Du är vad du äter.

Måste göra mat tills jobbet i morgon med tanken på att vi kommer jobba lite längre än vad jag hade förväntat mig så måste jag har mat och är trött på den vi har i frysen eller inte trött men blev sugen på köttbullar och vi har kvar i frysen från i julas så hade tänkt att antingen göra potatismos eller bara potatis och sås, hum får se vad jag orkar göra. hur kommer det bli sen när jag flyttar hemifrån, fast då kanske man orkar göra mat på ett helt annat sätt, jag vet inte men jag hoppas det :P heeh för nu orkar jag inte engagera mig i vad jag ska äta, måste bara för att jag ska orka med jobbet.. jag har tv3 på och just nu är det "du är var du äter" och hon äter godis jag vill med ha, fast när man ser hur dem mår efter att ha ätit de vill jag inte ha längre.
Jag förstår inte hur man kan äta så mycket skräpmat på en vecka, vi gjrode i skolan ett sådant test där vi skulle skriva upp allt vi hade ätit och drukigt under tre veckor vi tog det veckvis men räknade sedan ut det på tre veckor, och jag kom fram till att jag inte åt någonting, även om jag tillochmed skrev upp vissa saker jag inte hade ätit. vi skrev upp allt i ett pogram som vi hade på datorerna på skolan, som sedan räknade om allt till en kostcirkel och högst upp på mitt papper om mitt svar på hur bra/dåligt jag åt så stog det med fet stil "DU ÄTER INTE TILLRÄKLIGT" och så under det stod det något om att jag blir underviktig om jag inte börjar och äta, okej de kanske inte riktigt stod i just den formuleringen men det menades med de iaf, jaha och jag som tykte jag hade krängt i mig en hel del och att jag äter för fullt men tydligen gjrode / gör jag inte det, men äter jag mer än vad jag gör nu kommer jag ju dö av mätthet. ;).. men visst vissa kan äta mer än andra men någon klocka måste väl endå ringa om man äter onyttigheter efter onyttigheter och bara går upp i vikt och mår allmänt dåligt ?..


Det var någonting jag skulle göra idag men jag kommer inte på vad de var, vattna blommorna kanske haha ne de var någontign annat men men de dyker nog upp snart va de var.

image274


bensin i en diselbil =

 = En inte allt för rolig dag på jobbet, hehe, den började ju bra fram till elli ringer och säger att bilen har stannat och vill inte starta. jaha, Christina åker ut och hjälper henne, det slutar iaf med att elli kommer tillbaks och christian får stanna vid bilen och vänta på bergningbilen, det roliga var att vi behöve verkligen båda billarna, jag och emma skulle till påarp och maria, elli och christian skulle ut till gantofta så bilen behövdes,. men vi fixade allt även om det blev en lång dag.. Men felet på bilen var att de hade blivit fel bränsle till bilen, vi har diselbilar men under tiden den ena bilen var inne på lagning fick vi en pool bil som var i bensin, så när vi nu fick tillbaks vår deiselbil blev det fel. hehe han på värkstan hade sagt, och nu glömer ni inte att tanka i disel. haha.. ne jag tror aldrig det kommer hända för en dag som idag vill vi inte ha igen. haha men vi faxade allt så ingen större skada mer än lite längre jobbetid ;) ..

Nu är jag riktigt trött hade kunnat somna när som.


- Johanna

hemma själv

jag fick precis reda på att Kent förmodligen måste åka ner till polen i nästa vecka för jobb och på lördag ska han till Gbg och så även några dagar senare måste han iväg igen så jag kommer bli hemma helt själv vissa dagar.
Skönt på ett sätt men endå inte visst jag bara jobbar hela dagarna men känns ändå ganska tryggt att ha någon här hemma.

fick ett sms av Mammi o dem har det helt underbart, strålande sol och varmt, Avundsjuk ? nejdå haha eller kanske man ska säga RIKTIGT avundsjuk haha, men mamma behövde komma bort här ifrån allt jobb så hon förtjänar det, kan bara säga tack till sune som tog med henne.


nu ska jag göra någonting annat o inte bara sitta här, sängen lockar lite.. bye bye ..


