Firar fina resulatat med mat och vin ;)


Vi har lite av en tradition att äta brunch efter ett lopp vilket då även blev idag, inte nog med det får jag även Créam brulee och vin ikväll ;D man måste ju få något för att nå sina mål.

Vi fick även en fin tröja utav Sparta efter loppet :) både varm och skön så nu kommer jag inte frysa i vinter när jag springer.

I Made It!!!

10km på 59.31 målet var under 1.05 så det klarade jag ju med många minuter ;) Ännu bättre var min kille som fick en plasering på nummer tre ;) så om inte Sparta hade gjort fel (som vanligt) hade Kasper fått gå upp och ta emot sitt pris på podiet men som sagt är sparta bra på att göra fel, han som fick tredjepriset kom igentligen på en 5 plats haha men jag hoppas på att dem skickar hem ett tredjepris till honom plus kanske något extra då det blev så fel.


Kan jag få ett litet leende, helt slut är jag och prata kunde jag inte ;).

Jag hoppas att ni alla får en läskig Halloween

Det är ju verkligen superbra väder för Halloween, dimman ligger tätt över staden, löven faller och en temepratur på 10 plus.

fin kontrast med både snäckor och pumpor ;) haha

Wopsidopsi!

Jag hinner inte ens blinka förren det är lördag och veckan är slut och det kändes som det var igår det var måndag. Vart tar tiden vägen?


Och varför ska man alltid bli förkyld när man har ett lopp framför sig? men jag ska ge mig tusan att klara detta med eller utan en förkylning ;p

På Söndag gäller det

Jag vet inte om jag är redo för 10km löp på söndag men så sa jag ju även när jag bara skulle springa 5km för två år sedan ;) och på varje tisdagsträning har vi kommit upp på 10km+ så tror jag är redo eller jag kan ju springa 10 km men det är mer mitt mål som jag är rädd att jag inte kommer klara ;).

Idag löp vi intervaller igen (jag gillar inte intervaller) vi sprang 2min - joggade 2minuter sen 3 minuter spring, 2 min jogning, 4 minuter springning 2 minuter jogning och det gånger 3 fast jag märker att jag blir bättre och bättre på att hålla tempot och veta hur snabbt jag kan springa för att klara av 3 minter respektive 4 minuter men inte helt bra men jag blir bättre och bättre vilket ger resultat.

12 personer kan skapa en massa disk!

Att jag är hemma och killen arbetar gör det ju faktiskt ganska rätvist att det är jag som ska ta disken efter ett kalas hemma, men vem sa att 12 personer inte gör mycket disk? Att diska 12 muggar, 12 tallrikar (stora och små det blir 24 i allt), 12 bestik, 12 skedar ja blablabla tänk om den där diskmaskinen hade fungerat så mycket enklare allt hade varit...

När släkten har gått är det på cyklarna vi hamnar!


Svettig och fin ;)

Städa städa städa!!!

Nu jag vet hur mamma har haft det varje år när vi har fyllt år, det är ju riktigt mycket att stå i som man inte har vetat om eller lagt märke till. Det ska städas, köpas in, fixas, bakas och en massa saker, shit förra helgen gick det bra även om jag arbetade och i morgon är det dax igen men denna gången arbetar inte jag så det blir lite mer avanserad mat och tårtor så hoppas det kommer gå bra. Nu ska jag ner i källaren för att hämta upp fler tallrikar och bestik då vi inte har allt här uppe, det ska även hämtas mer stolar hos svärföräldrana puhh ;).


Det var alltså ballonger jag hade glömt köpa ;) En dag kommer ett kalas se ut såhär hos oss så ni kan förbereda er på det.


^^

Här hade jag köpt in till både huvudrätt och efterrätt, förrätt hade vi redan hemma. Men tror ni inte att efter vi kom hem från träningen att jag börjar må dåligt? så för mig blev det lite potatis med sås, förrätten och efterrätten ligger fortfarande i kylen :( snyft och inte nog med det så smäller jag i min redan skadade tå ännu mer i dörren, allt på en och samma gång, det är väl som alla säger att man brukar få allt på en och samma gång ;)

jag som ville baka :( imorgon får jag göra det.

I have life on my mind!


Fin Rosa bandet blomma jag fick av mina kusiner och morbror

Problemet med att tvätta när man inte har tvättmaskin i lägenheten..

Är att när man väl ska tvätta så är mynten slut som man måste ha för att kunna tvätta, och när dem är slut och man inte har tänkt på att "köpa" nya står man där med massa tvätt utan tvättmaskin... Blöö så här har jag en stor hög med träningskläder, vardagskläder och arbetskläder som behövs tvättas men utan mynt går det inte så bra, Jippi..

