Lördagkväll..

Idag har bara varit en slapp dag, kollat på 2900 Happiness gissa vilket avsnitt jag är på ?? ;)
Var även hos Elvira och snart börjar hon få till det hon behöver bara en säng, soffa, köksbord stolar mm alltså alla möbler ;) Vi åt på flyttkartonger och satt på golvet.. Lite mysigt.. Maggie hade gömt sig i garderoben bland Elviras kläder, inte kostigt hon är lite rädd nu så många ombyten för henne nu stackarn.


Vill ha lite mer att röra mig för...

Hur ska jag få ihop 400 kr till i månaden? jag vill så gärna ha ett gymkort men i sunne kostar de mer än i hbg (känns det som) det kostar 400 kr I MÅNADEN?? what kostade inte mitt kort i hbg runt 300 bara eller var det 400 också?
det hade iaf varit grymt skönt om man hade kunnat få börja träna igen men jag vet inte rikigt vart jag ska få de pengarna ifrån, har inte riktigt 400 kr i månaden för det.. om jag inte ska leva på knäckebröd och vatten.
min mobilräkning har jag fått ner men mat kostar en hel del så det är de de flesta av mina pengar går till tyvärr :( om bara maten hade kunnat vara lite billiagare.. men men allting löser sig.

Vart har era kommentarer tagit vägen???

Dessa bilderna har Victor tagit de är sjukt bra och helt fantastiska jag diggar de..


heheh.. så sööött.

Hollywood ljus..

Idag fick vi lära oss hur man sätter till ett Hollywood ljus på bilder..
Som vanligt testade vi runder lite flum saker och skojade till det..






beebis i knäet...

just nu har jag en liten beebis eller hon är nog inte så ung men för mig är hon en söt liten beebis..
maggie är så söt o jsg lovar elvira får inte henne tillbaks, hon ligger just nu med enna tasen på mitt bröst och spinner sådär sött, en riktigt liten beeeebis.
älskling??? en liten katt?? ormar är ju inte lika gosiga :(... o man kan inte ha dem i knät. ;) hihi
jag tror jag har fäst mig lite vid maggie, babe... ;) hihi  men vem hade inte det så söt som hon är???
jag pratara just nu om världens keligaste, finaste och mysigste katt...


såhär mysigt har jag det nu, maggie för den delen med :)

de är väldigt svårt att skriva...

fler bilder..



När Elvira kommer sen ikväll och ska ha henne med sig till sin lägenhet kommer jag gömma henne ;) säga att hon rymde kanske?? eller?? något bättre förslag??

Ni som känt mig sedan länge...

sedan ja jag var liten det är nog mer mina närmaste jag syftar på just nu typ mamma, bror och kanske någon annan som jag inte vet men som läser.. 
vet ni vem jag har hittat? via Internet nu ?? 
Malin som bor i Ronneby  bodde granne med Åse, Johan och Emma när de bodde i rosa huset.. 
Malin hittade mig för ett tag sedan och sen sluta vi prata och nu driver hon bloggen Malinm  riktigt duktig, även roligt att höra ifrån henne nu igen var sjukt längesedan vi träffades, alltid lika roligt att höra ifrån Henne :).. 
http://malinm.se är hennes blogg :) 







:D



En bra låt..


Älskar dig Kasper (L) 

Jag är glad och mår bra så det inlägger under är inget seriöst... 
Vill bara säga tack till alla underbara vänner :) 



Just nu har jag hjärnsläp...

Skulle kunna lägga mig ner på marken just nu och bara vänta in ett spöregn.. 





En liten bild. inte klar

En inte klar bild men visar på ett ungefär vad jag gör.. 

Bilderna

Den är inte riktigt klar som ni ser på långa vägar men ni ska ju även få se hur det ser ut på vägen till en färdig bild.
Färgerna ser riktigt lila ut när man minskade den ner hit :/ men inte det som ska var i fokus..

internet hemma är inte som det ska...

det funkar inte så bra med mitt internet hemma (överstigit 5g ju) så jag kommer nästan inte in på någonting, och när jag väl kommer in på bloggen har jag tappat allt det jag skulle ha skrivit och tappar då lusten till att skiva. så fram tills jag får tillbaks min normala hastighet på internet kommer jag inte skriva så mycket iaf inte när jag är hemma.