-Johanna

oväder

Varför måste det blåsa så mycket de är så jobbigt. jag avskyr det, låt det bara bli vår. Jag vill inte låt de sluta blåsa :(

Det var inte alls roligt att jobba idag, bara motvind hela tiden och allt tog så lång tid, blåser det såhär i morgon igen kommer jag ju inte komma någonstans, vinden tar ju mig med sig  :P hehe och i morgon är det ju påarp det blåser dubbelt så mycket där ute alltid, oavsett om de inte blåser någonting här så blåser det ute i påarp ;p.. stackars er som bor där nu, i dagens väder..
Nu måste jag sätta på en maskin tvätt (om jag reder ut hur man nu sätter igång den, haha) vi köpte en ny så har inte hunnit lära mig den än fast nu efter dessa tre veckor så kommer väl jag få ta över med att tvätta ;O)..


Kan man inte bara trycka på en knapp, en liten knapp som raderar allt som man inte vill ska vara kvar i kroppen o hjärnan? hur mycket jag försöker koppla bort allt så går det inte. I know i´m safe, byt it dosent feels like that. everything comes up to me again.


-Johanna
 

image273Jag vill ha sommar nu!!

hundar gaa

Jag älskar egentligen hundar men när hundarana bara attackerar en, bitter en och gör så att man inte kan lägga ner posten i deras brevlådor gillar jag dem inte längre, idag blev jag ihjälskrämd av en hund, hade jag varit gamal o haft ett dåligt hjärta hade jag fått en hjärtattack, jag hade musik i ena örat, då en gubbe var ute och gick med sin hund och hunden säger ingenting när jag cyklar förbi men när jag ska lägga ner post i en brevlåda börjar hunden skälla Riktigt högt och hunden var inte stor trodde inte att en sån liten hund kunde skälla så mycket shit vad jag blev rädd, var inte alls berädd på att den skulle börja skälla. en annan gång hoppade hunden upp mitt framför brevlådan (innanför stacketet) och bara började skälla, några centimeter ifrån mig och så har många andra hundar med skällt o haft sig, inte kontigt man blir rädd för hundarna ute på rundan några andra på jobbet har blivit jagade och även bittna av dem. visst dem får ta och vakta deras revir men vi måste få ta och lämna post till hushållen utan att bli hundbitten.

snart ska jag iväg på seglarkursen och sen träffa charlotta och jesper så kommer hem sent i kväll, får se hur länge jag pallar är riktigt trött, eller så lär jag somna på kursen ;)..

-Lind

Söndag 24/2-08

sova sova sova ;p..
Igår vad jag på väla med sofi hela dagen, handlade lite kläder, kuddar och bara gick och provade en massa kläder och insg att vi en dag måste bli rika ;).. jag råkade göra så att en liten kille fick  lite skäll då han trampade mig på foten och jag sa aj ganska så högt, (även om de inte jgorde ont huups).. sånt som kan hända..

Skulle egentligen ha varit på fest med 253 (jobbet) men det blev lite ändrade planer då andra saker dök upp..
hoppas ni hade det super utan mig. ni får ta pch berätta allt på måndag..


men nu är jag super trött och ska kolla på film kent kom precis ner med en film som han ville jag skulle se så får ta och kolla på den nu.
Sov så gott för jag lär nog somna efter eller under filmen..


-Johanna

Australien

Nu snart åker mamma till australien utan mig eller Kent, så fuskigt, hon åker med Sune, mammas "pappa" han bjuder henne på resan (gud så taskigt och inte bjuda ner mig då med jag har ju faktsit med blivivt hans barnbarn i så fall om mamma nu ee hans barn ;) hehe.. (han ee inte min mammas pappa på riktigt det är bara som dem säger för att han inte har några barn själv). Fast de hade nog inte varit så jätte roligt att vara på semester med mamma och sune. 
 Mamma har lite resfeber kan man ju säga till en mild grad ;o) hehe så får väl ta och hjälpa henne lite.. 

