Lilla Clara

I söndags den 23 juni 2013 föddes vår helt underbara lilla prinsessa. Hon är helt underbar och så älskad.


97-100cm

Lite bilder på magen idag :)
 
Det är en mage som har ett mått på ca 97-100 cm det beror på om prinsessan rörde sig eller inte ;p men den låg mest på 97 cm :)
Så magens mått i vecka 39 (38+4) blir 98 cm ;p
 
 
 

Grattis på födelsedagen min fina älskade underbara kille!

Idag är det inte bara midsommar utan även min kärleks födelsedag, 26 år! ♥
 
Han är den finsate person jag känner och den bästa soulmate man kan ha, att jag älskar just honom är inget konstigt då han verkligen är den bästa på denna jord.
Han kommer bli en bra pappa till vår lilla dotter ♥
Så om vår lilla dam bestämmer sig att komma ut idag, så kan jag självklart förstå det :) en bra dag. (fast helst vill Jag ju att hon väntar ;p )
 
Jag älskar dig så mycket att inga ord kan beskriva det ♥

De första veckornas skillnad!

Såhär såg det ut för magens förändring de första veckorna :) Efter vecka 30 sa det poofff och magen blev stor ;)
 
 
 
 
 

Godmorgon!

Dessa vaken nätter alltså :p att ligga vaken från kl 4 är inte så roligt, sen ringer Kaspers väckarklocka och han ska upp på jobb, jaha kanske jag ska lägga mig och försöka sova i någon timme nu? för annars kommer jag nog somna ståendes sen ;p
Men det börjar som sagt att bli lite jobbigt nu.. Var bara det jag ville säga, godnatt, eller nej godmorgon.

Vecka 39 (38+0)

Om 14 dagar har vi BF, tiden springer iväg och hon kan faktiskt komma när som just nu...
Jag försöker att vara så aktiv som möjligt men det är lite svårt då jag även är så trött, så försöker även att vila mycket, men om jag inte gör något om dagarna kommer tiden bara till att gå långsamt. 
Just nu är jag lite kluven om när jag vill att hon ska komma, på ett sätt vill jag nu innan Kasper fyller år på Fredag eller så tycker jag nästa vecka efter är en väldigt bra idé. och om hon inte vill någon av de dagarna är den 2 juli en bra dag ;) men huvudsaken är att hon kommer ut frisk och kry så spelar det ingen roll om vilken dag. Jag ska nog stå ut :)
 
Men ibland känns det som om hon ska komma nu, och ibland känns det väldigt långt borta. det är oftast kvällarna som jag har ont och så på morgonen är allt som bortblåst igen, det gör ju bara att det blir ett litet problem med att sova, men jag har ju dagen till att vila upp mig på så det gör inte så mycket.
 
Magen vecka 39 (38+0)
 

Amningskudde!

Nu blev även amningskudden klar, jag gjorde en innerkudde och ett skydd till det, skyddet gjrode jag med en öppning utan dragkedja för att göra det lättare för mig plus att slippa lägga ut pengar på det :)
Jag utgick ifrån denna beskrivning men gjrode en hel del på egen hand, det gällde att tänka en hel del när jag gjorde den för att få innerkudden att passa bra med fodralet. 
Varför jag kronglade till det lite och ville ha en innerkudde var med för att en amningskudde kommer säkert att få många fläckar på sig, så att kunna ta det av lätt och bara in i maskinen är en stor fördel :) så häldre att lägga lite längre tid på det :)
 
 
 

Den första pekboken!

Lillan har fått sin första pekbok och det är ifrån en av Kaspers arbetskamrater, och hur underbar är den inte?
Helt i vår stil ;)
 
 
Och det roliga är att den är på svenska och inte danska :)
 

Kvaliteén på babykläder!

Jag har en massa babykläder redan nu, lite vi själv köpt och lite vi fått, men redan nu innan dem ens blivit använda kan jag känna skillnad på kläderna, Jag har fått en del från Hm, Petit bateau, Lundmyr of sweden, Newbie, Ullared, Kläder från Thailand och jag kan redan efter en tvätt se vilka kläder som kommer hålla många maskintvättar och vilka som kommer hålla mindre tvättar, men egentligen ett litet barn använder inte kläderna så länge så varför ska man kunna tvätta dem 100 gånger utan att de går i sönder, eller man kan ju alltid spara dem till eventuella syskon och det är något man i värt fall kommer kunna göra med PB och lyndmyr tex. 
 
Men sen handlar det inte bara om hur många tvättar dem klarar, utan hur SKÖNA dem är, och shit vilken skillnad det kan vara även om båda är 100% bomull ;p och vet ni vad dem kläder som vi fått från Thailand, utan något speciellt märke är exakt lika sköna som PB (Petit Bateau) och dem från Thailand tror jag inte ens kostade halva av PB ;) Så om man inte går upp i att allt ska vara 100% ekologiskt så kan det billiga vara lika bra som det dyra, Men man märker väldigt stor skillnad på PB och Hm och om jag hade fått välja hade jag gärna velat ha allt ifrån PB, lundmyr, fast det har man ju inte råd med ;) och lite variation är också fint, för annars blir ju allt nästan ens ;p
 
 

Tiden går!

