Stranden :D

Efter gårdagens timmar på stranden, hade jag en lite röd rygg då jag låg på magen det mesta av tiden.
Så idag var min hud inte jätte glad på mig, men i stället för att bara vara inne en fin dag som idag, packade jag strandväskan och cyklade ner till føtex (motsvarar ca Sveriges Maxi) och köpte ett parasoll och tog till stranden även idag :D Jag valde en annan strand idag än den igår, det var lite mer tång här så vattnet är inte lika klart, men sanden är bättre här. Så där satt jag under mitt parasoll och läste min bok utan att min hud skulle skrika på mig, och idag kom även älskling ner ett tag efter att han hade skrivit några sidor underbart ♥.
Jag hade önskat att denna värmen hade varat lite längre.
 
 
 

Jag tror vi bor vid medelhavet ;)

När solen väl lyser och det är 28 grader så undrar man varför man en gång önskade att bo i Spanien.
Man önskar bara man hade haft en hel sommar med sol en vecka är inte mycket men jag klagar inte, jag vill gärna ha en vecka än ingen alls.
 
Idag blir det stranden igen, får se om min älskling kan slita sig från studerna iaf en timme? och komma ner till mig. Annars har jag det väldigt mysigt i solen/skuggan/havet med min bok.

Underbara sommar vi kommer sakna dig...

Med tre helt underbara dagar och förhoppningsvis två? Till så har hela danmark fått ett helt nytt liv, som att se allas lycka när våren kommer ser man nu när sommaren har kommit Alla är helt plötsligt så mycket snällare vänligare och gladare, men tyvärr blir det inte långvarig men vi tar iaf in varje tillfälle vi får och idag tog vi grillen och grillade innan vi sen tog en mysigt kvällssimning och jag klarade av att simma 1 km utan att få panik över tången (blunda när jag var under vattnet gick väldigt bra) så fler sådanahär dagar och min fobi mot tång är borta :) jeeej

views

Vi ska på bröllop i augusti

och jag måste hitta en klänning fram tills dagen, det är en kinesikt bröllop så jag vet inte alls vad man får ha på sig men inget vitt eller rött det vet jag (det stod på inbjudan ;) )
 
När jag kollar in på nelly hittar jag denna helt underbara klänning.
säger till älskling att jag har hittat min klänning, men att han inte vill höra priset...
När priset sen kommer fram säger han, bara 3000kr det är ju ingenting.. ( ni får ta det med en nypa salt)
Om man bara hade haft 3000kr till denna lilla söta sak, men tror inte riktigt jag hade vågat ha den med tanke på att den nog går för mycket åt det röda hållet :(

Jag har en fobi som jag måste träna bort :/

Jag och älskling (jag fick nästan tvinga honom ;p) var ute och simmade själva ute i en sjö här på Själland (stor och fin). Men men men lilla jag är alltså så rädd för tång och det var ganska mycket sjötång i båtten och vattnet var ganska klart så man kunde se allt, men iaf vattnet var varmt och riktigt behagligt vi kom ut en bra bit och vi hade ett mål vi skulle simma efter, men sen kom vi för långt in mot land och jag kunde se tången på båtten och jag får panik jag hyperventlirerar nere i vattnet och jag kan nästan inte få luft (känns det som) men vi kommer en liten längre bit mot vårt mål men sen måste vi vända tillbaka och då är det värre än förr, nu är jag även rädd för fiskarna i vattnet det enda som föregår i mitt lilla huvud är hur ska jag komma tillbaka till vårt mål (vi hade land precis intill hela tiden så ni ska inte bli oroliga, hade det blivit värre hade jag bara kunnat simma i land innan och gå till bilen) utan att bli uppäten av tång och fiskar.
Men jag andas lungt och tänker på det helt underbara vädret, vid detta tidspunkt hade jag lagt mig på rygg för att inte tänka på den där tången eller fiskarna, så i mål kom jag men med ett sånt tryck över böstet och våtdräkten var av innan jag han upp ifrån vattnet.
Så ja min fobi för tång måste försvinna jag har alltid haft den, men en dag ska vara den sista för jag måste ju kunna få träna utan en massa folk runt omkring (för det går bättre när vi är fler tex med sigmatri då hinner jag inte tänka på tången och där finns någon som kan "rädda" på ett helt annat sätt inte för att jag tror att tången kan göra  mig något men det är den känslan jag får)
Någon som vet hur man blir av med fobi mot tång? 
 
men annars var det en mysig och riktigt skön tur, så mitt mål nu är att simma där två gånger i veckan för att se om det hjälper ;) för jag vill vara lika duktig utomhus som jag är inomhus.
 
så här lite gör inget för det är så lite det är mer när det är i stora områden och överallt och man inte kan simma runt om det, :/

βooom!!!

