Som sakt kom brandbilen i Onsdags men det blev lyckat I alla fall!











Det blev en hel del lek i spindelnät, hitta nykel i olika äkliga gojor, dansande och i slutet en halloween barnfilm.

Det blev en bra dag i onsdag även om den började mindre bra.

(Alla bilderna är tagna av mig)


Började bra igår!

Haha Skriver mer ikväll om Halloween festen igår men det började iaf bra med att brandbilen kom (med blåljus o allt :s ) efter att vi / Seniorerna hade poppat poppcorn haha. lyckat precis när alla skulle komma med.


Bild ifrån google.se

Skiver mer sen och visar lite bilder.

ps: de var inte deras fel. och vem tänker så sjukt långt att man sätter ett brandlarm i ett KÖK som går direkt till brandstationen? plus att de inte finns någon fläkt, så bli inte sura på de små ;)


Halloween fest ikväll

Ikväll blir det ett halloween party för alla helsingborgs barn fast så många blir vi inte ;p men det kommer en hel del barn så vi räknar med att bli runt 40 stycken, Kommer bli en lång kväll att få tyst på alla. Men bara barnen kommer ha det bra så har det blivit lyckat. men Det återstår att se.


___


Exem!

;( Jag har fått mer exem och det är inte alls någonting som är jätte roligt. Jag vet att jag alltid har varit lite sådär allergisk mot tomater och apelsiner, men tomater är någonting som jag endån har ätit men kanske inte så mycket, utan med bara en liten bit eller två. Så när jag sa till mamma att jag hade fått exem så fick jag lite hydekortison (stavning?) på och någonting att tänka på vad jag hade ätit då var ju tomat en av de som kunde vara bifaktorn. Sen var även äpple, päron ja allt sånt, visst det är någonting som jag säkert kan vara utan och plocka bort ifrån min kost, men sen säger lilla mamma ja Choklad kan det också vara, nu vet inte jag om hon bara sa det för att retas (bara älskar choklad) och Choklad är nästan det enda som jag äter inom söttsaker. hallå. Nej tror faktist bara att hon retades för de är inget jag vill sluta äta (även om jag kanske borde ;) ).

Jag hoppas att det är tomat, för jag vet att jag har börjat äta det mycket mer nu sen jag flyttade tillsammans med Kasper, för choklad har jag faktist ätit innan med utan att de har blivit såhär ;). haha


Sent inlägg om min B-Day!

Det var en riktigt underbar dag, Började helt underbart med att min kära Kille som kom in och sjöng för mig och en riktigt god frukost på sängen med mina nybakade bullar (sen dagen innan). Svärmor och Svärfar kom förbi med en present, jätte söt tomtemor och tomtefar och ett par löpbyxor. jätte sött.
Den slutade fint hemma hos mamma och Kent men god mat, Fick massa fina presenter, Tack så mycket! Kan inte rabla upp allt. men ni lär få se bilder av det lite senare.

Snabb uppdatering av min födesedag för ja en vecka sedan hehe.




Gud vilket coolt rum!


Så fridfullt de hade varit att ha sin lägenhet så. Men jag som inte klarar av att vara själv hemma utan att ha låst dörren hade nog blivit sjukt rädd att vara själv.

Lilla buster!


Gud vad vi har kämpat med att få denna söta lilla labrador hund en ny ägare, (nuvarande ägare vill avliva honom).
Det ser ut att lösa sig nu.. TACK ALLA!

You just can't fix stupid...


17/10 - 2009

Idag blir Jag 21 år :)


Bakning!

Gud vad de är mysigt att baby är hemma om dagarna för att skriva på sin uppsats till skolan, då går jag upp först så jag hinner väcka honom med alla mina pussar innan jag stigit upp ifrån sängen, Annars om dagarna är det alltid Han som går upp först och jag kommer uppstaplades som en zombie. Det är även så på helgerna att han går upp först då han är en riktig morgonmänniska och jag gillar bättre det varma täcket. Så att för engångs skull gå upp innan är så mysigt.

Idag gick han upp nästan precis efter mig, säger sådär gulligt:
- Inte för att tjata ;) men jag tror att du måste baka lite snart för filmjölken går snart ut. (vilket han köpte i måndags)
Jag bara skrattade,.
Nu låter det som om jag aldrig bakar men till saken jag bakade senast i Söndags ;) haha Då bakade jag ljust bröd och lite små bullar, men tanken var att jag skulle baka mörkt bröd med, men de hade inte mörk sirap och lite grovade mjöl i Dagnetto så i måndags köpte han hem så jag kunde baka men jag har inte alls haft tid till det nu i veckan men får antingen baka brödet idag sen ska jag även baka kärleksmums tills på lördag ;) hehe så nu ska jag nog se till så att han inte kommer klaga på att jag inte bakar.(som han nog aldrig har gjort fören idag).  Sötnosen min.