45 min bara armar!

Igår var jag för första gången på SigmaTris crawl annars har jag bara gått på nybörjarkurserna på Torsdagen, men idag kommer det inte till att vara någon crawl och jag tycker att jag kan så mycket så jag kan vara med på Ondagens träning som bara är med tjejerna, Johnny blev glad att jag kom och lärde mig ett och annat som jag inte fick lära mig på nybörjarkursen (eller saker vi inte har hunnit lära oss än) Men jag använder mina ben allt för mycket (vilket jag redan viste) men då Johnny är väldigt hård fick jag lägga en Pull Buoy vid knäna och inte använda mina ben under 45 minuter, Ja det var ju träning han sa vi skulle på, shit vad mina armar blev slut efter ett tag men jag fick också ritkigt bra teknik med armarna vilket gjorde att jag hann andas på rätt sätt så Johnny vet vad han gör :) och Nästa onsdag om jag använder mina ben för mycket får jag som straff att även då bara använda pull buoy, Tack ;p. Om jag har träningsvärk idag? Jaapp men bara i armarna ;). 


Tack Sandra!

Jag blev veckans bloggläsare hos Sandra Så roligt :)


Fick med mig en massa fina saker ifrån väla :)

I måndags var jag och mamma på Väla för att shoppa och jag blev lite fattigare och mamma blev även hon lite fattigare. Jag hittade två par jeans ett par skinhandskar och ett par skor.


Tröjan var den jag fick av älskling och byxorna fick jag av mamma skorna köpte jag själv på scorett :)



skorna i närbild, Älskar dem.


varma skinhandskar till den kalla hösten som är här.
sen ett par svarta byxor men ingen bild på dem :)



Jag har glömt att vissa er mitt Iphonefodral / korthållare från Michael kors som jag köpte för några veckor sedan.




Grattis till mig!

Idag blir jag 23 år puuh ;)
I morse fick jag frukost på sängen kl 5 av min kille och en stickad tröja, duschtvål, skrup, shampoo, maskara, ansiktskräm och lite andra saker ifrån Bodyshop ♥ riktigt fina saker men han kan inte klaga på att det kommer lukta mango över det hela nu då det är han som gav mig det ;) sweet.

Ska träffa mamma vid halv ett på en shoppingtur :) - man vet aldrig vad mamma har i plånboken stod det även på kortet igår tillsammans med kudden.


I morgon är det Johannas födelsedag hurra hurra hurra ;)

I morgon är det min födelsedag och jag kommer bli väkt kl 5 i morgonbitti då jag gärna vill ha frukost på sängen men älskling ska tidigt till arbetet, men då jag inte ska till arbetet i morgon kan jag ju bara lägga mig igen när han gått :)
Idag hade vi lite kalas för min mamma kent och mina kusiner jag fick pengar och en Lexington kudde ♥ så fin och den passar super i soffan :) När dem hade gått kom svärföräldrarna fördi med lilla Oliver och fick sista biten av kakan och jag fick ett fint créme brulée sett med fyra skålar i hjärtform och en brännare ♥

Jag orkar inte ta fram kameran så det får duga med dessa ifrån datorn


8 plus och fredag

 

Love♥

 


Hur ska jag hinna detta hade jag tänkt?

På söndag ska jag ha kalas för mamma&Kent och kusiner här hemma, jag arbetar varje dag och på lördag efter jag har arbetat åker vi på kalas hos Kaspers bror och kommer inte hem förren på kvällen/natten. Det behövs dammsugas, städas och lagas mat tills kl 13 på söndagen, hur hade jag tänkt klara det? Jag har ikväll då jag kan fixa lite men min höft gör ont så jag kan inte röra mig fråga inte vad jag gjort för det vet jag inte själv (löpträningen har nog lite med det att göra ;) ) så ska jag ställa mig och dammsuga när ja inte ens kan ligga eller sitta ner? I morgon är jag inte hemma fören tio på kvällen och då kan jag inte börja dammsuga. Fredag kanske ;p?

Sista arbetsveckan...

Så skönt, men att min ersättare däremot inte riktigt ville arbeta där gjorde att min chef står utan någon som tar över mig just nu men där finns många som har gått in och frågat efter jobb så jag tror faktiskt på att han kommer hitta någon snabbt men det är faktiskt inget jag bryr mig ett dygg om, för det är inte mitt problem jag har redan stannat mer än som sagts.


