Man vet inte hur smal man var förren man gått upp i vikt!

Jag har inga bilder på min mage innan jag blev gravid, men jag började ta bilder i ca vecka 12 det var då jag började se själv att jag var större och där var en liten gravid mage, men när man kollar tillbaka på bilderna kan jag inte riktigt själv se den där gravidmagen som jag kunde då :p. (man vet ju inte själv hur smal man var innan fettet börjar komma.) Men man kommer så väl ihåg känslan när man tog bilderna, oj vad tjock jag ser ut men det var ju en gravid mage så då var det självklart bara en glad känsla över att det börjades synas.
 
Men jag kommer ihåg innan jag blev gravid att man klagade på något, man saknade lite muskler här och lite muskler där, man tyckte att vikten var för mycket även om det bara var muskler. Men nu när kilona blir fler och fettet på kroppen är tyngre än musklerna ;) haha. trivs man väldigt bra i sin kropp iaf, för där är ju en liten bebis i magen, men jag kan faktiskt längta lite tills man orkar gå upp för trappor cykla upp för baken och springa milen som innan men det där med att få samma kropp tillbaka det är strunt samma, så länge den lilla prinsessan i min mage har det bra så har jag det bra i denna fina kropp.
 
Vecka 15 :) så smal jag var där, inte kunde man se att där var en bebis där inne.
Vecka 30 här kan man se att där är en liten bebis i magen även mina kärlekshandtag jag fått ♥
 
 
 
 

Smoothie time!

Nu när temperaturen börjar stiga så har lusten efter goda smoothie kommit tillbaka.

Barn, barn, barn!

Hur härligt är det inte med alla barn som börja springa runder och leka utomhus, man kan höra i deras skrik hur lyckliga dem är över att våren är här. I Danmark är det röd dag idag men min fina kille är på jobbet iaf :( Och då jag inte riktigt får göra så mycket har jag inga fina vårbilder att visa er, men jag tog lite bilder på min mage idag som jag kan visa er, Alla dessa magbilder, jag ska snart komma på annat att skriva om och visa er lite andra bilder :p.
 
Vecka 31 (30+4)
 
Min mage börjar bli stor nu så jag hoppas hon börjar lägga på sig lite mer fett och bli tjock och go där inne ;)
 

Tiden rusar förbi!

Nu är vi i vecka 31, och en förlossningskurs var inplanerad, oj vad tiden går fort och jag har även 5veckor kvar på jobbet innan det är dags för mammaledighet. På mitt jobb får man gå 4veckor innan utan att det påverkar mammaledigheten efter. 
Men såhär långt har graviditeten gått bra, eller dem där förvärkarna /sammandragningar jag får väldigt ofta har ju komplicerat det lite ang mitt jobb och hem men min kille är så duktig på allt det där och hjälper gärna, han vill även ta över och hjälpa med att "bär" henne så jag slipper de dagar jag är så trött så trött (men det går ju inte, inte än) 
Men alla mina värden ser bra ut (än) och jag har gått upp ca 9kg vilket är helt normalt, man räknar på sin BMI hur mycket som är normalt (iaf här i dk) och då jag hade ett lågt BMI ska jag gå upp mycket mer än dem med högre BMI, men att väga 9kg + är något jag ALDRIG har gjort förr och det är ju en liten belastning på min kropp iaf mina fötter, och jag tror jag slutar på en ca 12-15 kg kanske Vilket är helt normalt med mitt före BMI. Aja nog om vikt nu blir det jobb. 

crescent trike 2013 vår vagn till vår lilla prinsessa!

För en månad sedan reserverade vi vår vagn, och vi får hämta den när vi känner för det. Vi köpte den i en liten barnbutik i Ramlösa där ägaren är helt sjukt duktig på sina varor och ger en riktigt bra service, det man behöver när man inte vet något om vilken vagn som är bra, vi sa vilka önskemål vi hade med vagnen, vad vi skulle använda den till och hur vi bodde. (Att bo högst upp på tredjevåningen utan hiss är ett litet problem) + att vi har en liten bil. Hon kom med tre/förslag till oss och min kille föll för denna direkt men annars hade vi också trille viper Som förslag. Vi valde den i hel svart då grå var den andra färgen som kunde klä oss men hur smart är det med en grå vagn i skogen? 
 

Vecka 30

Jag hann inte lägga in bilderna på vecka 29 innan vecka 30 hade kommit ;p men här är en bild i vecka 30 som jag är i nu :)
 
 
Ska göra en liten bildserie sen med de senaste veckorna :p men på bara en vecka tyckte jag själv att den bara växte sååå snabbt ;p

En liten prinsessa i magen <3

Det är en liten men underbar prinsessa vi har i magen. Idag var vi hos BM och fick kollat upp lite och hon mätte mig, innan låg vi en centimeter över och nu ligger vi en centimeter under :( men det var ingen fara och jag (hönsmor redan nu) frågade om det var för att jag äter för lite, men nope så är det bara och hon är ju fortfarande i zonen för normalt :) så jag ska bara fortsätta äta som jag har gjort så ska hon säkert växa som hon ska och det är ju fortfarande 10vevkor kvar :) BM sa att hon väger ca 1300gram åå vår fina lilla prinsessa, vi längtar så mycket. Och med tanke på hur mycket hon flyger rundor och sparkar där inne är det ju klart att hon inte kan vara så stor och tjock :p


Aj mina revben!!!

