Jag har blivit med tatuering ;) tss


Jag hade önskat att Danmark hade ett lite mer behagligt väder!

Vi måste vara galna som för det första ger oss ut i minusgrader och för det andra att Johnny tar oss till en brant "pulkabacke" som vi skulle springa upp för...sa jag att det var snö/is på backen? ;P

Vår tränare är så rolig i slutet säger han "-det var väl ingen fara, det klarade ni galant ingen som trillade eller satte sig på rumpan" Alla är knäppt tysta och sen säger alla trillade vi inte? vi alla stod ju nästan på näsan.. Då säger Johnny har ni ben som sticker ut lite här och där?, nej då har ni inte trillat.. hahahah ja, så kan man ju också se på det ;)... 

Det var verkligen en isbana att springa på vissa ställen, solen var framme idag vilket har gjort att all snö har smällt och på eftermiddagen blev det minus igen så allt frös på till is :/


Jag vill ha sommar NU!!!!


Hur man börjar springa på framfoten!

I höst hade vi en tränare i SigmaTri som skulle hjälpa oss att springa på framfoten för att bli snabbare. Jag har fortfarande inte helt kommit in i det (då det är jobbigare än att landa på hälen) Men ett bra tips är att inte tvinga sig in i det och köra sig slut på 20 minuter (för hur roligt är det att känna sig slut efter 20min när man vet att man kan mer?). Utan ta det lungt och försiktigt, börja med 10 minuter och övergå sedan till "din vanliga" löpstil, så ska du nog se att du kommer orka längre och längre för var gång. Sen är det ju olika från person till person också alla vill inte springa på framfoten och vissa kan det efter första gången :) det är upp till var och en. 

Om du precis har köpt ett par nya skor måste du "gå in" skorna och det är lätast på löpband, ta 10 miunter med de nya skorna, sen snörar du bara på dig dina gamla och springer klart. Varför det är bäst att göra det inne är ju att du kan ha med dig dina gamla skor och byta, är du utomhus kan det vara svårt att ha med skorna. Det är riktigt viktigt att gå in skorna innan man börjar springa/gå långt/hårt med dem, så man inte får skador det är lättare hänt än vad man tror.


Vill du minska din sockerkonsumtion?

Sandragrefve.se har lagt in en bra lista från 1-10 hur man kan minska sin konsumtionen av socker. (Hon lägger även upp massa andra bra tips om träning m.m)


Jag själv är en stor sockertjej, men med åren har det blivit allt mindre och mindre, mitt problem är att jag älskar att baka och att det inte finns så många som äter upp det, Svärföräldrarna brukar få det mesta (för att dem bor nära) Men Jag måste börja baka mindre eller komma på ett bra sätt att ge bort allt då jag inte tror svärfärldrarna vill ha allt :P

Just nu ligger det 30 cookies och 25 hallongrottor och väntar på någon glad mun (som inte är min ;) ) Vem vill ha? haha. 

Gamla bilder ifrån Broby ;p

Snart är det ett år sedan som jag tog examen ifrån Broby, men dessa bilderna är nästan 2 1/5 år gamla men lika roliga att kolla på för det och minnen man får ifrån fotostudion jag hade nästan glömt dessa bilder. 


Backstage bilderna är roligast ;P


Bilderna blir alltså inte lika bra när man laddar upp dem på blogg.se.
Bilderna tagna av Patrik, Nicklas, Alex mestadels.

If you can Dream it, you can do it.


Det 3. serieløb i Allerød!

Jag kan ju börja med min kille, då han kom in som nummer ett av ALLA Wooow, underbaraduktigakille♥ han sprang 5km på 17,47 :D  Jag däremot slog mitt personliga rekord, 26,19 vilket blev en 2a plats i min åldersgrupp men huvudsaken är att jag tog mitt egna rekord med 1 minut och 5 sek :D alltså det är väldigt mycket, så träningen sitter på plats ;)

Jag fick även låna en vintercykel ifrån Dorte så jag kunde cykla upp tillsammans med alla andra, och jag hade glömt hur roligt det var att vara uppe på cykeln men då jag inte har någon vintercykel får jag inte cykla på den jag har vilket gör att jag inte kan hänga med de andra på söndagarna, Men det gjorde inte att jag inte kunde hänga med dem på rundan haha, jag hade mycket bättre kondition än vad jag trodde :) även om jag hade sprungit 5km innan ;). 
Jag fick några kilometer i benen igår, så roligt det var. Vår och sommar du är så välkommen nu. :D


Bild ifrån SigmaTri

Januari den tråkigaste månaden!

