Vi är i fredericia :)


Jag måste ta mig till svärföräldrarna innan det bryter ut.

Det åskar, regnar och blåser i danmark, men det har inte kommit till Helsingör än, jag måste ta mig hem till mina svärföräldrar för att göra klart flädersaften, och jag vill gärna inte cykla dit i ösregn och åska.


Hello summer!

underbara sommar även om det regnar en hel del så älskar jag bara sommaren, det är ett sådant liv och man ser verkligen på alla hur glädjen sprutar, och minst på en själv.
Dagarna är inplanerade med en massa och om jag ska säga så har vi fullt upp exakt var dag i juni månad och det är bara helt underbart =) Detta kommer bli en mycket bättre sommar än vad den förra var, (som bestod av jobb varje dag).

Nu kom solen!


Glad midsommar!

Och självklart får vi regn här nere i söder ee nej jag bor ju inte i söder längre men aja hela danmark får regn så vi här på andra sidan havet får regn som vanligt....
Så jag startar dagen med styrketräning, och sen blir det en lugn midsommar med bara mig och älskling då dem inte har midsommar i Danmark är det inget Kasper har firat (då han varit bortrest eller på jobb de andra åren) men en dag kommer han till att få fira riktig midsommar på riktigt svenskt vis :) kanske nästa år, men detta året är det många tävlingar så då blir det ingen sprit eller festande :) förens efter DM i hold, då tillåter vår tränare det. 
 
Puss puss på er och det eär faktist bara skåne som får regn så ni andra som bor på rätt ställe idag får ha en helt fantastisk dag med massa mat och jordgubbar och dopp i det blå.
 

Jag kan inte sova, så drygt!

Åå jag vet jag inte ska klaga och det gör jag inte i heller, men det är varmt i vårt sovrum och det blir inte svalare, så jobbigt att man vaknar och inte kan somna om bara för att fet är för varmt, aja, ska väl snart somna om så fort mitt lilla huvud blir trött igen.
Kaspers födelsedag var rikitigt bra och han fick sig sin enkelstarts hjälm ;) han blev glad :) så glad så han inte ens ville ta den av ;) min älskling. Nu hoppas jag att jag snart kan somna om. God natt :)

Tillykke med fødselsdagen skat

Idag är det min älsklings födelsedag, det finns inga ord som kan beskriva min kärlek till han, han är verkligen den bäsa, och min kärlek till dig blir bara större och större.
I love you more and more for each day!
 
Grattis min underbara, på din 25 års dag!

Hello igen!

Nu är vi hemma ifrån Motala och vi är tillbaks på jobb, alls som det brukar helt enkelt, förutom att i morgon är det älskling födelsedag och jag är nästan lika ivrig som han haha ;)

Motala gick riktigt bra vi hade strålande sol på fredagen men under natten (när killarna skulle börja cykla) kom all regn, det regnade och regnade och regnade, så det blev översvämning för oss på campingen, så upp med allt på stolar och jag råkade använda tre par strumpor på mindre än 15 min :p ja när man inte ser att det är blött går det på det viset :) Men fram tills Kasper skulle komma i mål blev det strålande sol igen :) märkligt väder, att det alltid ska regna under Vätternrundan...
och vi som bara hade tagit med varma och sköna kläder till dem ;) men det var visserligen det dem ville ha iaf då dem var så ner kylda. Kasper kom i mål på 8 timmar och 58 minuter så nästa år får han köra med sub,9 eller hur det nu skrivs, dem som iaf kör sist och har en massa regler och som kör i stora grupper :) SUPER det var det som var hans mål och han klarade det med 2 minuter UNDERBART :D.

Tak Mette och svigermor

Jeg fik et Chanel neglelak af Mette og svigermor nummer 505 lovely farve. Tak tak tak


Nu sitter jag alltså här igen.. även om jag ska göra massa annat!

Jag borde packa, (igen? Japp) vi åker som sagt till Motala i morgon och inget alltså inget är packat än, haha det är fotboll på tv och maten skulle lagas jobbet sjulle jobbas så det har inte riktigt funnits tid till det.
Så nu står vi här igen dagen innan och packar ;) och jag tycker fortfarande inte det är roligt, så jag tror jag tar och bakar till i morgon istället och kolla på Danmark - Portugal där Portugal leder med 1-2 Bajs... så bakningen låter som en bra idé att göra, så vi har lite gottigt till bilen.

Sen tar jag packningen, bra idé va? ;)


Oj, oj oj, vad pinsamt Sverige

Om det är glo fotboll ni har kommit vidare till att vinna EM i har ni lyckats. 
Man vinner f*n inte EM när man inte ens kan angripa eller gå efter bollen, och till Ukraina? nu har ni f*n skämt ut hela Sverige, det sämsta laget som någonsin varit med till EM förlorar ni mot?
Detta är den förta kampen som Ukraina någonsin har vunnit i EM, dem tackar och bockar för det.

