Nämen titta där är ett hål i trädet, tror du vi är förstora för det?

Vad tror du?


Inga problem för oss träningsmänniskor...


Kanske vi ska träna på det där med smidighet ;)Ni kollar in här iaf, Tack tack tack!!!

Det är så mycket om dagarna att jag inte riktigt hinner med, inte ens mig själv ;)
Men det gör inte så mycket då jag häldre har fullt schema än ett tomt.


Vår tränare har blivit "galen" vi börjar känna av att säsongen är här.
Simningen i Onsdags var bra han tog upp en del teknik med oss igen vilket alltid är bra att göra.
Men igår (torsdag) oj oj oj, jag kunde inte ens bära min väska efter.
Han hade lagt upp ett riktigt jobbigt men roligt program där vi skulle köra 40 x 50 meter.
Alltså 50 meter 40 gånger. Vi hade tre banor på 14 personer 5-5-4. Johnny (tränaren) hade tagit våra 100 meter tider och lagt in oss på en banna där vi sedan skulle köra ikapp med personen som var i banan vid sidan om. Alltså, om jag var i bana 1, kasper i 2 och Johnny i 3 så började jag först simma, sen 4 sek efter började kasper och 2 sek efter Kasper började Johnny för att vi sen alla tre skulle komma in samtidigt, För johhny är ju så mycket snabbare än alla andra ;)
Men nu var det ju inte riktigt vi som simmade i kapp utan jag simmade med två andra där jag var den snabbaste och skulle börja 2 sekunder efter de andra. Vi började väldigt bra och kom in samtidigt många gånger.
Men på allt detta skulle vi även lägga in tekniken, på 25 meter fick vi bara använda x antal armtag och på de 25m hem fick vi inte använda fler armtag än vad vi hade haft på på de första.

Svårt att hänga med? förstår det så jag säger bara att det var JOBBIGT 2000m fick vi simmat + några meter upvärmning. Sa jag föresten att jag var ensam tjej? som vanligt på torsdagarna, men jag är inte långsammast bara för det ;).   


Nu ska jag fortsätta jobba.


Äntligen fick vi också ta del av solen!

Nackdelen med att bo vid havet är att det blir en massa havsdis, som har gjort att vi inte fått någon sol alls, medans alla inåt landet har haft strålande sol. Men idag har solen kommit fram och värmen har kommit upp i temperatur. Så det blev 7 km i strålande solsken men med allt för mycket kläder på :) kändes som sommar, så härligt :DDå jag inte har något att skriva om blir det bilder!

Jag såg på Kenzas blogg att hon hade skrivit om vilka länder hon har besökt och nu när alla mina idéer är slut och jag bara jobbar hela tiden gör jag desamma som henne med en lite lista över länder jag besökt. Jag kanske har glömt något land nu?
Jag har inte mellanlandningar eller bilgenomfarter med för det kan man ju inte ritkigt räkna. ;)


Vi kom hem med 6 flaskor vin ;) och två 1a platser och en Grease Musikal rikareJag vann i min åldersgrupp från 17-29 år av tjejer :D och Kasper vann också av killarna i åldern 17 - 29. vilket gjorde att vi kom hem med sex flaskor rödvin, ingen medalj blev dem men vi fick rödvin :) hehe (Danmark)

Efter springnignen igår hade Kasper överraskat med att vi skulle in till Köpenhamn och se Grease musikal, Vi skulle först ha tagit över Kaspers mammas biljetter men då det var företags biljetter var vi tvungna att ha jobbat på företaget för att få ta över dem, men kaspser kunde fixa biljetter i sista sekunden iaf (vilket jag inte viste) och för att ha varit precis i sista minuten fick vi riktigt bra platser, vi satt på balkonen så lite långt att se var de allt men vi såg HELA senen utan några huvud som stack upp ;) och så hade vi turen att få platser mitt mellan pelarna så vi hade inte dem i vägen, som personerna som satt vid sidan om oss hade :)Detta är vad som blev kvar :(

Vi har nog kastat saker för flera hundra då jag nästan precis hade köpt hem nytt mjöl (har/hade ca 8 olika mjölsorter:( ) men nu inga och så hade vi massa annat allt kastades förutom de vi inte hunnit lägga mer i skåpet då de handlades igår eller konservburkar för där kan de väl inte ha kommit in? Vi har tvättat allt med diskmedel. Men har de hunnit lägga ägg och kommer tillbaka blir det anticimex direkt vi ser något.

 


Att påbörja en bakning men slutar med att ALLT hamnar i soporna!

