Førsta dagen på semestern!

Så skønt, solen skiner och jag har semester =) nu nær alla jobbar och står i kan jag ligga på stranden med ælskling och bara ta det lugnt. På fredag åker vi så har en hel den att gøra dessa fyra dagarna men idag ska jag bara ligga på stranden och sola, så får jag ta allt de andra i de blivnade dagarna som ær kvar.
Nu væntar jag bara på att skat ska komma tillbaks och sen blir det stranden =).
Ni får ha en riktigt bra vecka vet inte hur mycket jag kommer skiva men ni kan alltid skiva sms eller ringa =)

Puss o Kram

Johanna


Baka en kaka.

Haha okej ja bakade en kaka till jobbet i morgon, men jag har bakat väldigt mycket på sistone men ingenting hem,  (till mamma och Kent)  så när kent nu kom hem och kände lukten han bara ooo så goot. humm ja fast denna gången var det inte till er i häller. men jag sa att om han är snäll så skulle det NOG bli över till honom med, haha och nu har an fått dille på det och säger nog hela tiden och jag har en kaka till jobb som inte är hel, men jag hoppas att den duger iaf dem får ju en fika ochdet är väl det som är huvudsaken ;).
Jag saknar min Älskling så mycket.
Nu haar mamma gjort mat så nu måste jag upp o äta...

Ha en bra torsdagskväll ;) och festa inte för mycket.

Johanna

                                

Helsingborgs festivalen!

Idag startar helsignborgsfestivalen. jag ska inte jobba detta året då jag trodde att jag var borta så jag sa att jag inte kunde haha men men, de gör inte så mycket.
 Så skönt med sol och varme, nu när man har semester. synd om er som precis har haft o kommer tillbaks till jobbet nu när det är så varmt. =)


nu ska jag baka tills i morgon, får se vad jag hittar på för något till er.

Johanna

....Grease

Så lägesedan de var man hörde denna låten ;P


Men riktigt bra. =)

Två dagar kvar och jag är....

två dagarn kvar på jobbet sen är man fri, iaf i fyra veckor. ;).
Nu börjar det lugna ner sig på jobb, lagom tills jag ska ha semester, men jag är glad att de kom nu när jag jobbar och inte sen, tänk om en vikerie skulle varit där o gått mina runder, fy nej de vill jag inte riskera. kommer komma tillbaks o ha en massa fel tillsägelser nej de gillar vi inte.
Idag ska jag passa Malou ska hem till dem vid sex tiden. bara hon inte är sjuk idag så kommer de nog gå super..
ne nu ska jag göra vid mig. ha en bra kväll..


Johanna

Jag är död!

Jag orkar inte, helt slut jag fattar inte hur folk kan bete sig så på det viset. eller hur man bara kan strunta i JOBB.
Jag orkar inte jobba jag vill ha semestern nu, men de är bara fyra dagar kvar på jobbet men jag lovar de är fyra lååånga dagar, fy fan alltså.
men men jag får se fram emot semestern som jag har snart.

nu ska jag se om jag orkar äta,

PussPuss
Johanna

Med ælskling hos hans førældrar

ælskling sitter och kollar på fotboll Brønby spelar o då måste man kolla på det ;) tss Vi har inte gjort så mycket idag bara varit hær hemma hos hans førældrar och jag har bakat en kaka, sen får vi se vad som hænder i kvæll.
En vecka kvar sedan har jag semester, så skønt det ska bli, åker till Østerrike och Italien med Ælskling i tre veckor och jag har fått se många fina bilder på dit vi ska idag. =) har æven en hel vecka som både jag och skat ær lediga så då ska vi till glassbar och jag ska inhandla lite saker till semestern tror jag.
fast denna veckan på jobb kommer bli jobbig så det ska bli skønt med semester.
Ne nu ska jag gå och sætta mig brevid skat o kolla på fotbollen.

Ha en bra søndagskvæll


Johanna


minnen!

Oo Kollade precis på ett videoklipp på facebook när vi är i stockholm med jobbet, ;P vilka minnen haha.. 
Var ska vi sova inatt  ;) tss.. Vilka minnen hahah..

Johanna

äntligen hemma!