Nu sitter och gör om bilderna vi tog i fotostudion. ganska så enkelt så blir en del internet med... :) 


---------------------------------------------------------------------------------------------------


Hos dig är jag stark, hos dig är jag underbar, 
med dig känner jag mig lycklig, 
med dig får jag känna mig älskad. 
(L) det är du som gör mig hel.. 
Älskar dig.. 


Sunne..

Kom tillbaks till sunne vid nio tiden, :(.. Tågresan var som alltid lika långtråkig men från Göteborg tog Isa, och Elvira samma tåg så då var det inte lika tråkigt.
Helgen var helt fantasiskt och helt underbart..

I lördags var i i byen och kollade lite bara, kasper klippte sig, vi köpte födelsedagspresent till svärmor och så fick jag 2900 Happiness s2 :D TAAACK helt underbart så nu är jag fast vid tv;n..

Nu ska vi gå och lägga oss...


Kram Kram

handboll

Det ær handboll på tv (Danmark-polen) och min kæreste som ær sport tokig måste kolla på det :) så hær sitter jag, har ganska roligt då han just nu står upp och skriker på domare som ær så dålig snart kommer det sækert ett utbrott till och jag bara HOPPAS att Danmark vinner annars har jag en ganska så sur kæreste. jag kollar på det lite då och då men bæst att inte sæga något nu nær han ær sur på domare och danmark ligger back ;)..
fast handboll ær en roligt sport att kolla på då det hænder en hel del..

Vi har haft en super mysig dag køpt fødelsedags present till sværmor som fyllde år i måndags. sedan hag jag bakat och sværmor och sværfar kom førbi till fika. alltid lika roligt att baka till fler :)..

ha en mysig lørdagskvæll efter handboll ska vi kolla på film :)..


ps; Nu fick jag en gladare Kasper danmark gjorde mål heheh nu ska jag fortsætta kolla lit epå handboll och se min sura/ glada ælskling.. heheh

PussPuss

I sommras..
ælskar dig..

Lite fler bilder.

Lite fler bilder,



Hur vi fejkade vattnet ;) hihi så söt Isa är på denna bilden... 

Nu har jag bara en lektion sen åker jag till Älskling :) oooooowiiiieeee

DK..

I  morgon en efterlängtad helg...

Torsdag.

Mitt internet hemma har överstigit 5g så det är väldigt segt  :(. 
Idag har blivit en liten stressdag då Elvira fick en sträng order (helt plötsligt) om att alla hennes grejor skulle vara ute ifrån lägenheten på söndag, hon åker iväg i helgen så enda dagen att åka dit var idag. så sagt och gjort jag lovade henne att följa med och hjälpa henne. Tåget till Karlstad gick 6;38 så vi skulle upp halv SEX men trött som jag är hör inte väckarklockan tror bara att någon ringer så trycker av och sover vidare klockan sex vaknar jag av att Elvira säger oj, jag kollar på klockan reagerar inte helt på att hon redan var sex (varav vi skulle då gå kvart över sex) jag tänker på att Elvira är vaken (hon hade ju sagt oj) men hon var inte vaken så 06;02 väcker jag henne och säger:
Jag; Elvira vi måste gå upp klockan är sex. 
Elvira; ok (ligger och drar sig)
Jag; hon är sex???
Elvira; VAa, Vi ska ju gå om en kvart.......Punkt. Punkt Punkt...  
Sedan var hon mer än vaken... även jag... 
och vi var även på tågstationen tio minuter INNAN tåget skulle gå hur hann vi det?.. 
Jag vaknade av en sovande Elvira som bara råkande prata i sömnen i rätt sekund.. 
Sedan blev det lite mer stress när vi kom hem igen då vi skulle på lektion halv ett och vi var hemma i lägenheten klockan tolv. då vi skulle äta innan halv.. kommer tre - fyra minuter försent ooops, fast vi hann äta.. 
tss.. 




