Det är inte lätt att skriva här när det inte händer något spännande i vardagen längre!

Eller jo självklart händer det något spännande, men inte som just nu är värt att lägga bloggenergi på :)
Då jag jobbar mycket och kommer hem sent om dagarna och på morgonen hinner jag bara ta det lugnt innan det fartfylld dag väntar! Jag längtar just nu väldigt mycket till julafton+ tre dagar, och sen längtar jag tills Januari är slut och det blir mindre på jobb, Så är det när man inte kan säga nej, och bara Ja!
 
Men idag är jag ledig och det blir förmodligen lussebak och jag hade önskat att dem hade haft pepparkaksdeg här i dk för då hade jag gjort goda pepparkakor också!
 
Men först blir det en tur till gymmet så jag kan få springa av mig lite.
 

Oj texted försvann i förra inlägget!

Men jag bor "bor" inte på jobbet men det känns som det, just nu är jag på väg hem efter ett 12 timmars pass (ja Puhh)
Och bilden jag la in är inte på jobbet utan på vårt julpynt hemma som jag satte upp i söndags :) tidigt det kanske är men då jag jobbar hela helgen var söndags den enda dagen jag hade tid :) men nu väntar två lite lite lugnare veckor för att sedan bli väldigt hårda igen :)


Att bo på jobbet!


Ledig!

Jag har haft en väldigt lugn och skön dag idagn, nu får jag vänta ända tills på onsdag igen tills nästa.
Jag har legat på soffan hela förmiddagen och eftermiddagen bakade jag vaniljbullar till min älskling som ska ha med sig det till sitt arbete i morgon så dem har något gott att äta när dem jobbar hela dagarna och nätterna i denna helg då dem ska flytta över filer från ett system till ett annat, men det passar väldigt bra att det är nu då jag också jobbar mycket och på söndag ska jag se breaking dawn part 2 med Mette efter arbetet L Ä N G T A R! Många år sen jag läste ut boken och har enda sedan dess längtat efter denna sista filmen, tvåan längtade jag faktist inte så mtcket efter inte i heller trean utan det var Breaking dawn jag längtade så efter och så gjorde dem dem i två delar, vilket var bra för man hade aldrig kunnat få med hela den boken i en film och nu är absolut sista filmen här och jag hoppas dem har gjort den lika bra som alla säger.
 
Nej nu ska jag faktist ta och vila mig, kolla på film och väna tills mitt♥ kommer hem från jobb!
 

You are my diamond!


I knew that we’d become one right away
Oh, right away
At first sight I left the energy of sun rays
I saw the life inside your eyes

So shine bright, tonight you and I
We’re beautiful like diamonds in the sky
Eye to eye, so alive
We’re beautiful like diamonds in the sky
 
 

Tröt!!!

Långa dagar på jobb, i morgon väntar ett 11,5 timmars pass på jobbet och jag är inte ledig förrän fredag och sen blir det jobb hela helgen. Så jag är inte helt på topp på kvällarna. Men roligt på jobb det är det så det är ju positivt annars hade det nog varit lite jobbigt!

Men de dagar jag är ledig (förutom fredag då ska jag baka till älskling som också ska jobba hela helgen 24h/d.)(Arbetar familjen ;p )
Men iaf såhär ser jag ut när jag inte jobbar ;)


RSS 2.0