På måndag är det två veckor kvar till Bf Oj oj oj...
Inatt hade jag en del förvärkar från kl 3 till ca sådär 6 på morgonen då jag väl somnar om, lagom till att Kasper ska upp ;p Och med tanke på de värkar jag hade inatt (inget som gjorde ont) så kanske jag ska börja packa bb väskan och göra allt klart? haha ja det är en del kläder som fortfarande ska tvättas och mina kläder och kasper ska ju också ha lite kläder med sig, sen saknar vi även att köpa krämer och andra sådana saker ;) men det kan ju faktiskt kasper göra när vi är på väg hem, att packa sakerna som vi ska ha med oss till bb är nog lite viktigare ;). Och denna helgen är inte helt den bästa om lillan kommer så hon får allt vänta ;) hihi om det nu skulle vara så lätt att säga när hon ska komma eller inte. hon är allt välkommen nu om det är det hon vill ^^ ♥
 
 

Nystädat!

Min mamma har varit här idag och hjälpt mig/oss med lite städning som jag inte kan göra och då underlätta Kasper så han slipper göra ALLT här hemma. Snällt, så nu har vi en ren och fin lägenhet alla fönster har blivit putsade (jag kom inte så långt med det sist, då liten i magen sa nej ;p)
Jag är väldigt tacksam att jag (+ min bror såklart) har en mamma som hjälper till så mycket, både med att konka hit barnvagn och vagga från Sverige och sen även hjälpa till med att städa när jag bara kan damsuga de stora ytorna. Fina underbara mamma som alltid ställer upp i vått och tårt ♥
 
 
 
 
Tack fina bror och Lisa för den fina presenten, passar oss perfekt ;) och passar så fint in bland alla våra stora cyklar.
 

Hos barnmorskan!

Idag var sista gången jag var hos min BM :/ Då hon har semester nästa gång jag ska dit och sen har jag förmodligen fött när hon är tillbaka, men hon jobbar även på förslossningen (därför hon bara har varit där måndagar haha bra att få reda på det nu ;p ) Men precis när man fått ett bra "förhållande" till henne så är det slut :( Men jag hoppas att hon är på jobbet när jag ska föda så att det är henne jag kan få under förlossningen det hade varit väldigt skönt då hon "känner" mig och jag känner mig trygg med henne, men vem det än bli kommer hon säkert också vara underbar :)
 
Men nu är vi i vecka 38 (37+0) Bm gissar på en vikt på 3000-3100 gram, och helt plötsligt sköt hon i vädert och kom över kurvan, hihi vår lilla prinsessa.
 
21 Dagar till den 1 juli ♥
 
 
 

Sveriges nationaldag!

Grattis Sverige :) 
 
 

Höggravid men inte känna sig som det!

De sista veckorna innan Bf... Innan jag var gravid trodde jag som sagt att man skulle vara helt slut de sista veckorna eller sista månaderna. Men om ca 3 veckor har vi Bf och visst jag är höggravid (enligt vad dem säger) Men jag känner mig inte riktigt som det, eller jo jag kan inte riktigt gå långt utan att bli anfått kan inte ens diska utan att bli det haha men jag trodde "magen" och den nya vikten skulle vara mer jobbig, men jag tror det kommer snart (kanske redan i morgon?) Men jag är väldigt glad att jag inte har en så stor mage för om den hade varit större tror jag den hade haft fler sår på sig än vad den redan har haha, famförallt dörrar, när jag ska öppna en dör öppnar jag den rakt in i magen hahah (inte hårt men där blir lite "repor" på magen ;p ) Jag är inte helt van vid att där är en mage ivägen haha. 
 
Och Vår lilla prinsessa i magen är väldigt vild, och stark så min mage är öm hela tiden av alla hennes rörelser, så visst känner mag mig slut men inte alls så som jag trodde man skulle känna sig när man är "höggravid". Men tydligen hade jag "fel" ;p Men nu längtar jag och Kasper väldigt mycket tills hon är på min mage och hans mage istället för i min mage.
 
 

En bild från vecka 25 och en bild i vecka 35, vilken skillnad ;) och jag som tyckte jag var stor i vecka 25 hahah
 
 
 
 

DM Sprint 2013

Idag var det dags för årets DM sprint, detta år kunde inte jag delta ;p men min kille gjorde det utan problem med en riktigt bra tid 01.10.23 blev hans tid på 750 meter simning, 23 km cykling och 5km löp :) Stolt tjej är jag. En plasering på nummer 23 i hans åldersgrupp.
 

Bye bye work!

Nu har jag gått från jobbet och kommer inte tillbaks på ungefär 8 månader, skönt men också lite konstigt :p
 

RSS 2.0