Helgen som var..


ser ni båtarna længre ut? en sådan  båt ska jag med ha om några år ;)... det ær min lilla fisk som ær i vattnet och dyker.. hittade fina snæckor och fiskar.

Min lilla babe som blir ett litet barn nær vi ær och badar. vi var i vattnet i næstan en timme, jag låg ju på maddrassen och var ett næt.
 
Jag och laura har samma færg på våra badsaker fast hon har en ring och jag har en maddrass men rosa ær fint ;).

hur får man personalen till att arbeta i denna varmen?

Jo en smart chef går och köper glass till alla..
Chefen huu känns konstigt att säga (Pappa) kom precis med glass till oss alla vilket verkligen inte satt fel.
Det kallar jag en bra chef ta hand om sina medarbetare.

--------weheartiVarmt varmt varmt!

Skönt, skönt,skönt.
Igår var de 29 grader :) pjuha men det var ritkigt skönt och poolen har redan blivit varm.
Idag är det säkert lika varmt och jag sitter här inne och bara kodar,. medans någon annan är hemma och städar och fixar till huset. mannen städar jag sitter här låter mycket bra ;) det behövdes städas så han städar huset och så måste vi hem till lägenhetn och städa där en dag med för där ligger just nu mina saker överrallt och vi har inte fixat köket. Det tar vien annan dag i veckan vi bor ju inte där just nu så då får det bli prioritet nunmmer två :)..

BYE

whooops!

jag lever.. :P
Jag var hemma i fredags ifrån jobbet för att jag inte hade så mycket att göra och så var det ju fint väder såklart.
Kasper skulle sluta vid tolv så vi tog bara en mysdag fixade poolen som tog nästan all tid, hehe på kvällen kom Mette och Morten förbi det blev grillat nammie, Sedan till helgen, vi var i Sunne åkte klockan fem ifrån helsingör och sex ifrån helsingborg lånade mammis bil. Det blev en snabb visit bara packa mina saker och så packa in i bilen sen åkte vi fyra på morgonen i söndags.
Jag kan inte säga mer än att jag fattar inte varför inga tankstationer har öppet, det tar 3 till 3 1/5 timme att åka ifrån Sunne till Gbg och man måste åka det hållet om man vill upp mot det hållet, INGEN MOTORVÄG, och vi körde in till nästan alla stationer för att se om dem hade öppet INGEN hade öppet fören klockan åtta på morgonen, eller stod det på en skylt Kaffe ÖPPET. Men ikke så nikke var det öppet. inte kostigt att vi inte säljer såbra om det inte är ÖPPET, vi fick vänta med att äta och dricka fören vi kom till GBG och då var klockan halv åtta åtta och då kom vi till stationer som har öppet 24h, men men vi fick iaf tillslut något att äta och kaffe, bara sådär fyra timmar senare.

Vi kom hem vid elva tiden så vi stack ner till stranden (poolen var för kall) med Kaspers syster och hennes barn, det var varmt i vattnet eller inte först när man gick i men när man väl hade varit i i en minut var det mycket varm,. min lilla söta, snygga, sexiga älskling var i hela tiden som en liten söt unge som inte vill komma upp ifrån vattnet, jag låg på min maddras och fick ligga som nät när dem spelade boll ;) jag älskar när vädret är så skönt.

Jag har bilder men får vänta tills jag kommer hem.

To do!

  • Jobba
  • Fixa nytt pass
  • Handla
  • Till stranden och grilla Kanske bada ;)

Ikväll blir det grillning på stranden i helsingör med Kasper , ska bli så gottigt sen på fredag bor vi i hus ;) Vi ska låna/passa Kaspers föräldrars hus i några veckor så vi kommer ha en stor trädgård till att kunna grilla och äta ute i solen.
Igår var det riktigt varmt helt underbart, när klockna var runt fem ville jag ner till stranden men vi kunde inte hinna både träning och stranden så valde träning istället, stranden ska vi till ikväll. Jag bara älskar att vara hemma igen, nära till havet stranden, vännerna.  


Jobb-Strand ??

