...

213676-35

Trist

JAG PALLAR INTE  
vädret är pissigt och bara mulet kan det inte bara bli sommar och sol varje dag :)
Denna veckan ser ut exakt som alla andra, hade ett arbete om ett räningsprogram om överviktiga, Jag och Johanna fick redovisa det sjä för Lousie och Charlotta var inte i skolan. Johanna kom inte förens vid tio så vi fick göra det då fast att vi egentligen skulle gjort det vid kvart i nio. sen på eftermiddagen hade jag natur prov, de var lättare än vad jag hade trott men man vet ju inte de gick kansek åt skogen iaf. fast jag får hoppas på att de inte gör de för jag msåte få mvg på det för att få mvg. kommer bli pisstoff om jag inte får de GAAAA...
I morgon kommer vi att ha Hälsomässa/ Hälso dag Wiie det jag brinner för det ska bi så roligt, Jag Johanna och Louise har zonterapi, musikterapi och taktilberöring.
Denna veckan är helt crasy fast ioför sig så är det lika mycket som vi har haft nu i tre veckors tid.  Idag hade jag först redvisning om ett träningsprogram för en överviktig och på eftermiddagen hade jag NATUR prov. I morgon har vi Hälsodag/ mässa.Onsdag NA, Torsdag matteprov och på fredag har jag hemtänta som ska vara inlämnad ja men va roligt JJIIIPPII =(... Jag kommer inte palla och jag måste göra allt nu för annars få jag bara rest och då får jag göra det någon annan gång o då har jag väl lika mkt. Hahah..

Min granne är sjuk det kom först en akut bil farandes riktigt snabbt och ställer sig PRECIS utanför oss och efter det kommer ambulansen och sist kommer min mamma och tror att de är Mig eller kent de har hänt något kastar cyklen utanför och bara springer in och säger vad har hänt. inte så konstigt att hon gör det när bilarna har stält sig precis som om dert är hos oss de är.. om jag hade varit henne hade jag med varit så livrädd kan jag säga. Men nog om det vi får hoppas på att min granne frisknar tillannars blir det dystert i grannskapet :( Men nu måste jag gå och läsa vidare på lite saker tils i morogn..
KyssochHej Leverpastej.


:)

 Sommar :)image34

Sommar

I helgen hände de bara roliga och mysiga saker.
I fredags hade Josses pojkvän Johannes  och hans kompis dr Phil fest i danmark värsta strandfesten, Ricktigt fint hade dem gjort det. spriten kostade 15 danska kr och en öl 5 danska. snacka om billigt nte nog med det när någon ringde i klockan bjöd han alla på öl, ja ditt behövde man iaf inte mkt pengar med sig. det tråkiga var att jag fick astmaanfall och så blev jag av med min jacka ;) sånt som händer. Vi skulle ta ett tåg hem vid två men missade den och så kom vi med tåget vid tre men när vi väl kommer til helsingör så går inte båten förens en timme senare jaha dår fick vi vänta i en timme till, men ganska roligt de med. när klockan sen var typ fem kom vi hem, tog oss tre timmar att komma hem :S men det blev inget med att sova länge för kl tio skulle vi samlas i slottsparken och plocka skräp och spela brännboll, när man sen kommer hem badar man i bubbelpoolen o solar. Jesper och mimmi ville ha med oss på fest hos Issa men palla, vi stack ner och åt glass och titta på solnedgången i stället. Söndagen var den dagen vi fick sova lääänge fast blev inte så länge iaf för jag vara helt pigg vid tolv, försökte att få upp Ted men gick inte så fick ligga kvar där ett tag tills han vaknade.
VI hade nationella i svenska, A delen idag jag och Lollo satt i samma rum, Lollo fick ihopp 399 och och man får ha mellan 200 - 400 snacka om att de var skikligt gjort gumman, jag fick ihoppa 384 ord jag hade gärna velat att man hade fått skiva lite till, men nästa del så kommer man få ha fler ord och det  har vi nästa onsdag då hela sverige kommer ha det. 

