God weekend!

I morgon blir det "firmafest" med jobbet + att min svärmor fyller år plus många andra som fyller år en väldigt populär dag att fylla år på :)
 
Men nu ska jag gå bort ifrån datorn :) ville bara säga att jag lever och har det super :D
 
 
 
 
 

Underbara lediga dagar!

Jag har fått två dagar ledig i raden och jag kan inget annat än att älska det, men det är även lite konsitgt för har ju nästan bott på arbetet. Men ska bli såå skönt med "normalt" ledig alltså två dagar i veckan och oftast i rad.
Det blev ett litet besök på gymmet och hela lägenheten blev igår städad av mig och älskling. och att bara få en dag tillsammans oss två var obeskrivligt :D
 
I miss my strong body!... Men en dag kommer jag få den tillbaka igen :D
 
 
 
 

I´m Tired!

Do i look tired? haha

Gott nytt 2013, som kommer bli ett år utöver det vanliga!

Jag hoppas att ni alla hade ett fint nyårsfirande, jag fick min nyårs kyss av min älskling i år igen!
Och detta året kommer bli magiskt, jag börjar året med att jag faktiskt har jobb, ljusa framtidsplaner på ett underbart år, jag hoppas också att vi kan klämma in en liten resa till någon storstad (inte köpenhamn då) eller kanske till Österrike men det får helt enkelt bli om det finns tid :)
 
2012 var också ett bra år men jag jobbade lite för mycket så vi fick inte plats med något resande (längre än weekends) och jag fick inte någon semester då jag slutade på ett jobb och började på ett annat. Men 2012 var ett tävlingsår med många fina tävlingar så våra semestrar blev endån många men dem var korta.
 
Ni kan få lite bilder av hur mitt 2012 har varit :)
Januari
Vi firade in det nya året hemma hos Kian i Köpenhamn med god mat och många skratt!
Februari
Jag började arbeta på ett företag med denna utsikt :) då jag även bara jobbade deltid fick jag många timmar framför ugnen till bakande ♥
 
Mars
Ja I mars har jag inte så mycket att säga om bakade och jobbade (inga bilder från mars)
 
April
Påsken kom och vi åkte på spa i Båstad, bara jag och min kärlek, det var en mysig helg med mycket god mat och fina behandlingar. 
 
Maj
Första simturen ute i en sjö blev gjord med bara 13 grader varmt vatten, solens strålar blev varmare och vi fick gjort vår första koldskål och Media kom till Tivoli i köpenhamn.
Vi åkte till harzen med mina svärföräldrar på en liten cykeltur, det var väldigt mysigt och trevligt, som blev en liten träningsstart till DM Sprint. 
 
Juni
1 Juni var det min första tävling i DM sprint Där fick jag verkligen sätta min träning på plats och jag lärde mig vad som skulle till för att bli bättre. Vi åkte även till Motala för Kaspers årliga cykeltur runt vättern ;)

 
Juli
I Juli hade vi nästan varje helg fullbokade med saker att göra, vi började juli med att åka till fredericia tillsammans med Sigmatri där kasper tävlade i DM kort.

Det blev en helg i Aalborg,
 
 
Augusti till December kommer senare!
 

RSS 2.0