Ha en super dag. 

-Johanna  

Oth

Jeej äntligen har jag alla One tree hill avsnitten : ) så sjukt lång tid de tog fast vist de var ju en hel del pogram med så lite överseende får man ju ha haha..

Haha huuups är allt jag säger, inte trodde jag att de man kunde få så mycket böter men visst nu vet jag o nu väntar jag nog till min lilla chef har fixat så jag kan få gå på kursen innnnan jag åker ut igen med moppen.. Seko var hos oss i veckan och pratade lite om lagar och massa andra saker, och då sa dem även att vi inte får cykla på trottarer, vi får inte köra bil på trottoarer eller mopparna om polisen är på dåligt humör och ser oss så kan vårt körkort ryka eller få kraftig böter :/ huuum men hur ska vi då kunna dela ut posten? ska vi gå runt med all post? eller ska vi införskaffa en lag om att man måste ha sina brevlådor ute på gatan? (fast den lagen hade varit sjukt skön så den hade jag inte tackat nej till. ) Men än har inte någon tagit oss när vi har cyklat på trotoarer men som sagt ee polisen på dåligt humör så får han lov att sätta böter på oss xD.. haha


Men nu ska jag gå och kolla på tv eller några oth avsnitt..

image272

-Lind...


Trött

Ibland vill man bara kunna spola tillbaks tiden, en enda extra chans..
så mycket jag vill förklara men allt är bara som svart på vitt. det finns inga ord allt är borta och allt man än säger blir bara på fel sätt. låt  mig få komma här ifrån, låt mig få börja, börja om på riktigt.
i´m sorry.


I veckan ska jag skicka in alla papper till skolan =).. Wiie vill bara komma in, Grafisk Design in my blod...

Nu måste jag sova ee riktigt trött,

godnatt..


-Johanna


Kursledaren=seeeg

Haha ja Josefine sa att de var lite drygt o visst hade hon rätt haha kursledaren är väl bra så men han kan inte lära  ut inför en klass men när han väl förklarar till en så kan han göra det bra. Men det kommer ta tid om han ska visa alla men det kommer säkert att gå finfint endå.. roligt kommer det att bli sen när vi kan allt..=)

Nu är jag helt slut ;) Godnatt..


-Johanna

Seglarkurs.

I sommar är det vi tjerer som kommer dominera på båtarna ;) haaha, vi tar seglarkort så vi kan segla utan någon med som har kortet, höhö så killar nu ee det vi tjejer som kommer säga till er vad ni ska göra ;) Sen får vi se hur vi gör i sommar men vi har ju en båt som vi får använda när vi vill om den inte är upptagen så om bara sommaren blir fin så ska den allt bli skojjig.
som ni ser dog jag inte igår, så don´t worry..;)...
Igår bestämde jag mig för att skafa träningskort det får bli på turns som ligger vid elinebergsplatsen inte så långt ifrån mig så det är skönt tar typ 3 minuter med cyklen. måste bara gå dit en gång o se så att det är fint men mamma säger att de är det, så får hoppas på det.. och det är inte alls farligt dyrt iheller.

Men nu ska jag göra vid mig ska ner till stan och träffa Josse nu innan kursen.- Johanna Lind

Svårt att andas :/

svårt att andas, känns som att andas igenom ett sugrör och jag måste tänka på att andas hela tiden, andas liksom inte självmant jätte jobbigt.  jag har tagit min astma medicin men de hjälper inte och nu har jag även tagit allergitabletterna får se om det hjälper ja hoppas innerligen att de gör det orkar inte med det, hade det igår kväll med.
Hur mycket ja än andas känns det inte som om min kropp får tillräkligt med syre eller inte får någonting överhuvudtaget som att varje gång ja andas får jag in mindre och mindre syre riktigt jobbigt. Städerskan var har i veckan jag har precis dammsugat och dammtorkat är också  precis gjrot så det kan ju inte vara för att de är dammigt och vi har inga husdjur så jag vet inte alls var det kan vara om de inte är pollen i så fall, men de har jag aldrig kännt av såhär :/..
Men nu måste jag börja göra vid mig för vi ska till farmor sen vid tre. hoppas bara jag kan andas då annars kommer jag dö.


