Storm

Idag var en sådan dag då man bara ville vara hemma och inte alls jobba, blåste och var kallt uch..
Idag var jag med Sofi, det var riktigt längesen som vi sågs nu och det var lika roligt nu som förut, hehe..
vi var på väla och kollade lite och lilla Otto var med, (ett av barnen sofi jobbar/passar) När man gick där med barnvagn och en liten bebis på 4 månader, fick man blickarna precis som att de var hennes haha, fast lite mysigt var de allt med lilla Otto men jag skulle ALDRIG vilja ha barn nu nej gud tänk allt man måste tänka på, allt som ska göra och man kan inte bra sticka iväg så utan att ha barnet med sig eller skaffa barnvakt ne barn får bli seeeenare efter jag ee klar med allt jag vill göra hahah...
När vi sen skulle ut och ta bussen hem hade det börjat blåsa ennu mer och så snöade det fyyy alltså.
i morgon vill jag bara att det skaha slutat blåsa anars kommer jag dö på min runda, chefen ska egentligen följa med mig ut i morgon för att han ska se om man inte kan göra om den så den blir bättre, eller bara se om man inte kan göra den mindre jag hoppppaas, Men iaf jag tror att han kommer hoppa över att följa med mig för jag varnade honom lite idag om att det är många branta backar och man måste tänka på hur mycket man ha ri cyklen osv, när jag sa det blev han helt skräkt och ville vara sjuk i morgon haha vi får väl se vad som händer..

men nu måste jag lägga mig, så jag pallar med morgondagen ;p

Sov Gott..

- Johanna


Glömde säga

Grattis Till Jesper =) han fyller 23 år idag..
jag hade helt glömt det, jag har vairt inställd på att det är den 28 hela dagen idag även om mitt förra inlägg tillochmed hette den 29/1 så reagerade jag inte att de var den 29, ja jag vet det låter jätte konstigt men de är sant.. men jag måste bara säga GRATTIS till min vän Jesper..
Hoppas du fick en bra kväll och fina presenter :D


- Johanna

...29/1

Ska snart iväg och ha hand om barnen, hoppas på att dem är snälla (som dem inte brukar vara så tror ju inte det) Jag orkar inte med om dem ska skicka och bussa så idag, jag är så sjukt trött men jag bröjar bli lite piggare, ifrån helgen så jag lär väl bli lagom pigg tills helgen..
jag har kollat på olika skolar nu till min utbildning och det finns bara en skolan i hela sverige och den ligger i bollnäs :S (om jag inte vill gå och få skullder upp till öronen och ha det rästen av livet) Nej gud jag vill inte upp dit, jag kommer ju få krupp av en sån liten stad, alla känner alla och nä jag kan inte äns tänka haha men det är bara i två år och vill jag bli det jag vill bli får jag ju allt ta och gå där uppe haha, det är ju bara två år sen kan jag flytta tillbaksn ner hit eller till sthlm eller gbg. =)..


Har ni missat vår låt?
Scouten Anna Jag har inte länkat till den innan, även om det var ett år sen vi spelade in filmen.. men här har ni den iaf.. Vii gjorde den för skojsskull så inget seriöst här inte... (trodde bara inte den skulle bli så stor som den blev hahah Kanske skulle lagt ner mer tid på den än vad vi gjrode)

Nu måste jag göra vid mig och åka in till stan,


-Johanna

..Bild

Yee, Äntligen funkade det som jag ville..
Gamal bild (drygt 1 år) fast ny text..image231

Det som står på bilden är följande.

I never thought I'd need you there when I cry
And the days feel like years when I'm alone
And the bed where you lie
is made up on your side

When you walk away
I count the steps that you take
Do you see how much I need you right now?

When you're gone
The pieces of my heart are missing you
When you're gone
The face I came to know is missing too
When you're gone
All the words I need to hear to always get me through the day
And make it OK

Top Team

I helgen åkte jag ju till gbg för att jobba, Blev inskriven och fick alla mina produkter köpta. så nu är jag en "riktigt" medlem i Top team, från (forever Living Företaget). Det vi säljer är alla produker ifrån Aloe vera. Det är riktigt roligt men man blir riktigt trött, mindre än 6 timmars sömn, (skulle detta vara häslodagar i nordstan? När vi alla som jobbar sover mindre än 8 timmar som är det rekomenderade dagsbehovet av sömn, Då borde dem ha ändrat lite på våra tider, iochmed att nordstan är öppet dygnet runt för förbipasserande så var vi tvungna att ställa in allting på kvällen efter, så vi fick dubbelt så mycket jobb att både bära ut och in alla grejerna varje dag.
Jag kommer snart att få hem min make-up ifrån Aloe Vera märket sonya, Det är Make-up som jag kommer specifisera mig på att sälja, säljer självklart allt annat med men just det sminket blev jag helt frälst i, så jag köpte direkt provboxen som jag bara vill ska komma hem nu, sonya produkterna är lanserade för att inte torka ut huden och är en make-up som är skonsam för huden. när jag har fått hem den ska jag ta kort så ni får se den.
Självklart kommer jag att jobba kvar på Citymail, er kommer jag inte svika ;) (än)..
Men har nå några frågor eller vill köpa kontakta mig.