Jobb - stranden - jobb - Stranden.. huuum ja ingen svår fråga. STRANDEN ett självklart val när man kan jobba sen i kväll istället, Älskling ska spela fotboll sen efter jobb iaf så det gör inte så mycket om jag behöver jobba då.. så nu ska jag palla mig ner till stranden och läsa min underbara bok..

bye bye..


LängtarTUNISIEN ska bli helt underbart.

Uppe med Tuppen!

Hehe, nu precis kände jag mig som en riktig hemmafru, gjorde lunch till Älskling plockade bort ifrån frukosten ;)
(för att vi gick upp lite för sent eller Kasper jag ska inte åka fören om en timme)
Sen när Kasper skulle gå så fick jag påminna honom om jobbmobilen och allt så gulligt.

Igår var jag och tränade hade en personlig tränare och fick reda på hur mycket fett jag hade i kroppen och hur mycket av min kropp jag bestod av i vattenmassa och muskler.
angånde fetet på kroppen låg jag nere på 21,3% ganska mycket tyckte jag men sen när man kollade på vad man ska ligga mellan var det 21 - 33 % fick även mitt BMI.

det var mycket intressant och om en månad så ska jag få en ny tid och se hur min kropp har förändrats på de övningar jag ska göra. =).


Hem till mor!!


Ego bilder.. haha
Men nær jag inte har sladden till kameran får det bli ego bilder tss ;)..
Fast nu ville jag bara visa min fina flæta.

hær er den fina lilla flætan..

nu ska jag hem till mamma.

mysig midsommar!

(sitter på Kasper dator så har inte æ och ø och jag tog bort funktionen på tangentborde så att jag kan få vanliga svenska ø men jag tror ni førstår iaf.)
Det blev en lugn och mysig midsommar, Jag stod før all mat och bakning och Kasper var ju på arbetet till sex, men jag hann fixa allt innan han kom hem. Jordgubbarna i Dk kostar 25 kr och hær ær det inget fjant med att høja priserna bara før de ær en høgtid. så jag har køpt massvis med jordgubbar så det blev allt en jordgubbs tårta igår och i morgon kommer det med att bli det.

En rolig sak som hænde igår, var att vid tolvtiden børjade det att åska (RITKIGT MYCKET SÅ FØNSTRENA BARA SKAKADE) Ni som kænner mig vet att jag ær rædd før åska, skrivet ett sms till Kasper att han ska komma hem men de gør han inte ;) (jag skrev de æven på skoj), vid fem tiden får jag ett sms dær han skrev att han var på væg hem, (då hade det slutat åska) men han skrev æven att åskan inte kan gøra mig någonting och att han(kasper kallar åkan fær oscar)  ær snæll. sedan skrev han att han skulle vara i helsingør vid sex. nær klockan ær sex får jag ett sms om att han ær fast i kbh pga att en blix har slått ner på ledningen så att tåget var førsenade.
GAA jag skrev ett snællt sms tillbaks om att jag hade rætt om att åskan inte ær snæll och att jag gillar den ennu mindre nu.Han skrattade sækert nær han fick de smset men jag har rætt åskan ær inte snæll. Han kom iaf till helsingør vid halv sju, och då bara skrattade han och pussade mig.
Sedan på kvællen børjade  det åska igen. fast då var ju Kasper hemma så då ær jag inte lika rædd. Varfør ska det børja åska redan nu på året jag avskyr den Baaaah...

Ikvæll ska vi hem till Mamma och Kent, æta god mat och træffa min kæra bror och farmor och alla igen.

nu måste jag æven børja fixa med lite saker till i morgon før i morgon ær det min ÆLSKLING FØDELSEDAG!!
han fyller 22 år så jag har lite att fixa tills dess..


Phil Collins - Two Hearts

Glad midsommar :)


Hoppass ni får en fin och härlig midsommar. :)

Midsommar i morgon!

i morgon är det midsommar, och vädret är ju som vanligt dvs regn och blåst. inte alls roligt jag vill ha varme så jag kan få en härlig och skön sommar nu när jag inte ska jobba jobbar i drygt två veckr sen har jag lov och det ska bli skönt.

Idag får jag träffa min underbara lilla Petra, som jag saknat henne, nu har vi en hel sommar och höst på oss till att ses och umgås.
Sweet love!

