorde att jag fick med mig, en Vinter Jacka, löpskor och underställ för nästan inga pengar alls, kan visa jackan och skorna sen. Men det var som att vara på Ullared, stå i kö för att få komma in och sen när man väl var inne så ville alla ha allt :P så att bli av med kläderna tror jag inte var några problem för dem.

På träningsfronten går simningen väldigt bra 1500m/1550m utan paus på 37 min :D igår fick jag lite mer tekniksimning så jag tror att simningen kommer gå super bra till juni :)

Godmorgon!

Idag blir det en tur till Sverige för att åka till någon outlet med kläder, sportkläder tror jag mamma sa också :)
Sen det bästa av allt är att Kaspers simträning med killarna på Måndagarna har fått flytta så han tränar med oss tjejer på Onsdagen. Vi ska nämligen ha två av våra baner med killar nu för att vi tjejer inte kommer (eller jag och 9 andra av 32 tjejer i allt :s)och killarna är så många så dem inte får plats. Men jag tycker det bara är bra för då fick kasper följa med mig på onsdagen så nu har vi träning tillsammans var dag utom torsdagen super :D


Badkaret är saknat!

Åå vad jag saknar ett badkar, att komma hem ifrån en kall löptur och ner i ett varmt bad hade inte suttit helt fel. Så i nästa lägenhet/hus som vi skaffar ska det vara ett badkar i.

Detta hade just nu inte skadat, men nästa vecka är det jag och älsk som är på båstad spa, så nästan som bilden ovan åå ska bli så skönt ♥


Så mysigt att ha sin kille hemma en Tisdag

åå jag fick en glad överraskning efter att jag kommit hem ifrån mötet, ca 30 min efter jag kommit hem kommer även han hem wihoo perfekt, men kanske inte jätte bra för honom att arbete hemma ;) han får nog mer gjort på jobb än vad han har fått här hemma med en tjej som stör hela tiden ;) men jag är glad.

Dessa fick jag av älsk igår, tack tack tack så fina och idag får jag inviga dem.


Utan ord tiden bara rusar förbi som jag sakt innan.I helgen gjorde jag och älsk säkert 10 liter risgrynsgröt, haha vi kommer äta risgrynsgröt i en hel vecka nu ;)
Nu väntar jag bara på att han ska komma hem ♥ sen blir det sängen.

Lussekatter på påse får 7 av 10!

Det blev förvånadsvärd bra lussekatter för att ha varit ifrån ett lussekatt mix. Det var lätt att göra degen då man inte behövde stå med decilitermått och hälla på mjöl tills man kände att degen var tillräckligt bra. Du värmde bra vatten för och blandade det med jästen som var i paketet för att sedan vänta i 5 min, hälla i mjölet i matberedaren och sen bara knåda den i slutet innan den hamnade för jäsning, Klart. Det stod att de skulle bli 25 lussekatter men vi fick 19 (som säkert hade kunnat bli lite mindre). Det som är negativt är att dem var bäst precis när man hade tagit ut dem ifrån ugnen (men vilka bullar är inte det?) de smakar inte lika mycket saffran och är inte lika bra dagen efter som lussekatter brukar vara dagen efter vilket ger dem sämre betyg då man oftast inte äter alla lussekatter samma dag.

Nammie men jag tror att jag kommer göra dem ifrån grunden i Jul då det faktiskt blir bättre bullar då.


Jag ska baka lussekatter med färdigställd mix!!! :s

Jag tänkte att jag skulle testa att baka lussekatter med detta kit, där är både saffran och jäst i paketet och var väldigt billigt så varför inte testa? Vad kan bli värre än att dem inte smakar lika bra som när man gör det ifrån grunden. Så idag blir det att JAG ska baka dessa, det känns väldigt konstigt att baka ifrån en mix, inte riktigt min stil men det går nog, man måste variera sig lite och testa nya saker.