Gud vad jag har varit trött idag, mina ben orkade inget  kändes som om de skulle åka av ;) och så var jag tvungen att reka alla portar jag hade idag :/ Blööö så jobbigt de är, första gången jag har gjort det och jag trodde inte det skulle vara så jobbigt men det var de, har inte skrivit så mycket sedan jag slutade skolan, hahah.. fast vi slutade tidigt idag så det var riiiiktigt skönt, efter allt detta jobbande..

Men nu ska jag upp och äta..

-Johanna

Sommar

Jag vill bara ha sommar nu, sol och värme..enna stunden känns allt bra, sen en minut senare är allt piss igen.. Måste egentligen packa nu men jag orkar inte, ska inte ha så mycket med mig men det kommer bli en hel del iaf, om jag känner mig rätt ;) hehe..
gud vad allt bara ee så svårt, gaaaa..- Johanna

Mässa

Nu har jag bokat biljeten upp till gbg :) Blir att ja åker upp till mamma och står på Mässan i helgen med henne + de andra tjejerna, vi ska stå och sälja Aloe Vera produkter för ForeverLiving. Jag skulle egentligen inte ha varit med nu i helgen men nu blev det endrade planer så tar tåget upp till Gbg i morgon, Wiie.. Men ja har ett problem jag har inga vita byxor ja  måste ner till stan nu och leta, får ta första bästa, och så har mamma tröja till mig där uppe.. =) Det ska bli roligt och jag behöver komma här ifrån lite, inte roligt att vara hemma själv..


Idag var det super jobbigt att arbeta, först och främst ville jag inte gå upp i morse ville bara sova vidare, somnat sen varje dag nu hela veckan så jag skulle behöva sova lite men när man måste upp så måste man,
christian bjöd på Semlor idag så gottigt TACK.. När jag sen är klar med allt mitt går jag ut till bilen och ska ställa in cyklen jag möts av världens blåsväder, Uch ville inte ut i det vädret kände abra hur all post bara skulle flygga iväg haha.. men ut till påarp och fyyy vad jag inte skulle vilja bo där, där är helt öppet bara massa åkrar och när det väl blåser blåser det riktigt kraftigt så ibland kändes det som om ja inte kom fram en enda meter hur mycket jag än cyklade fy vad de var jobbigt haha.. Men vi klarade av det riktigt fort idag var klara redan halv två visserligen kom vi ut ganska tidigt men skönt att få gå hem tidigt.. =)..

Men nu måste jag vila och ringa chalotta, sedan ner till stan eller väla och leta efter vita byxor...

- Johanna..

....

Allting känns som om jag bara vaknade upp ifrån en dröm, allt känns så overkligt att de är sant.
Någon kom och bara tog allt ifrån mig, egentligen var det ingen utan jag.. allting bara försvann så på en dag, jag vet inte hur jag ska kunna känna glädje igen, men jag ska försöka, just nu vill jag bara vara själv..
Den johanna som allti var glad är inte det längre, men det kommer säkert någon dag, men snälla låt mig ta det i min egen takt, jag ska försöka blogga som innan...(HAHAH såg inte förens nu att där e tjejer inklippta i videon hahah.. jag ska se om jag hittar en annan där jag får embed ifrån som det inte är tjejer inklippta i  hahahah har nog aldrig skattat så av en video förut haha.. )

- Johanna bloggen kommer bli rolig igen looovar...
 
image230

Jag tog allt ifrån mig själv.

Jag tog allt ifrån mig själv, ingen annan mer än jag själv.
inget som jag ville sjulle hända, jag ville inte att något av de skulle hända, men finns ju ingen annan mer än mig själv att skylla på..
Har aldrig ångrat mig så mycket som jag har gjort nu, aldrig..hur mycket jag än bara vill ta tilbaks allt går det inte att göra. I´m Sorry..
-
   Johanna ; /

Tack....

...................... inlägg kommer.....


Finns inget att skiva,???????????????


Blond

Jag måste egentligen in i duschen nu skriver bara här lite först, Ska ju till Jobbet sen och ha lilla partaj skojjigt..
Var nere istan innan idag efter jobb, uch det är inte bra att gå på stan, jag kommer köpa halva stan annars nej uch måste bli lite ändring på det  =oP fast jag handlar ju inte så värst mycket men bara tanken att jag vil ha allt ee jobbig ; )..
Jag måste boka en tid nu till frissan måste slinga mitt hår är så trött på mitt nu efter att jag inte har fått göra något med de, men nu så.. = ) blont ska det bli igen, eller blondare än vad de är nu..

