längtar till sommaren!

att få gå barfota i sanden, höra vågorna mot stenarna och fåglarna kvittra, varma vindar mot ens kinder.

och inte minst allt jordgubbsätande.



Bilder ifrån Weheartit

Jag har hittat min väska!

Harper Large Satchel SEK 5999, Botkier - NELLY.COM
Nelly.se 5999kr :(

Jag har hittat den? men tyvärr så har jag inte hittat den i min garderob utan på internet för en LITE för stor slant.
WHY? jag förstår det inte? det känns som om jag bara dras till dem lite dyrare väskorna.
Ingen som har hittat en nästan likadan fast billig?

Det bra med att sitta hemma och arbeta är att man inte behöver betala för Téet

Hur stavas Te egentligen?

Men det som är mindre bra med att arbeta hemma är för att man hittar så många andra saker att göra + att datorn inte är i toppklass med skolans.

Men det positiva; Slipper betala 5 kr för te ;) haha vi ska inte riktigt klaga på 5 kr för det är ingenting. jag slipper även betala 25 kr för lunch.


----

I Sunne har dem ingen kaffelatte på Hotellet, men fråga gjorde vi, även om det nästan var förutsagt, men minen och kommentaren hon gav pappa var, huu hehe nej det har vi inte men vi har vanligt Kaffe och te?

Pappa, Malin, Simon och Cissi kom till Sunne igår för att idag åka upp till Branäs så då körde dem upp en dag innan så dem kunde träffa mig.
I Sunne finns det inte så många restauranger (iaf inte som har öppet) så vi åt på hotellet blev en riktigt god hamburgare tallrik.



Någon mer än jag som förstår denna vecka?


Tur man har en stor kalender ;).

Bilden säger allt!


Resor med min Älskling!

På två år har jag och älskling hunnit med en massa resor tillsammans, både med min familj och K;s och så ensamma.
Vår första lång resa tillsammans var Österrike/Italien. En semester jag kommer komma ihåg länge.
Här är lite bilder ifrån våra resor tillsammans.





Maj någon (tror jag) gång 08. I Danmark på kamping med svärmor och svärfar.




Österrike /Italien 08




Kryssning 08 på min födelsedag :)




Österrike vintern 08/09





Moseldalen 09




Tunisien 09

det var lite ;) eller faktist en hel del. åå Jag älskar att resa, Nu vill ja ha vår så jag kan få gå barfota och gå utan att vara så påpälsad.






morgonmys/kvällsmys

älskling har fått en liten konkurrent.



ska vi drunkna i snö?



såhär såg det ut när jag gick till ICA, detta ska vara en trottoar glad att någon hade gått där innan mig så jag kunde se lite vart vägen började ;) hehe kan det verkligen snöa så mycket? jag börjar bli trött på denna snö nu.
och mer ska det komma i natt och nästa vecka :'(   TACK mamma för skorna dem är guld.


tittar på mina fina blommor som jag fick av älskling förra helgen. de gör mig glad.
ikväll bli det Os tittande och prat med den bästa Älskling.



Lite ifrån Facebook!

  • Skitjävla snö, hatar den
  • JAG HATAR SNÖ
  • Jag blir bara så less på all denna snö.
  • Jag orkar verkligen inte mer snö.
  • Tar snön aldrig slut där uppe.
Ja live utav vad som väntade mig när jag loggar in på min Facebook, kan det vara så att det snöar i SKÅNE?



----
Föresten vill jag vara påpeka som även petra sa, att Anja är värsta stålkvinnan, jag tror nog jag ALDRIG har och kommer till att uppleva någon trilla/ falla ett sådant fall och sedan vara på skidor dagen efter. Jag blir stolt över henne och om inte allt vad hon representerar Sverige. 


Anja flyger 60 meter :(

fy shit, nog det värsta jag har sätt, hon kan gå men denna krasch är nog det värsta, 60 meter flyger hon i luften.
hon klarade det fint och kunde gå ofatbart det hade kunnat gå så sjukt mycket värre. Hon var så nära en andra plats, hoppas att det inte jätte allvarligt.

En mysig och rolig helg hemma i Helsingör.

Det var en väldigt fartfylld och mysig helg med älskling, Lördagen började med brunch i köpenhamn, kan säga att det var nog det finaste jag sätt (inom en restaurangs utsigt) och så mysigt, jag tror jag kollade på utsikten mer än på älskling haha (säger kanske lite) även om vädret inte var så fint, snö och mullet så var det fint. Vi var även en sväng i köpcentret köpte en söt liten precent till lilla Mathias.
När vi skulle in på Bio i köpenhamn på söndags kvällen, kom vi inte längre än in till köpenhamn då bilen går i sönder, haha blev en massa ringande till Svärmor och svärfar för att "host" jag råkade glömma en lapp som skulle ligga i bilen om det skulle hända något så stod där telefonnummer man skulle ringa, och den lappen glömde jag hemma ;). vi fick iaf tag på bärgningsbil och svärfar kom och hämtade oss. Bio blev vi utan haha nästa gång tar vi tåget och inte någon bil ;).



