Sunne på morgonen!Bilderna är tagna med min mobilkamera, därav den dåliga kvalitén men, det är vid dessa tillfällena då man älskar Sunne och dess utsikt.
Bilderna är tagna utanför vår skola efter att vi fick strömavbrott och fick göra vad vi ville tills strömmen var tillbaks. (Utan ström ingen fungerande dator.)

Aaarg!

Poliser poliser poliser, sköt ert jobb. Visst det kanske dem gör men dem gör det inte snyggt med att komma 30 minuter efter vi ringt om ett bråk, plus att när dem väl kommer tar dem inget på allvar, varför? Jo för att dem råkade vara lite påverkade, En inflyttningsfest som spårade ut totalt med oinbjudna gäster där Isa fick ringa både polis och Ambulans, Tur säger jag bara, Men dem hade kunnat få någon snäll polis kanske.

Jag, Isa och Elvira råkade gå förbi när bråket pågick så Isa ringde då polisen och ambulans direkt, då även dem som var inblandade skrek att någon skulle ringa polisen.
Personerna (dem som var oinbjudna) går då där ifrån som rädda idioter, killar i 16 års åldern med svarta jackor och vit text på ryggen. tyvärr såg vi inte vad som stod på ryggen och ingen av dem visste vem killarna var.
Hur kan man då bara börja attakera och sparka folk i huvudet? dem känner ju inte ens varandra.

I´m Home......

Ikvæll ska vi gå ut och æta, mysigt, vet inte ritigt vart vi ska før det ville inte Kasper sæga, men det ær iaf inte det vanliga stællet som vi brukar gå till.
Nu spelar ælsklingen fifa, (tror jag det ær) hans trænare på spelet heter Johanna Lind, man kan bli rørd av småsaker. I love it :)


Söta India.


Hon är bara så gosig och mysig.

Saknar....

Älskling, Vår, Sommar, Fitnessdk, Fikadagar i solen, varme, barfota, sol, havet, mm....

Hälsokällan

Träningskort i Sunne, Nu är det fixat, eller nästan har inte betalat det för man var tvungen att betala hela summan på en gång och inte månadsvis, Svenska konstigheter. Det är ett väldigt litet ställe till skillnad ifrån de jag är van vid, men det är ett gym och olika pass så bättre än inget. :) Nu blir det en massa träning (får hoppas att skolan inte tar över all fritid).


Det är så mycket i skolan nu.


AL magnus


----------------

Det är bara så mycket i skolan nu, så orkar inte riktigt med att skriva. vi hade tenta i måndags och sedan redovisning av fördjupningsarbete det gick mycket bra bättre en jag trodde. Nu ska jag skriva klart företagsekonomi.

-----------------


Min kärlek han är så saknad, älskad allt, det är inte roligt att vara 50 mil ifrån.. Snart är det sommar igen, snart är det Österrike igen, snart är det som det ska vara. Kärlek.

Alstair Magnoldo
Alstair Magnoldo -sjukt fina bilder, hans hemsida http://www.almagnus.com/


Bränner granen

Nu blir vår gran uppbränd, och jag gillar det inte så värst då det står lågor ut ;) gillar inte när min älskling leker med eld ;) hehe. fast han älskar det hehe..

Idag var det strålande sol, mysigt och kallt.
Snart drar jag upp till Sunne igen och det är inget som jag längtar till, det har varit så mysigt att vara hemma och fika och mysa med älskling. och jul och nyår var suveräna. Snön uppe i sunne ska vi inte snacka om, jag vill ha vår nu, efter dagens dags tur längtade man tills dem dagar då det kommer varma vindar. Jag har haft min snö för i år som var under julen :D


Nyårsafton för mig var mycker roligt och vi var nere i Köpenhamn, det var god mat och roliga människor. Massa fyrverkeri, i köpenhamn är det ingen talan om att man behöver köpe egna fyrverkerier.

Spelar wii


RSS 2.0