Vilken dag tss. jag säger bara varför sommar? varför ska alla ha semester och varför ska h&m vara så sjukt jobbiga med sina j*vla kataloger. att dela extra extra är inte alls roligt och bara vara fyra fasta som jobbar ee inte roligt när det är h&m kataloger till tusen. Men precis när vi blev klara vid Halv sex skulle jag lägga i några kataloger i en back och när jag lägger ner dem flyger det upp smuts "flisor" ifrån pallaran och jag får de i mina ögon jag kan inte se något och få rinte ut något men det gör svinont och kan inte blinka eller ha det öpper eller göra något. Cyklar hem och mamma ringer en ögonläkare som säger att vi ska åka upp jaha roligt en fredag att sitta på sjukhuset hahah och vad säger sjuksköterskan till mig, ja vi har bara ett ögonrum som är öppet så det kommer nog ta ett tag. va f*n har alla problem med ögonen idag eller. när jag väl kommer in fick jag bedövning i ögonen och det var det skönaste på länge jag kunde kolla utan att ha ont, vilken känsla.  Men nu har bedövningen släpt och jag har fortfarande ont i ögat, men de är inte skadat eller något kvar men de har blivit irriterat så det kommer nog göra ont ett tag.
Ne nu är jag svintrött, och hade somnat så fort jag hade lagt mig på kudden, men ska försöka kolla på kung fu panda om jag inte sommnar. ;P tss.

Johanna

Nice

så fina stövlar
 
Sammy 998 SEK, Juicy Couture - nelly.se

Dessa armbanden kommer med ifrån Nelly.se 499 kr


Johanna

Båstad

I fredags var jag i båstad med Jesper, Erik och Josefin, Jag hde tagit ledigt ifrån jobb för att vara i båstad kl ett då vi skulle vara på Sand för att äta med Aftonbladet klick. Vi tar tåget ifrån helsignborg vid tio för att vi skulle hem till pappa och lämna våra grejer och fixa oss lite innan,. vi har cyklat alla de olika vägarna hem till min pappa men inte den vanliga vägen fören vi skulle hem haha, vi cykla på stranden, i skogen och så tillslut cykelvägen. lunchen med Adtonbladet var väl ok men maten gjrode att det blev mycket bra. efter lunchen skulle vi inte göra något mer med dem utan vi kunde strosa runer i båstad, men vi skulle vara på Sand vid nio tiden igen för att äta middag.
Väl på middagen var det på sands festvåning hur fint som hälst, utsikt över havet och tennis planerna.
Henrik larsson, Sofi fahrman, med några till var där uppe och så många andra som arbetar på Aftonbladet.
Middagen var ju bara hur god som helst och går inte att beskiva. och sälskapet var med mycket trevligt. efter middagen gick vi in på Sand, utan någon kö eller något annat bara in genom vip kön. =) och där fortsatte en mycket bra kväll.
Tack Jesper för att vi fick följa med. o Tack alla som gjrode min dag så bra.
Johanna

Världens bästa pojkvän

Jag har verklingen världens bästa pojkvän, om det är någon som kan få mig att bli glad när man är sur, ha roligt utan att behöva göra något, och sakna någon så mycket efter bara en timme vi varit ifrån varandra är det han.
Att vakna på morgonen o veta att du ligger brevid gör mig lyklig. Du är min ängel, Jag är aldrig rädd när jag är med dig.
För jag vet att du alltid är där och skyddar mig.


JAG ÄLSKAR DIG KASPER.

Semester?? tack

jag orkar inte skriva så mycket mer, vill bara ha semester nu, slippa tänka på jobbet och allt, de hade varit riktigt skönt, men jag har tre veckor kvar sen har jag semester, tre veckor med älskling så mysigt och skönt det kommer bli.. fast nu får jag stå ut i tre veckor sen har jag ledigt.
jag orkar inte skriva mer, eller sitta vid datorn.


Johanna

KASPER <3


Sommar

JOHANNA

<3


Rasmus på luffen

haha vad då att man får galma minnen tillbaks när man var ung, jag vet inte hur jag fick fram denna låten på youtube men tänkt när man var liten o låg och kollade på dessa vid sex tiden minns det fortfarnade haha ;)
ni får snart upp klippet men det cpar sig att lägga upp.. åå det går inte men filmen var rasmus på luffen, länken är här .


Sommar igen

nu kom varmen igen så skönt, fast inte så bra när man sätter sig ute vid sin kära bror och mamma och somnar och dem är så snälla och inte väcker mig ;) hehe.
men nu vill jag bara ha denna varmen hela sommaren så vi får något bra väder o inte så roligt att cykla hela dagarna när det regnar.
=) nu vill mamma att jag ska upp och äta med henne så får väl ta och göra det annars lär hon väl komma ner och tvinga i mig maten då hon innan bara johanna varför har du inte ätit upp? hon ska ju vara glad över att jag orkade äta lite haha nej men jag har faktist börjat bli lite hungrig nu =) taddaaa haha..

JOHANNA <3<3<3

RSS 2.0