Såhär kan det gå när man åker pulka med en liten Oliver.


Lilla underbara Mathias, två veckor.

Alla <3 dag




Jag skickade ivæg ælskling i två timmar i morse så att jag skulle kunna hinna både baka brød och kaka, Duka och fixa allt mysigt, det uppskattades ;) och ikvæll ska vi in till kbh (igen :D i love kbh) vi ska se på Avatar i 3D. ♥


Hoppas att ni alla får en mysig dag, med kærleken, familjen eller en væn :)

KRAM


ps; Jag har fått klappa bebbbbbiiis, så sjukt liten och søt Mathias ær.

Hem till min älskling!!!


Är det kallt om ens vattenflaska fryser till is när man går hem ifrån träningen?




Johanna Necessär


utöver att de är den finaste jag någonsin köpt, så kostade den bara 60kr ;) fullpris var 150kr.
Då älskar man den lite mer. köpt på Lindex här i Sunne i Rea lådan ;) haha ibland kan det löna sig att kolla i den även om jag inte brukar göra det, Jag hade innan bara en stor och där i fick jag inte plats med alla mina saker..

Nu ska jag fortsätta att skriva på Hemtena som för övrigt inte alls är roligt.


GODNATT!!

Snö!





Sunne en vinter dag.

Fredag, Fredag, Fredag!

Två helger är länge, och tre veckor är ännu längre, Men på fredag är det äntligen helgen då är det dags för mig att få komma hem igen. 
BABY!....
Kærligheden kalder nu i nat, kalder du,
Jeg kalder på dig,
jeg kalder på dig,
ja, jeg kalder på dig....





Rasmus Seebach - Natteravn



Många av er kanske inte riktigt vet exakt Hur ja och min älskling träffades ;).. Nu är det iaf 26 månader sedan...
& jag är iaf kär, kär, kär, kär



Min snygging <3

Jag vill ha hus!

Tänk att kunna inreda ett helt hus, att få inreda det exakt så som man själv vill (Nästan Sambon måste med tycka om det), kunna köpa nya saker och fixa till så att det blir ännu finare, bjuda hem en massa folk till middag, med en fin dukning. Ååå, Men om man ska ha hus måste det finnas pengar :( Men drömmar måste man väl kunna ha?





Snygg dukning. Jag kommer ihåg att nästan alla i min släkt alltid dukar borden fint när vi kommer på besök, det hör liksom till att ha ett fint bord, men varför ska man bara duka fint när man får gäster? Alltid mycket mysigare att äta på ett fint bord.

Jag älskar svart och vitt, men det måste vara lite färg med, så de bilderna åvan skulle behöva några färgklickar för ett mer personligt hem. Ååå jag vill ha ett jobb så att man kan tjäna lite pengar.


Jag hade sovit som en prinsessa ;)..


--
Alla bilder ifrån
Emmas

Fy vad det är kallt, varför ska det alltid vara det när det är fint väder?

Tog några bilder medas solen lyser i Sunne, och hade det inte varit så sjukt kallt hade man lätta kunnat vara ute i en evighet men med denna kylla tog det 15 minuter sen var man is. enligt Yr ( Norsk smhi) är det -8, på Min dator står det - 10 och på SMHI står det -6. Om jag skulle få säga vilket jag litar på just nu är det -10 för kalllllt är det.Brrrrr isbit är vad jag har blivit just nu.







Kallt!

hahah.


felsms.com kan man läsa väldigt roliga sms som har kommit fel, vissa lite roligare än andra, men detta tog verkligen priser just nu, hahah om någon skickar ett fel sms till mig någon gång (som jag inte vet vem det är) ska jag lätt göra samma sak.. hahah.

Till:
Mig
Sms: Älskling, vi måste göra om det där igen någongång. Ta med dig fruktkorgen så ses vi i helgen.
Svar: Tack för din anmälan till bolibompa-sånger via mobilen. Du har nu beställt prenumeration på två barnsånger om dagen i sex månader till priset av 45kr/styck

Förklaring: Satt och kikade på tv och fick sms ifrån någon jag inte har en aning om vem det är, så jag passade på att utnyttja läget.
Efter detta fick jag ett 20-tal SMS med orden stopp, avsluta, vill inte ha, ska polisanmäla er o.s.v.Skickade ett svar efter någon timme att så går det när man skickar sms galet.


Gå in på hemsidan och läs fler roliga felsms..




Tjat mossa!

