Solresor.

Jag har alltid brunnit för att resa, det vet nog alla, och att jag hittar mycket inspiration därifrån är bara förnamnet.
Men jag är inte den som vill ta en vecka semester med alinclude och inte få upptäcka deras matkultur, och se resemålet på riktigt, inte bara ligga under ett parasoll hela veckan (en dag eller så är alltid mysigt), men jag vill upptäcka så mycket som möjligt, få något ut av semestern.

När jag gick in på en favoritblogg länkade hon själv till denna länk där man kan få vara blogg reporter under en vecka. Det är Solresor som står bakom denna underbara idé.Några utav mina senaste resemål.


Lev dina drömmar.


från: Marie claire// Alexandra


Haha

När jag ska ta bilder hit till bloggen,visar jag inte alla bilder för många blir allt för oseriössa. jag gör väldigt roliga miner på vissa av bilderna därav. Men jag tänkte att ni kan få se några av dem. har kanske redan visat några.Jag kan faktiskt inte alltid vara seriös.

Grattis Ky07 till Examen

Denna vecka/helg har varit väldigt rolig, I onsdags var det symposium på Selma spa där Arne Heine, Elaine Bergqvist, Hanna Sköld, Amanda Ooms och Barbro Ohlson Smith föreläste. Efter det var det Preview X som hade sin del, det blev middag på Selma spa sedan deras Releasefest, dem har gjort ett väldigt bra jobb med Preview så nu är det upp till oss att göra ett ännu bättre till nästa år.

Min systemkamera hade jag lånat ut, så det blev bara bilder med kompaktkamera. Men bättre än inget.
Onsdagen:

Eric Ericson & Sara Broos


Sara Broos & Amanda Ooms


Elaine Bergqvist


Arne Heine


HC Ericson & Inga-lill Lindqvist (rektorn på Broby Grafiska)


Preview
Kolla ögonen :p

Fredagen:


I Sunne så köper man inte ren sprit, här gör man Häxblandning. (som jag för del delen aldrig kan minnas att jag har gjort)


Nej det var inte häxblandning, det var killarna som blev otåliga på oss tjejer så vi blandade drinkarna och tog med oss dem.

Sen fick jag inte fler bilder på fredagen, men det var en rolig kväll på Selma spa med dans och letande efter en bortsprungen Marianne ;)

Lördagen:

På lördagen blev det inga bilder. Vid tre (på eftermiddagen) gick vi och åt pizza, Det var nog den godaste jag har ätit i Sunne ;), Vi blev även åtta stycken som gick hem till Marianne och kollade på film, en mysig och trevlig dag.

Söndag:


Flyttlass efter flyttlass kör förbi, Bye ky07.

Domän

Jag är glad, varför är vi tjejer alltid så glada när vi handlar eller köper något till oss själva?
Jag har tänkt att köpa en Domän jätte länge och nu är det gjort. Jag skriker äntligen.


För någon dag sedan gjorde jag en mycket god kycklingrätt,
Jag kokade kyklingen och hade ris med någon kykling sås till :) det smakade så gott, inte alls den fettsmaken som vid stekning,.Bilden är tagen av Patrik
En glad bild på mig, för det är just de jag är nu :)

Jag är sjukt trött, somnar!

Godnatt, Jag lever, hade tänkt att skriva en massa men nu orkar jag inte, haha typiskt mig, men det jag hade tänkt skriva idag gör jag i morgon istället.

Jag har föresten krängt i min choklad bara för att inte somna? huuu Nej, det var ju just det jag inte skulle ta och göra. men tyvärr blev det så denna gången :(..Nej

Varför ska snön nästan vara borta och sen under en natt snöar det och så är det snö överallt igen :(

Jag vill ha vår & sommar.


Kvällen igår!

Jag var hemma hos Julia bakade och kollade på Melodifestivalen (final). Det blev en riktigt sockerkick igår med all den choklad, kakor och chips, men gott var det, melodifestivalens vinnare kan vi nog ta och prata lite andra saker om.
Varför gör vi samma som förra året? och det roligaste är att när jag loggar in på Facebook är det INGEN som gillade låten? är det tre personer som har ringt in 1000 gånger eller?

Nej men visst hon har en bra röst men jag tror inte alls att hon kommer komma långt, det kommer bli som förra året tyvärr. Hon fick ju inte så mycket poäng utav utlandets röster. Men jag hoppas på det bästa för hennes röst är grym.
Jag hade tänkt att jag skulle bli hel Dansk under melodifestivalen.


Bilder ifrån årets första grillning!

Dem är även tagna med min nya kamera som kom igår. och jag älskar den redan, visst bilderna blir inte lika bra som med en system men det var inte de jag var ute efter, utan att jag skulle kunna ta med den på alla äventyr i sommar.Vi står UTAN jackor.


Snön smälter fort, snart är den nog allt borta och våren är här på riktigt.


The Twilight Saga Eclipse

Den officiella Trailern för Eclipse är här....
Som jag längtar tills den 30 juni.
jag har beställt en kamera ;)

Call me crazy if you want,
Jag har tusen argument om varför.

men lämnar en produktbeskrivning ifrån netonnet

Liten, cool, vattentät och klar för nya äventyr!

FinePix Z33 WP är en kul, vattentät kamera som du längtar efter att ta med dig på upplevelser där adrenalinet kokar. FinePix Z33 WP är designad för dig som älskar att vara ute, antingen när du rullar i snön, åker skidor, cyklar i regnet eller snorklar runt i ett azurblått hav. Det här är kameran som alltid följer med på äventyr, både över och under vatten (ned till 3 meter)..... Läs mer här

I sommar och även nu innan all snö är borta kommer denna bli super.


Svart fanns inte så jag valde en Rosa ;)

Snön smälter :)

Äntligen!Alex ville se hur djup snön var utanför "snögången". men där han hoppade var snön så packad så han kom inte så lång ner.

Men nu håller denna snö på att smälta bort, våren är på väg.


----

Du som har roligt med att skriva in min adress när du kommenterar kanske kan finna dig en annan hobby?

Jag fick en fin "note" på väg hem ifrån Köpenhamn!"Du er flot Call me 112" = du är vacker ring mig, 112. (varför skrev han 112?)

Tre gissningar vem fick jag denna lilla servett av, som fick mig till att skina upp som en sol?
Jag tror ni klara det på den första.

Ni får en ledtråd; vem får mig till att skina upp som en sol varje dag ;)..


Snow!

Sunne kommun tar snön.
Det kommer flera lastbilar och kör bort snön, vart hamnar den? under en varmelampa?

Jag vill ha vår, idag är verkligen en sådan vårdag (om man blundar för snön) Solen skinner och istapparna blir fler på hustaken.


I helsingör för runt fyra veckor sedan var det is på havet, det var stora isflak över sundet.såhär såg det ut för tre - fyra veckor sedan i helsingörs hamn.

När jag var hemma nu i helgen, syntes inte skymten av att det hade varit is på havet.
Jag kan inte minnas att det har varit is i hbg eller helsingör under min levnadstid fast mamma sa att det hade varit det en gång innan när jag var liten.

RSS 2.0