- Johanna


Ännu en tävling

japp Ännu en tävlign, (en del tävlingar nu) allt ni behöver göra är att gå in här så ser ni vad ni ska göra.

image270
eller klicka på bilden.


-Johanna

Internet funkar inte så som jag vill :(

Jag sitter just nu och skriver på world, för att mitt internet inte riktigt vill som jag i kväll så går ingenting att göra på internet.

Jag är hemma helt själv just nu ganska så skönt då Mamma och Kent är på en fest i curlinghallen då dem har hyrt Hela curlinghallen och har en liten fest med tio par så om ni inte kan räkna blir dem då 20 personer, tanken att ett gäng gamla föräldrar spelar curling och super får mig till att skratta jag kan se mig allt framför mig, en trillar på isen någon annan ska hjälpa och trillar även hon eller han, haha jag känner min mamma ganska väl och jag vet att hennes vänner hade lätt kunnat hitta på något sådant haha.


Ska kanske till stan sen, men vet inte om jag orkar men får se hur det blir när det närmar sig.

Nu kollar jag halvt om halvt på melodifestivalen, inga bra låtar alls längre, eller är det att jag inte gillar just den sortens musik längre. Fast mellan låtarna är det ju så sjukt roligt ;)
 

Björn gustavsson, han ee så sjukt rolig. ;)
Ni har säkert redan sett detta men var bara tvungen att lägga in den här ;).
----

Som sagt detta skrev jag för ett tag sedan, =).. men nu orkade jag gå ner och fixa interent igen,
Ni får ha en skön kväll..

Bror hemma

Denna helgen är min kära  bror hemma, han sitter just nu och skiver en låt till Madde som fyller / har fyllt 25 väldigt rolig låt den alltså, ;)... Hon Blir säkert jätte glad, om inte annars lär hon skratta ihjäl sig...

Igår fyllde Mimmi 19 år så igår var det fest hemma hos henne, mycket trevligt =).. Grattis Mimmi ett år närmre Systemet ;)... Tiden kommer gå så fort snart sitter man där i sin ruttna lägenhet i sin gamla stol och ser ut över havet och undrar vart tiden har tagit vägen, haha nej så där får jag hoppas att jag inte blir jag ska bli som min farmor åka hit och dit och bara leva livet, som nu fast några år äldre, ;)..

Idag så vaknade jag vid elva, skönt fast nu ee jag lite trött, Fick köra Kents bil idag, den var jätte rolig, han har en rätt så stor bil och så är den automatare så det var skönt att bara tänka på att köra, skojjigt, =)..
(och nej han har inte någon sådan försäkring som att man måste vara 25 för att köra bilen, för då hade jag väl aldig kört den, lägg ner den tanken)

-
Johanna

Alla hjärtans Dag

Den 14 Februari <3 alltså som rubriken säger, idag är det ju alla hjärtans dag, även om jag inte har en kille detta året har jag fått fin uppvaktning, Det första smset jag fick var ifrån Johan det sms kan jag ju säga gjorde min dag bra, Tack johan, och alla adnra som jag har fått sms utav <3... Min kära mamma är också söt fick en liten allahjärtansdag present av henne visar sen vad för något  =)-
Annars idag har min dag varit super, och jag hoppas att er med har varit det. Visst är det lite ensamt men sådant man får ta ibland...
Solen har lyst hela dagen idag så skönt, efterlängtad ;).
Ha en super bra kväll Alla..

Glad alla hjärtans dag...


- image265


Hypnôse ônyx Mascara

Den nya maskaran ifrån Lancome Hypnôse ônyx med glitter i ser ut att vara hur fin som hälst på bilden men hur är den i verkligheten?
när jag hittar den i affären ska jag lätt ta och köpa den, Jag har inte hittat den och på hemsidan är den inte uppe än.
 image264
Man ser inte ögonen så bra på bilden.