nu måste jag fortsätta att plugga ha det super. 
Kyssohejleverpastej 


Skola igen

Påsklov är så skönt att ha nu efter allt iskolan och så nä det är vart ute.
I torsdags åkte vi till Lalandia, det var faktist roligt, man hör så mycket om att de inte finns något att göra för oss i min ålder och äldre utan det mer är roligt för barn. Men det tycker jag är fel. det fanns riktigt mycket att göra, på torsdagen gick vi fört och åt på en jätte mycig resturang vi hade tur som fick bord för man skulle egentligen ha bokat bord och med att vi var åtta så brukar de vara svårt att få bord, men vi fick ett och då passade vi på att boka bord till dagen efter.  Efter maten gick jag och Ted och spelade minigolf, riktigt roliga banner, och för min del gick det riktigt bra fick typ tre och fyra slag på riktigt många, men Ted van iaf MED ETT SLAG, sur blev jag ;) hehe.
På fredagen gick vi upp runt nio, och vad står på bordet? jo sex påskägg, Namiiee.
Vi badade fram till fem åkte skrisko och de kan ni ju tänka er hur det går med låneskrisko som är i killmodell och oslipade. My han inte ens ut på isen förens hon trillade ner pladask, jag höll på att trilla men fick tag i någon okänd som råkade stå brevid mig som tog tag i mig :S men efter ett tag gick det faktist riktigt bra. en unge i 12 års åldern var riktigt duktig och efter att de hade spolat isen så flyger den lilla killen över särgen de såg riktigt roligt ut och en halv minut efter kommer hans pappa och gör exakt likadant, alla på isen skrattade. det såg riktigt roligt ut. Ted och jag fick alla på isen att göra efter oss, när vi satte oss på spannarna (som man hade till stöd), och åkte runder på de, Alla små barn plus han killen som flög över särgen och några äldre började sätta sig och åka runder Haha måste ha sett riktigt roligt ut =P. Vi spelade lite flipperspel och körde motorcykel och massa annat roligt på kvällen, jag blev riktigt trött efter smirnoffen och vi gick hem ganska så tidigt runt tolv typ. Men vissa andra kom inte hem föresn fem på morgonen, ja man kan ju undra vad de gjorde, de hade hittat några fotbollsspelare ifrån kristianstad eller något sånt :p.
Lördagen börjades med att STÄDA, eller ja plåka undan vi hade tur som slap städa ;) Vi var bara i vägen sa Mamma o Kent så vi fick sätta oss i bile ;).
Men vi gick in på badet lördagen med fast vi badade bara i tre timmar sen åkade vi inte mer och gick o dushade.
Vi kom hem runt halv sex på kvällen.
Mycket lyckat lov fast alla mina lova har varit roliga nu den senaste tiden.

image21 
Den lilla killen som flög och som sen med satte sig på spannen.
image23image24

image22image25


Ska gå och Äta nu, ha en bra kväll alla PussPuss


Trötter

Det är ett riktigt Påsk väder så varmt och fint = ) i helgen så var jag i Aggarp, Vi hade riktigt roligt och sjöng singstar och dansade på sån matta vad de spelaet nu heter ;)   Målade stugan lite i lördags och medans mimmi, Jesper och borge åkte och handlade lite grejor så solade vi andra riktigt varmt känndes som sommar, nu lägtar man bara så mycket tills sommaren kommer tills man kan bada i havet och krännga glass utan att frysa ;).. 

I veckan så åker Vi till Lallandia. det är så skönt att vara "hemma" nu detta lovet eller inte göra så mycket för jag har varit borta alla loven innan och de börjar bli lite jobbigt nu orkar inte med det ;).  

 
klockren bild på Josse när hon blir svartmålad i hela ansiktet, det ser lite mysko ut som om vi ska råna en bank eller nått men ta det lungt vi bara flippade ;) haha..

  
Jag ligger i solen och solar.

image18 
Jag var mycket trött efter helgen så jag fick bara med halva kroppen haha..


Nu ska jag kolla på film och sen sova om jag inte somnar i filmen som jag förmodligen kommer göra.
Puss och godnatt


RSS 2.0