Feels so good being bad There's no way I'm turning back Now the pain is for pleasure, 'cause nothing can measure Love is great, love is fine Out the box, out of line The affliction of the feeling leaves me wanting more.


Ny älskling nästa vecka....

Förhoppningsvis kommer min bebis i nästa vecka och jag hoppas den är värd all denna väntan lovely.


Liberty London


Dator fodral till MacBook pro finns på Apple store.

Man kanske ska önska dig denna ring ifrån samma märke ;)  


www.liberty.co


Ekologiskt

En sak som jag inte hade tänkt på fören mamma sa det är att danskarna är väldigt bra på ekologisk mat. Jag har inte reflekterat över det innan bara tyckt det varit bra att jag och kasper har köpt väldigt mycket ekologiskt, Men när jag väl tänker efter är det väldigt billigt med ekologiskt här och de har väldigt bra utval av det (jämförelse med Sverige tycker jag, eller har jag bara gått i fel butiker i Sverige).


Och det är mycket billigare med ekologisk här, ibland även billigare än ikke ekolgiskt...


Ett stort hus med stora öppna rum...Om man nu hade haft ett hus med stora öppna rum, hade en klädkammare i denna stil flyttat hem till mig.

Det är formgivet av Peter J. Lassen och heter Montana, Det finns även en hemsida montana.dk där man kan designa sitt eget, allt ifrån dina egna önskemål.

Påskliljor


Ljuvliga påskliljor, älsklingens kommentar om dem var - de doftar ju jätte gott..
hehe aa de gör dem och jag är väldigt glad över att jag fick dem, vi har alla ♥ dag varje dag.

Nu ska jag få mys kli på min rygg då den är sjukt trött efter en dags sittande som en "fin dam" + att det kliar väldigt mycket på mina stygn.

Heminredning

Medans jag sitter ensam kvar på kontoret och väntar på att min kille ska sluta, så att jag kan åka hem med honom (då det gör sjukt ont att sitta i ett tåg som bromsar och skakar allt för mykcet) fördröjer jag tiden med att kolla på fina saker till hemmet.


Hissgardin från textilonnet.se


Kuddfodral ifrån HM.---
Jag hade ett krig igår, och att ta mig ut ifrån vårdcentralen och in i bilen hade aldrig gått om inte min mamma hade varit med.. Och det är alltid lika roligt när mamma är med för hon känner nästan alltid en eller annan av personalen, då mamma med arbetade inom vården för några år sedan. Men nu är iaf två av mina leverfläckar borta och jag fick 6 stygn på ena och 3 på den andra.. tur de är på ryggen så jag slipper se, men värre är det att sitta och gå. Ni försår inte hur mycket vi faktiskt använder vår rygg utan att tänka på det, Det enda positiva är att min mage och hållning kommer bli super fin nu ;)...  

Italien

I will be by your side!!!
I Won't Give Up- Jana Kramer

Hello Summer!

YSL -  nr 15


Det är varmt ;)

När det egentligen ska vara kallt ;) jag kommer iaf inte hem med ett blekt ansikte tror detta är min första skidsemester jag varit på fär de har varit strålande sol varje dag i en hel vecka utan att det har varit -20. Helt underbart men det enda negativa ät att det inte har snöat sedan januari så snön blir uppåkt väldigt fort och det finns ingen bra offpist, men det gör inget när vädret är såhär :)

Strålande sol i Italien

Vi har det helt underbart med strålande sol och 12 grader. Kan låta varmt om man är på skidsemester men det är helt underbart. Så jag vet inte riktigt om det är solsemester eller skidsemester jag har kommit på, vi hoppas bara att vädret håller sig såhär (som de har sagt). Men jag saknar min kille väldigt mycket, men inte många dagar kvar nu :) soliga hälsningar ;)

Today...

En vecka är väldigt länge om man tänker efter, men vi är ju vana vid att jag åker upp till Sunne i flera veckor, men ändå känns en vecka för länge, men jag ska säker ha roligt i Italien. Men jag kommer sakna Kasper så mycket. Men jag vet inte vem som har mest resfeber, jag eller min mamma då min mamma även kommer in i bilden för hon är så söt och säger Samma sak hundra gånger " åk nu försiktigt, skriv till mig, mm" men det är ju bara en modersak att oroa sig för sina barn ;) så gulligt. Nu får jag hoppas jag har allt med mig. Haha älskar när tågpersonalen gör en glad, det är bara ett tågsätt (brukar vara två på denna avgång) och jätte mycket folk så när det bara är ett får massa folk stå upp. Då säker tågvärdinnan - jag vet inte varför vi bara har fått ett tågsätt idag, har förmodligen blivit något fel så de andra tågsätter är säker på Jylland och yr runder. Men vi får då se det positiva att vi får värme och de som står får tänka vilken läcker rumpa och benmuskler man får av att stå.. Haha bästa jag hört en tågvärdinna säga.

Tänk er att baka den godaste kakan, men sen kan man inte äta den?

Igår bakade jag en banan och chokladkaka tills på fredaga (imorgon), plus lite bullar.
Det enda var att kakan är ju så god och att smaka en liten bit och sen sluta var ju nästan omöjligt, men den enda som ekade högt var "du får inte äta mer den ska vara till bilresan, du får inte äta mer den är till bilresan" tur att klockan var ganska mycket så man kunde lägga sig och inte tänka mer på den, det värsta är att komma hem idag utan att äta en bit :p hoppas jag får fullt upp med packning och träning...
Receptet är som vanligt lite huller om buller tar ett recept på internet och sen gör jag om det till lite nyttigare eller onyttigare, famförallt bröd och bullar och de blir alltid för goda så de försvinner på två dagar..

Inte lång tid kvar...

Två dagar kvar, och idag blir det en massa bak och packning. Det kommer bli så mysigt och det är ju alltid skönt med lite semester ;)

RSS 2.0