Hur många gånger ska man behöva ringa till Tre innan dem förstår?

Rätt svar har jag inte, Tredje månaden utan någon räkning ner i brevlådan, (jag som har trott att alla räkningar kommer till sunne men ak så fel jag hade, här låg bara en). Varje dumma månad har jag själv fått sitta i en massa telefonkö bara för att få reda på beloppet och mitt ocr, Då jag har mitt mobila bredband + min telefon på samma räkning så det lönar sig inte att gå in på mitt3 för där är inte det mobila bredbandet med, Jag blir så tröött.
Men denna gången Hoppas jag har dem har fixat det jag orkar inte prata med fler personer som inte förstår någonting. Det är mitt ansvar att få räkningar betalade men det är DERAS ansvar att kunderna får beloppet.
Det jag undrar mest är var i hela fridens namn mina räkningar har hamnat eller om dem ens har blivit utskickade.


Regn!

Igår skulle vi ha fotograferat nötter till olika förpackningar som vi ska designa. Vi hade köpt lite olika nötter och går till skolan... Men vi kommer inte in i fotostudion, och vi får inte tag på vår ursnälla vaktmästare. Vi sätter oss istället och fixar till designen. efter 6 timmar ringer vaktmästaren och säger att han kommer och släpper in oss i fotostudion.... 6 timmar försent, nötterna var i våra magar och vi var urtrötta och orkade inte fotografera då.
Men vi tänkte att vi köper nya nötter och fotograferar i morgon (idag då) sagt och gjort.. DET ÖSER NER...

Jag som inte har mina stövlar i Sunne fick välja mellan tygskor eller klackskor. Tygskor blev det och vi cyklar ner till Ica för att handla mer nötter, det bara öser ner och är svinkallt om händerna.
På vägen till skolan händer det som man fruktar och avskyr, en bil kör RAKT NER I VATTENPÖLEN OCH BARA SKVÄTTER UPP ALLT VATTEN ÖVER HELA MIG, Jag lovar jag var blöt innan men inte fan (ursäkta ordspråket) behöver biljävlen köra rakt i vattenpölen när jag cyklar där. Jag vet att bilar inte får lov att göra det DÅ HAN HAR EN HEL JÄVLA VÄG ATT KÖRA PÅ, men han körde för fort för att ens kunna reagera regnumret. Ännu mer blöt fortsätter jag cyklar till skolan och det känndes som jag hade badat med kläderna på. Idiot Idiot Idiot förare....

I en bil i Innsbruck


Love of my Life.

Hello Sunne!!

Sunne här, och har varit det i två veckor nu, men vet ni vad? det känns som det bara har gått en vecka sedan jag flyttade tillbaks hit och skolan började. Det är skönt för tiden går så fort men lite negativt med för tiden går allt för snabbt. Men i Sunne har vi hunit ha en Mad Men fest, och även en tur till Karlstad. Annars får man göra det bästa av situationen (plugga, umgås, plugga, äta, umgås, plugga).

Hösten har börjat, (SAKNAR SOMMAREN) det är kallt ruggigt och man måste ha halsduk för att inte frysa, Kanske vantar också det är 10 grader i sunne nu :( Tänk om man hade kunnat få åka till varmen nu, Eller jag ska inte klaga jag och älskling åker till Berlin i slutet av september. LÄNGTAR.


En väldigt suddig bild, Men det bjuder jag på alla kan inte vara bra. det är vi som är i bilden som är snygga ;)
(Ni som inte vet vad Mad Men är så är det en serie om en reklambyrå som utspelas på 60 talet typ)

LOVEÄven om vi alltid har kvalitetstid kommer det bli ännu mer kvalitetstid nu, helgerna jag kommer hem i enbart en hel dag, veckor som vi kommer vara ifrån varandra (allt gör en starkare). Men nu ser man slutet, det är nu man ser allt efter skolan.
Men i September åker vi till Berlin <3 ska bli mysigt.

Sunne i morgon

Väskan är packad och det mästa är fixat. I morgon bär det tillbaks till Sunne, Jag vill på ett sätt men jag vill endån inte. Men nu är det de sista tre/fyra månader som vi är i skolan sen är det bara praktik.


RSS 2.0