Sunne :)

I helgen blev det stockholm och nu är jag i Sunne, det är roligt att vara tillbaks men det känns lite jobbigt också, för det är bara denna veckan vi har alla tillsammans sen är det slut, slut på riktigt inte att vi kommer tillbaks om några veckor :/ utan helt slut. Men det ska också bli väldigt roligt att få kunna arbeta och inte behöva leva på två olika ställen.

Mitt skoval var kanske inte det bästa kan jag märka just nu, då jag har ett par ljusa tygskor och de är inte mycket snö så att man går på snö, och de är inte som gatorna i Köpenhamn utan de är GRUS OCH VATTEN ÖVERALLT.jag hade ju glömt hur mycket grus det faktist är här uppe vid denna tiden.. De andra skorna jag har med mig är två par pumps och ett par mocka stövlar haaa vad jag valde rätt av alla mina skor, tss men lite utmaning ska man väl få ;)

 

Annars är Sunne som vanligt, de är ganska härligt tyst och lugnt. Ganska skönt :) Inte många dagar kvar nu 4 dagar nedräckning påbörjad....

 


Vilket vackert väder!!!

Tines kommentar

Det är helt underbart väder ute, även om det blåser lite. Men underbart, ja det är det..

En timme senare när man själv ska gå ut hinner man inte ens utanför dörren innan väskan flyger runder och håret är åt alla håll och kanter...
Sa hon att det blåste LITE.... Jag skulle nog mer vilja säga att det blåser mycket.


flickr

Mitt hår luktar så gott.

åå Älsklar mitt värmeskydd det doftar så ljuvligt att jag nästan vill äta upp mitt hår.. Kommer inte ihåg namnet antingen är det Maria nila eller Biosilk fast båda av de luktar gott och är väldigt bra, (har båda).


I'm Like... Fall in Love!!!


Weheartit How cute isn't this boy?

Spring!!!Att se dessa skorna på folks fötter gör en glad, Våren är på väg..
Denna bilden tog jag förr förra veckan så redan då fick jag vår känslor, och ännu mer idag då det var 10 grader klockan nio på morgonen hur underbart är inte det? :DPs. Och Ja det står en vinflaska på bordet det var en som hade gjort en svår uppgift så med lite pepp av en vinflaska klarade han det..

När ens saker går i sönder, det är då man förstår hur mycket man uppskattar dem.

Att ha en trasig diskmaskin är inget roligt i en upptagen familj, det är inte riktigt vår syssla att ha en halvtimme över till att ställa oss att diska även om det inte tar tid, men det är inget som prioriteras. Vi vill hellre träna, arbeta, mysa och gör andra roligare saker. Så nu vill jag att den snällt kan ta och fungera igen. (Ja arbeta är roligare än att diska)


Leker med Kameran ( i brist på annat)

Ay, det minder om en nat i Venedig
Jeg mener, alting sejler rundt
Og selvom mørket falder på kan jeg se hende
Hun siger, det kun er rigtigt, hvis det gør lidt ondt
Kun du gør nat til dag
Vi brænder natten af
Kun du gør nat til dag, så farlig, men damn...
Tror du på kærlighed, put din lighter op
Baby, vi hælder benzin på bålet

<3


Wake
up to sun rays & kisses on the forehead

-Owe the sun is shining
-Yes and it´s shining on you my sunshine

A face without freckles...


Frisk och glad, Nagellack ifrån Isadora sjukt svårt att få bort men när de väl är på sitter de där utan att trilla av fören du själv skrubbar (läs skrubbar) de bort.


Frisk och glad, Nagellack ifrån ingen aning men orange/röd färg, och köpt på Åhlens


Sjuk och inte glad (Jag vet att tröjan är skitig på armen men jag hade precis tänt kakelugnen/kaminen/brasa och då råkade jag skita ner tröjan) blått nagellack HM i ett packet med fyra färger (tar hundra år att måla på förmodligen därför de var så billigt)

Vart tog den fina solen och värmen vägen, inte roligt att snön bara ska komma tillbaks, visserligen försvann den lika fort som den kom men det hade inte behövt snöa överhuvudtaget...I can touch the sky!


It´s not that I look for the price, it just happens to be what I love. All of it Nelly.com

Japan


Me too... Tycker det är riktigt fint att Zara visar att de bryr sig, i förrigår hade dem den över hela sidan.

Medans Danmark blommar ut för fullt, är det katastrof i andra delar av Världen :´(
Allt är som vanligt här, tågen kör, folk åker till arbete och alla blommor visar sina fina färger. Men så fort man går in på nyheterna ser man hur de Japanska folket flyr från sina hem och liv, inte veta hur allt kommer bli, Och detta har ingen människa åstakommit utan en natrurkatastrof hemskt. 
Men det är lika hemskt att se Gaddafi mörda sitt eget folk....     

Take time!!


RSS 2.0