nu blev kl mycket

O jag har just nu ingen ork till att göra det idag, måste vänta ännu en dag då ju ? ucch.
Kan ingen bara komma och strö ork ovanför mitt hus? ork så att jag orkar göra det?
jag vet inte vad jag ska skiva men jag är bara så sur, jag fattar det inte.

Mina vänner ni är guld, Även om jag inte har haft ork till något nu haha..
Jag ska försöka skiva lite roliga inlägg men jag är bara så sur och ni måste ju även få höra lite negativt för mitt liv är ju inte riktigt bra en dans på rosor haha ;)..


ne men nu får jag ta och få orken i mig skiver kanske i kväll..

JOHANNA

<3<3<3


det här var droppen

Ge mig styrka, en styrka så att jag orkar med detta, just nu vill jag bara att en liten söt ängel kommer och fixar det, så att jag slipper, men jag vet att den enda som kan göra något är jag, men vart ska jag få kraften av ? när jag själv redan mår skit rentutsagt. eller vist jag är världens lykligaste men som har ont i hela kroppen och bara är så in i helvetes j*vla sur.
att du inte kan se, att du är så inne i ditt. jag tycker så synd om dig, o jag vet att de bara är jag som kan få dig till att inse. men nu orkar jag inte vara snäll längre, nu orkar jag inte säga det på ett snällt sätt, det har ju inte hjälp ett j*vla piss.  Men nu är jag inte den snälla längre. du måste få tummen ur röven och inse. jag finns här och det kommer jag alltid att finnas, bara du lyssnar på mig...  för jag orkar inte annars..


Denna helgen blev inte ritkigt som förväntad, vill bara glöma, vill bara att allt ska bort ifrån mig, men alltid så kommer det upp på nytt. fast man lär ju sig vad man ska göra i situationerna men de är då inte roligt. alltid jag orkar inte, vad är de man säger har det en gång hänt kommer man aldrig ifrån det? nu vill jag bara ha semester, jag har ingen ork.




JOHANNA


Älskling



it´s hard to sleep whitout you.

Jag blir så trött

Jag orkar inte med det längre,. varför ska jag gå runt och ha ont i magen pga dig? varför ska du göra så att jag får magkattar och ha ont i magen 24 timmat om dygnet? att jag inte kan äta som jag brukar eller slappna av?
snälla jag orkar inte med det längre, inte pga dig. snälla släpp allting och bara låt mig vara ifred. låt mig ha mit liv ifred, mitt liv är mitt liv och ditt liv kommer ALDRIG att bli som mitt. låt mig bara vara ifred snälla annars drar du ner mig i det hela, och jag som alltid är den Glada Johanna, alla känner mig för den men du får mig till att inte kunna vara glad för jag har då in i helvetes ont i magen pga dig. hur mycket jag än bara vill släppa går det inte. för du är där jag är hela tiden.
snälla låt mig gå, och släpp ditt duma beteende.


det är svårt att vara glad när man har så ont. men jag gör mitt bästa, och försöker att inte visa det utan att vara den glada Johanna som jag alltid brukar vara.


Denna helgen har varit den mysigaste på länge, (om man bortser ifrån vissa smådetaljer).
I fredags var det midsommar och den firade jag på hemmaplan för fösta gången på väldigt många år. mycket trevligt men jag saknade Aspö självklart, våra år på aspö Petra går inte att beskriva.
Lördagen var jag på 40 års kalas hos Kaspers brors fru, mycket trevligt och roligt. =) FASt min Kära älskade Kasper var lite bakis hehe hans bror hade tagit med honom ut och då slutar det inte på något annat sätt än att man är "lite" bakis.
tss ;)
Igår (söndag) ja vad gjrode vi då, ;) sov och sedan åt vi frukost ute gottigt. kvällen var vi hemma hos Kaspers föräldrar och åt där även hans bror och flickvänn o barn var med. =) fick man mycket annat att tänka på o ha lite roligt =).
ne nu ville mamma ha mig upp för att äta, får se om jag orkar något.


JOHANNA


Kasper you make me smile,. when i´m angry or sad you give my laugh bak! You shuld now how mutch you mean to me. <3

Typisk midsommar!

