Sunne...

Nu ha första lektionerna varit, idag tror jag allmänt att de är min otursdag, Mammas stora rosa väska gick isönder när jag skulle "rulla" hem den hem till mig, men som jar fruktade redan hemma i helsingör så var jag lite osäker på om de små hjulen (hur F*N kan man sätta ett par pygmehjul på en STOR resväska) skulle gå isönder. Men den höll hela vägen till Sunne och hem till Marianne och halva vägen hem till mig, trött som jag var i mina ben i den uppförsbacken redan gjorde inte saken bättre att hjulet åker av och jag ska sätta på det vilket inte går jag bränner mitt pekfinger på metallen och har värsta blåsan nu :( sen när jag och Marianne ska göra mat bränner jag mig igen ja jag och värme går inte hopp idag. kan på peka att Mamma inte har en fungerande resväska längre (sorry mamma men jag kunde verkligen inte bära den och var tvungen att släppa den på ett hjul. Men mamma den har varit med om mycket och den har klarat av många omgånger fram och tillbaks ifrån sunne, Australien, Tunisien, mm så det var väll använda pengar ;)... sorry och sorry mamma att jag säger det här på bloggen men har inte hunnit ringa och säga det.  Att släppa en mer än 20 kilos resväska är inte lätt så ni behöver inte testa på det, jag har det bevsat. Haha..

Välkommen tillbaks till Sunne kan jag väll också säga.såhär ser resväskan ut, Kan på peka att den går upp till min rumpa, och kolla hjulen SMÅ??

Team; Kasper and JohannaDet kommer till att vara långa 19 dagarn plus att de är inte fören den 19 dagen på kvällen som vi kommer till att ses, shit... :'(

allt är packat och jag är så glad över att pappa tog med sig den stora resväskan när han åkte upp till Karlstad och Marianne var snäll och tog den hem till sig ifrån Karlstad.


Jag längtar till Dessa två ( 1 1/5 ) åren är klara.

Bye Fika stunderna med alla underbara, Bye alla partykvällar, Bye Fitnessdk, Bye färjan, Bye shoping, mm (För en liten tid framöver)  Men hej julstämning, hej mysiga kvällar, hej hemmafester, hej liten lägenhet, Hej skolan, Hej hela klassen (saknat), Hej lågsamma tåg, Hej Ica o coop, Hej fryken, Hej allt i Sunne.


I morgonbitti bär det av till Sunne.    (I´m just not an small town girl)

100 Dage


.

I wish a big book with all the answers to every question in the world would drop out of the sky and land in my hands right now. I'd read it till I knew everything.


Time?.

Tiden bara rullar iväg, på söndag bär det upp till Sunne igen, jag vet att tiden där uppe kommer till att gå fort.

Om man bara tänker på nu i sommar och höst under LIAn tiden har rullat iväg, det var inte så längesedan som vi var nere på stranden hela dagen eller lånade svärmors och svärfars hus och låg i poolen hela dagen med en bok i handen, semestern i Tunisien. När praktiken började och man var så nervös för första dagen, sen flöt allt på och allt var riktigt roligt. Nu bär det tillbaks till ett mindre småstadsliv, sova själv eller om jag kommer kunna sova något.
Tiden går så snabbt!

Kesha -Tik TokNi har inte missat denna låten?


Kyckling i curry!

Idag gör Kasper kyckling i curry, det är gott de är riktigt gott. (hungrig). Kasper kokar en hel kyckling i en kastrull, efter det tar han låss bitar och stoppar ner i curry såsen och sen har vi ris till det, Naaamiee..
Det var faktist den måltid som han gjrode till mig för ungeför två år sedan, och jag fick upp ögonen för honom ännu mer. Så har bara den dagen/kvällen i mina tankar när han gör måltiden, och jag bara gillar det mer och mer.
Dagen efter jag har fått vaccin instrudat i min lilla arm gör det ont, det började göra ont i går och tror faktist jag hade ondast i går och inatt, idag har jag blivit van vid smärtan då jag har en älskling som älskar att ta på min armarna, och ibland bara råkade han smälla till med armen (inte med mening) shit vad jag har blivit smärttålig nu, om man bårtser ifrån då jag höll på att svimma av smärtan haha, det är bara jag som kan svimma av sådant, har jag bara ett sår på kroppen eller ser ett annat sår håller jag på att svimma. men jag har klarat mig och just nu så kan jag röra armen mer än någonsin. (och jag har inte fått några andra symptom än puuh). började nämligen att inbilla mig att jag skulle reagera jätte mycket och få alla syptom man bara kan få, haha.

