Sthlm och Båstad

Jag har vairt lite seg på att skriva nu men har inte riktigt orkat = )..
Förra helgen var jag uppe i sthlm på förbundsstämma det var mycket roligt "saknar alla". Men på en förbundsstämma är det ju inte alltid roligt de hade ju sina stunder då det blev väldigt tråkigt men vi löste det på bästa sätten =) .. det blev en helg med mycket nöje och lite sömn snacka om trött på jobbet hela den veckan ;)..
Denna helgen har jag tillbringat med Jesper och Charlotta mycket roligt, fredagen var vi bara här hemma hos mig och kollade lite film, lördagen så var jag, Chalotta och Ida i danmark och handlade lite dricka tills kvällen då vi skulle till båstad =) vi skulle vara på knutan fem sen bar det av till tåget som då var fullproppat så vi satte oss och drack på golvet trevligt trevligt =) men i båstad är inget ställe där man har högklackat, Gumman hade precis köpt ett par jätte fina skor men kanske inte så praktiska till att gå su mycket med och famförallt inte i alla uppförsbackar, det slutade iaf med att papperskassen gick i sönder charlotta tog av sig skorna och det tog ett väldigt bra tag innan vi kom hem till Mattias, (då han bor HÖGS uppe Gaa) men vi kom fram då började vi förfesta på redigt :D. Vi stack till pepes Afterski tema (inte för att jag såg sådär många som var klädda så) Men de var en roliig kväll  + morgon när jag gick upp till Jesper och charlotta och skulle lägga mig var kl halv sju jahaa och sen blir man väkt kl nio, yrar om vad alla humm inte gjrode, sedan fick vi sticka ner till affären och handla frukost obsarvera i SPÖREGN fast de började inte regna förens vi gick ut =) Hahah. Sen bar det av hem ill stackars hbg som saknat oss denna helgen med ;) .. Tack Alla.. Inget nämt inget hänt.. Glöm inte ångesten eller den när nog inte glömas bort ;) Hihi.. så roligt Thanks all =) 
 


Giii
En glad, trött, flummig Johanna Godnatt.

Det finns....

Som sagt bara en lösning på allt. en lösning och jag hoppas att du tar den nu, Vi älskar dig..


Allt Är Lite Bättre Nu.. =)


Idag var jag på jobbet, igår var det så sjukt mycket post till min runda jag skulle ha idag, jag bara fasade över att denna dagen skulle komma, men jag fick en del hjälp så jag var klar ganska så tidigt. jag stack ut runt elva böjade iaf vid halv tolv att dela, och kom in igen vid tio i fyra, jag hade satsat på att jag skulle klar det på fyra timmar men det blev fyra och en halv timme men dem var super nöjda med mig iaf o sa att jag klaradet jätte fort, huu. jag tyckte inte de var så fort men de är ju bra att dme tyckte de man blir ju alltid glad över att få höra det =) och att dem är nöjda med mig=). jag måste bara ringa de andra kontoret och säga att jag inte vill jobba där längre, jobbigt jobbigt men det går säkert bra för dem har ju inte hört av sig eller någonting och hade dem verkligen velat ha mig så hade dem fått ta och ringa mig tidigare tycker jag och så är det mycket roligare på detta kontret =).. Giii.. 
 

Nu måste jag packa sticker till sthlm i morgon =) så kul det ska bli.. =D..- Johanna

why?

Jag blir så trött, jag orkar det inte mer, jag vill inte att allt ska upprepas. Samma visa varje gång Jag orkar de inte mer. All the time, i don´t fix it. i just whant everything like before. I don´t want this =( i´t feels like shit.

Ja vet inte längre vad jag ska skriva eller göra, allt är svart på vitt.
Du skulle vara en förebild.Men ingenting finns kvar.


Shell MasterCard

Idag jobbade jag på shell, det gick bättre än vad jag hade trott men ändå inte, jag gick iaf inte back i något utan mer i vinst. det är alltid roligt att så som säljare I love it. Jag skulle få kunderna på shells mackar att skaffa sig det nya Shell mastercardet som har funnit sedan 2006 då det är en hel del av kunderna som redan har det eller har företagskortet. så det är inte allt så lätt att sälja som dem hade sagt men jag fick iaf sålt några och det är bra.
Det var iaf mycket givande bara av att stå där =)..
får jag lika många i morgon till att binda sig har jag inte losat ett skit på att stå här. istället har jag gått en del plus och det ser jag framemot :D Men men det är det ja håller på med just nu =) mycket givande och skojjigt, denna helgen åker vi upp till aggarp med barnen så måste börja packa nu då jag bara hinner hem om i morgon innan tåget går. sen kommer jag inte hem förens på söndag vet inte vilken tid men någon gång vid tre -fyra.
Men nu måste jag börja packa så jag får med mig allt, inte för jag tror att jag kommer det iaf, men man kan ju alltid försöka att inte glöma lika mycket hehe..