Grattis till er som köpte en säng ifrån hästens innan idag.
Nu börjar man ju vara van vid att det regnar på midsommar, För hur många midsommar har det inte regnat på ?
Och denna midsommar är den första som jag är hemma i helsingborg på, annars brukar jag vara på aspö, och jag minns faktist inte senaste gången jag var hemma så det är många år det. Jag saknar Aspö faktsit, ligga och sola bada och bara ta det lugnt  + en svensk midsommar allt stress bland alla familjer och alla vi ungdommar och barn, men ja det ska faktsit vara roligt att vara hemma detta året man kan ju inte alltid göra samma sak måste ju förnyas ;) höhö..

ne nu ska jag vara hos borge snart för han ska ha midsommarfest =) wioho skojigt.
och jag har inte bestämt mig vad jag ska ha på mig än så.

Johanna

regn, regn, regn

Uch säger jag bara till regn gillar de inte alls vill ha sol och varme någon mer?
nu så blir det gilrpower på jobbet ;) tss. men nej Maria och Christian ni får inte ha semester nu orättvist, jag vill med ha semseter :( (nu alltså). fast ni får ju en bra start på semestern, regn haha. 

oj vad klockan blev mycket nu måste jag iväg ska till älskling..

PussPuss

JOHANNA

Lite bilder ifrån Sthlm

 tågresan upp
 Jag och Elli
 Vi alla som var med i sthlm!!

 Festen
  Vi snodde pokalen som vinnarna hade fått :P det skulle ha varit vi. (fast vi fick ju bara kröka längre istället).



JOHANNA..


Sverige för fan ni suger fett. adjö med er ifrån em.


Sverige - Ryssland

Hann precis hem till svergie började spela, så nu sitter man helt spend och kollar,. så om man säger så så skiver jag en mening på fem minuter haha..
det är heöt grymt vad sverige är bra fans,. man kan ju säga att vi hade vunnit hela skiten om man skulle gått efter fans hehe. men de är bra jag är en av dem även om jag inte tror på att dem vinner..

ne nu måste jag kolla vidare kan inte skiva samtidigt.. skiver sen..


Johanna


Vilken kommentar.

haha när jag precis var på väg hem ifrån jobbet så sitter där fyra / fem killar på ett staket och jag ser hur de viskar o hör de säga ska vi säga det ska vi? och sen när jag går förbi är de blixt tysta men när jag har kommit där ifrån en liten bit skriker de, City mail , city mail, city mail Ni är så sköna, kan inte jag få börja jobba hos er? jag vill med ha det SKÖNT.
haha vad var de där för något att vi har det skönt? vad har dem fått de ifrån haha jag bara gick vidare och skrattade för mig själv. barn altså. 

ne nu måste jag äta lite sen ska jag iväg igen. o ikväll blir det ju Fotboll. kom igen nu sverige. (fast jag tror inte att de klarar det ärligt talat :( )



Johanna

Fotbollsfest i Sthlm

Jag är hemma ni kan vara lugna ;) sthlm var så sjukt roligt. det började med att vi åkte hemifrån mig vid ja tjugo över fyra pga att lilla jag försov mig, vaknar utav att mian mobil ringer men jag såg inte vem det var så jag trykte av det, (var inne i drömmarnas värd). men dem fick iaf tag på mig runt fem över fyra och efter de kan jag säga er att jag var snabbt uppe haha men elli o christian körde bara och hämtade anton först så ingen skada skedd. väl på tågt till Sthlm sov man typ hela resan upp. väl uppe var det snabbt in på fotbollsplanen och spela första mathen´, jag som målvakt? huum ja det gick ju som de gick och jag fick en boll på tummen och skadade den haha ovanligt? tss så ja där gick jag med en lindad hand o hade ont. Jag och Elli testade sumerbrottning riktigt roligt men vi vet inte riktigt vem som vann.
Men fotbollen gick inget vidare förlorade en och vann en, men vi gick inte vidare men nog lika bra det, vi tog första bussen som gick till vårt hotel och ja hotel kan man alltid bli överraskad med, men inte trodde jag att vårt hotel skulle ligga i ett industriområde, trodde vi hade kommit fel men nej det hade vi inte. Jag och Elli fick ett eget rum medans Christian och anton fick dela med 10 andra killar haha, + delad dusch och Wc. Jag och Elli får lyxvitsen med eget badrum och "värsta"  Tv (för att vara på det hotelet alltså haha en liten plasmatv eller något i den stilen var det iaf. så förfesten blev ju på vårat rum. vid fem tiden skulle vi ta bussen till festen där vi skulle sse Sverige - Spanien. Jag han se matchen tills kl blev sju då jag blir utkastad av vakterna, huum ja dem tyckte jag var för full hahah jäkla hårda vakter där uppe alltså, men jag fick snabbt komma in igen då vakterna bar så hämskt mycket om ursäkt för att dem inte pratade med mig först (om hur jag mådde då jag var hundig och trött) ;) tss.. men sen har jag nog aldrig varit med om snällare vakter fick mat och ja vad jag ville ha utav dem =).. efterfesten blev på vårat hotel rum och slutade inte föresn vid fyra tiden av att grannarna började banka på väggen och att Christian, Anton och Emma somnade på vårat rum. vi som tre personen i en 90 säng ? han ni lyxats med det någon gång? nej  men vi gjrode det jag sov i mitten Anton längst in och Emma i kanten, och så får vi ju inte glöma Christan som somnade på Golvet.
Riktigt rolig helg o tack alla ni som gjrode den så rolig med =). 
 
