Midsommar 2011


Yatsy


ibland kan man inte gå i en trappa och då hamnar man i buskarna, denna bilder är när han har kommit upp och bygger upp mammas mur med stenar igen. (han slog sig inte så ni behöver inte vara oroliga)
Det var en rolig midsommar även om jag jobbade hela dagen och firade med mamma och kent på kvällen :)


Nu är min kille hemma igen efter en vecka i turkiet och med sig hem till mig hade han en
Marc Jacob parafym :D ett litet plåster på såret för att han var tvungen att åka kanske ? :D I love it min underbara kille.


Glad midsommar hoppas ni alla får en härlig dag och kväll :)
Bilder ifrån midsommar 05 eller 06 på Aspö
I dag blir det först jobb sen hem till mamma och Kent :)

Only as much as i dream,

can i be!

 


Jobb, jobb,jobb,jobb,jobb ;)

Igår var det en dag som var upp och ner, det kom stora sällskap och alla beställde något som inte var på dagens vilket alltid stället till det då köket får mycket att göra och allt blir bara så kaos... Men vi klarade oss efter många stressade timmar. Så att dagens kunder var snälla och inte lika många gjorde mig mycket glad. Och att jag är ledig i morgon känns som en välsignelse, så jag hoppas bara inte chefen ringer in mig för att den nya tjejen inte klara allt själv, (men det ska hon nog klara).

Nu är jag trött och vill bara laga mat sen ta det lugn, utan datorn...


En glad blondin igen...

Ps att slinga mitt hår när det är kort istället för lång gjorde att jag blev klar ca en hel timme tidigare :D det gjorde att både jag och min underbara frisör sussi fick komma hem tidigare. Jag är nöjd, super nöjd med både färg och tid.

Idag blir min älskling 24 år :)


Grattis till dig min underbara älskling! Älskar dig


Designa en egen klänning på Nelly.com

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!

 

 

Här är min klänning så gå gärna in och rösta på den innan ni gör er egna :)


Jag älskar rea!!!


Halva priset på hummel jackorna inne i kbh :D meee likee

Och nu blir jag ensam i en hel vecka.....gillar jag inte....

Kort, och snart även blond igen :)


Today is the day!!!

Dagen då jag blir kvar hemma för att arbeta medans älsk drar till turkiet med sitt arbete. Jag har försökt att packa ner mig själv i resväskan men den var för liten. En vecka är inte så länge men just nu känns det som en hel evighet.... Men vi startar dagen med brunch inne i köpenhamn :)


trött, förvirrad, glömsk....


Idag har jag glömt så mycket saker att det har resulterat i en massa motion. För först glömmer jag nycklarna till arbetet på arbetet och det är förmodligen jag som ska öppna på måndag så då var jag tvungen att cykla ner och hämta dem samtidigt som jag skulle handla mat, kommer ner till jobb och har jag tagit med mig några pengar för att handla? NEJ så cykla upp för hela baken en gång till för att sedan hämta pengar och sedan cykla ner igen, puuuh när man inget annat än vill hem :oP

Bumbibjörnarna

Att vakna tidigt och se att de är bumbibjörnarna på tv är alltid mysigt en lördagmorgon, men jag hade hoppats på att det kom kalle anka efter i så fall hade det varit precis som när man var liten men nu är det istället något konstigt program med en massa levande instrument som inte säger något. :p


stor och liten!


För bara några månader sedan vågade inte denna lilla flicka uppträda inför alla igår däremot ville hon inget annat än att spela och duktig var hon också.


Och att Pet shops är populärt i dagens barn är något jag iaf har fått se dessa dagar, varför inte Barbi? ;)

Helsingør
Teknik eller Färgkritor eller varför inte båda?


tre av alla saker jag fick i examenspresenter i lördags, den tredje är charm berlock från tomas sabo i min månadssten :) som jag fick av min underbara Petra & Martin :D Bamboo av pappa Malin och småsyskonen, och ritblock av min storebror och hans tjej ;P underbara familj och släkt jag har.

Fullspäckad helg!

Igår tog min ena kusin studenten och nu är det bara en liten kusin kvar sen har alla tagit studenten, men på den sista får vi dock vänta i sju år på :) och idag ska jag och min storebror ha examensfest då vi båda har tagit examen, Imorgon är det kalas för Kaspes brors barn i köpenhamn så det är ingen lugn helg, så är ganska glad att måndag är en röd dag :D
Nu ska jag återgå till bakande och de sista inför kvällen.
Hoppas ni får en underbart fin helg i detta väder.

Det är sommar, det är sol, det är varmt, det är underbart!

Och jag ska arbeta plus att jag ska arbeta i fyra dagar till :)


RSS 2.0