28/5 - 07

Detta roligt test hittade jag på en annan blogg riktigt roligt.
 Testa själva.
Skriv in svaret på följande frågor i google-sökaren för bilder och klistra första bild som dyker upp (och funkar).

1. Förnamn
 
2. Efternamn


3. Favoritfärg4. Den senaste mat du åt


5. Din dåliga vana


6. Favoritgrönsak


7. Favorithusdjur


8. Stad du bor i


9. Det mest användbara i ditt hem


10: Ditt senaste inköp


11. Något som gör dig gladHaha fundera på det ni vad jag har valt på den sista haha.. ;)

Ja snart är det Bal om två dagar tiden går fort sen är det bara en vecka så är det studenten. =D Wiiie
Men hinner inte skriva mer idag men ha det super bra alla. // Lind

Budapest

BUDAPEST <3 
Vi kom hem från budapest igår vi skulle ha landat 17:10 men vi landade inte förens vid 17:40 vi hade suttit på budapest flygplats i mer än en timme och väntat på det cp flyget som inte kunde landa, och deras information var ju superkass man viste ingenting o vi bara satt där o fördröjde tiden på ett golv. Men tillslut kom vi hem iaf efter tre helt underbara dagar i BudaPest ;) vi bode i Pest den lite mer gamla o fattigare delen men vi var på buda en del. Första dagen han vi inte med så jätte mycket vi han packa in oss på vandrarhemet som vi skulle bo på såg ut som ett lite skabbigare hotel så de var inte så farligt  som jag trott att det skulle vara. sedan tog jag och charlotta en taxi till buda sidan och åkte till någon borg typ som hete något på mattias :p hehe kommer inte ihåg. Men där inne var det riktigt fint och mysigt vi åt en riktigt fin middag på samma esturan där våra underbra lärare Hans, Ansophi och Patric var och åt samtidigt som oss. det var så sjuktbilligt så vi tog öl, huvudrätt och efterrätt och allt de gick på runt 170 svenka kr, och som sagt det var riktigt fin mat. =) på Tisdagen var vi på hotel Gellerts där vi badade och bara tog det lugnt. senare på dagen shoppade vi och gick på house of Terror, Det var hemskt att se alla tortyrburar och allt som dem har torterat med uch och de hämska var att dem slutade inte tortera förens 1985 :S.. Då jag förres 1988 och de inte alls är länge sedan uch.. Men sedan efter det han vi bara hem och göra vid oss innan vi skulle till Jen resturang och äta med hela klassen. Onsdagen han vi inte göra så mycket ihäller typ shoppa och sen bara till flyggplatsen där flyget var försenat som jg sa innan ucch.. Men de var en kort historia om vad vi har gjort men som sagt vi har gjrot lite mer än det men de var de stora grejorna vi gjorde. tre dagar till eller iaf en hade inte skadat. VMH 3 Lätt bästa klassen och lärarna ni är dem bästa kommer sakna er alla.
Men nu måste jag sova så sov så gott. 
        

// Johanna
  

Bild

image45image46

glöm inte kommentera,  (Jag och sen Jag och hjärtat)

Helgen helt fantastisk

I helgen var jag på läger i sonnarp, min underbara kille var också med så underbart. Nicklas och Mimmi kom inte upp förens på fredagen och vi andra kom upp torsdag förmiddag, nicklas var den som viste hur vårt vindkudd skulle se ut, så ni förstår nog hur vårt vindskydd fåg ut.. hehe men det gick att sova i det i två nätter innan det började regna och läcka in. vi tog det lugnt och hade roliga övningar slutade med att vi kom tvåa på byakampen helt frörvånad men roligt hade vi med att gifta oss och dansa tango.  På lördagen gick vi en på "hajk" dem sa till oss att vi kommer bli blöta så vi skulle ta med oss extra ombyte, det slutade med att jag fick  simma/bada i en bäck det var inte så kallt som jag hade först trodde det skulle vara. Jag var redan så blöt innan jag hoppade i för det hade spöregnat och då menar jag vräkt ner innan vi började gå och en liten stund efter det.  Vi hade rikigt roligt och vi klarade nästan alla stationer riktigt bra. när vi sedan kom tillbaks hade solen kommit fram. Vi kom tvåa  känns bra då badade jag inte i onödan ;)  Woohoo vi klådde även Miatrop haha vi stiger mer och mer nu hur mycket har vi inte kommit före er nu?? ;)
Vi hade riktigt roligt hela helgen. Träffade ju på gamla minnen visst har man saknat de fast inte tänkt eller haft tankar på det förens nu efter åt det känns förjävligt men säger inte vad  som kännns förjävligt för ni förstår inte endå så.  Saknar dig som vän :(. 