Fotboll är en LAGSPORT inte ENMANSPORT att det bara är Zlatan som spelar är inte riktigt rimligt, visst han missade en så stor chans som man inte ens kan missa men snälla det är inte han som ska spela för alla. Det är aldrig bra att man är avhänging av en person, det ska vara hela laget man är avhänginga av.
Så snälla Sveriges tränare, svetsa samman alla spelare så dem alla spelar, få dem ut och spela fotboll istället för att bara gå runder på planen och göra Sverige till grin.

Vi har iaf en väldigt fin bortamatch tröja, men det är inte kläderna som får oss till att vinna, även om det är de Svenska spelarna tror.

(Ukraina - Sverige 2-1) skam 


Nej nu ska jag glömma denna matchen och hoppas på att alla spelar nästa match så att vi kan ta och vinna lite.

Vi kommer bo i en resväska i sommar!

På torsdag åker vi till Motala i sverige över helgen för att killarna ska cykla vättern runt, Medans vi tjejer sover, äter god frukost och håller ögonen så ingen av dem hoppar av eller får det dåligt.
Det blir några myisga dagar där uppe i husvagnen och naturen där uppe är bara underbar vid vattnet (tyvärr svinkallt i sjön bara)

Veckan efter det är det midsommar, som kommer bli lugn då Kasper ska köra DM kort i fredericia, och helgen efter det åker vi till AAlborg för att köra 1/2 Ironman (Kasper då) SEN har vi faktist inget inplanerat, även om jag älskar att flänga såhär så börjar det faktist bli lite för mycket för jag och Kasper får ingen helg bara vi två och man hinner inte riktigt sova/ta det lugnt när allt går i 110.
Så jag hade aldrig klarat av att leva såhär året runt, men ett halvår är perfekt ;) för vem älskar inte att leva i en resväska? Det skulle bara varit lite längre "semestrar" än weekends. men det blir kanske till hösten eller i vinter.
 I made it

Resultat:
Johanna Lind
Tid: 0:25:53
min/km: 5:10
km/t: 11.59
leveret af:
Ultimate Sport Service

Alt før kvindeløbet på 5km
Mitt gamla resultat var 26:19 och nu är det 25:53 man blir bara bättre och bättre så roligt. Även om det var en vecka efter sprinten så klarade jag det. Woow.
Så glad 😚 men självklart ska det bli ännu bättre tider.


Jag fick en placering på 100 av 3297 (alla) och 12 av 262 (min åldersgrupp)
FIN FIN PLACERING :D


YEEESSSS!!!

Helt underbart DANMARK!!!
Det är såhär dem ska spela under hela perioden och ta hem hela skiten, bra start.
För nu har vi slagit Holland, som var favorit nummer 3 till att vinna. Det är fest i gatan ikväll kan man lugnt säga.


Bild google


Att bo vid kusten!

Jag tror jag tar tillbaka lite av vad jag sa igår, jag tror man blir lite hemma blind, hur det är nog väldigt många som bara vill bo så som vi bor här. Igår tog älskling en liten löptur och jag som inte riktigt orkade tog cykeln vid sidan om istället (ett riktigt bra tips om den ena inte riktigt orkar springa med, cykla gör man alltid och det är så mycket mysigare än att sitta på soffan)

Men hur många ställen kan man bo med 5min gångavstånd till vit sandstrand och blått vatten? Och denna utsikt Åå vad jag bara älskar var vi bor, hemma blind får man säga att jag hade blivi :)


Skärgården!Åse och Peders underbara sommarhus är verkligen ett hus som man kan drömma om, det ligger precis vid havet, nästan inga grannar och egen brygga.
Det är inget hus som man får med posten precis, Jag hade önskat att vi hade skärgård här i Helsingborg/Helsingör också för det är något helt annat än öppet hav och sandstand längst hela kusten (det är också riktigt fint och underbart men men på ett helt annat sätt) 

Nu blir det annanas och bara ta det lugnt, (jag tar det lugnt hela denna vecka för att sen nästa vecka gå i gång 110% med träningen igen fram tills augusti då nästa triathlon är)

DM SPRINT 3/6 2012

Min första Triathlon blev en sprintdistans, en sprintdistans är 750 meter simning 20 km cykling (Danmarks mästerkapet är 23km då det är en speciell cykelrunda) och så 5 km löpning till sist :)
Så nu när ni vet hur långt/ kort det är kan jag börja med att berätta lite om hur det gick :)