Det började bra men slutade med att jag var inne på anticimex hemsida för att identifiera de små kryp....
mjölbaggar Jeej, Alltså de är verkligen de jag avskyr, att det ska komma massa kryp i varorna. Då mamma hade problem med larver i alla varor för något år sedan har jag blivit livrädd att jag också ska få det(spelar ingen roll hur rent det är). Bröd är alltid i kylen och jag har bara mjölsorter i ett skåp, och så blir vi angripna av dessa iriterande små djur som jag bara vill döda... :(
Vi har faktiskt inget gammalt mjöl (det går åt i vår familj med all min bakning) men det stod på anticimex att dem oftst kommer ifrån butiken, och med tanke på att jag köpte mjölet på nersatt pris så är det alltid för bra för att vara sant. Det var även i den förpakningen där det var flest, så jag utgår ifrån att det där från de har kommit :( det var ca 1 månad sen jag köpte mjölet så det var inte längesen precis.
Så nu kommer jag inte köpa mjöl på tillbud längre, för jag ryser i hela kroppen och det bara kliar överralt :( men allt mjöl är kastat alla luckor sanerade och nu ska vi bara gå vidare och göra så med ALLA luckor. Då Kasper inte ville ringa att dem kommer just nu utan vi gör allt vad vi kan och försvinner de inte ringer vi. 

Så hur rent man än har det i skåpen kan dem små krypen endån komma. Men just nu blir det inget mjölköpande på ca 1 månad ;) haha nej men jag avskyr verkligen de små krypen.... :( FYYYYGoda nyheter en fredag, och en mysig helg framför...Information till er där ute!

Först vill jag informera er träningsintresserade och som kanske vill bli lite utmanade.
Den 28 Maj (pingsten) har vi i SIGMATRI ett litet aragnemang ENBART FÖR TJEJER, där man simmar 225m sen hoppar man upp på cyklen och cyklar 18km sen på med springskorna och springer små 3 km. Det som är så bra är att vem som helst får vara med och du kan cykla på vilken cykel du vill, damcykel till racercykel :) Ni kan gå in här för att få mer inforamtion det ligger i Birkerød i Danmark och  jag vet att jag mäst har Svenska läsate men det kanske är någon av er som är intresserade, Jag själv kommer inte kunna vara med då jag är i Tysklan, men hjälper gärna med information mm :)

Sen efter ni har gjort en liten Triathlon kanske er kropp behöver lite massage då finns ju min mamma i Ramlösa haha nej men jag vill bara säga att hennes hemsida är uppe och ni kan nu se allt vad hon utför på Friskt liv i Ramlösa

Och detta skrivet jag enbart för att jag är medlem i SIGMATRI och har hand om webbsidan och vill ha så många som möjligt med till Kvindetri då det är vi som arrangerar det, och att min mamma är min mamma :) .  

Vissa låtar blir man bara riktigt glad av!Oh I swear to you
I'll be there for you
This is not a drive by
Just a shy guy looking for a two ply
Hefty bag to hold my love
When you move me everything is groovy
They don't like it sue me
mmm the way you do me
Oh I swear to you
I'll be there for you
This is not a drive by

Before I die!

Som alla andra.
Här är min Before I die.Bilder we♥it 

Gina tricot nagellack


När jag var inne på gina tricot i fredags blev det även ett lila nagellack, ett lager räcker och toplack sen sitter det där :) billig och fina färger.

Tulips in the whole apartment!Mina vaser tog slut efter mitt inköp av tulpaner, då där var mycket fler tulpaner än vad jag trodde. Denna gamla mjölkkanna har vi lånat av mina svärföräldrar efter en sommar då vi gjorde flera liter med flädersaft, nu kommer den till användning igen som vas för mina tulpaner :)
Vi har även tulpaner på soffbordet, matrumsbordet, "barbisken" och så i fönstret som på bilden ovan.Att gå förbi torget på väg hem fredagar är nog inte en dum idé :)

Tulpaner i härlig gul vårfärg

Haha jag har nog fått min mammas bra sida med att pruta, jag fick en dubbel bukett för 35 kr istället för 50kr :) haha i bland kan jag. Köpte även nya örhängen men dem fick jag inte billigare tyvärr men lika fina för det ;)

 


Chokladmousse

Som fredagsefterrätt på jobbet fick vi denna mycket god mousse idag, naam


Pastell naglar!


we♥it

Såhär kommer mina naglar att se ut i vår, tjejigt och fint. Man kan ju bara byta pastellfärger när man tröttnar på mintgrön.