 


Bra jobbat Føtex!En inte allt för smal modell, fin mage men benen ser lite konstiga ut :) Men jag vill gärna se mer av dessa modeller för underkläder så fint när dem inte är allt för smala och reducerar i sönder kroppen.
Om dem nu vill att modellen ska vara smal kan dem ju välja vältränade tjejer som inte svälter sig själva för att få fin kropp då ser det iaf bra ut och är en bra förebild för andra.

Nyttig eller onyttig?Att träna till bristningsgränsen!

Det finns hur många fördelar om varför man ska träna i en klubb eller med en Personlig tränare. När man tränar själv är man inte lika hård med sig själv som man är när man tränar med någon annan, det kan bara vara med en vän, men så fort man är själv blir det inte lika hård träning, det kan kännas som att man tränar lika hårt men för mig är det inte så. Vissa personer kan faktiskt ha det i sig att kunna träna själv och endån ta i lika hårt, bra för dem. Men oftast är det ju även roligare att träna med någon annan, eller?

När man når en gräns där man hade slutat om man var själv men som man inte kan när man har sin tränare bakom sig och skriker en i örat kom igen nu du klarar det, luta dig framåt, ner med armarna, upp med bröstet kom igen nu då, då kan man inte riktigt stanna och sluta med det man gjorde? Det är då man når bristningsgränsen och klarar det ännu bättre nästa gång, Man är glad för man har genomfört det och går hem med ett leende.

Det är då du hamnar där!


Københavns borgerservice är mysigare än Helsingørs borgerservice

Om jag ska sitta i en timme för att vänta på min tur vill jag inte sitta i en betongbyggnad utan några färger eller sköna stolar. Københavns borgerservice är iaf trevliga och mysiga med färger, sköna stolar och reklamfilmer som visas på skärmar (bättre det än inget) Helsingørs borgerservice har ingenting och det är en allmänt tråkig betongbyggnad. Och förmodligen kommer inte detta leda till något att jag satt där och väntade och allt pappersarbete. Jag hoppas inte det men, tyvärr tror jag det Tack säger jag bra... :(

Mina blommor bara dör :(

Varför kan jag inte vara en av dem som är bra till att ta hand om blommor? eller kommer det med åren? jag lyckas alltid döda mina/våra blommor, vilket jag inte gör med vilje.


Jag missade hela sommaren pga jobb och nu vill jag ha varmt samtidigt som jag längtar efter vintern med allt som hör till :)Men man kan ju inte få allt.

Grattis till den bästa brodern!


Han som alltid var där när någon bråkade med en, han som alltid fanns där vid ens sida i vått och tårt, han som alltid skyddar en, Han som alltid hjälper en när man behöver det. Min älskade storebror ♥ Idag blir du en dag äldre.


Ljus i vårt hus!


Att gå på stan är inte det bästa när man inte vill slösa på pengarna.
Men jag hittade en födelsedagspresent till min bror :) Glas och Eva solo karaff, ljus i fina färger till de mörka dagarna framöver.

En typsisk vecka för mig!Såhär ser min vecka ut på träningsfronten, ibland ser det lite annorlunda ut.

  • Måndag: Då Kasper är på simning i Birkerød är jag på bodyflow/bodybalance (detta är bra för att få ett litet brake i all intensiv träning tycker jag)
  • Tisdag: Löpträning för både mig och Kasper med Sigmatri, oftast är man död efteråt ;)
  • Onsdag: Simning för mig med Sigmatris tjejer
  • Torsdag: Simning med teknink för nybörjare, Därefter springer jag oftast 5 km när Kasper är på simning med Sigmatri. (då det är i Birkerød som ligger 25 min med bil ifrån Helsingør måste vi vänta på varandra men det gör ju inget då jag måste kunna träning efter simning för att ens klara en triathlon)
  • Fredagen: ibland blir det träning, eller tar jag en dag off
  • Lördag: Antingen simning eller cykling
  • Sönag: Cykling med Sigmatri men nu till vintern kommer det mest att bli hemma eller i spiningsalen

Jag inser nu att jag måste träna mer cykling annars kommer jag aldrig klara av att cykla 23km ;)
Hemtex


Varma och goa är vad dem är, 249kr på hemtex :)

RSS 2.0