Yoga!

Yogan igår gick super, så nu har jag mina tisdagar planerade :)
Jag trodde jag skulle ha lite problem med att förstå allt (Danska och just att göra övningar samtidigt som att lyssna och förstå kan vara svårt ibland med saker jag inte hört) Men allt gick super och jag fixade allt, men shit vad de var jobbigare än vad jag trodde, det vi gjorde i Gymnasiet var ju inte lika jobbigt. Men det var roligt och något som jag gärna sysselsätter mig med var tisdag.


När min pojkvän springer runt i lägenheten skiner jag upp som en sol.


Han gör en alltid glad, men nu beger vi oss till yoga. ( eller jag till Yoga och babe till vanlig träning)
ii första gången och helt själv nervös? Jaa..

Nu sitter min lilla duktiga kille och läser inför examen!

I morgon har han examen (prov) så han har pluggat hela dagen idag på jobb (alla som studerar fick fri till det) och nu sitter han i sovrummet och läser lite till. så jag är en snäll flickvän och kommer in med kaffe och kanelbullar till honom ;)

tänkte visa det lilla runda bordet och lampan jag med köpte.


Det var lite svårt att få med både hyllorna och bordet men jag lyckades tillslut.

Kanske ska sätta mig och se om det är något på TV..

Finna Pojkvæn!



Fina blommor som stod på bordet nær jag kom hem :) min søta lilla sambo.

Nytt i hemmet!




Om det hade varit jag som skulle skruv ihop allt detta så hade vi nog inte varit klara än ;)


Såhär fint blevc det, det är bokhyllan som är ny.


Vårt soffbord (tog förövrigt 4 timmar att sätta ihop men fint blev det)
Även vår nya matta, allt ifrån IKEA.

Lite av hur det ser ut hemma hos oss :)

Skorna som jag köpte i september!


Mina skor som jag fortfarande inte har visat för er innan köpte dem i september någon gång, (början) riktigt sköna även om de är hög klack.

sen på undersidan har dem även "halksula" eller va det heter, så även om det är halt ute så kan an ha dessa skor ;) (de är även fodrade inne).

Jag ser ut så här, Kanske inte fysiskt men psykiskt. Ikväll är en avgörande kväll.


Bild ifrån dansk metro.

Jag är lite kluven!

I morgon är det Sverige Danmark, Varför ska just alltid Svergie och Danmark spela motvandra?
Jag vet inte riktigt vilka jag vill ska vinna, men Sverige måste vinna med 3 poäng om vi ska slå danmark och gå vidare och kommer sverige göra det? NEJ, Danmark är bättre och jag vill att både Sverige och Danmark ska vinna. Men i vaniga fall hade jag blivit glad om det hade blivit 1 - 1 men inte i morgon då jag vet att sverige måste vinna med 3 då är det ju inte ens lönt att tänka tanken på 1 - 1 eller 3 - 3 så jag vet inte alls hur jag kommer vara i morgon vet en sak att jag kommer se det med ett gäng Danskar så då kanske jag ska ta på mig den Danska tröjan och bara en liten sverige flagga på kinden? ;)..
Haha vilket dilemma.


Hemmafru.

Det värsta med HBG är blåsten, att det alltid ska blåsa så fruktansvärt mycket, Ännu en dag då båten höll på att tippa över men denna gången värre (om det nu kunde bli det) än förra gången, för idag var de mer kraftiga små svängar och ännu mer tallrikar och glas flög i golvet. Det börjar inte alls bli roligt längre, bara väntar tills den dagen då den lägger sig på långsidan. uch nej inga sådana tankar inte.


Igår kände jag mig som en riktig bakfru, Jag kom hem och började göra deg till kanelsnäckor direkt (Observera de är första gången jag bakar de själv) Men med mitt fina lilla hjälpmedel gick det mycket snabbt och smidigt, (tack svärmor för den fina "bakmaskinen"  den är guld) man kan göra så mycket utan att behöva bli trött efter att ha hällt i 4 dl mjöl. bakningen blev mycket roligare. Sen kom min prins hem och då blev det matlagning, mamma ringer mitt i matlagningen, frågar vad jag gör, ja jag bakar och lagar mat, gud vad jag lät som en hemmafru.

Det är en sånhär (fast helvit) som är min ängel i bakningen. TACK :D

Nu är det lite arbete som gäller till kl 1 sen i kväll blir det IKEA med mor min.

Nu blir det bak!

Med de små.. iomed att vi inte är så många så ska jag överraska dem med att baka idag, då kommer de bli överlyckliga.
hehe. så nu ska jag iväg och handla indegienser. : )

Byee..

Skor!