Äntligen kommer jag hem utan att vara själv i en tom lägenhet,
Har köpt pendlar kort och fixat små saker som behövde fixat. Nu får jag  bra mat och lever inte på cholklad och sallad hehe ;)..  Det enda jag saknar nuär att vädret ska bli fint så att jag kan få sola och bada ;)
Jag är nu även med  i Fitnessdk så nu ska jag träna i massor. Yes :) så har köpt lite nya träningskläder och så fick jag ett par spinningskor av min så sjukt snälla babe TACK TACK TACK <3!!!

Har precis bakat rabarberpaj men jag glömde att sätta ugnen på grader så den hade inte blivit varm, uuuj..


Helsingør!

Jag har børjat på en massa inlægg men inte avslutat ett enda, tyværr.
Har fullt upp med att packa upp och fixa iordning i lægenheten med alla mina grejor.
Kasper och alla de andra cyklade vættern runt på 11 timmar vilket ær sjukt bra, førra året cyklade dem den på 13 timmar, så jag ær så stolt. Jag stog upp på ræcket (som høll banan och cykelbanan især) och bara skrek så att han skulle se mig, vi stod precis dær dem fick sitt pris men jag drog kasper till mig så jag tog ingen bild på nær han fick sin medalj men jag har på nær han går in men jag ær en liten gløms Johanna så jag har glømt min kamera sladd i Sunne så ni kommer tyværr inte att få någora bilde færen vi har varit i Sunne och hæmtat alla mina andra saker som sladden ;)..
sedan hade Kasper examens prov idag och han fick 10 av 12 i dansk rækne sætt så jag ær ennu mer stolt øver honom han ær så sjukt duktig min lilla prins.

Nu håller vi på att stæda och ha oss så har inte tid till att sitta hær.

Hoppas ni har det helt underbart, Jag vill bara på pecka att jag Elsker livet som Sambo ensålænge iaf, och kommer nog inte att ændra mig iheller.

Ha en fin kvæll..

Kasper nær han cyklar Duatlon før en månad sedan.

PussPuss


Det regnar och regnar... PUNKT!

Uuu I motala regnar det inte men regnmolnen är över Kasper, Ole och Micheal, det har regnat på dem sedan starten klockan fyra i natt fy säger jag bara, Älskling måste vara så Kall :( kan inte vara roligt att cykla i detta vädret,
fy och sen ska det bli fint väder i morgon och alla de dagar efter så orättvist, det hade gärna fått regna här hos oss istället och vara fint över dem. 

De räknas komma i mål vid fyra, nu när dem fryser så mycket med så kanske det kommer bli lite senare.
Jag får massa SMS om vart dem är så vi håller oss updaterade. =)


Min duktiga älskling!
Så stolt jag är, :D

I motala.

Nu är jag på Campingen i motala med älskling och kasper och alla andra kommer inte att börja cykla fören vid fyra tiden, så jag kommer till att få sova lite innan..
När Kasper sen är klar så kommer jag att vara världens stoltaste flickvän. :)


GRATTIS TILL STUDENTEN! ALLA ER JAG KÄNNER SOM TOG STUDENTEN IDAG.
Ni är så duktiga hoppas att er dag blev helt underbar, även om det regnade...

--------

Min student för två år sedan. sjukt vad tiden går fort.

Sweet


 The simple equation for my love to Babe..
(ffff.com)
------


This is so wonderful! If you have I smile on your lips, your life will be so much easier.
(ffffound.com)

Djävuls veckan, IS OVER...
I måndags..
Nu en allt för trött ,utmattad Johanna som verkligen lider av sömnbrist. är i halvdvala om att jag försover mig att det redan är fredag och jag har missat hela dagen, missat redovisningarna och att ja en massa knasiga saker jag ALDRIG brukar drömma eller om de ens är drömmar. haha nu fick jag det till att låta väldigt alvarligt men de är de inte vill bara sova hehe..
Men vem behöver sova nu det kan man göra när man blir gammal.
Nu ska jag packa och sen åker jag i morgon vid halv tolv tolv tiden.