Tisdag.

Vi är lediga idag men Elvira skulle till lägenhetern i Karlstad och fixa med lite grejor och även ta med sig maggi idag hon ska ju inte få bo själv så självklart är även hon välkommen :). vi skrev ner en lång lista över vad som behövs inhandlas, och under mina månader i Sunne har jag aldrig handlat så mycket men nu är vi ju även två personer och då behövs det ju dubbelt upp :) väldigt skönt att även göra mat tillsammans så när februari närmar sig och Elvira flyttar ut kommer det kännas väldigt tomt. men lär nog spendera en hel del timmar hos henne, och när det blir varmare kommer jag nog mer bo hos henne ;) hihi nej men hon har sjöutsikt och egen badplats (delar med huset) så där lär man ng ligga och sola när sommaren närmar sig. :)
Nu ska jag diska och städa lite så det är lite finare när "sambo" or whatever it´s called, Elvira kommer hem ;)..


nu har min inneboende Elvira flyttat in :D

Nu har Elvira, flyttat in :D mysigt, hennes nya lägenhet har hon tillgång till i februari.
så tills dess bor hon hemma hos mig :D

vad mitt öga ser utomjordiskt ut :O)

ett litet smakprov på vad vi gör nu..

Fotostudion även idag.. ;D 
och idag är det snö ute så Isa och deras grupp kastar snöbollar på varandra.. 
medan jag och Thomas leker med ramar..

 Fotostudion
Jag..
foto
Thomas..





Ett Oj...

Ja ett oj blev det när man rullade uppgardinerna och ser snö, fullt av snö överallt plus att det fortfarande snöar, jag hade inte riktigt räknat med att det skulle snöa och igår när jag rullade ner gardinerna var det bara sån lös snö som var kvar på marken, men nu ligger här en hel del :)...

Några ord..

"lev varje dag som om det vore din sista"







Slapp Lördag..

En riktigt efterlängtad slapplördag.. efter alla dessa skoltimmar på 14-15 timmar om dagen hela veckan är slut behöver man lite avkoppling, igår var jag och kollade på film som sakt och det blev sincity och batman senaste.. jag hade radan sett båda men lika bara andra gången..
Idag har jag även fått prata lite med älskling, har ju inte blivit så mycket nu i veckan iomed att han jobbar till tio och jag har varit i skolan till elva. och nästa helg är det den 24 vilket innebär HEMFÄRD till DK =D ooowe...

Nu ska jag göra lite mat.. och efter det redigera bilderna som jag visade i iläggen nedan..

PussoKram


Bilderna från igår..


Jag och Elvira.. 
hehe (Vi fular oss)





Och en seriös bild.. (vi var väldigt trötta igår när dessa bilderna togs.. ;) )


Uppgiften vi fick var att skissa något vi skulle fotografera, så igår skissade jag, Isa och Jan på dessa bilderna där två personer står och håller i ett paraply men vi fick inte fotografera våra egna bilder utan skulle de den till en annan grupp som skulle fotografera, och Elvira, Marianna och Anna fick då våran skiss och jag fick hoppa in lite i flumbilderna..

Och idag skulle vi då fotografera våran egna bild men då var det bara jag och Isa så få blev det enkelbilderistället..


ha en bra fredag :D

Äntligen klar :D

oooo vad skönt klar med portfolion och redovisningen är klar redovisningen och allt.. även första dagen denna veckan som jag var hemma så tidigt var hemma redan halv fyra de ni ;) woow  igår kom jag hem runt kvart över elva och de andra dagarna likaså..
Ikväll blir det bara filmkväll hemma hos Victor. skönt med en lugn fredag efter all denna stress i veckan.
men nu är det klart :D
Igår och idag har vi varit i fotostudion och bara lekt, även fått reda på att en bra skiss gör underverk :D


Bara lek...






Bilderna från idag.. 
 

Bildena från igår lägger jag upp i ett annat...