Simning som är min bästa gren var jag inte alls nervös inför, vad kunde hända jag är super duktig på att simma, puuhh vad jag tar tillbaka det nu, Vattnet var bara 16 grader i sjön som vi skulle simma i, jag som bara har simmat en gång i sjön innan hade inte alls vant mig vid kylan, Dumt dumt dumt... Jag kommer iväg ganska bra, men sen fick jag en chock av kylan så det blir riktigt svårt att få luft och jag hyperventilerar, saktar ner farten markant och håller huvudet ovanför vattenytan så som vår tränare hade övat oss på. Jag blir lite lugnare ser att jag har en livräddare vid sidan om mig och känner ett lugn, dem kommer fram till mig och frågar hur det är med mig och jag får ut ett att jag har det bra, dem håller sen ett litet avstånd men är med mig hela vägen fram till den första "boj" där vi ska börja simma tillbaka, när jag har kommit dit har jag vant mig vid kylan och kan nu simma med huvudet nere i vattnet (vanlig crawl).
Jag kommer in efter 15 minuter och 34 sekunder och jag kan säga att om min tränare inte hade övat med oss, att simma med huvudet ovanför vattenytan hade jag avbrutit redan under simningen, men jag var envis och sa till mig själv hela tiden att jag inte kunde sluta nu, och det gjorde att jag även kom i mål.
Efter simningen hade jag använt så mycket mer energi en vad jag hade räknat med så jag fick nästan inte ens av min våtdräkt så slut/ kall i armarna var jag, jag bara skakade samtidigt som jag var så varm (underlig känsla).
Jag kom iväg på cyklingen men problemet var att jag hade svalt en del vatten och min kropp var fortfarande i chock efter kylan så jag hade det inte bra under cyklingen, vilket gjorde att jag inte kunde cykla till, men jag höll en hastighet på 28 km/h iaf (vilket jag inte alls var klar över, så någonstans har mitt adrenalin pumpat ;) )
Jag hade fått reda på att jag skulle hålla reda på motorcyklarna (dommarna) och när jag är ganska nära en cyklist och är på väg att cykla förbi ser jag att motorcyken är bakom mig, nu gäller det att hålla 30 sek för det är de man har när man ska cykla om, och 30 sekunder var väldigt länge när man skulle cykla om för det tog ju inte mer än 3 sek så inga tidsstraff fick jag.

Cykligen gick smärtfritt (förutom att jag inte hade det så bra då ju men det var inget att göra åt)
jag cyklade 23 km på 49 minuter 32 sekunder :)

Inne i T2 (skift nummer två) fick jag inte på mig mina löpskor så kalla mina fötter var haha så jag gör allt vad jag kan för att få ner mina blöta stackars fötter i löpskorna, jag fick på mig dem och tar lite vatten innan jag springer ut på rundan.

Jag har det fortfarande inte så bra under löpningen så jag kan inte helt springa till (då hade jag/maten hamnat i buskarna)
Löprundan var en runda på 2500m som vi skulle springa två gånger så där var publik på väldigt många ställen och man fick ett sådant adrenalin att man bara kunde springa på.
Vi i SIGMATRI hade våra tält precis vid löprundan vilket gjorde att man hade en hel orkester som hejade en till mer energi precis vid vändningen till runda två och mål linjen så det fanns inget som hette att springa saktare där inte.
Jag kom i mål och på 1 timmer, 37 minuter och 54 sekunder, så jag hade sprungit på 28 minuter och 13 sekunder.
och sen den tid som är över är mina skift :) där jag inte var jätte snabb inne ;)

Men jag genomförde det, och det var mitt mål nummer 1, sen mål nummer 2 var att komma under 1:40:00 och det gjorde jag det också, så jag klarade det riktigt bra i söndags :)

Vi hade riktigt tur med vädret då det inte regnade (som det hade sagts) Men tyvärr blåste det ju nästan storm så det var mindre lyckat :( men häldre blåst än regn =)


Älskling flyger in efter cyklingen =)Två SIMTARIER kämpar om att komma förre den andra :)

Jag kommer in igen efter cyklingen.
Man kan komma igenom allt bara med viljan :)


Trött och glad att jag klarade det =)
*Två SIGMATRIER efter deras hårda kamp om vem som skulle komma i mål först =)

Våra tält =) och vilken uppbackning vi hade i SIGMATRI

Det var en helt underbar dag och vi kom inte hem förren vid sju på kvällen med en massa fräknar och röda näsor :) SIGMATRI är en underbar klubb :)

Okej vi betar av en sak och dag i taget här nu!!!

Idag var vi på begravning för Maurizio, Barnen klarade det riktigt bra och dem är bara så starka.
Det var en fin begravining men såklart riktigt jobbigt, då han var så ung och det var så orättvist. Men tyvärr är livet orättvist :´( och alla mina tankar går till hans barn och far (och självklart alla andra nära).