Haha texten följde inte med innan ;)


---

Dem säger att om man har en lugn bebis i magen blir det oftast en lugn bebis, men vad med om man inte har en lugn bebis i magen utan ett bebis som sparkar på samma revben dygnet runt och lever loppan där inne med kullerbytter och andra roliga aktiviteter? får vi då en liten prinsessa med massa krut i bennen???


Tillbaka till jobb!

Nu är jag tillbaka på jobb efter 4 lååånga dagar utan något fick jag komma tillbaka och det känns bra men det är också lite jobbigt, från att enbart ha legat ner (nästa) till att stå upp hela dagarna är lite jobbigt i början ;) men det är väldigt skönt att få jobba igen. Det gör mycket på ens psykiska och även fysiska. Så nu tar jag det bara lugnt och alla onödiga lätta lyft får någon som kan göra, för sängliggande vill jag inte bli igen :p


Blueberry Lollipop + Strawberry Bubblegum =

Ett litet påskägg som inte får öppnas förren slutet av Juni början på Juli ♥

Jag har all tid i världen, men ingen tid till er ;)

Hej hopp, Nu när jag inte får lov att göra något borde jag ha all tid i världen till att skriva och uppdatera här men hallå, hur roligt är det? jag har ju inget att skriva om? eller jo, "nu ligger jag i sängen igen, undertiden min kille är och kör årets första duathlon med sin nya cykel och jag ligger här och får inte lov att se när han komma i mål med en topplasering...." Ja så roligt är mitt liv just nu... Men jag tänker inte göra något som kan skada vår lilla prinsessa så hon kommer ut tidigare, hon är inte fördigutvecklad där inne och hon behöver minst 9 veckor till, då vi går in i vecka 29 idag :) (bilder kommer när jag har tagit dem).
 
Men som sagt det händer inte så mycket här, film efter film och min snälla kille spelar spel med mig <3 så jag får allt dagen till att gå. Men man längtar tills man får börja jobba igen :D
 
 
 
Men om jag inte hade satt stopp för att handla kläder hade jag haft ett stor nöje med att spendera en massa pengar, men problemet är att kläder får vi så mycket av så det är inget som vi själva riktigt behöver köpa mer än kläder till de första dagarna och de har vi nästan redan fixat :) Men på Nextfinns där så mycket fint och jag skulle vilja ha allt, allt, allt.... Kolla på dessa här nere tillexempel och detta är bara ett urval av vad som är sött..

Ett litet urval av allt sött som finns där inne, och jag kan inte säga att något är sötare än något annat då ALLT är fint...

Hej sängen och "sängliggande" i en vecka.

Fick en liten årder om att jag inte skulle jobba, jag skulle inte göra något ansträngande (och då räknas damsugning och städa lägenheten med) alltså ska min söta kille göra allt hemma, han ska jobba, handla in, städa, tvätta och den enda jag får göra är diska. Tur att det bara är i en vecka då jag redan efter en dag känner mig lite rastlös och jag vill inte klaga på något som min kille gör för hur roligt är det för han? lika tråkigt som för mig ju, men bättre det än att dem kommer lägga in mig på sjukhuset då kommer jag att vara rastlös och ha tråkigt till TUSEN! :p men tror vår lilla tjej säger ifrån lite nu efter hur jag jobbade innan men det är ju inte rätt ;p Men men om hon nu vill att jag bara ska ligga här så får jag ju göra det ;)

Fina väder!

Det fina vädret är här och det är här för att stanna? ;p eller inte, men kallare kommer det inte helt att bli enligt dmi men vad ska man tro på? jag litar på mina ögon med att kolla ut...
 
Längtar efter sommaren ♥

Underbart väder

Påsken är över och vädret blir varmare och varmare, så vart att dagsturen idag blev för varm med vinterjackan :D
 
 
I morgon börjar jobbet igen men det är först en dag och sen jobb hela helgen :(

3 månader!

Hoppas ni alla hade en fantastisk påsk, det hade vi (utöver akutbesöket).
 
Vi har fått två helt underbara dagar med strålande sol och ingen vind som har gjort att det har varit så underbart att vara ledig och vara ute i solen. I lördags var vi hemma hos min mamma och bara hade det mysigt och fick god mat :) Söndag och idag har enbart bjudit på sol och lite träning, ikväll kommer Kaspers syster och Morten till oss :)
 
Idag den 1 april är det exakt 3 månader till vi har beräknad förlossning, oj oj oj =p är det nu man ska börja tänka lite på hur man vill ha förlossningen? Jag vet iaf att jag inte vill ha planerat snitt, i Danmark får man själv välja hur man vill föda, naturligt eller med snitt. Men jag vet redan att jag vill försöka naturligt och snitt är utvägen om där blir problem eller något som inte är som det ska och hon ska komma ut snabbt då är snitt nummer ett såklart :p.
 
Tre månader kvar och jag ser ut såhär :p (bilderna blev tagna v26+5)
 
Idag gick vi in i vecka 28 ♥ (27+0)

RSS 2.0