I made it :D
Yeeees jag ville klara av att cykla 35-40km med 30 kilometer i timmen som genomsnittshastighet och nu klarade jag det, (med mycket hjälp av älskling som tog vinden) men jag klarade det och det var mitt mål, nu ska jag bara kunna hålla 30km i snitt under stockholm sprint (gärna 32km/h) så nu ska det tränas och tränas och tränas så jag inte försämrar dessa kapaciteter ;) 
(kalorierna är inte riktigt rätt så dem ska ni inte titta på, jag har inte haft pulsband på och då ska man aldrig lita på det)
 
Och nu ska ni även få reda på en sak, idag arbetade jag som konditor (för att testa på det) och jag gillade det:) det var något att göra hela tiden (även om det just nu var en hel del enkla saker så var det endå roligt man måste börja någonstans). Men nu får vi se hur det blir, men ni får gärna hålla tummarna på att jag kommer in och att jag får lärlingsplatsen/elevplatsen som man måste ha under tiden:) och att jag fortfarande har tiden till att kunna jobba kvar på Nykredit.
 
Så även att jobba en hel dag stående/gående klarar jag av att cykla med 30km/h för första gången :D wooow lallalalal :D

Träningsdagar


Livet består just nu av, jobb, träning och älskling
Jag har fått ett fint träningsschema som jag ska följa och det går väldigt bra, eller allt brukar alltid gå bra första veckan och sen går det mindre bra, men inte denna gången då ska jag hålla det fullt ut, och det är alltid lite lättare att följa när man har några fingrar på en. 
Och sen är det faktist sommar och även om det inte är helt hundra väder så har vi faktist riktigt varmt och skönt värder :) så datorn blir liggande en del. 
 

DM 1/2 Ironman i Aalborg

En helg i Aalborg är nu förbli och nu är det några veckor innan det händer något. Det känns väldigt bra men även lite "tomt". Men nu är det bara helger tillsammans med älsk och jag kan verkligen ge träningen 100%.
Mitt batteri på kameran dog när dem var ute på cykelrundan igår :'( varfööör.... Så jag tog lite filmer på dem istället, men fick lite bilder under simningen i det klarblå vattnet och så fick jag några ute på cyklingen :)
 
 

Älskling är klar till en 1/2 ironman  :D


Älskling är han med armen uppe i mitten närms kameran haha ;)

Start!!

Och Jag tror vi kom till miami ett litet tag ;)


Det var ett helt fantaskit ställe som man simmade på och naturen var som man hade kommit utomlands. (och varmt hade vi också ca26 grader)Älskling kommer upp ifrån vattnet :D


Tine, den enda tjejen ifrån SIGMATRI och kom nummer 5 i sin åldersklass sjukt duktig är hon :D

 
Och sen dog kameran så rästen får ni i en film men den är inte klar än. men den kommer upp så fort jag har redigerat den :) så jag fick tyvärr inga bilder på älskling på cykling :(
 
Att kolla på alla dessa bilder gör att jag längtar ännu mer till Augusti då jag äntligen får göra en sprint igen :) lääängtar. så träningen är inget som ska ligga på hyllan nu inte.
 
 
 
 

:)

Soy lo que veo
Soy lo que das
Tu prisionero

Lo que me diste
Lo guardo adrentro
Soy tu guerrero

From my mother I learned
Never is too late
That's its always possible to start out again
You may feel you've stopped but you're just on your way

Nu är vi i Aalborg :D

Flänger det gör vi, men mysigt är det. På söndag ska Kasper köra en halv Ironman här i Aalborg tillsammans med några andra ifrån SIGMATRI. och även här är det bara jag som inte ska delta, men någon ska ju heja dem i mål och ta bilder.
Dem ska simma i en sjö här i Aalborg som är blåare än vad havet i Helsingör är.. helt underbart fint och vattnet är 20 grader ;) lite annat än 14 ;)

Dumma dumma kbh kommun..

"Vi står nu stilla för att vänta på ett mötande tåg, för vi har just nu bara ett spår att köra på. Det beror på att Köpenhamn gör (han blir tyst) det beror på... Jag det som även påverkar s-tågen just nu. Så vi ber så mycket om ursäkt och vi hoppas på att vi snart får köra". Och han låter surare och surare, framförallt när han sa Köpenhamns kommun. Iaf bra att han också är sur på det. Inte för att fem minuter är mycket men i ögonblicket är det faktiskt det för 1, tågen kör bara 3 gånger timmen (annars 6ggn timmen) 2. Tåget stannar på alla stationer (dem brukar hoppa över de mindre byar) 3. Jag har så sjukt ont i min läpp och huvud att jag inte orkar sitta i ett tåg i 1 timme när det brukar ta ca40 :(

Bilder på han som jag älskar!Älskling ställer sin cykel bland alla andra fina cyklar (dyra.. svindyra cyklar...) bara tanken av hur mycket pengar där ligger gör mig skrämmande. Vi startar med att bygga upp Kaspers cykel och när han har allt till sin (som man inte kan;)..) så blir det min cykel som får bli bättre, oo längtar....

Man ska ta i allt vad man har innan mål, det är då man har gjort allt vad man kunde :D och visst är det meningen att man ska flyga när man springer? ;)
 
 

DM KORT I FREDERICIA

 
min älskling.
 
fler bilder kommer, nu blir det bara

RSS 2.0