Vill bara säga..

god natt och att denna prinsen är helt underbart bäst :D

Jag har kommit hem ifrån skolan nu :) så nu väntar min mjuka varma säng..
Godnatt..

Creon är just nu inte våran vän :/

varför ska det alltid vara så att Creon (vår skivare på skolan) ALLTID ska lacka när vi ska skriva ut?? Färgerna blir inte som dem ska och allt är bara uch med den just nu.. 
Jag hade tänkt att skriva ut fotobilderna på riktigt fotopapper hemma i min egna skrivare så om den också kommer lacka blir jag sur :(.. men det tror jag inte den är alltid så snäll med mig..
Just nu sitter jag med visitkorten som HELA tiden blir på fel sida och i fel marginal hur jag än vrider och vänder..
Ne nu får jag ta och fortsätta kämpa emot Creon, jag ska få min vilja :)... 

---

Saknar min Petra...

Ooo kolla vad jag hittade på min bilddagboken... 

denna listan skulle mina vänner skriva i.. som jag tog ifrån Pettan (Petra) själv.. 
-----
1. Mitt namn?
2. Var möttes vi första gången?
3. Vad tror du mitt andra namn är?
4. Hur länge har du känt mig?
5. Hur väl känner du mig?
6. Röker jag? (vilken fråga :S)
7. Tror jag på gud? (Ännu en gång, skum fråga)
8. När du såg mig, vad var ditt första intryck?
9. Nuvarande hårfärg?
10. Ögonfärg?
11. Har jag några syskon?
12. Nämn en av mina dåliga sidor
13. Kommer du ihåg ngt av det första jag sa till dig?
14. Vad är min bästa sida?
15. Är jag blyg eller framåt?
16. Skulle du kalla mig rolig? (you better say yes!)
17. Är jag en rebell, eller följer jag alla regler?
18. Några speciella talanger?
19. Vilket rä ditt bästa minne med mig?
20. Vilka tre ord beskriver mig bäst?
-------

Petras svar; 
1.joppahanna 
2. Haha, jag kommer fatkiskt ihåg att jag och Mari gick upp till dig och Mattias och frågade om ni ville vara med på dunkgömme. Men första gången jag såg dig satt du faktiskt bredvid mig på skolavslutningen. Vips så dök du upp i huset bakom mig. Wierd. Det måste vara ödet liksom :P 
3.Helvete, det vet ju inte jag. Doh!
 4.12 ärliga år 
5.Som sagt, efter tolv år känner man varandra utan och innantill 
6.Men gud nej. Det gör du inte. Vet dock itne om du har testat. Har du det Joppa? Isf får du en smäll :P 
7. Haha, nej johanna. Alltså...nej :P
 8.Söt och go tjej som jag antagligen ville bli vän med, thank god for that. 
9.Du är lite blond, gumman 
10.Grönblåa? Har alltid sett lite grönt i dem iaf. Inte kan du vara brunögd? Shit, nu kom jag på att vi har setts på tok för lite de senaste åren om jag inte kommer ihåg din ögonfärg! 
11.Storebror Mattias. 
12. Tror faktiskt inte att du har några dåliga sidor. Skulle väl vara att du är lite glömsk isf ;D 
13.Haha, neej det gör jag verkligen inte :P 
14.Att du har ett hjärta av guld, du är alltid så omtänksam <3 
15.Blyg tycker jag då inte att du är. Då då är du mest framåt! 
16.Haha, man kan ju inte ha tråkigt med dig! 
17.Lilla johanna med glorian på sne. Nej, jag tycker du är en duktig flicka och håller dig till reglerna..för det mesta iaf ;) 
18.Du är sjukt duktig på att teckna! 
19.Absolut aspö-resorna. Men vi har ju så många minnen tillsammans. Både roliga och mindre roliga. But we stay together forever :)
 20.Underbar, Söt och Sprallig! Världens bästa Johanna :)

Nu är det dock inte 12 år längre utan 13 år i augusti.. Det var de året då jag skulle fylla sju och mamma flyttade in i lägenheten bredvid Petras hus den bästa flytt någonsin.. And I still miss Mari, :(.. 