- avslut för idag. Godnatt sov gott

Johanna

fullspäckat

Det känns jätte skönt att ha saker att göra hela tiden, för då njuter man sen när man verkligen tar det lungt så skönt att kunna njuta av de. Idag har jag bara ängnat mig åt att skriva ner lite saker till minor och junior, fixa lite saker inför helgen då vi ska ha Wild west tema i aggarp för dem. vi får se hur det blir men vi har iaf allting planerat och är bara barnen snälla fixar sig allt (förhoppningsvis). I morgon får jag bara hoppas att det inte blir en allt för lång dag på jobbet så jag hinner hem o fixa allt. måste instalera skrivaren på min dator iomed att mammas är borta och det kan vara bra att ha de instalerat på min med.

Snart bär det av till Sthlm Jag, Josse, Simon och Jepser. hoppas på att det blir en rolig helg. :p

idag var det inte sådär jätte roligt på jobbet, men det gick jag var cp trött och så har jag fortfarande ont i magen så fort jag rör mig, jätte jobbigt, men det börjar bli lite bättre nu på natten, jag vaknar inte hela tiden lör- till sön sov jag hela natten utan att vakna av de, även natten till idag sov jag utan att vakna så fort jag rörde mig så det är lite på bättringsvägen ;p fast om de inte blir bättre i veckan borde jag nog kolla upp de iaf. men liksom palla det gör ju inte sådär jäätte jätte ont mest bara när jag ska sova o cyklar på jobbet, men jag är trött iomed att jag vaknar hela tiden höhö.. nu ska jag snart äta, men måste bara bli hungrig innan..

I feel so : D nanaanaa

Mohahah nu blev blev jag på rethumör måste reta någon ;p haha men vem ? haha gumman känner du dig drabbad nu..

Puss på nosen

- Johanna

Johanna

♥  Jag kom inte på någon bra rubrik, liskom palla ha en sån..
Igår var jag ute med Jepser, charlotta, Simon, Borge och Johan. Charlotta, Jesper, simon och Jag skulle egentligen ha bowlat men två presoner kom aldrig i tid så vi stack hem till borge istället  och hade lite förfest sen drog vi ner till Tivoli men jag stack aldrig in, då kristoffer ringde och frågade om jag ville följa med han hem, så jag stack till söt istället. vakna i morse av att jag inte kunde röra mig nästan, cp ont i magen, vet inte vad jag har gjort men har haft det så enda sen i helgen efter vi hoppade på studdsimattan, säkert någon sträckning uch jobbigt då jag vaknar vare gång jag vänder mig. Men de var iaf mysigt att sova brevid söt.
Fick massage av mamma idag med känner mig helt mörbultad nu, har sovit halva dagen, skitskönt. så nu är jag pigg och hetingen (charlotta) kommer förmodligen snart till mig om hon inte yrar bort sig på bogarts ;p hihi älskar dig med gumman ;p...

Nu pallar jag inte sitta vid datorn längre ska se om jag kan koppla in dvd så vi kan kolla på film på tv så vi slipper datorn.

- Johanna


Det blir inga bilder då det bara SKITER SIG när jag ska lägga upp bilder, så får se om jag kan fixa felet någon dag då jag inte pallar de nu...

Torsdag

Idag får jag se om de funkar att lägga upp bilder igår när jag skulle göra de så
gick det absolut inte.. men vi får se hur de blir idag.
Idag var jag på Kursen då den var jätte roligt och ja vill gärna testa på att jobba som de, man kan alltid Testa då det inte är några problem. får bara se vad citymail säger men jag kommer ju att vara kvar de är ju inte de, men jag vill gärna ha båda jobben :P
Men ni är gärna välkomna att hälsa på mig nästa torsdag, Fredag på någon shellmack vet inte vilken men någon i skåne höhö ;p då jag ska testa på det.
Men nu måste jag lägga mig, ska upp tidigt i morgon..


- Johanna


image186

mina nya strumpor.

det gick inte så bra att ladda upp bilder så ni får nöja er med den.

RSS 2.0