Lovely


Mathias 1 år...

Söta och underbara Mathias blev 1 år igår så stor han har blivit :)

han är sååå söt och snäll ler och skrattar hela tiden (nästan)..

Sen när jag kom hem hade jag fått ett packet ifrån Marianne, med denna underbart söta ringen i :DJag fick kaka även om jag inte var med på mötet...

Det är snälla arbetskamrater :D


I do this just for kicks, just for the thrill. I got this high without taking a pill, this move has got me way over the sun, I'm dancing like I am the only one.


Jag kommer dansandes hem nuförtiden!!!

Taskig Kille

Danmark vann över Sverige, jag är glad över att danmark vann men just igår, blev det enbart ett hejande på Sverige, pga att min kille började kalla sverige en massa dumma saker ( som han alltid gör under matcher när motståndarlaget gör något fel) så i hämd hejade jag inte alls på Danmark igår, haha ;) jag fick ett litet svar att han inte hade kallt Sverige dumma saker om det inte hade varit för att han inte ville att sverige skulle möta ett lätt lag i nästa match och att Danmark då hade fått det svåra laget, ska jag tro på det??? ;) Min lilla älskling...


Sverige - Danmark


Ikväll möter Sverige Danmark i handboll, Jag är nog den enda som kommer säga yes när båda lagen gör mål haha.


When the sun hits your eyes through your window I'll stay here with you.


SMILE


Verner Panto


Med tanke på att vi har så långt ifrån soffan till tv kan det vara svårt att sitta i soffan och spela wii, så hur praktiskt hade det inte varit med denna sittkudde som är designad av den danske formgivaren Verner Panto, som även är i samma design som våra skålar det hade ju varit ypperligt ;)


Så kan man även passa på att köpa dessa muggar samtidigt ;) haha

Tandläkaren igår läkaren idag...

Fram och tillbaka fram och tillbaka.. Att ha sin läkare och tandläkare i hbg är bra för plånboken men för mitt resande mindre skoj ;P det blir en massa resande fram och tillbaka :). Igår kom jag inte till arbetet fören vid tio ( när alla andra brukar komma) och shit vad tiden gick fort, helt plötsligt var kl halv fem och då hade jag endå varit där i en halvtimme mer än jag brukar men tiden gick riktigt fort ju. Fast visst man kommer ju hem senare men vad gör de när man endå har en kille som arbetar länge :)

Do what makes you happy, be with those that makes you smile.


Jag vill ha vår och sommar....
Ikväll kommer Mette och Morten hit

Morten ska hämta mina skidor, så då passar de på och äter här också, så nu väntar jag bara på att Kasper ska komma hem så vi kan göra mat till de andra två..söta Mette med lilla Mathias på hans dop, och i februari blir han ett år så stor, och han kan redan gå duktiga kille.

ITALIEN!!!

Till februari åker jag till Italien med Mette och Morten, vad då bäst ;) Kaspers syster och kille bjöd med mig och Kasper till Italien på skidor i fabruari men då kasper inte kan få ledigt ifrån sitt arbete men jag fick blir det en resa utan honom. Det är ett hotell med spa så jag och mette vet vart vi kommer befinna oss hela kvällarna men våra föräldrar är lite avundsjuka haha men jag kan gott förstå varför :p.
Men detta kommer bli min första semester utan kasper (sedan vi träffades) han har varit iväg en gång innan utan mig en sommar, men jag har aldrig varit på en semester utan honom men det ska bli mysigt Iaf :D.


Träning för mig examens plugg för killen ;p


Vår spegel behövs putsas, och klädhögen på golvet ja den får ligga där :p haha
Träningslinnet jag har på fick jag ifrån mina svärföräldrar i födelsedagspresent och de är ett av de bästa linnen jag har, Bh är fast sydd i tröjan super duper bra till mig :D
I lördags var där en kille på 13 år på gymmet som vägde 72 kg, 72 kg för en 13 årig kille :( stackare det är 14 kg mer än mig, jag är glad att han var aktiv och att han tykte det var roligt med sin personliga tränare då blir man glad :D


Jag ser det regnar :D

Att ha snö i Danmark är väldigt påfrestande, det är väldigt mysigt att ha det över jul och nyår, det har vi haft nu så nu är snön bara jobbig.
Jag älskar snön men när snön kommer här nere blir det bara slask på vägarna och hinner det inte bli slask är det blixthalka som gäller. Man har liksom ingen "nytta" av snön här nere mer än att det är fint. Så nu vill jag att snön ska försvinna, så att det ska regna hela helgen tycker jag låter bra. Tror även att fåglarna blev glada av att det regnar då jag vaknade av fågelkvitter :) vår underbara vår nu får du gärna komma.

Lite bilder ifrån Julen.


Vägen vid mina svärföräldrar


Jag fick en liten julgran ;)


Ibland är jag väldigt klantig, (eller smart beror på hur man ser det) men när jag trillade satte jag inte ner händerna för att ta emot, utan istället sätter jag upp händerna i luften.. Why? jo för jag höll min kamera i handen inte vill jag att den ska gå i sönder nej haha tur att det inte gjorde ont och att jag hade många händer som tog tag i mig. Men varför ska jag rädda kameran före jag räddar mig..

Nyårsafton


Dagen började med skidåkning, och efter det blev det glüwein, bulle och musik hos Maj-Inger
Man kan aldrig få en snygg bild på min bror haha :p.
Maj-Inger blev uppraggad att dansa på bordet av Linköpingsborna (Maj-Inger är hon som äger hotellet med sin man, hon är verkligen den bästa och fixar allt till en). 


Lisa tyckte Champanjen vara så god så hon fick två glas ;) haha så fin bild på henne här :p


Vi fick se raketer både på långt håll och väldigt väldigt nära då grannarnas raketer inte sköts upp i luften utan åt sidan istället...

Julafton!

På Julafton detta året var vi hemma hos mina Morbror det var riktigt längesen som vi firade alla tillsammans då antingen jag eller min bror varit bortresta men denna julen blev det verkligen vi alla :D och det blev en jul som ingen kunde drömma om då vi hade snö och massvis med mat :p hahaMin knäppa morbror och mina söta kussiner


Ut i snön för pulkaåkning, Lisa, mamma och min bror :)


Thilda fick vara jultomten i år ;)


Sen blev det julklappsspelet, så roligt det var och som vi skrattade när vi öppnade alla packet.Amelia fick en trasig lampa och ett "sadelskydd" till cykel, men som blev en badmössa istället.

Som morbror hade roligt med...


Även Kent :p haha


Min julklapp av babe :DDe två bästa julklapparna, och båda utav den bästa!


Jag fick spelet, fast lite i efterskott ;) så nu vet ni vart ni kan finna mig haha.. ( det är jag och alla småbarn som älskar detta spelat + en kille bredvid mig)Jag vill tillbaks...

Jag är hemma efter en så mysig semester 9 dagar går allt för fort, men vi hade 5 av 7 skiddagar helt underbara med strålande sol.
Jag åker snowboard för första gången i mitt liv haha ;)..Haha klockren bild på Kent :pRSS 2.0