Underbara vän :D ett inlägg bara till henne.. <3


Hittade en bild.. och JA gumman du är FIN på den bilden.. 
Jag och Petra på min bal 07.. 



Ännu en låååång dag på skolan.

inte för att jag var på skolan jätte länge igår, men idag kommer jag att vara det iaf mycket längre än igår..
igr var jag ju tvungen att handla lite tejp och sådant så idag är allt fixat till att göra det 100% klart och även göra dokumentationen.. :)

Skolan väntar om några minuter så får ta och palla mig dittåt...

Pussokram

Godnatt..

nu ska jag bara skiva kart dokumentationen sen ska jag gå och lägga mig, så har jag dokumentationen klar så är det bara lite små fix som att scanna in bilder och sätta ihop den på det papper jag ska ha och allt.. och sen får det gärna lov att vara fredag och sen lördag så att allt är klart där.. så skönt det kommer att bli.. :D

--
Inget av de ovanstående blev pratade med älskling men får fixa det i morgon istället..
Sov så gott..

Uppe med tuppen, Vi börjar inte förens vid tolv..

Men jag är uppe med tuppen iaf för jag måste till skolan och fixa med skolarbetet så att det blir klart i tid..
Känner mig ganska pigg idag och det känns skönt för en dag som igår var inte alls rolig så känns myket bättre idag..:)

:) nu måste jag bee mig till skolan ha en bra dag :D

Pusskram

Måndag, vilket innebär???

Brobygrafen, idag blev det filmen,, hu humm ja ni jag kommer som vanligt inte ihåg vad den heter men den ska iaf vara rolig :)
jag är helt sjukt trött, hela dagen har jag inte orkat någonting alls känns det som är helt borta och vill typ bara sova??? why?? jag har ju inte gjort något speciellt tog  ju det lugnt igår..

jag har ingen mat i kylen men jag hinner inte ner och handla nu men jag har lite mat till i morgon och sen måste jag sitta kvar i skolan i morgon hela dagen och kvällen denna veckan tills fredag så ja ni vet var ni hittar mig ;)...

haha är jag trött eller är jag trött inte ett enda sammanhang i texten här inte...

Puss o kram

En räv....

ja ... En räv, den stod så fint ca 1,5 meter ifrån mig nyss när jag var på väg till skolan, hade jag haft kameran i handen hade jag fått en bild på den men det fick jag tyvärr inte. men den var så fin och kollade så snällt på mig med sina bruna stora ögon. den var fin, men detta var nog första gången jag såg en räv, eller jag tror jag har sett en innan i min farmor och farfars stuga förr, fast inte säker i så fall har den varit fleeera meter bort i så fall inte, 1,5 meter ooowe ;)... jag är i skogen..


Nu börjar skolan... 

Pusskram 

Trollkarlens hemlighet

slog precis på kanal 5 och där det var trollkarlens hemligheter men efter att ha sett ett trick och man fick se avslöjandet var ju inte roligt alls. jag tycker att man ska få ha sin fundering på hur fan han lykades med det där. de är ju trollen i sig att ingen ska veta hur dem gör det men nu avslöjas visa av dem visst inte allt men endå.
även om jag säkert kommer sitta och kolla på det så vet jag att jag kommer ångra mig sen om varför jag kollade..

när kent fyllde 50 hade vi en korttrollkarl hemma hos oss och han var helt sjukt grym, kent fick skiva sitt namn på kortet han rev isönder kortet själv och gav det till trollkarlen som sedan gjorde kortet helt igen med SAMMA text och allt och han gjorde även en massa andra trick, visade även mig ett trick som jag tyvärr inte kommer ihåg nu :(.. men han var grym..


igår var jag på fest och vi kom hem runt tre tss elvira sov även hos mig och nästa vecka ska hon även bo hos mig :)
trångt och mysigt men det kommer vi fixa fint :D..

nu ska jag kolla lite på tv och ta det lugnt...