Svinspruta!

hehe, Efter alla mina om och men, , (fick kallelse för flera veckor sedan) så beslutade jag mig efter att jag fick en magkänsla om att jag skulle ta den, efter att jag läste att Värmland har blivit värst drabbade av infuensan, så kände jag att min magkänsla kanske kunde vara något att lita på.
för om jag blir sjuk där uppe, de enda jag har är vännerna som kan hjälpa mig, visst de hjälper säkert men jag känner inte rikigt för att jag vill vara sjuk där uppe missa skolan så pass mycket, eller det värsta att bli sjuk under jul.
Strunt i det nu tog jag sprutan och man ska verkligen bara göra det om man känner för det själv, koppla bort allt snack; så många dör så många dör inte av svininfluensan. gå efter magkänslan. Min sa Nej sen Ja.


Crasy?

kollade på new moon igår med Mette, Ja igen, men kan säga som såhär att det var som om jag inte hade sätt filmen innan, (även om jag hade).  Denna gången såg jag den inne i Köpenhamn, så mycket större biograf, tre dubbelt av den största i hbg. så det var lite mäktigare att se den igår. Det jag tycker är för mycket är när alla tjejer i biografen ska jubla applodera och busvissla nästan varje gång man såg Jacobs mage. Sen också hur Edward gick jublade dem över. det var lite mer snack i filmen här. fast är det de dubbla i människor så kanske man får räkna med det.
Jag längtar mest till när Fyran kommer ut, vilket är om flera år ju. För jag är fortfarande med Team Edward, efter filmen kan man lätt ändra så man mer vill att Jacob ska få Bella men inte i boken. Så för mig kommer det alltid vara Bella - Edward, oavsätt vad. ;) hehe.


Jag är nog den enda personen i världen som kan vara såhär rädd för smådjur som kryper. (eller hoppar)

Just nu kan jag nog bara skratta åt det, men när det väl hände skrek jag som ett barn och klättrade upp på en stol (som vanligt när jag ser något som kryper i min väg). Skrivet ett sms till älskling att vi har stora äkliga kryp i ett skåp (vilket vi hade enligt min rädda hjärna).

Det var så att jag ska packa min resväska upp till Sunne för att Pappa och Marianne är snälla och tar upp den till Sunne, så jag inte behöver ha en så stor resväska nu när det är fyra, kanske fem byten :( gillar inte alls att det inte går tåg som vanligt. Jag skulle iaf ta ut mina skolböcker ifrån vårt tv skåp, drar ut böckerna och ut flygger ett svart kryp i mina ögon ser den ut till att springa iväg illa kvickt under min resväska. Jag skricket slänger ifrån mig böckerna och ställer mig på en stol och bara ryser. och där skriver jag då sms till Kasper ♥.

Jag fick ett jätte gulligt svar att jag skulle låsa in den så skulle han ta hand om den sen. Bästa killen i världen ? :) JAA.
Jag börjar plocka fram böcker för att lägga runt så att den inte rymer, det är då jag ser att de inte allt är ett kryp utan ett gummi till en öronsnäcka fråga mig inte hur den hade kunnat rulla iväg och för mig se ut som ett stort kryp. men är man rädd så är man. Det är inte roligt att vara det och jag har försökt att få bort rädslan men det är svårt.

just nu skrattar jag åt det och hade man fått det på film tror jag att hela världen hade skrattat bara att insé att jag är sjukt rädd för småkryp.

I skuggan av ett världsarv

Måste bara rekomendera denna personens blogg, hur cool som helst, han gör riktigt kolla bilder med små miniatyr gubbar, klicka här så kommer ni till hans blogg.

New moon var bra!

Filmen igår var bra, men som alla säger (tidnignarna) så hade den kunnat vara bättre, och de hade kunnat få ut mycket mer av Bella. Men den varar redan i 2 timmar och hade man försökt att få in mer detaljer så skulle den ha slutat på 3 timmar. Men jag tyckte att det var väldigt bra för att vara baserad på en bok, självklart hade dem säkert kunnat göra de mycket bättre om de hade fått in bättre ansiktsuttryck. Men inget klag den är bra och ni som inte sätt den: se den!.skaffe en egen uppfattning.