Men  nu måste jag in i duschen ska ju vara iväg kl sju ;S.. snabba ryck nu..

image226
image227
Snart, ; )

Fullbokat

Som sagt denna helgen ee fullbokad eller kanske inte hela helgen men iaf i morgon, Jag vet inte hur jag ska hinna med allt som jag vill : / måste allt komma på samma dag? eller är det bara jag som alltid är upptagen med en massa saker? men i morgon ska jag iaf äta o festa med dem på mitt jobb / PÅ jobbet det ska bli hur roligt som hälst får jag hoppas, sen vill jag även vara på S och N s 40 års kalas dem båda har fyllt 20 och ska nu ha en fest i morgon, C vill ha mig till The tivoli och jag vill även träffa K ja du jag vet inte allllls hur jag ska få ihop det men jag löser det på något sätt.

Min kamera är så sjukt dålig jag pallar inte med den måste köpa en ny, men jag vet inte längre vilken jag vill ha då det har kommit ut bättre som är billigare.. men får kolla lite mer på vilken jag vill ha..

Här är iaf bilder på mina armband , Bilderna är inte sådär jätte bra. men ni ser iaf lite hur dem ser ut på.

         image219
         image220- Lind

Smycken

Wiiie fick mina underbara armband idag eller bara två, det var smycken ifrån KyssJohanna Riktigt finna är dem, ett sådant här och ett vitt .

Nu orkar jag inte med kylan längra vill bara ha värme slippa alla dessa tjocka kläder och påbultande med allt, mössa vantar och allt, visst de är snyggt men nu orkar jag inte längre med att de ska vara kallt men ingen snö, ska det vara kallt hade det faktsit kunnat få vara snö ute med, nu är det bara så trist, brukar gilla vintern men inte nu, inte när det inte är en enda snöflinga utanför fönstret, men nu längtar jag bara tills sommaren.

Måste bara få rekomendera ett riktigt bra shampoo
image213 Det gjrode så att min hårbotten blev bra igen efter att ha tästat, ja tusentals olika shampoo med både antiinflamatoriska medel i men inget som hjälpte så där jätte bra men nu när vi har fått hem aloe yojoba hem så tästade jag det och de funkar hur bra som hälst. Shampoot + Balsamet gör att håret blir mjukt och det reparerar håret ifrån det slitna, håret ser så mer levande ut. Riktigt bra..

Ne nu ska jag fortsätta med att kolla på utbildningar och sen ska jag sova.
så Godnatt och sov så gott alla..

Bilder på armbanden kommer upp lite senare.

- Johanna

Tävling


"Bloggerskan Kenza och smyckesshopen Cocoo.se har just nu en tävling som jag deltar i & skulle vilja tipsa er om! Man kan vinna superfina bamboo-örhängen! De finns i 3 olika former (runda, hjärtan & trianglar) & i 3 olika storlekar (S, M & L) och kostar 125kr, 145 kr eller 165 kr. Gå in på Kenzas blogg & var med och tävla du också! Dessutom så får ni 20 % rabatt hos Cocoo med koden KENZA, gället t.o.m. 24 januari."Vil ni också vara med och tävla gå bara in på Kenzas blogg och läs hur du ska göra.

- Johanna

13/1 - 2008


I helgen har jag varit med Kasper fick vara med honom en hel dag helt underbart var det, han jobbar nu riktigt mycket så vi hinner bara ses en gång i veckan om inte änns det ibland då han jobbar från 8 till 22 varje dag. fast i lördags vart han ledig + att han fick sluta tidigare på fredagen så ja hann åka till han redan då ; ).
Vi gjorde inte så mycket vi bara var gick lite i "byn" (stan) åt jätte god frukost och fixade hans mobil, Sedan kom hans mamma, bror o fru och deras barn :D. vi blev bjudna på mat hem till hans föräldrar men vi ville häldra äta hemma o bara vara vi två nu när vi inte får ses sådär ofta så det blev att vi gick ner till affären och handlade något att äta. Jag var inte så hungrig så vi satte oss och kollade på den filmen som ee innan hannibal iaf medans vi hade sett ett  litet tag gjorde Kasper mat till mig (+ till sig själv) De var jätte gott han ee sååå duktig på att laga mat :d..  Efter den filmen vi/ jag kollade på var slut började hannibal på dansk tv 3 (de var därför vi kollade på den andra filmen innan), vi hann aldig se klart på hannibal då vi somnade, haha de klasiska att alltid somna i en film, ; ) Fast Kasper skulle ju upp och jobba idag med, han gick upp vid sju stackaren och ee inte hemma föresn vid elva i kväll :(, fast jag sov vidare men vaknar utav att Charlotta skiver ett sms TJUGO över SJU på morgonen precis när jag hade somnat om efter att kasper gått, att Hon var på väg till sebastian oo gud vad hon var duktig att gå upp så tidigt blablablaaa haha de var ju gulligt av henne jag blev så rörd men jag slängde sedan telefonen på min klädhög o fick allt försöka somna om igen.. haha  men de gick..
oj vad mycket det blev om min helg med Kasper.
Jag savner dig Kasper ;(..