Det är alltid en som ska få tillsägningen ;)

Vem ska man skälla på om inte sin pojkvän, när man själv gör något fel? ;)

Jag ställde talriken där, Jag ställde min dator där, det var jag som flyttade in dator i talriken, men endån är det min fina kille som får höra att han ska vara rädd om min dator och inte knuffa in den i talriken ;) haha

Men detta gjordes ju självklart med ett leende på läpparna och på skoj ;) så han tog det mycket bra.


och till något helt annat, jag har fått min våtdräkt wiiie den sitter som ett smäck, var lite orolig för det då jag beställde den via internet, men med tanke på att den bara kostar 800kr så hade den ändå blivit billigare om den skulle sändas retur till en annan storlek.
Det märke på våtdräkter jag testade när vi hade en försäljare i klubben kostade 4000 med rabatt, så 800 kr för en nästan lika bra våtdräck är jag glad för, just när det är min första.
Älskling ska ta bilder i morgon (om jag orkar ta den på annars nästa gång) då jag glömde att ta bilder när jag hade den på mig.
Det är inte riktigt bara att ta den på, det krävs en hel armé för mig att få den på men när den väl är på, sitter den där, precis som det ska vara :D

Här är det tyst!

Mina dagar bara flyger förbi vilket är roligt men man hinner inte riktigt göra det man vill :)
Vi har iaf en massa roligt att se fram emot denna vår, I påsk åker jag och ælsk till Båstad før spa, i maj åker vi till Tyskland, i Juni bär det av till Motala för den årliga vätternarundan :) Sen hoppas jag på att det blir en liten sommarsemester till Østerrike eller Italien på en vecka ;) men blir det inte så blir det inte, men vi kan alltid gøra vårt bæsta før att det ska gå :)


Ny design :D


The star in the sky shines so bright I gaze at it and my heart heaves a sigh, I feel comforted coz you´re with me and in our love for beauty is a light in the night inspiring with delight in peace and trust, joy to us


.
På båten hem

Haha ibland kan man inte annat än att skatta inombords. Jag sitter på en plats med fyra ( finns minns med fyra) så jag får ju räkna med att de kommer folk och sätter sig bredvid. Först kommer en far med sin son och sätter sig på stolarna som kan snurra runt, klart att en liten kille gillar de. Men sen kommer även ett par (40+) och sätter sig på den platsen som är kvar vilket bara är en plats men de flyttar sig snart och sätter sig på platser som är upptagna (snurrstolar) Men det roligaste är inte att de sätter sig bredvid mig eller på upptagna platser utan att det finns fullt av andra platser som är lediga, de är bara inga snurrstolar haha varför sätter dem sig inte där först? Dem kanske också gillar att snurra runt på stolen.


Underbara fredag, underbara helg du är efterlänktad efter förra helgens fläng.

Denna helgen blir lite lungnare ;) imorgon ska jag till Sverige för att träffa min fina Petra♥ och på söndag är det födelsedagskalas hemma hos Mette i Köpenhamn.
Kasper♥ ska även jobba i helgen (första helgen i år) jag älskar hans nya jobb, jag slipper vara själv lika mycket, han slutar normala arbetstider och det är inga jobbhelger (förutom denna då men alla jobb har ju alltid några jobbhelger och överarbete)

Jag är just nu väldigt trött, för det är sol ute men mörkt inne och varmt så jag håller på att somna sittandes ;p
Våren är här och det är underbarat att vakna på morgonen av att solen lyser in och fåglarna sjunger :)
Fina vår har nu kommit, så nu blir det ut med kameran för massa massa bilder till er. (när tiden finns den är lite min fiende för tillfället)
 


Update: Tänk vad lite kaffe och sol kan göra, nu blir det jobb till halv fem-fem :)  

Sorry alla för dålig uppdatering!

Träffade underbara Melinda igår i hbg, som snart åker hem till USA igen :( När vi precis har börjat träffas igen, efter alla dessa år så åker hon bara igen ;) (I don´t blame you honey i had done the same). 

Jag fick iaf höra att jag inte skriver tillräkligt här och att jag missar en del information som tillexempel var jag jobbar ;) så för dig (och er andra) ska jag försöka bli bättre så du kan hålla koll på vad jag gör ;)


Men just nu har jag faktist inte rikgit tid med att skriva här då min rast är slut på jobb och jag måste återgå till tänkande. Men jag vill bara säga att jag ska försöka bli bättre på att skriva här ;)

Jag kan inte få in några bilder iheller så det blir ett tråkigt inlägg med bara tråkig text...

RSS 2.0