:)
Nu ska jag till HBG och fika med Petra, var riktigt längesedan även om jag har varit hemma hela tiden har de inte funnits tid, alltid så. Men idag har vi tid till att träffas ska bli så mysigt.


NEW MOON!

Ikväll blir det new moon med Sofi, som jag har längtat tills den skulle komma ut.

:)lite längre trailer så vill ni inte se så kolla inte..

hahah var bara tvungen att lägga in den nedersta..

Julfint till nästa helg!

Med tanke på att jag åker om 1 1/5 vecka så har jag börjat julpynta nu, Vi sätter upp det lite fint så att bara vi kan se det här hemma,. Det kommer ju bli en hel del fix sen när jag kommer hem igen och då kommer vi inte hinna fixa så mycket så bäst att börja redan nu.

Jag börjar tänka väldigt bra nu, då man inte har 1000 lappar att handla för, så jag fick tips om att de hade riktigt fint julpynt på Rusta, så åkte dit igår, och visst hade dem det, och det bästa? billigt, hade kollat på julpynt även på Åhlens och där kostade en (kommer inte på namnet sådan man har runt ljusen) 20 kr, på Rusta var de nästan exakt likadanna men kostade 5 kr, sedan äpplena som jag har på bilden nederst kostade 9 kr, på Åhlens nästan det dubbla. Har jag fyndat eller vad.
Allt kommer ifårn rusta (utom de vita ljusen).

Och här i skåne finns det mossa att köpa i nästan varje butik. (ni som kommer ihåg ifrån förra året så klagade jag på att jag inte hitta mossa någonstans i Sunne att köpa, man var tvungen att gå ut i skogen) Det är skillnad på stad och by.

IN LOVE WITH YOU!


VARNING!

Dagen började fint med att jag åkte över till Relevans och hämtade mina utvärderingspapper, på båten dit läser jag i Danska metron att man ska hålla sin innanför om det inte var något speciellt, (tyckte inte att de blåste så mycket).

När jag väl var på väg hem ifrån väla började det att blåsa ännu mer än vad de redan gjorde, det gjorde då så att jag inte kunde gå någonstans hur mycke jag än tog i. (ibland är de inte roligt att inte väga hundra ton).
Det blev en rolig pyssel timme med barnen och de gjorde riktigt fina saker, och alla hade glitter över hela sig (famföralt håret).
Det jobbiga nu var att min mobil hade inte så mycket batteri, blåser storm utanför och jag ska över med båten, (vilket inte är så farligt då dem inte slutar gå om de inte är något riktigt allvarligt).
Jag skrev snabbt ett sms om båtarna går som den skulle var jag hemma tjugo i nio Senast. Alla tåg var inställda och båten gick inte som den skulle, den seglade runt halv (skulle ha gjort det 10 över) och det tog 30 min för den att segla över (brukar ta 20 min) så jag är hemma runt kvart över nio, vilket jag inte hade kunnat raportera till Kasper som har fått höra hela dagen att man inte ska ge sig ut om man bor i helsingörs trakten, då det är väldigt farligt, Huups. Så hade jag kommit fem minuter senare hade han tatt på sig kläderna och gått ut och letat efter mig. Gullig han är, jag skyller på att min mobil inte hade batteri, (vilket den verkligen inte hade). Sen hör man helikoptrar och en massa tjutljud hela kvällen... Jag råkade göra min lilla skat väldigt orolig vilket inte alls var meningen.

När det är storm är det bäst att ha batteri på mobilen och vara innomhus.

liten artikel ifrån HDTomtenissar

 

 

Jätte söta tomtenissar, som just nu har fått komma upp i fönstret.


GOD JUL BOKSTÄVER!


(klicka på bilden för att komma till hemsidan)

Jag har letat överallt för att hitta snygga dekorativ i ord men inte hittat några som faller mig i smaken.
Nu har jag hittat och självklart ska det vara i en tävling, (som jag för övrigt inte alls har tur i mig att vinna).
Nu länkar jag till tävlingen om någon av er vill vara med och tävla om dessa fina bokstäver.
Ni har fram till 20 november på er att vara med i tävlingen.

You don’t need a ton of friends........

You don’t need a ton of friends for your life to matter.
You don’t need to save the world,
You don’t need to be famous or loved by many.
You don’t need money or power.