Torsdag =D

torsdag och vi är klara med alla de jobbiga uppgifterna som ska ha varit gjorda och redovisats.
Jag är glad och jag har varit hemma redan sex. :)

Redovisningen i Redesign gick mycket bra och i webb hade jag inte hunnit helt klar med min webbsida men jag redovisade iaf och det gick bra, det var inte mer än runt två som hade hel fungerande sider och en av dem kan lite flash sedan innan den andra vad han/hon som fick hjälp hela tiden.

---


Dansukkers sockerbitar blev redesignade.inte jätte racka linjer men skar ut det förhand denna gången.. ;P 

nu vill jag sova men tror jag måste packa..


Tadaa..

Jag lyckades...


De kläderna som ligger utsprit är de jag inte använder alls eller bara lite.


och nästan inget av de som låg utsprit eller var i väskan på den andra bilden är de som ligger i resväskan nu packade om och tog bara med de jag behöver. hehe.. ;)

utan hjälp, Sen har jag en liten väska till där jag har lite andra kläder till och så kommer jag och Kasper åka upp en helg för att hämta lite andra saker som tv, vinterkläder, mm. Sen kommer inte jag tillbaks hit till sunne fören December..

Nu ska jag in i duschen sen i säng.
godnatt.

Redovisningen gick bra..

Redovisningen vi hade i prepress gick bra, :) nu är de bara två redovisningar kvar i morgon.
när allt de är över kommer de vara så skönt. sommarlov, med lite jobb och sen Tunisien.

----

Sverige - Malta  4 - 0
Yees sverige gjorde fyra snygga mål.
fast inte för malta är så bra men iaf 4 - 0 :)...

----
Jag börjar bli väldigt trött, har inte packat och jag flyttar på fredag. auutch.
I morse vaknade jag inte utav väckarklockan och fick stressa mig till skolan då vi skulle vara där redan halv åtta.
klockan är bara halv tio och jag vill gå i säng men de hinner jag inte.


LIA platsen Fixad!

Fick Praktikplatsen som jag var på intervju i fredags om, sjukt glad, ser fram emot det så mycket nu kan jag gå på sommarlov helt utan att oroa mig över att hitta LIA plats. 

Nu sitter jag i skolan och arbetar med våran batteriförpackning och så sitter jag med re-designen sitter och gör presentationen nu så i morgon ska jag bara ta produktfoto sen är jag klar med de måste göra tidningslayout med tills på fredag..Auuu :(NEJ

Varför? är det någon hämnd bara för att de ska cykla just de dagarna? fredag och lördag.
och så alla andra dagarna fint, de är taskigt. och har även kollat hur det blir runt Vättern men tyvärr regnar det i hela Sverige. :( 


Nya smaker på burk!Dessa nya smaker finner ni inne på ICA, haha

Vi hittade en mycket rolig funktion på Dansukker.com där man kunde göra sina egna Etiketter. när klockan är halv tio och vi fortfarande sitter i skolan blir inget seriöst.
Jag är iaf HELT klar med Designen nu återstår bara Dokumentation och presentation. :/

Reklambilden!

här är reklambilden jag såg i Köpenhamn, Fick den i mail igår av Älskling. 
ett väldigt bra text, fast jag tror inte riktigt att de hjälper vad man har på sig. 
Och tyvärr förlorade ju Sverige i lördags. 


Djävulsk vecka framför..

nu är veckan här den veckan jag verkligen inte har längtat efter. fyra saker kvar tre av de redovisningar..


Milow - Ayo Technology


Sverige-DanmarkUuu 0-1!
Jag och 5 danskar huumppff hade jag glada människor runt mig. Kasper är i Köpenhamn där Dj tiësto spelar.
så han fick inte se matchen Mohahah, så jag var hemma hos svärmor och svärfar och såg det för att jag sedan ska eller nu rättare sagt sitter och gör skolarbete så hade ingen lust att ta över till Sverige. Det var en bra match och om inte sverige hade gjort så sjukt många misstag hade vi vunnit. men men danmark är vidare och duktiga så nu blir det att ta på den röd och vita tröjan istället, (nu kommer jag ha många hat ögon på mig ;) haha).

Nu ska jag sitta och plugga ett bra tag innan jag går i säng och väntar tills en full älskling kommer hem, Nej han är inte full han kör bil så han kommer hem en timme tidigare. Sötnosen...