Hur grå och trist är inte Januari? (förutom idag då det är strålande sol)
Men med små önskningar kan man även klara av Januari, idag fick jag ett roligt besked och jag hoppas att alla papper kommer gå igenom och om alla dem går igenom kommer jag säga till er vad det är :D

Fredagen den 13 och det är strålande sol ute, på Lördag har min älskade Petra Examensfest ♥ och på Söndag ska jag springa skiten ur alla andra i min åldersgrupp och vinna ;) (kanske lite stora förväntningar med tanke på mitt knä men allt kan gå;).

När man kollar ut ser der ut som att det är en fin sommardag, men så fort man stoppar näsan utanför dörren är man frastfusen haha eller kanske inte då vi har plusgrader men med tanke på vinden vi har (som vi har 24h dygnet just nu) sa metrologerna att det idag ska kännas som det är -7 ute :/.

Här hade jag velat vara just nu och läsa en bok och bara ta det lugnt!


Smärta!!!

Aajj, vad jag har ont i mitt knä idag, fan... Det var ju inte det som var meningen, antingen är det de ena eller det andra, aldrig kan någonting vara bra. Jag sprang ju inte snabbt igår, just för att jag hade känt av lite i knäet jag var ju nästan inte ens trött när vi var klara men endån ska det komma fan fan fan, jag orkar inte med det jag vill ju kunna träna utan smärta tack...
Jag har ont mitt på knäskålen vilket jag tycker är konsitgt men sökt lite på det och folk säger överansträngning? hur det nu kan vara det i mitt fall men det kan det säkert, då jag inte sprungit jätte mycket med tanken på foten men jag tyckte endån att jag tränade upp det sakta men säkert, men inte tillräckligt tydligen :(. 
Igår var jag hos en ny frisör för att jag ville ha något helt nytt såhär är slutresultatet.

Förutom att man inte ser färgen jätte bra på denna bild ser man iaf lite av klippningen, jag blev väldigt nöjd och gick ut som en mörkhårig tjej istället för en blond ;) men ska ta en bild senare med mer rättvisa färger. hon tunnade ut mitt hår riktigt mycket det såg nästan ut som att jag inte skulle ha något kvar, men så är det inte jag har fortfarande riktigt mycket hår.


Jag älskar min nya klocka :)

Förutom att den just nu är 100 gånger för stor, att jag måste gå till en klocksmed så att jag kan använda den, så är den helt underbart fin. Tack mamma.

 


2011 i bilder

Januari
Startade året med skidåkning i Österrike :)

Februari

I Februari bar det av till Italien med MetteMarsAprilMaj

JuniJuli
Arbetade jag varje dag så hade inte riktigt någon fritid men det var en sommar som bara regnade ivägVi skaffade en hometrainer och jag började träna mer.

Augusti


SeptemberOktober
Bestod av min födelsedag med varmchoklad och fina födelsedagspresenter
NovemberDecemberStorm!

Längtar till Sommar och värme, antingen får vi en vinter med snökaous som vi aldrig skådat i söder på år och dar eller får vi en vinter som består av storm dag ut och dag in. När vindarna är nere på 10 m/s är vi glada. Inatt fick västdanmark vindstötar på 40m/s det har inte mätts så höga vindar på sju år. :/ hallå vart är vädret på väg?
Jag vill till värmen nu inte kämpa mig fram för varje forsteg jag tar.

Man ska ju visa att man är storasyster!


Gott nytt 2012!

Jag hoppas att ni fick en bra start på det nya året, min dag och natt var riktigt bra inne i Köpenhamn hos Kaspers kompis Kian vi var 13 i allt men bara fyra tjejer ;). Vi startade kvällen med kocken Kims goda mat som bestod av; Hummer till förrätt, Oxkött (mørbrad? något riktigt mört och fint kött iaf) med tryffelsås och potatiskaka, till efterrätt blev det en chokladcupcake med sirapsrostade nötter och med en lite syrligare sås till.
Kian och Kim hade köpt riktigt många "glitterbomber" som man har inomhus man tänder på dem som en raket och upp flyger glitterpapper som Kian sen hade i hela lägenheten, filmen under visar att man inte riktigt ska leka med dem då de verkligen skjuter ut eld samtidigt vilken man inte ser i vanliga fall, Så filmen under beskriver hela den galna natten. Vi kom hem halv sju på morgonen.RSS 2.0