Men nu til lite gladare saker :D i morgon är det DM SPRINT OJ OJ OJ vad jag är nervös jag har inte hunnit bli det innan då det har varit så mycket och nu har jag ett litet andrum till att tänka på allt vad jag ska ha med och fixa med allt till siminingen cyklingen och löpningen efter.. ooo så nervös jag är, mitt första mål är att jag ska genomföra det, och om jag klarar det så kommer jag att sätta ett mål till SPRINT distandes i Stockholm senare i år, Nu ska jag bara förbereda mig så gott jag kan och jag kommer förmodligen vara skit nervös i morgon, ni kan tänka lite extra på mig då det är 11:03:40 som jag börjar ( det är enkelstarer) och sen kan ni tänka på Kasper som börjar 13:50: och sekunder kan jag inte helt. 
åå nervös nervös nervös och alla dessa regler man måste kunna, -  du får inte ligga för tätt på den framför och du har 30 sek på dig att köra om du får inte kryssa de vita sträcken i mitten mm och om man bryter mot visa regler får man tidspåsättning och om man tex kör över de vita sträcken i mitten blir man diskvalifiserade så det gäller att man håller reglerna. Det är ju Danmarks mästerskap som står på spelar, så självklart ska det vara hårt, men det behöver inte vara det för alla? det kan kanske bara vara det för eliten? ;) höhöh


Såhär ser våra klubb kläder ut, man måste ställa upp i sin klubbs kläder och för oss är det Fusion, svart eller vitt och där får man då välja om man vill vara hel svart eller svart och vitt som mig :) våtdräkten är inte så farligt då får man lov till att ha vilken man vill (det ser man endån inte under vattnet).
Men  nu ska jag baka kakor till i morgon =)

Harzen

Förra torsdagen åkte vi till Harzen i Tysklan tillsammans med Kaspers föräldrar, vi hade helt underbart väder alla dagar där nere. Fredagen spenderade jag och svärmor vid poolen som kampingplatsen hade, riktigt underbart fin kamping, med stor pool (som tyvärr var svinkall då dem precis öppnat) café restaurang och så låg den nere för en ende på 20% stigning /lutning ja det beror ju på om man kommer uppe ifrån eller nereifrån ;) så vi fick några stignignar i benen med tanke på alla dem berg och backar ;)
När vi cyklade upp till det högsta berg, såg vi att det kom ångtåg körandes upp, det kändes som vi hade kommit tillbaka i tiden,häst och vagnar, ångtåg, strålande sol helt ljuvligt var det. Så vi jag och svärmor ville riktigt gärna åka dem där ångtågen vilket vi också fick men vi blev även ruinerade av priset ;) haha nej inte riktigt. Men det är helt sjukt att åka ångtåg som förr i tiden, allt var helt magiskt och personalen underbara och glada, problemet med ångtåg är att man blir svart och vi ska inte snacka om lokförarna den ena var svart och den andra var "mindre" svart man kunde i värt fall se vem det var som la in kol :) Allt var som man har sett i filmer.

Här kommer lite fler bilder ifrån Harzen

Vi hade fått ett spel av mamma som en av hennes kunder säljer. Det var lite som kubb/bowling, det var 12 "kubbar" med en siffra på och så skulle man få ner sifferkubbarna med en slagkubb, hade man slagit ner en kubb med siffran 5 på fick man 5 poäng, men hade man slagit ner siffran 5 och siffran 6 fick man bara två poäng, det kändes mycket lättare än vad det var och det var mycket roligare än kubb :) som vi skrattade.

Lägg märke till kläderna :)
Det kommer ett ångtåg körande i skogen.

Älskling stod och vätnade på oss när vi hoppade av :)


Det var en liten tjej som hade blivit sjuk där uppe så det fick komma en ambulandshelikopter, och akoakoak vad vi stod fel när den landade, bilden nedan fick jag av en slump men oj vad jag fångade den bra :)


Bilden ovanför har jag även den tagit utan att veta om det, så vem som är på bilden vet jag inte, men här kan man se hur gruset flög runder. Jag skojar inte att jag hade sand i öron, underkläderna, i hela hårbotten, i ögonen, ja överallt med andra ord, så dessa bilder tog jag i stunden jag försökte skydda mig med kasper plus att skydda kameran men den fick sig tyvärr ett litet sandbad :(
Så när helikoptern skulle lätta igen stod vi på ett annat ställe än mitt inne i smeten.


Här kan man se vilket sandmoln som den gjorde, detta var när dem körde iväg igen och vi hade flyttat oss.

Det var enkel spår så man fick köra upp på en liten tågväg för att sen baka tillbaks om det kom möte ;p

Långt inlägg puuuh men nu har ni iaf fått lite bilder ;)

RSS 2.0