 

All you need is one person.
All you need, is to matter to one person.
All you need is one person to always be there for you.
To love you no matter what.


baby its cold outside!


weheartit.com

The winner takes it allYep, I’m good but I’m no angel. I do sins but I’m not a devil. I am just a small girl in a big world!

Sun, sun, wonderful sun.

Solen skiner fint på himmelen, med moln som följer den hack i häl, men ibland tittar solen ut ifrån molnen.

dagen började finnt ute på fitnessdk med spinning, får ta och träna mycket nu innan jag åker upp till Sunne och inte kommer ha tillgång på samma sätt. Fast när Marianne säger att det ligger ett vitt lagen med någon vit gojja övanför marken blev jag mindre sugen på att åka upp (mindre en jag redan är).  snön kan få komma i början av December och då med stanna där och inte bli slask och äkligt,. Jag har inga skor till slask.

Nu ska vi ut i det fina vädret, eller fina för att vara såhär års, Det står att de är 11 grader och det känns fakstiskt som det.


Vår mysiga eld. (bästa saken i vår lägenhet, om inte vårt kök är inblandat)

It's oh so quiet. Shhh shh. It's oh so still. Shh shhh...

Nu har killarna gått, så quiet det blev, kanske lite för tyst. (kom tillbaks, ropas en röst).
Det blev förfesten här hemma hos oss istället, vilket inte gjorde så mycket. jag satt fint i sovrummet och orkade inte alls vara ute med killarna i vardagsrummet. Jag leker den snälla flickan som just nu har städat undan och torkat upp efter dem. Så är det bara för lilla (stora) killen att ligga bakis hela dagen i morgon.

Shhhh it´s so Still and quiet,..


Bild: Jag.

Sista dagen på Relevans

Sista dagen på Relevans idag. Känns väldigt trist och jag kommer sakna alla/allt.
Tiden har gått riktigt fort och nu är är det snart dax att åka upp till Sunne igen, vilket jag känner lite mer negativt åt. Men fram tills dess ska andra saker fixas, så kommer inte till att få två lugna veckor.
Vill bara säga tack till alla på Relevans och att jag fick vara där i dessa veckor.

-------------------


Ikväll blir det gåsamiddag med hela släkten (pappas sida). men först ska jag nog iväg och träna så att jag kan äta mer ikväll av de goda ;) hehe. ha en bra helg + fredagskväll.
Tror inte det är många där ute som har missar Lady gagas nya låt.

Træning!Nu bær vi av till træning. Iij vad jag kommer sakna detta om någon vecka..

Johanna!

Det är enbart mig själv som kan vara så glömskt så jag läggere ner datorn i dataväskan + framför dörren, men endån glömmer den när jag går ut (HUR?). fick åka hem nu till Lunch och hämda den men det gick lika bra det.
Men hur glömsk kan man vara lägga den mitt framför dörren men endån inte ta den med sig. Iaf nu ska mamma bara komma och hämta den här sen i eftermiddag sen hoppas jag på att de inte blir allt för dyrt med att fixa det, som jag för annars har värdens bästa mamma som är superduper underbar hjälper mig med (Kent är med Superduber snäll som fixar TACK) :). 

Jag borde lösa mer Suduko tycker min Man där hemma.

Sudoku!


Älskling säger att Sudoku gör så man får bättre koncentration och lite andra saker,. Bra att lära barn i skolan.
Han lärde mig och nu är jag fast. Jag gör alla de lätta med två Stjärnor han gär alla med tre och fyra. Hemma själv ikväll då K♥ är i skolan, men till gengäld är han hemma i morgon. (tror ni jag kommer kunna få med honom till Yogan?)

Fikon!

Jag har just nu käkat, 4-5 fikon och jag vill inte ens veta hur onyttiga dem är.
Behöver nog inte äta något annat mer ikväll..

--

Uppdate;
Bara för att jag blev nyfiken så kollade jag upp hur mycket det är i ett fikon. I 100g är det runt 200 - 300 kalorier. :( jag behöver inte äta mer idag, haha..


Jag är så pissesur på min dator!