Men nu måste jag sova för åker till budapest i morgon så det har blivit nu mycket intensivt nu dessa dagarna :p men roligt kommer och har jag haft. ses o hörs efter budapest godnatt o sov så gott alla.    

Jag och hjärtat på den förta bilden sen är det på vårt Snygga vindskydd som det regnar in i och sen när jag blir blri sörvad med hamburgare(jag i grön tröja)  + mina små söta barn. (det är inte MINA barn för er som inte fattar de de är bara så man säger.)   

Studenten

Snart, nu är det inte länge kvar, till jag tar studenten men först måste det bli lite lugnare i skolan med alla läxor o sånt shiiit innan man kan ta och koppla av. Jag behöver inte vara orolig över att jag inte har något jobb i sommar, har fått fyra sommarjobb eller ett är som jag har nu med men jag kommer inte vara ledig mycket i sommar går från ett jobb till ett annat ; ) men de blir PEENGAR o de behöver väl alla?.
Fick alla biljetter till både balen och efterfesten idag, ska bara köpa biljetten till själva studentdagen nu, men får göra det nästa vecka för hade inte så mycket pengar på mig idag till det. 
föra helgen så bakade jag och hjärtat runt 100 goda kakor + chokladbollar (men i reseptet stog det negerbollar). på söndagen ville vi se på titanic en mycket ba film men vi hade nog glömt på ett ungeför hur lång den filmen var så när klockan var ett var filmen slut och vi som skulle upp vid fem tiden igen det blev inte så länge vi fick sova den natten. Men det gör inte så mycket filmen var lika bra nu som förra gången man såg på den.

I onsdags hade vi prov i andra världskriget, och i förra veckan fick vi se en film, man blev väldigt berörd, innan har jag inte tänkt på det så som man tänker på det nu efter. Att våra förfädrar var med om detta min mormor, morfar, farmor och farfar var med om detta, Sverige var inte så inblandat i kriget så som andra länder men det hade lika gärna kunnat vara vi som hade varit och sett folk bli skjutna och bortrövade mitt framför våra ögon.


Men nu måste jag gå och packa för ska ju till min sötnos idag men kommer hem i morgon igen för att passa små syskonen. men ni får ha en bra fredag och helg sup inte för mycket ;)..  Och ni får inte glöma att kolla på melodifestivalen i morogn haha inte för jag hade gjort det friviligt men nu får man ju ta och ställa upp för sina småsyskon som vill se det ;) 

  

Göteborg

Långhelgen är över och i skolan är det massa plugg hela fucking tiden ibland önskar man att man valde en skola som man vet att de inte är mkt plugg i, Bläää men men till sommaren blir det jobb och förhoppningsvis kommer jag in på min utbildning som jag vill :D. 
I helgen så hade Ted en överrsakning till mig alla viste om det utom jag =P hehe men efter att jag har suttit i bilen i en timme fick jag reda på vart vi var på väg wohoo till Göteborg han hade bokat hotel och fotbollsmatch så gulligt :D blev en helg att bara ta det lugnt, fast jag pluggade lite iaf ;).. PLUGGIIS ja kanske det men jag var tvungen att göra de uppgifterna om jag ska få vg/mvg så därför. 
I Göteborg var vi och shoppade, hittade en klänning till studenten, men tror ni att det finns några kvar? nee finns bara den som hänger påden dockan i den affären av alla mq butiker de har i gbg..
Jag har fått mina balskor nu med mamma var och köpte dem i stockholm, de roliga är att jag tror att han som sålde skorna sa lite fel pris till mamma tanken på vad de är för skor/ märke. men men vissa saker kan man allt få billigt ;). Längtar så till studenten nu på något sätt på längtar jag mer till studentdagen en balen. 
Nu ska jag snart iväg med Petra :D men måste först göra några frågor till historian. 


   

RSS 2.0