Puss kram


Dammigt..

uuu, jag har inte varit hemma på tre veckor och nu är det jätte smutsigt, och jag som är allergisk mot kvalster och sådant skit har just nu en näsa och hals som bara vill att jag ska städa undan allt, jag försöker men det är inte roligt men måste ju göras annars vaknar jag väl mitt i natten av att jag inte kommer kunna andas o det vill jag inte så nu måste jag sätta igång med att städa innan Elvira kommer..

Kvalster finns överallt fast främst i sängarna och dem trivs bäst när det är varmt och skönt, jag fick tipset om att hänga ut lakanen i kyla så att de "dör" för att minska, även byta lakan ofta och att inte bädda sängen, (bra att skylla på till sina föräldrar när man inte vill bädda sängen bara att säga att man inte vill ha så mycket kvalser i sängen för dem trvis när dem blir inbäddade varmt.) Man kan även låta sovrummet vara svalt. (därför jag förmodligen sover bättre hos min pojkvänn då han har det kallt i sitt sovrum. men kan ni tänka er att dessa små äkliga finns i ens säng uch..
jag trodde inte att de fanns kvalser innan jag fick reda på att jag var kvalserallergiker (minns inte när jag fick reda på det men längesedan iaf). men dem är inte farliga eller någonting så man ska inte vara rädd dem är så sjukt små att man inte kan se dem med blotta ögat men min näsa, hals och även ögonen gillar dem inte ;)...

uuuush...
bli nu inte skrämda bara sanningen ;)...

Puss o kram

Lite studiobilder..

Vi lekte även idag i studion blev många häftiga bilder :) vi hade en skiss med ett glas där vattnet rinner ut ifrån glaset. men så som vi hade ritat gick inte ritkigt att göra så vi tänkte om och tog med en hand in i bilden.. snyggt o coolt blev det..

thomas som fotograferar men min hand.. en ren bild...
Vi ska även lägga till stjärnbakrund i bilden i PS sen..

 Lite mer vatten utspilt ;P


denna sista bilder är förmodligen den vi kommer att arbeta med :) ska bli så roligt...

Kolla mitt snygga nagelack ;)

Puss o kram

Sitter med portfolien

Sitter i skolan och är väldigt trött, orkar inte riktigt vill bli lite piggare. 
Sitter med Sara Ingmans portfolie ganska så roligt om jag hade fått till den :( gaaa.. 
Sara Ingman är en fotograf här på skolan där vi ska göra deras portolie. hon tar väldigt fina bilder. http://saraingman.com kan tyvärr inte länka.. 




Fredag redan..

Skolan hela dagen idag. så blir säkert att sitta kvar lite och göra på portpolién men får se,.
Nagelacket jag köpte igår är riktigt bra, mina andra nagelack (förutom de från Dior) har alltid gått av lite längst upp vid topparna efter man har diskat, duschat och lagat mat ungefär men detta sitter frortfarande kvar längst ut, verkligen skillnad på nagelack och nagelack, men jag har aldrig hört om detta märket innan någon som har hört talas om TCW innan?? eller är det bara jag som är lite borta?.. men bra är det och finns på Lindex vid rean. :)


Puss os kram


en massa i skolan...

mitt humör är glatt, jag ser ljuset i tunnlen och mina naglar är vinröda.
en underbar röd färg som värmer ens inré så som pojkvännen värmer ens hjärta.
på lindex här i sunne var det inte mycket rea antingen är den slut eller har dem ingen rea, men jag fick iaf med mig ett fint fynd, nämligen det vackra nagelacket, jag var där för att köpa ett nagelack och det kostade 40 kr, ok, gick bort till rean och vad hittar Marianne då? samma färg på nagelack som jag redan hade i handen, fast + att man fick läppstift och ögonskugga, de låg på rea bordet och jag kollar priset 50 kr ?? huum 10 kr mer vad tar jag inte då?? :) nöjd är jag..

oj hahah jag såg nu att jag inte hade sparat detta inlägget. (jag skrev detta för ja tre timmar sedan ;) tsss

Skolan efter ett härligt lov..

första dagen i skolan idag efter ett härligt lov.. Ni har förmodligen inte missat att jag var nere i Österrike och åkte skidor i två veckor så nästan hela lovet. sjukt härligt och att komma hem nu är inte roligt, att ha varit med pojkvännen i tre veckor sovit tillsammans så är det väldigt tungt att sova själv. men han kommer att arbeta en hel del nu och jag har massor i skolan till nästa vecka så jag kommer att ha en del att göra. sedan kommer jag att åka hem med mellanrum, så näsa gång blir den 23 jan redan och det ska bli mysigt... 