Nu måste jag fortsätta med det jag gjorde, =) Ha en bra kväll..


- Lind

image210


Ändrat lite

Nu har jag ändrat lite i min bloggs utseende hoppas att ni gillar det och har ni några synpunkter är det bara att skiva en liten kommentar.


Själv ee jag inte riktigt nöjd men orkar inte fixa det nu men de kommer någon dag då det blir så som jag vill ha det..


- Lind

Vattenskada KUL..

Jahaa idag vaknar man vid sju tiden av att någon ringer jag tänker direkt att de var jobbet som ringde o frågade efter mig sen kom jag på att jag hade skivit ett sms till Rugan och sagt att jag inte kommer i morgon/idag då häller. så jag somnade om igen o vaknar vid nio tiden av en JÄVLA massa skrikande och masskiner utanför mitt fönster, ok tänkte jag kul att bli väkt så, när jag sedan ska upp och göra frukost o jag vill ju ha Tee nu på morgonen har vi inget Jävla vatten, mamma ringer och jag medelar då att vi inte har något vatten hon bara
- Ne det är inte så konstigt.
jag bara
- VA varför inte de
- Ne kent ringde i morse och sa att jag skulle göra vid mig så fort som möjligt för ananrs tar vettnet slut då det står och sprutar/pumpar upp vatten ur ett rör/asfalten uppe på vår gata.

Jahaa så roligt och de är ju inte bara sådär lite vatten som har pumpat ut för när kl var nio stod det fortfarande och bara pumpade ut vatten o ingen vet när det började men iaf innan kl var sju. så iaf i tre timmar så jaha när får vi något vatten? jag vill ha mitt vatten tillbaks man känner sig så handlikappad. man tänker inte hur beroende vi är av vatten förens det är borta. men tänk på alla dem som aldrig har vatten :S.. fast de har ju lärt sig att leva utan de på ett helt annat sett..

men men nu hoppas jag att gubbarna där ute kan fixa det (men de ser inte så ut då ingen vet vad dem gör o bara yrar runder) men hoppas kan jag iaf göra ;) ...


- Johanna

Sjuk...

Igår pallade jag bara skiva om Bad Gastein Resan sen somnade jar ungefär, ;o) så det kan bli ibland.
Men hela denna veckan har jag inte mått sådär särkilt bra efter jag hade jobbat i tisdags kom jag hem
och måde inte så bra, hade feber, men men den försvann tills i går mårse och jag var pigg som vanligt fram tills jag hade cyklat halva vägen till jobbet, när jag kommer fram känner jag mig helt väck möter Rugan med att han säger att vi måste vara ute tills kl är nio för att Emma ska till doktorn okej, det kan vi väl fixa men ikke så nikke jag börjar kasta upp och jag bara får en massa ord i huvudet och så siffror allt bara snurrar runt jag minns typ att jag sitter o pratar med rugan (chefen) jag hör typ att han säger att han ska köra mig till sjukhuset om inte mamma är hemma, men mamma var hemma så han körde mig hem, sen ja minns jag att jag bara lägger mig i sängen.
Efter de inget mer förens typ vid elva att jag kollar på kl o sen somnar jag direkt igen o vaknar vid ett,
somnar om o vid tre år jag upp o äter, eller jag tror de de är så jag minns det iaf, helt sjukt hämskt var de o mamma vågade inte åka till jobbet :S då ee de inte bra för de brukar hon alltid våga göra annars..
Men hon stack sen till jobbet iaf men de tog ett tag innan.. sen va jag bara allmänt väck den dagen, och idag har jag bara sovit, imellan då jag vaknar utav att jag hostar upp min strupe, o nu har jag sovit i nästan 12 timmar men jag ee endå så sjukt trött hade jag lagt mig ner på kudden nu hade det tagit en sekund sen hade jag sovit,
även om jag har suttit uppe och gått lite. jag har aldrig kännt såhär helt sjukt :S,

de är hämskt, inte änns när jag hade körtelfeber minns jag att jag mådde såhär, då hade jag bara skithög feber o var lite trött men efter jag då hade sovit kunde jag iaf sitta uppe och kolla på film men de kan jag inte äns nu då bara somnar jag :S.. Gud alltså, men nu ska jag upp till mamma o försöka äta lite..

<3
- Johanna

RSS 2.0