Idag är det bara onsdag men jag kan ju säga att det inte känns som det, det har kännts som Fredag hela dagen, helt förvirrad blev jag när någon sa att de bara är onsdag, Jag bara nej men det är väl fredag idag, haha undra hur man kan vara så förvirrad?...


-Johanna

12/2-08 kväll

idag när jag var ute på min runda bara längtade jag efter sommaren, det var riktigt kallt om fingrarna och det gjorde ju inte bättre att jag skulle ha moppen på min runda idag, då blir det ju ennu kallare och jag kan ju inte ha tjocka tummvantar på mig mer än när jag kör ut till påarp,. Snacka om skillnad på hur mycket piggare jag är efter jobbet när jag inte har cyklat, jag har en helt annan ork efter jobbet (som är skönt) men sen tanken på att man inte får någon motion gör en lite deppig, får väl ta och skaffa kort på nautilus igen.

Annars har min tisdag varit som alla andra tisdgarn, barnen på kvällen som idag var riktigt snälla och gosiga öven om alla bråkade i början och skog varandra så blev dem snälla. ;)


p.s
Fick precis ett mail ifrån KyssJohanna om att de hade fått in armbandet som jag skrev i ett annat inlägg, jag hade skivit till dem och frågat om dem skulle få in fler och vips så fick jag tillbaks om att dem hade kommit in på lager igen :D Glad..


-Johanna


Jag försöker att glöma, men destu mer jag tänker destu mer kommer de tillbaks. Jag trodde inte att saknaden kunde vara så stor men tydligen kunde den det..Was this god fore me? var det detta jag behövde för att inse?...


Godnatt

Godnatt, nu ska jag sova. har fixat med bloggen nu ett tag men nu blev jag trött, ska ju upp halv sex i morgon..

Sov Gott..

PussPuss.
-Johanna

Armband

Hittade ett riktigt fint armband ifrån KyssJohanna Det finns inte i lagret än men så fort de kommer in ska jag beställa ett.
 
på armbandet står det; Love as though you have never been hurt before. Live though heaven is on earth.
På det söta lilla hjärtat står det; Love Yourself. kostar 195 kr.

Jag vill ha ett halsband i guld där det är ett litet motiv och hänger inte jätte långt ner men iaf till urringningen, men jag har inte hittat något fint som jag fastnat för eller så har de varit aldeles för dyrt, :(
..
 detta linne hittade jag på Asos ca 400 kr..

2900 Happiness

Jag blev helt fast, såg alla avsnitten i förra veckan och  nu ee jag fast.
Jag brukar aldrig kolla på serier men 2900 Happiness ee annorlunda,. Riktigt bra faktist.
Det går måndag- torsdag kl 19,00 på tv 3.

-Johanna

10 Grader

Japp idag är det strålande sol och 10 grader, iaf vad Kents tarmometer lydde i bilen, riktigt härligt så ska snart ut och gå i det fina vädret, kanske ska gå till sofi i stället ? humm ja jag får se om jag orkar annars kan jag ju alltid stanna på en busshållplats och vänta på bussen, inte för att jag tror de kommer inträffa då jag inte är trött och att gå är inga problem för mig, bara vädret håller i sig.. Jag vill ha min nästa lön nu så jag kan köpa min kamera hade varit så underbart att kunna fota nu i vår och våren har ju kommit tidigt i år skönt på ett vis men endå inte. 
idag har jag även sökt in till skolan i Bollnäs, men ska även söka den uppe i sunne, och några andra, inte för att de är dem jag vill gå, men kommer jag inte in i bollnäs kan de vara skönt att ha andra val, eller vänta ett år helt enkelt.


Jag vill ha sommar nu, nu, nu, Bli bruuun igen ;)

Första bilden är sen jag bodde i Ödåkra så runt fem år sedan ;) en liten fjortis allt. Den andra bilden är jag även där en fjortis men då bodde jag här i Ramlösa (fast inte i det jag bor i nu), och de andra två sista bilderna är jag runt 17, sedan är det en bild sen midsommar förra sommaren. 