Fan!
Varför ska man bo i en lägenhet där det är samma luft system, det är ganska så bra när det är någon annan som bakar kakor för då luktar det ljuvligt, men just nu luktar hela min lägenhet rök, cigarett rök luktar inte alls gott.
Och det som är värst är att det inte kommer utifrån, för på sommaren/våren står alla ute och röker och har man fönstret stängt kommer inte röken in, Nu i vinter ser jag ingen utanför och röker och jag har inte fönstret öppet iaf, så då är det någon som röker INOMHUS? !@#¤%& vi får inte lov att röka inomhus i dessa lägenheter vilket inte jag hade brytt mig om, OM det inte hade varit för att vi har samma luft system så när personen röker kommer det till mig, jag mår illa. Jag vill inte vara den kärringen som säger till hyresvärden om det, men fan jag pallar inte av att ha röklukt i min lägenhet för att någon annan ska ha frihet till att kunna röka inomhus. Jag röker ju inte själv så blir ju säkert 100 gånger värre då... Vad ska jag göra, Luktar skit med cigarett rök ju.

BodaBorg i Karlskoga

En riktigt rolig dag hade vi igår, på förmidagen så åkte vi till Bodaborg, Det är precis som fångarna på fortet, + en massa andra roliga saker som att man ska bli en inbrottstjuv och stjäla tillbaks en diamant, (fast det lyckades inte vi med så bli inte oroliga det kommer inte bli mitt nya yrke). Det var en massa klättrande i ringar, uppför hala berg, in i små tunlar, lösa gåtor, och viktigast av allt, sammarbete. Min grupp klarade det hur bra som hälst, efter lunch fick vi in en massa stämplar, det var dessa stämplar som var målet att få och man var tvungen att klara 3-4 rum (i samma kategori) innan man kom till stämpelrummet, så i ett rum skulle man finna ut lösningen och på så sätt ta sig till nästa rum och sen nästa tills man kom till stämplen och om man misslyckades i ett rum var man tvungen att gå om ifrån rum nummer ett. Kan säga att det blev en massa springandes tillbaks till rum ett. Boda borg på den avdelningen vi var i hade 24(?) olika utmaningar att lösa och vi fixade 8 men bästa laget fick 9 så vi var inte långt ifrån, men det var bara ren tur att vi fick 8 för den sista var i slutet som vi hade gått in i flera flera gånger som vi inte förstod varför vi fick röd lampa hela tiden på i sista rummet, men sista gången testade jag att kryppa upp och ner bland luckorna och då helt plötsligt fick vi grönt, och kunde få stämplen. Jag fattar inte varför för Thomas hade gjort precis likadant alla dem andra gångerna.

Mitt lag var lag vitt och det var Jag, Julia, Julius och Thomas Ett bra lag, fast det räckte inte till en seger men en 2 plats. :)



Jag verkligen älskar när polisen verkligen gör någonting åt saken!

Hur bra är inte detta? länk

Två personer har blivit gripna från bråket i fredags, som jag, Isa och Elvira gick förbi och fick ringa både polis och ambulans,  (läs här).
Idag var det en som berättade att det hade stått i tidningen att två av (fem) som har blivit gripna bara misstänkta men det är iaf ett stort hopp om att dem kommer få fram vilka det var. Detta är en glädje och det står även att dem var i 20 års åldern vilket vi hade uppfattat som att killarna var i 16 års åldern så fel man kan ha ibland,(visserligen så jag inte dem alls bra, enbart bakifrån men dem som blev nerslagna uppfatade dem som runt 16-18) men det gör bara saken bättre :). Men polisen skulle ringa mig idag, vilket hon inte gjorde vi hade tillochmed sagt en tid men hon ringer inte, Dålig stil tycker jag men hon kanske har mycket att göra nu så ska inte skälla på henne ;). 

Sånt gör mig glad :) gillar verkligen när poliserna inte bara lägger saker på hyllan.

Kolla vilka mysiga väskor och andra saker.



Nu har även du möjlighet till att vinna något av produkterna på hemsidan ullcentrum.com
Allt ni behöver göra är att gå in på denna --> länk <-- och fälja instruktionerna.

Trasiga skor!


Somliga går med trasiga skor, och jag är en av dem.

Haha mamma skrattade lite när jag sa att jag hade limat mina vinterskor, så hon kommer nu att hjälpa mig med lite pengar så att jag kan köpa mig ett par nya, men jag har ett problem, Sunne..
Idag gick vi nere i "stan" för hitta några, Men jag hittade inga, inte sådana som jag vill ha. Så nu har jag varit inne i vartenda butik i Sunne men det finns inga, så jag får gå med trasiga skor tills jag åker hem den 12 Februari, då får jag se om jag hinner in i en butik i Helsingör och köpa mig ett par.


RSS 2.0