Topshop!
Skin stövlar, kommer vara mina favoriter nu i höst.
(Jag vet där är stökigt på golvet)

Njuta av en kladdmuffins utan att känna någon ångest!

Det är sjukt skönt att träna, och att man har sin Sambo med dit gör det ännu roligare det bästa (förtom att ha roligt med sin sambo) är att man förengångs skull kan äta exakt det jag vill utan att tänka på nu går jag upp 100 kg och för en gångs skull gillar jag min kropp haha låter konstigt, men man blir gladare ser inte det negativa, och jag tänker inte alls på vad jag äter på samma sätt för de blir mindre onyttigheter (förutom när jag bakar).
det har blivit Väldigt sällan nu som jag köper en massa godis och kränger i mig på helgerna eller vardagarna. och När jag gör det kan jag göra det utan att bry mig ett dugg.
Man kan leva livet, ha roligt äta vad man vill och bara njuta.

Jag tog en bild på mina skor men jag har inte någon sladd här på jobbet så får lägga in de i kväll när jag är hemma.

Båtfärd

Jag har åkt båt väldigt mycket, från Helsingborg till Helsingör, och massa andra ställen, Men just mellan Helsingborg o Helsingör har jag åkt Tusentals gånger, men i  morse var det nog den värsta gången, Jag tyckte inte att det blåste så mycket ute men när båten hade kört i 5 min kanske så börjar den att gunga, Riktigt mycket. Det var så illa så att alla som satt längst fönstren reste sig fort som bara den och sprang till mitten. Glas åkte i golvet o ja, sen börjar han att köra runt runt runt. Men vi kom fram och vi överlevde, men inte trodde jag att det blåste så mycket och det var ingen stor båt som precis hade åkt förbi. Men Men jag önskar att inte få uppleva det igen.

Idag blir det kanelbullar på jobb, som vanligt fika alltid. men igår var det kanelbullens dag så idag finns det en god förklaring på att äta kanelbullar.

Kallt!

fy så kallt, det är inget roligt väder överhuvudtaget blåser ju halvt storm.

Igår på Ilva hittade vi massvis med fina underbara saker, och det som följde oss hem var salt, pepparkvar, tandborsthållare och tvål hållare, en fin genomskinlig kruka och en fin växt till (plast men ser ut som riktig).

Sen blev ett en liten runda till Nova lund och där hittade jag ett par stövlar och en fin jacka.

så nu är jag lite fattigare. men fick nödvändiga saker med mig tillbaks.

(och jag har inga bilder på det inte än iaf) kommer nog.

Vi testade de mysigaste sofforna och jag hittade en soffa som jag ville ha i vårt hem men den är aldeles för dyr och vi vill ha en bäddsoffa (som är skön att sitta i och mycket fin). Fanns en på Ilva men den var inte i skin och fel färg. Hittade en matta med som var så sjukt fin men vi måste köpa en soffa först om vi ska ha en sådan matta, fast jag hittade en annan riktigt fin som passar till den soffan vi har nu plus att den hade passat till en vit eller svart soffa. kanske blir den får se. för Soffa är ju inte riktigt de vi prioriter just nu att köpa men en matta behöver vi. bokhylla eller soffbord hittade jag inga som var finare än de jag har hittat på IKEA så det blir de där ifrån. 

 


Ilva

Ska till ILVA med mamma. Får se om jag hittar något..




Var med Sofi igår en mycket trevlig kvæll och bra film. :)

Bye

Mörkret har tagit över i Helsingborg!

Som vädret skiftar, regna slutar regna, haglar, slutar hagla, regnar slutar regna, Ja inget väder man vill vara ute i, jag är glad att jag inte är brevbärare i detta vädret, tycket synd om er alla men tänker mest på mina gamla kolegor, tänker på er ska ni veta. Inte nog med att det ska regna det är ju även svinkallt. så ska nog inte klaga att sitta här inne.

I kväll blir det bio och mys med Sofi, ska bli mysigt sen i morgon ska jag först till mamma på dagen sen förmodligen blir det Petra på kvällen, Glad glad glad.
Min Sambo ska ändå på Fest med sitt arbete idag och i morgon kommer han bara ligga och vara bakis. sen söndag hoppas jag på att de blir lite varmare då prinsen ska springa (kommer inte på vad stället heter) men Mette kommer även att vara med så jag har någon att snacka med under tiden.

Nu får jag fortsätta med att arbeta.

Fattar det inte!

Ibland kan jag inte förstå mig på människor, de är NÖTTER och GODIS inga dyra saker i allmänt för att stå i kö bara för att de är 50 %. andra dagen och nästan lika mycket folk som igår, jag fattar det inte.

Jag kan säga att jag hade stått i kö om det hade varit en möbelaffär, eller en klädaffär som hade reat utt ALLA sina varor för mer än 50 % men Nötter har folk inget annat för sig?

RSS 2.0