Måndagen på jobb var ju inte allt för rolig, kommer in och cp mycket post och jag som har en skadad hand, ja det gick som det gick men nu är iaf allt ute ;) o handen är lite bättre nu. sägen bara stackars hon som hade min runda idag. ;)..

nej nu måste jag bege mig hem med min kära dator sen ska jag sova en dag i morgon med..


JOHANNA


till Sthlm

Nu har min älskling åkt till Sverige för att cykla vättern runt nu på lördag, torsdag till söndag :(. Men jag ska upp till sthlm med Jobbet på fotbollsfest vi ska åka 05:24 ifrån LUND på lördag morgon och i morgon (fredag) ska jag på grillfest, huum tror ni jag klarar det? haha kan ju gå direkt ifrån Grillfesten haha ne det kommer inte gå så bra då måste hem och sova lite, även om jag kan sova på tåget upp.
ikväll/natt kommer även micke och dem hem ifrån semestern så sista natten här hemma hos dem, har faktist varit ritkigt skönt att ha en hel lägenhet för sig själv.
nu fick jag ett litet avbrott här för hundarna började leka men leken blev på lite för stort allvar då dem började bita på varandra :S hundar alltså så nu fick dem ingte leka med bollen längre så nu har jag fyra sura ögon på mig haha, men jag måste ju vara sträng vill ju inte att dem ska bita i söndervarandra, (kom ihåg att den ena är en jakthund så dem har det i blodet)! men nu blev dem lugna. Jag ska aldrig skaffa hund vilket arbete, det tror man inte det är men shit altså, trodde inte det skulle vara så kämpigt hahah fast nu är det ju ioför sig två och stora, men nej ingen hund för min del.

nu måste jag städa innan dem kommer hem ha en bra kväll..


JOHANNA


I´m missing you my love.


SVERIGE = 2-0

Goodie sverige kan det bli en bättre början? neej nästa match är man då i sthlm och kollar hoppas de är lika gryma då. fy Fan altså, (sorry ordspråket).
 

fotbolls EM

ikväll gäller det, =) kommer nog inte kunna se det själv för ska ner till malmö med mamma  på någon föreläsning om alovera och vet inte hur länge det varar. men men får hoppas att Sverige vinner.

ne nu måste jag ut i blåsvädret ha en bra eftermiddag/kväll.


Johanna

för varmt och skönt för att blogga.

vädret är så varmt så jag är heldre ute än att vara vid datorn, i helgen har jag varit med petra nästan hela helgen och i går var jag med snyggingen heeela dagen. ni får lite bilder istället för jag orkar inte skriva ska handla mat nu. och sen gå ut med hundarna.

Petras brorshund



Lindarna


Kusin

ni får fler bilder bla från studenrerna och lite sånt senare.

JOHANNA

snarkande hundar

just nu har jag två snarkande hundar bredvid mig, och sova det kan jag inte inte när ena hunden ska ligga uppe på en och snarka en i huvudet aja jag somnar nog snart. Kasper ja saknar dig här bredvid mig.
men jag kom iaf hem till min chefslägehet nu för ett tag sendan, har vairt på råå och spelat lite kubb med Jesper, kristoffer och Josefine, Josse och Jesper badade.

Nej nu måste jag försöka somna. hundarna väker ju en 7 på morgonen..

JOHANNA

stranden

det har vairt mycket nu så jag har inte pallat skiva hær, jag ær och passar min chefs hundar och ska gøra det nu i en vecka, dem ær lite mer krævande en vad jag trodde, de væcker en sju på morgonen før att busa, neej inte roligt. haha
Mimmi, Markus och Anne tog studenten igår GRATTIS.
jag vet inte men har inget att skriva om, ingen lust liksom. men nu ska jag ner och busa med hundarna hejdå


JOHANNA <3<3<3

RSS 2.0