Att påbörja en bakning men slutar med att ALLT hamnar i soporna!

Det började bra men slutade med att jag var inne på anticimex hemsida för att identifiera de små kryp....
mjölbaggar Jeej, Alltså de är verkligen de jag avskyr, att det ska komma massa kryp i varorna. Då mamma hade problem med larver i alla varor för något år sedan har jag blivit livrädd att jag också ska få det(spelar ingen roll hur rent det är). Bröd är alltid i kylen och jag har bara mjölsorter i ett skåp, och så blir vi angripna av dessa iriterande små djur som jag bara vill döda... :(
Vi har faktiskt inget gammalt mjöl (det går åt i vår familj med all min bakning) men det stod på anticimex att dem oftst kommer ifrån butiken, och med tanke på att jag köpte mjölet på nersatt pris så är det alltid för bra för att vara sant. Det var även i den förpakningen där det var flest, så jag utgår ifrån att det där från de har kommit :( det var ca 1 månad sen jag köpte mjölet så det var inte längesen precis.
Så nu kommer jag inte köpa mjöl på tillbud längre, för jag ryser i hela kroppen och det bara kliar överralt :( men allt mjöl är kastat alla luckor sanerade och nu ska vi bara gå vidare och göra så med ALLA luckor. Då Kasper inte ville ringa att dem kommer just nu utan vi gör allt vad vi kan och försvinner de inte ringer vi. 

Så hur rent man än har det i skåpen kan dem små krypen endån komma. Men just nu blir det inget mjölköpande på ca 1 månad ;) haha nej men jag avskyr verkligen de små krypen.... :( FYYYY



Kommentarer
Postat av: melinda

Fyy vad äckligt!.Det är därför man alltid ska förvara mjöl och liknande produkter i Plastbehållare var för sig. För om där e baggar så stannar dem i burken och du hinner se det och kan kasta. Hoppas det löser sig. Grattis till vinsten. Det första inlägget..Puss

2012-03-20 @ 03:24:56
Postat av: sara

Åh fy! Förstår att det var äckligt, jag hade smällt av om jag hittat kryp i våra mjölpåsar. Usch!

2012-03-20 @ 04:29:57
URL: http://lifeinshanghai.spotlife.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0