Ursäkta ordspråket men just nu är jag bara så sur på datorn. står just nu med datorn på fönsterkarmen och har fönstret öppet för att min J*vla fläkt inte funkar som den ska då den blir överhettat så den bara stängs av, sen tar det hundra år för mig att gå in på Photoshop och har ett pogram uppe till fungerar inte datorn:( Braa hur ska jag klara mig i Sunne med denna datorn? Shiiiiiiit, jag har inte pengar till att lämna in den på reperation eller köpa en ny bra mac :( så tycker faktist att denna fina dator ska vara snäll mot mig nu. I sunne kan jag inte stå i fönstret och skriva, här är så bra för fönstret är verkligen i rätt höjd, och fönsterkarmen är riktigt bred, men i sunne, där har jag ju inte ens 2 dm fönsterkarm. Men jag fixar allt så ska nog fixa detta med ;) haha eller nja jaa. kanske..

Nu ska jag snart hem till mamma. helgen har bara varit så mysig, även om Sambon min har skrivit på sin ee svenska ordet står still, "upgave" på Danska iaf ni som fattar fattar, ni andra får väl slå upp det.

ha en bra söndag.

Pappa 25år, Eller vad det nu var ;)Kolla vilken snygging.


Lite mat. (läs lite)


Lite fika.


Han fick, Kellogs Corn flakes,.


Eller det var nog mer ett presentkort på spa. (En liten fru blev avis, men vem hade inte de, eller är)


Han fick även en golfklubba. Fn sådan.


Jag fastnade även på en bild.

Om man inte räknar med alla bilder som säkert Tobbe har efter våra fotogamper. jag vann såklart haha eller ja om man kallar det så..
Nu ska jag dra in den snygge till sovrummet..


Hur? Va? Svenskar? typiskt oss.

ur hd.se Finns det inte roligare saker att göra dokumentärer av? eller detta kanske är roligt då alla skrattar åt de? att se hur Svenskar är?

Börjar jag se saker ur ett annat synfält nu? jag kan inte skriva ner allt skratt, alla "tårar" alla ord jag har om detta. jag kan förstår Hollywood frurar men inte detta, inte till 5 öre kan jag förstå denna dokumetären. lämnar mina ord osagda.

Haha fast visst om jag skulle se det så är det för att se hur dumma vissa är, för de kommer säkert komma en massa roliga skrattattaker med folks kommentarer.

Vi Svenskar måste göra dokumentärer, Serier, om allt, för att vi svenskar ska bli underhållna till max. De måste hitta de dummaste, och sen göra serier av de. det är då vi svenskar skrattar och mår bra med oss själva.


Nu är detta enbart såhär som jag känner om allt detta. Så ta inte åt er eller känn er förnedrade eller håll inte med alls om det nu inte är så ni tänker. Detta är enbart min åsikt om det för jag har annat att göra om dagarna än att kolla på sådana här dokumentärer.


När börjar Julen?

Haha, en liten rolig sak eller ja nu är den rolig, Vi kollade på julpynt i går inne i Kph, och jag hittade ju som alltid de aldeles för fina dyra sakerna, och bara, det här måste vi ha i jul, och detta, och detta och så vidare, haha fast ingenting blev ju köpt. (lägger inte riktigt ut 30 kr (danska) för EN julkula) inte i min ålder med den ekonomin jag har, prioriterar lite andra saker, men de var fina i alla fall och man kan alltid kolla.
När Kasper kom hem ikväll gav han mig två askar som var ifrån svärmor, det var ett par riktigt fina julgrans smykningar eller om man vill ha det upphängt någon annanstans lika fint var man än sätter de.(TACK SÅ HÄMSKT MYCKET) Sen hade ju såklart Kasper berättat att jag var helt förtjust i allt julpynt, som då svärfar hade sagt så fint att han trodde jag var sjuk för att jag redan nu hade börjat tänka på julsaker haha så gulllig, men det han inte vet är att även Kasper har laddat ner en massa julmusik och satte på två låtar precis haha ;) hans son är likadan.

Sådan flickvän sådan pojkvän.

Köpenhamn!

En riktigt mysig dag inne i köpenhamn blev det idag, god lunch på ett mysigt ställe, och när vi precis hade fått in vår mat kom det 5 limousiner som parkerar utanför och förarna kommer in och beställer Kaffe. hehe tänk om det hade varit oss som en av dem skulle hämta ;). (var de inte)

Kände mig som En som aldrig har sätt en limousiner förr när jag stod och tog bilerna fast hade jag inte tagit de hade inte ni fått se hur fina de var och jag hade inte kunnat titta tillbaks på de ;). lite finare än den limousinen som vi åkte i på balen.


Fyra små.. (Det står en framför den längst fram)


Och en stor.. det som står på är ett köpcenter som ligger i köpenhamn.


RSS 2.0