Egobilder jag vet fast jag saknar bara solbrännan jag har på bilderna, Nannana.. Sommar nu tack...


- Lind.. =)

Söndag.

Nu har jag precis ätit frukost med hela familjen ovanligt men ja fick ofra mig lite idag ;) hehe ne men de var mysigt.
Jag hann aldrig se klart hela titinic igår som jag trodde, jag somnade, vet inte riktigt när men jag hann se tills dem åkte på isberget sen somnade jag nog och vaknade vid halv två av att tven och datorn var på xD. men jag somnade snabbt om sen igen. haha att jag ska vara så trött även om jag inte har gjort någonting, men men..
nu ska jag ut och köra och sen hem till Sofi får se vad vi hittar på men jag ska bara finnas där för henne för hennes pappa är på sjukhusset inte så bra, men jag hoppas att allt kommer gå bra annars kommer det inte bli så roligt alls, då kommer jag vet inte men nu ska vi tänka possitvt så allt kommer gå bra.. =).. Älskar dig Sofi de vet du..

Men nu måste jag göra vid mig..


- LIND


Titanic

Titanic går just nu på tv 3, fast reklam nu alltid reklam, så tråkigt.

Men hoppas ni haft en bra dag och kväll annars.
Jag vet inte vad jag ska skriva det känns så tomt i huvudet..  ;) hehe..

image240 

Grattis,

Till Kent som idag fyller 51 år, vi har haft hans föräldrar och barn här hemma idag, ätit gått och lite sådant =)


Nu ska jag ut och gå med mor min, men skiver mer i kväll.

- Johanna
image239

Moppe,?

Ring polisen, eller ambulansen eller nej det är ju redan försent, haha.. Idag skulle några chefer komma till vårt kontor och bara kollar ja jag vet inte vad, men vi har iaf precis fått in två moperder (i vintras) men ingen vågar använda dem mer än en tjej och nu när vi fick övningsköra haha så er det några till.. Men idag så var jag tvungen att ta den ena moppen för dem fick ju inte stå inne på kontret när vi har tjatat om att få mopeder och så använder vi inte dem , de ser inte så bra ut så jag och Maria fick ta vars sin moppe. det var lättare än vad jag trodde men väldigt svårt att svänga, och den rundan jag hade idag så lönar det sig egentligen inte att ha moppe men de var bara idag innan vi har hunnit sätta ut på exakt vilka runder vi ska ha det på, fast jag vet att jag kommer få ha det på två av mina runder och då kommer jag bara ha en cykelrunda, men men bara att buga och tacka, och hoppas på att jag inte kör in i något (som jag lär göra) eller köra för fort, expert på det hahah..

Kent; Johanna det är bara 110 här.
Jag; Ja men ja kör ju bara i 110,
Jag direkt efter; OJDÅ jag som trodde att dem hade höjt till 120 här ;) Flin, haha (när jag ligger i 130) HUUUPPPS


Aja jag lär mig väl snart att hålla hastigheterna ;) Jeje..


nu ska jag upp och hjälpa till med maten,

- Johanna Pigg och glad...

Våren ee här.

iaf vad blommorna tror, redan ifrån förra veckan har det slagit ut, även buskarna (på vissa träd) har fått små gröna knott :S brukar det börja såhär tidigt eller har blommorna fått fnatt?.. visst de har varit rikigt varmt denna vintern, men inte trodde jag att allt skulle börja slå ut redan i början på februari.. ska ta bild på de i morgon (om ja tänker på det).

Igår var jag hos  min farmor, hon fyllde 69 , det var bara jag, mina kusiner och så hum vad blir det min farfars syster och så skulle min pappa och syskon också ha kommit men de alla har vinterkräksjuka så ingen vågade komma. men det var roligt endå god mat och så fick jag träffa mina älskade kussiner ;)..Desa urfina bekinina finns på Nelly.se kostar runt 900 kr.
Jag vil ha sommar nu, stranden, sol och varme..
Det finns så underbart fina kläder jag bara vill ha men jag kan ju inte köpa allt.. även asos.se har fått in riktigt fina kläder nu till våren..-Johanna


Tävling

image235

Vill ni vara med och tävla om Victoria's Secret, Secret Garden body mist collection?
Allt ni behöver göra är att gå in Här och se vad ni ska göra. Ni behöver en egen blogg för att kunna vara med.
Lycka till.


