Nytt halsband.

Älskar när man hittar gamla presentkort i en byrålåda ;) Hittade ett ifrån min studen, huups tre år sedan, det skulle gå ut nu i juni så jag passade på att handla ett litet halsband för det presentkortet istället för att inte använda det.


Köpt på Guldfynd :)

Lite hemma hos..

Oss..


Snygg vattenkaraff som vi köpte förra helgen i Köpenhamn.


Blommor, skulle ha köpt tulpaner men då det är mors dag idag(i danmark så ni inte blir förvirrade), hade enbart butiken rosor, det vill jag ju inte ha nu..

Vedkorg, ved ifrån julträdet, (ja fortfarande ;p)


Alltid frukt hemma hos oss.


Det var ifrån vårt hem.. Nu ska jag ut och springa iForm loppet inne i Köpenhamn. (& det regnar)

Jag känner mig Dansk.


Tåg-buss kort


Tivolipass för hela året.

Visst detta kan vem som helst som är svensk ha om personen är mycket i Dk, men på mitt busskort står den Danska adressen. I like..

Denna lördag har vi inte gjort ett dyst, eller jo bakat, städat och handlat men inget av de räknas som att göra något. Då vi har jort något varje dag som, vänner, födelsedagar, shopping mm. Men idag fick vi en mysig dag enbart vi två. och en städad lägenhet....

Denna hade jag inte sagt nej till...

Tænk om man hade haft ett hus, då skulle denna møbel lætt ha fått komma in i min trædgård.
Tænk att ligga dær på morgonen och læsa en bok eller på senkvællarna en sommardag.
Jag hade inte tackat nej till att ha den som en utemøbel i mitt hem.


"Cane-line firade början på ett nytt årtionde med en innovativ och designinriktad kollektion. Nyckelorden för denna är informell och funktionell design med fokus på hållbar kvalitet, tidlösa finesser och en avslappnad livsstil. Johannes Foersom och Peter Hiort-Lorenzen har hjälpt till att ta fram ett antal exklusiva utemöbelserier för Cane-line och har därmed satt sin särskilda prägel på den designlinje som är kännetecknande för det danska utemöbelvarumärket." Branschnyter.se


Älskling, BT halvmarathon och DuathlonBT halvmarathon på 1.28.15

Mål på 2.01.11


Ramus Seebach inne på Tivoli i Köpenhamn.

Ååå vilken mysig kväll vi hade igår inna på Tivoli, det var röd dag i Danmark igår så vi fick en helt underbar dag med bakning, hem till Mette sedan in på Tivoli äta gott och sedan se Rasmus Seebach. Det var en bara helt dejlig kväll, som jag gärna hade gjort om. Rasmus Seebach är helt grym, alla låtar han har gjrot är bra, och på scen är han också sjukt duktig på.

Men nog om det, nu ska vi in till Köpenhamn..
tänk inte på att den är vänd på fel håll och att jag fastnade med mitt hår i Älskling på slutet av filmen.


Ha en bra 1 maj :D

RSS 2.0