Till er som hade tänkt att köpa Chanel maskaran till mig i födelsedagspresent jag kan meddela att jag inte riktigt tänkte på att jag fyller år på måndag så jag har köpt den själv sorry ;) men det gör inget om jag får den iaf då en maskara bara håller i 3 månader, så det är ju alltid något jag behöver ;)

I won't soar, i won't climb if you're not here, i'm paralyzed without you, i can't look, i'm so blind i lost my heart, i lost my mind without you


När inte killen är hemma kan man ta lite extra grädde ;)

Regnar och blåser ute, trappupgången är städad ljusen är tända och killen är inte hemma då passar jag på att ta "lite" mer grädde på chokladen än vanligt ;) (whoops blev kanske lite mycket när man får det på näsan ;p )



Maskara tjafs!!!

Efter att min maskara tog slut för någon vecka sedan köpte jag en billig för ca 90 svenska. Maskaran som jag brukar använda har jag inte hittat i Helsingør och har inte haft vägarna förbi hbg. Men till saken, när man var liten var maskaraburken alltid kladdig och man blev svart om både fingrar, ansikte och hår, vilket jag trodde var för man var liten och inte riktigt viste hur man hanterade den. Nu är jag lika svart om fingrarna som jag är på fransarna plus att det känns som maskaran trillar ner i ögonen hela tiden vilket inte är så roligt. jag råkade även tappa den på badrumsgolvet en gång och efter det blev hela golvet svart även om den var stängd. Billig skitmaskara... En anledning till att åka till Väla kanske? ;) om jag inte hittar ett ställe som säljer den här, får leta lite bättre.

Plus att den klumpar mina fransar :(


Hur söt mamma har inte jag?

Detta fina sms fick jag av mamma så gullig min mor är. Tack för du är bäst.


Önskelista

Då min kille ville ha en önskelista ifrån mig för att jag helt plötsligt hittade en massa kläder jag vill ha. Men med tanke på att jag inte kan få allt ifrån honom och fler har bett om önskelista lägger jag upp sakerna här. Vi börjar med det som är högst upp på önskelistan:


Love Moschino gummistövel perfekt till höstiga dagar och blöt vår ;) och med en tjock strumpa så kan jag ju ha dem i vinter? då får jag ju verkligen en sko för pengarna? Det finns en butik i København som säljer om jag inte har helt fel annars sänder dem till både Danmark och Sverige på hemsidan storlek 39 och färg svart. moschinoboutique.com

Saker ifrån detta inlägg
http://lindich.blogg.se/2011/september/mysig-kvall-med-petra.html


Jordglob ifrån carlssoninterior.se

Tröjor ifrån rutstore.se Jag är en 36a och S i den butiken.

Nu kan jag faktiskt inte komma på mer ;)



Höst!!!

Idag är det ett riktigt höstväder, dagarna vi har haft fram tills nu har varit helt underbara och man trodde inte att hösten skulle komma till oss men idag kom den. Det blåser som aldrig förr och så regnar det brrr.

Inte för att färgena är så än men det tar inte många dagar förren det ser ut såhär när vi springer på tisdagarna :)

Och snart är det ju Halloween, Butikerna är fulla med Halloween utstyr kanske det blir ett spökhem hos oss för hur ska jag kunna gå förbi det så länge utan att vilja pynta hemmet? ;) tss

Denna dimma alltså!

På morgonen när man har vaknat har det varit dimmit, på kvällarna är det dimma igen. Det ser ganska mysigt ut och man märker att man bor nära havet då alla båtar tutar för fulla muggar famförallt Scandlines.  Tut tut

Godnatt!!!

Hemma efter 13 timmars arbete, låter inte så mycket men det är ganska hårt när man ska fylla hugriga magar, vara glad hela tiden och att alltid vara uppmärksam det är inte alltid roligt och ibland vill man bara skrika på kunderna och fråga vad i hela fridens namn dem håller på med och vissa blir man bara så sura på för dem är allmänt störiga/konstiga och säger flera saker hela tiden som om jag inte fick det första gången. Men nu är Kulturnaten över och i morgon är det lördag plus att Melli ska arbeta ett litet tag så det blir nog inte jätte jobbigt (hoppas jag det blir säkert helt tvärt om) Men alla ligger ju hemma och är bakis i morgon så varför ska dem gå i butiker och äta mat då? ;)

Nu kallar sängen och snart kommer min kille hem men jag lär säkert sova redan då jag är väldigt trött.

P.s tror ni inte jag var jätte duktig och tvättade min jobbtröja igår kväll men glömde den imorse? tadaa mig i ett nötskal så där fick jag allt ta den jag hade haft igår :( så är det när man ska vara duktig...

RSS 2.0