Min snælle kæreste.

oo kolla vad han har instalerat och fixat, sin Andra dator, med ett eget konto till mooa ;)
Han er så best. plus att all musik och filmer ær hær på denna dator.Kommer sakna er i sommar, (men de kommer till att komma ner någon gång)

Nu ska jag fixa till mig till Kalaset.

Massa kalas..

Hemma i Helsingör..
I torsdags när jag kom hade de fest för svärfar som fyllde år och idag ska vi på kalas hos Oliver, (Kaspers brors barn som fyller 4 år).
Sedan ikväll är det ju Sverige - Danmark, Vilka tror ni jag hejar på ? haha kan säga såhär att för mitt eget bästa hoppas jag att det blir lika, för jag lär inte komma undan med att ha någon sur vad som än händer, om Sverige förlorar har jag många som blir glada men jag blir sur, haha om sverige vinner har jag många som är sura och så är jag själv väldigt glad jobbigt detta (ironin i de hela)..
Såg en sjukt snygg reklamaffisch innan i Kbh, ska se om jag kan ta kort på den om den även finns här i Helsingör,
De var iaf en dansk som var helt målad i hanska flaggan och danska kläder men hade en svensk flagga på munnen, och så var det en reklam om Axe tror jag iaf. Den var i vart fall ganska så rolig.

Var på LIA information igår, det gick bra men får inte reda på det fören på måndag om jag har fått platsen eller inte, jag hoppas att jag får den då dem verkade väldigt trevliga och gör riktigt snygga saker. de enda problemet är att de har så sjukt mycket att göra så de vet inte om de kommer ha tid till att ta han om mig i början.

Var hos Pappa sen efter på Linds för att prata om hemisdan och hur allt är uppbyggt på hur den ska se ut så kommer sätta mig och göra allt de sen efter skolan är slut. Dvs om en vecka.

so nice picture

ffffound.com

ha vilken rolig bild. två så små saker kan göra en så stor bild. 


Kanske sätta mig och rita Illustrationer nu så jag kommer någon värt. 

dumma Tenta!

Varför ska tentor vara så svåra? Hej denna boken ska ni läsa sen kommer de tenta på de. haa nej kanske inte riktigt så i vårt fall men mycket handlade om att vara med på lektionen och sen kunna boken. Vi får se hur den gick bara för att man skrev på allt behöver de inte gå bra, säkert blandat ihop alla orden. 
Fast de värsta är nog salen man sitter i, dumma trästolar, obehagliga uppfällbara bord, som en aula fast mycket mindre. :( 
oj vad jag var negativ nu då. 

I kväll är jag iaf hemma ska bli så skönt fast endån så sjukt stressad, nu återstår bara tre redovisningar och ett inlämnings arbete och allt till nästa torsdag. 

Inte nog med att man har skolan utan i morgon ska jag på Intervju angående LIA plats sen till Linds för att prata med alla angående ett arbete. =) men det blir säker bra har lördag kväll till plugg och tågresan till att skissa. 

Nu måste jag hem och packa och sen hämta ut biljetten hem.  
De är även fint väder i Helsingör och kommer vara det hela helgen =) 
My Love!


Jag och älskling i moseldalen.
har inget att skriva men ville bara lägga in denna bilden. Beskiver min kärlek till honom.
Älskar honom!


New moon.

Inatt släppte dem den Official new moon trailern.


Det är säkert inte alls detsamma som i boken men jag längtar endån. boken är snart utläst så ska tigga den tredje boken av min lilla älskling sen när jag är hemma ;) hehe..
Sjukt bra böcker, har ni inte läst.. LÄS...

Ojdå...

på Fredag ska jag hem för intervju angående LIA plats, känns inte just nu riktigt så roligt att åka hem då vi har så mycket i skolan och jag kommer inte hinna göra något när jag är hemma. visst det är sjukt mysigt att få träffa älskling men jag kommer få stressa lite mer i skolan bara,. fast jag hinner säkert ska ut och sätta mig på trappen nu och läsa till tentan på torsdag. sen veckan efter så är det ju Vättern runt och sen är jag hemma Sjukt länge, har lite jobb i början, ska göra det så fort som möjligt, sen blir det bara att ta det lugnt och njuta.

Nej nu måste jag plugga.. Ha en skön kväll :)


RSS 2.0