- Johanna

Tisdag, kväll

borde sova nu, men jag orkar inte göra vid mig. barnen idag var helt sjukt jobbiga, de tog all kraft ifrån mig, skrek, mobbade varandra och så tetades dem heeela tiden, vi han inte göra något av det som vi skulle göra (kändes det som) om det inte blir bättre så ringer jag snart deras föräldrar och berättar hur de betersig för såhär får de inte fortsätta, jag kommer inte ha någon röst kvar om jag ska fortsätta att skrika på dem så..


hah aidag råkade jag se i huvudet på gynning, jag kom hem och hade feman på, i dagens avsnitt släppte hon sin singel, haha vist alla kan väl sjunga om man gör om hela rösten i datorn, men låten i sig var ju inte alls bra. eller någon som tycker de? ni som kanske har henne som idol?
Som min vän Chalotta haha ;)  ne skojja gumman..

image234Hon var sötare i blont, eller så måste hon färga håret lite mörkare.. fast de är ju bara vad jag tycker. kan ju vara för att jag mer gillar blont hår (på vissa).

Men men det är ju bra att några kan ha henne som förebild..Men nu ska jag lägga mig så jag orkar med morgondagen... Farmor fyller ju år så ska till henne efter jobb och fira lite =) hon blir humm huupps 68 eller 69.. det återstår och se i morgon haha.. sorry farmor..

- Johanna

Bollnäs

Jag har kollat mer på utbildningen i bollnäs, men jag har insett att jag kommer dö, inte av utbildningen utan nog mer av bollnäs haha, jag sökte på bollnäs och fick upp TRAKTORER hahah, hur ska jag kunna överleva två år där uppe i de mörka skogarna, okej de är inte så där jätte inne i skogarna men det känns som det, men jag kommer säkert att överleva om inget annat så har jag nära till åre och åka skidor på vintern xD haha.. Bollnäs hade även ett skidområde, de hade hela FYRA backar och två liftar, imponerande hahah ne jag skojjar, men man kan iaf lära sig lite nya saker som man inte vågar göra annars då man inte vill bryta benen på en semester, (jag åker ju bara in i snödrivor när jag inte kollar framåt hahah), men ne bollnäs kan jag nog öveleva de har en sjö och lite andra sådana saker så jag kommer nog inte känna mig instängd.. Utbildningen jag ska gå är Grafisk design och kommunikation (om jag nu kommer in ska ju inte säga så mycket än)..----------------------------------

image232image233
Hittade dessa två bilder jag ritade i NIAN, det är nu man ser allt fel som man inte såg då xD, men jag var liten ;P ..
(de har inget med utbildningen att göra utan har inte visat de bilderna här innan så nu när jag hittade dem tänkte jag  att jag kunde vara lite snäll och visa dem)

Men nu ska jag gå och kolla lite på tv..- Johanna,    - Någon som har varit i bollnäs eller vet lite mer om de som vill berätta lite för mig?

A walk to remember

Igår kollade jag på En mycket bra film, A walk to remember.. den kanske inte är den nyaste filmen, men lika bra för det.. den handlar om den coola killen på skolan som en dag måste börja hjälpa folk med skolarbete, gå på teater, och lite andra grejer som straffarbete pga ett bus som gänget han är med i gick lite fel och hade stora konsekvenser, och det är då han ser den vakra tjejen, som han aldig innan har sett på det sättet som han började göra nu.
Denna låten är så sjukt fin = ) så fin röst...

- Johanna

Ni måste testa..

Detta måste ni bara testa,
Glöm inte att ha HÖRLURAR på er.
Själv satt jag och Skrek/skratta haha hade mamma kommit ner hade hon nog undrat vad som pågick haha Men ni måste bra testa, och glöm inte Hörlurarna ;)
-Johanna

RSS 2.0