Nu måste jag fortsätta arbeta på skolarbeten.. 




Skorna

Har försökt att skriva och lägga in bilder hela dagen igår men inget gick :( bara fuckade sig... efter det sista inlägget..



Skorna jag fick av älskling i julklapp <3<3<3




Skorna jag köpte på Jello...  de sista kan man ha lite mer till vardags i skolan..(när det inte ligger snö på marken)


Nu måste jag snart till skolan så ha en bra dag..

Har ingen ork till att packa upp..

det är alltid så mycket roligare att packa än att packa upp just nu har jag kläder över hela lägenheten och jag orkar inte plocka in det i skåpet och det som ska i tvätten ner i tvättkorgen, jag har inten ork till det :( men jag måste väl ta och göra det nu.. :) har iaf beställt biljetter hem nu igen :D ooo... det är skönt på ett sätt att komma tillbaks till allt här uppe, men hade gärna velat vara i hbg lite längre så jag hade fått hinna träffa alla.. men men nu får jag väl ta och packa upp lite kläder... :P







I sunne :(

Efter många timmar i tåg och konkande på en stor resväska och en annan liten så är jag tillbaks i sunne :( känns.. vet inte saknar allt hemma :(.. men snart börjar skolan igen så då får jag fullt upp igen, nu är det ju även de månader på året då kasper jobbar ja dygnet runt nästan så om jag har mycket i skolan så lär inte det göra något...

Min Mobil är även i bruk nu igen :D så nu är det bara till att börja skriva igen och det har hänt massor nu på lovet, lite tragiska grejor som man fått höra nu när mobilen är igång igen men efter regn kommer solsken visst?? hihi..

Var på väla igår med brodern min, och vem träffar jag då?? Jo en gamal barndomsvän (vet inte om jag får skriva ditt namn??) det var så sjukt längesedan vi sågs så det var allt roligt, visade sig att även hon hade jobbat på Citymail, utan att jag viste om det hehe, eller vi har haft lite aningar . men alltid roligt att stöta på folk så :).. (även då man tänker på allt som man gjorde när man var mindre ;).. ibland vill man vara liten igen)..

Nej nu ska jag försöka packa upp, kan ta kort på alla mina nya underbara skor sen så ni kan få se :D ...

Puss o Kram

Sunne i morgon..

I morgon åker jag tillbaks till Sunne som sagt.
Måste nog börja packa, fast kan jag inte göra förens ikväll efter vi har varit hos farmor.
Idag är det även sista kvällen och natten med Älskling sen blir det till att sova ensamt. Jag har några överraskningar till Kasper men kommer inte skriva ner dem här än (om han skulle gå in hit och läsa det innan han har kommit hem ifrån arbetet.) Men jag är säker på att han kommer bli glad :) även jag fick tidsfördrift heheh.. kan ni gissa vad överraskningen är??


Pussokram

hum beslutsångest...

hum nu vet jag inte længre om jag vill ha den datorn, jag har ju en bra redan och hur mycket kommer jag att anvænda den andra mer æn nær jag åker hem?? så jag har tænkt lite på vad jag ska køpa eller vænta och få mer sparat...
antingen denna uderbara dator..

 
En massa klæder??


skor?? massor


eller helt ænkelt bara spara dem till en resa??


