kommer vara utan internett nu i några veckor.

så vi får se lär jag skiver igen. jag skrev ett jätte långt inlägg innan men allt, försvann. och nu orkar jag inte skriva det igen. skiver när jag får internett igen och då befinner jag mig uppe i sunne. =)


Johanna

Nu, ska nästan allt vara fixat.

jag är helt slut, arbeta från 7 till 17,30 och flytt. men nu ska nästan allt vara klart så att mamma, Kent och Kasper bara kan ta och köra upp mina grejor, nu ska jag bara sortera lite papper och fixa med andra små saker.
 mamma åker upp till Mattias i morgon och ska hjälpa han med att flytta, så hon hinner inte säga hejdå till mig på söndag morgon,. i morgon är min sista dag på arbetet Citymail uch det känns hämskt, gud som jag kommer sakna alla där, stämningen umgänget ja allt, ni är verkligen de bästa arbetskamraterna ever. fast vissa dagar känns jobbiga så har man även dagar då det är som bäst. men nu ska jag fixa utbildning och få ett jobb som är innomhus. ;) hihi.
hoppas att jag kommer ner någon gång så vi kan ha lite fester och att ni inte glömer mig ;)..
Nu ska jag ta och lägga mig lång dag i morgon med,.

Sweet dream! Johanna

Coola stövlar och klippning.

idag kom jag hem ifrån arbetet kl tre. =) vi är riktigt duktiga på att sätta mål på när vi ska vara klara. vi sa att vi skulle sluta tre och vad gjorde vi . vi slutade tre =D hihi..
Gud som jag kommer sakna er, ni är gld värda och jag lovar er att ni kommer klara er utan mig, om de är någon som kommer klara sig är det er, ni har varandra. och mina runder är ju inte så svåra så de klarar ni ;) tss hihi...
ooowe bara tanken att lämna allt, är förfärlig. ni har ju läst alla mina inlägg innan så då tror jag ni vet hur jag känner mig med att lämna My Precious här hemma.
Men en gång 253 Alltid 253!

Ikväll ska jag klippa mig, vet inte hur jag ska klippa det, men kanske en liten bit kortare ;p eller ja jag har ingen anning.

Ne nu måste jag ringa lite telefonsamtal, o jag har även ringt dem som jag ska bo hos (eller deras gäst stuga) den fösta månaden, och hon frun i huset kommer och hämtar mig på stationen =) snälla människor de är där uppe. hoppas bara alla är det med ;)..


Puss o kram
Johanna

Drömmer jag eller är det sanning?

This song are my love singing fore me all the time.
Kasper säger:
"Jeg står og kigger ud på øresund,
Drømmer om dine øjne og din mund,
Du er et sted derovre lige nu,
Jeg ville svømme hvis jeg ku',
For jeg savner dine svenske pus,
Kasper säger:
Men du er udenfor min radius" <3

 
Vad ska man säga... Man faller i bitar.


Är det någon som har rest sisådär 50 mil bort ifrån den är ens kärlek? någon som kan ge mig pepp ?


JOHANNA

When i´m thinking back of all the world you say to me, iknow we are going to make it.

I´ts hard but i try. I´m going to do this and i know you are my one and i´m going to fight.

När man läser vilken tid, vilken plats och vad man ska köpa och ha med sig förstår man att de är på riktigt.
resan betald och bokad, det som återstår är nyklen till lägenheten. Snyft. jag tror inte jag kommer fatta fören jag är där uppe och väl har lämnat alla här nere. O Kasper fy f*n vad jag kommer sakna dig, mitt hjärta.
Johanna Lind the litle girl whit hers love 50 mils away. soon

I Love You ♥

Vissa saker minns man mer än man vill.

Björn Afzelius med IKANO.

Denna låt har man lyssnat på många gånger.
låten säger en hel del.

Vilken regning dag.

Vad är det för väder att komma hem till? regn? ucch nej jag vill ha sol sol och sol.
ikväll blir det fest hos Frida, eller i en lokal som hon har hyrt. skat och några av hans vänner ska också med. medans mamma och Kent har kräftskiva här hemma. tss ;) hehe..
iag har jag packat lite, tagit de lugnt och inte gjort ett piss. på måndag börjar jobb igen, (i en vecka) sen bär det av till sunne :( ucch vad ensamt de kommer bli. jag har inte fattat de själv än, mendet kommer nog gå bra. fast de hade varit bättre om jag hade fått tillgång till min lägenhet redan nu och inte i oktober, ska bo i en gäststuga så länge fram tills den 1 oktober.

Ne nu fick jag en order av att gå och plocka bort alla mina skor så att gästerna får plats med sina.
ha en bra lördagskväll..
Pussoheeejleverpastej.

I´m going to be alone :( sooon.


Jag älskar dig Kasper bara mer och mer för var dag som går. you are best!. <3

Män som hatar kvinnor

Kolla in trailern för Stieg larsson filmen, ;) jag har precis läst ut den första boken och börjat på bok nummer två, riktigt bra, så för er som inte har läst boken än, läs den. men jag ska iaf se filmen när den sen kommer up i mars långt tills dess men då har jag iaf hunnit läsa alla tre bökerna ;) höhö.. här har ni trailern. Stieg larsson män som hatar kvinnor
<--Klicka här
nu ska lag lägga mig, Sov got.I´m missing...

Österrike och Italien, Älskling. I´m missing you..
minnen ;)

Ne jag ska inte sitta här, utan jag måste skriva på några papper och skicka in en hel del andra grejer, sen måste jag börja packa lite småsaker och sådant. =)


Whit love Johanna

i´m Home =)

Eller jag ær hemma hos ælskling, men ska snart hem till mig, det har hænt vældigt mycket under tre veckor, som ni flæsta vet kom jag in på skolan :D wiiie Grafisk medieproduktion och førpakningsdesign huuum vilken ska jag vælja, så måste hem och ringa till skolan och høra lite med hur allt blir, med jobb och sådant efteråt. och vilken som låter intresantast,. Jag har iaf haft tre helt underbara veckor i Østerrike och Italien med ælskling och hans familj, kommer bli så svårt att læmna allt hær hemma men æven skønt på ett sett.

Jag skiver lite mer nør jag har kommit hem nu ska jag fortsætta føra øver alla bilderna till skats dator.

Johanna

RSS 2.0