Tror faktist att de sistnæmda låter bæst... just nu iaf..


tisdag åker jag hem till sunne igen :( just nu kænns det inte alls roligt, men nær jag væl ær dær kommer de kænnas bara igen (hoppas jag) då ser jag bara fram emot nær jag kommer hem igen : )

Låt :)


Gotta Be Somebody" - Nickelback


Mys lørdag

Idag blir det en mysig lørdag med ælskling. jag var hemma i hbg innan idag och fick låna min mammas væska så jag får med mig allt hem (hennes væska ær større) så nu slipper jag en massa små væskor.. får jag hoppas.

ikvæll ska jag och baby bara kolla på tv och mysa med varandra så mycket som møjligt medans jag ær hemma.
han ær just nu nere och hænger upp tvætten så jag får med mig rent hem ;) hihi snællisen..
ska æven ner till netto och handla lite mogonmat till mig i morgon.

Jag ringde till tre men dem får inte ge ut puk kod via telefon så jag får allt vænta tills jag ær hemma i Sunne tills jag kan komma in på min mobil :)

Nu ska vi kolla på film :)

Puss o kram

Helsingborg.

Idag åker jag en snabbis till Hbg, ska få tag på tre och høra om dem kan fixa mobilen, annars får jag vænta tills jag ær i sunne.. tss..
Kasper kommer hem ifrån skolan vid fem/halv sex tiden så då måste jag vara tillbaks i helsinør. eller måste och måste, men vill :)...

ska æven till hbg i morgon så i morgon har jag tid att træffa lite folk :).. 
Tisdag beger jag mig tillbaks till Sunne, just nu kænner jag inte alls før att åka tillbaks dit, har det så bra hær nere i hbg och helsingør, det ær ju hær de mæsta i mitt liv ær, och jag kænner mig så sjukt handikappad nu utan mobil. som att alla førsæker få tag på en men inte kan nå mig, har ni kænt det så førr??
Ne nu får jag ta och gøra vid mig lite så jag hinner hem en runda.






love is so beautiful with you. You make my day <3


Sitter sjælv i en tom lægenhet..

Kasper ær och læser till examen och jag sitter sjælv i hans lægenhet och lægger in ved efter ved i brasan før att inte frysa. Æven tænkt att gøra lite mat, till en hungrig tjej och længta tillbaks till Østerrike..












Gott nytt år på er alla føresten..


Hemma ifrån Østerrike :(

dessa dagar gick aldeles før fort :( Kasper ska till skolan och hela helgen så vi åkte hem igår men kom hem inatt vid två tiden.. Vi lånade mortens bil  så åker dem hem med kaspers førældrar på lørdag. det var helt underbart, vi hade sol de sista sju dagarna. Vi åkte till andra stællen och åkte skidor, inte bra gastein.. massa mysiga dagar och kvællar med massa skatt och glædje :) Julafton fick jag massa julklappar Tack før alla :D. fick de underbara skorna av ælskling de som jag hade uppe på bloggen før ett tag sedan.. fick æven køpa skor på jello, jag hittade bara två par skor de har gjort om så allt ær blandat inte alls lika bra som i somras så allt stod storleksvis utan nu var allt huller om buller..
nu ær bara problemet hur jag ska få hem allt till sunne.
Mina skidor ær helt underbara, sista dagen blev det offpist på riktigt vi åkte till sportgastein, jag och morten åkte offpist medans Kasper och mette åkte ner vanliga backen och hæmtade oss dær vi kom ner. man mørker skillnad på skidor och skidor. dessa jag har køpt nu ær så mycket lættare och æven roligare att køra med, i børjan var det lite kontigt men till slut gick det, men de ær inga skidor som gillar is iaf, de ggn jag trillade var det på isen. och det ær ju inte roligt att trilla på is precis, så det enda minust ær att man inte får så bra græpp på is med skidorna men vem vill køra på is ;)...

Uch vad tråkigt det ær att vara tillbaks.. vill vara nere i østerrike åka skidor och bara vara med skat.

Jag ska fixa min mobil så fort det går, annars har jag ingen mobil færens jag ær tillbaks i sunne... hehe blondinen johanna tsss

Sækert en hel del feli texten men jag orkar inte ændra den nu...











Mer bilder på Facebook..


RSS 2.0